View Full Version : Има ли жени, които...
Samoten89
02-15-2009, 11:45
...биха искали да правят така да се каже цял живот секс, без да желаят да имат деца и семейство? В смисъл може ли мъж да си намери интимна приятелка с която да живее цял живот, но да не се женят или поне да се оженят, но да нямат деца? Или на жените им е вградено да не спират да мислят за деца/семейство? Възможно ли е да си намеря такава приятелка се чудя :-o или, ако трябва да съм щастлив с една жена задължително ще трябва да имаме деца? Просто съм убеден, че не бих искал деца макар и да съм млад си го знам просто! ;) Така го чувствам.
:( :o
Със сигурност има такива. Всеки човек е различен и всеки има своите предпочитания ....
Spored men na opredelena v1zrast vsqka jena po4va da misli za deca
ThePainIsReaL
02-17-2009, 00:27
Ако не беше приятелят ми, нямаше да мога да мисля за деца и семейство като моето бъдеще. За съпруг може би, но в мечтите ми нямаше да има дете. То не се връзва с професионалния път, който съм избрала.
Но както казаха по-горе, няма невъзможни неща.
Той ми представя така примамливо красива гледка от наш съвместен живот с дете, че аз се чувствам комфортно, като наблюдавам себе си в тая картина.
Така, че, пич, винаги можеш да намериш жена, която не иска, или жена, която заради теб ще се откаже от дете.
Ама още си малък може би, и ти винаги можеш да се промениш заради жена.
BoCupycake
02-17-2009, 00:56
Има такива жени и се наричат дърти моми,а такива като теб дърти ергени.
Според мен разсъждаваш много глупаво.... :?
На колко си?
Тъпо е да не създадеш поколение.За бога има хора които искат,но нямат възможност да имат дечица и биха дали какво ли не...а жив и здрав (предполагам) младеж като теб да не мисли за в бъдеще и изобщо да има деца е просто .... незнам нямам думи.
Wrathchild
02-17-2009, 04:09
За брак може и да намериш такава. Но в хората, както мъжете, така и жените, е генетично заложено желанието да оставят поколение. То идва от инстинкта за съхранение на рода. Така че надали ще намериш такава, а и надали ти ще мислиш така цял живот.
turmionkatilot
02-17-2009, 06:55
:lol: :lol: :razz:
Има ги всякакви. така, че не се безпокой. На този етап мислиш така, но почти сигурно и твоето мислене ще се промени.
SiSsKkAa
02-17-2009, 08:01
ами сигурно ще намериш такава.има ги всякакви.ама ти пък как не искаш да имаш поколение,най-голямата радост в живота.какво ще си постигнал в живота си,ако нямаш деца?
huligankata
02-17-2009, 08:07
Смисълът на живота е да живееш, за да оставиш поколение след себе си и да продължиш вида си. Не, не мисля, че ще намериш момиче, което да не иска да има дете.
Със сигурност има такива. Всеки човек е различен и всеки има своите предпочитания ....
Bellatrix
02-17-2009, 08:27
Сега не искаш деца (нормално), но след 20тина години максимум и ти ще си мечтаеш как на старини внучето ще идва да си играе с тебе и сина или дъщерята ще се грижи за тебе.
Сега не искаш деца (нормално), но след 20тина години максимум и ти ще си мечтаеш как на старини внучето ще идва да си играе с тебе и сина или дъщерята ще се грижи за тебе.
Пфф като чета тия работи и хич не ми с иска да остарявам... 8-) :-o
valdesbg
02-17-2009, 08:45
Споко, памперсите не миришат толкова. А по филмите лъжат, не им вярвай.
Друго нещо, на което можеш да обърнеш внимание - научи се да не се страхуваш да поемаш отговорности. Зрелия човек по това се различава от тиийновете. И всичко ще е по хубаво.
...биха искали да правят така да се каже цял живот секс, без да желаят да имат деца и семейство? В смисъл може ли мъж да си намери интимна приятелка с която да живее цял живот, но да не се женят или поне да се оженят, но да нямат деца? Или на жените им е вградено да не спират да мислят за деца/семейство? Възможно ли е да си намеря такава приятелка се чудя :-o или, ако трябва да съм щастлив с една жена задължително ще трябва да имаме деца? Просто съм убеден, че не бих искал деца макар и да съм млад си го знам просто! ;) Така го чувствам.
Само един пълен егоист може да го каже това нещо. Дано с годините разбереш, че семейството и най-вече децата правят живота ти пълноценен. Като одъртееш и не ставаш вече за хай лайф и дискотеки, кой ще е този, който наистина го е грижа за теб? Това е най-малкото. Дано някога осъзнаеш, че децата са най-хубавото нещо, което би се случило в живота ти. Те са изпитание, с което ще се гордееш след време. Може да е рано, може и да е късно, но повярвай ми да си стар ерген без семейство и деца не е хубаво... Жената може и да те зареже, но това което възпиташ в децата никога няма да те зареже..... Абе какво уча някакъв 20 годишен човек на морал. Просто един ден си спомни какво съм написал.
едит: Копирай ми коментара и си го запиши на текстов файл в компютъра и някой ден след 5-10 години пак го прочети.
moneycomeme
02-17-2009, 19:21
..KATO ZAOBICHASH NQKOI DEN nqkoq svoq bydehta priqtelka,togava pak pishi che ne iskash deca i semeistvo :-D
Xrisinka
02-17-2009, 19:25
ima
sh3_1s_7h3_0n3
02-17-2009, 19:32
Просто не се чувстваш готов за деца и семейство, затова говориш така. Рано ти е, но и това време ще дойде някой ден, когато ще виждаш жената до себе си, като твоя обична съпруга и грижовна майка на децата ти. Ще го усетиш... но това ще стане с времето. Сега не се затормозявай с глупости. ;)
kat spre da ti stawa pi6kata kwo 6a prai6
rozova_lady
02-17-2009, 23:07
..KATO ZAOBICHASH NQKOI DEN nqkoq svoq bydehta priqtelka,togava pak pishi che ne iskash deca i semeistvo :-D
Напълно подкрепям написаното :smt023
Е всякакви случай има познават се от 10 години 5 живеят заедно и не искат да се женят :shock: Аз поне искам да си се оженя да си имам 2-3 деца и да си е супер всичко 8)
sugarbaby_
02-18-2009, 06:38
Със сигурност има и такива...
Но не мислиш ли, че е по-нормално когато един мъж и една жена са заедно и се обичат да искат да създадът семейство...
Все пак децата са плод от любовта на мъжа и жената /или поне така е редно....въпреки че на последък.../... Когато живееш с една жена и се обичате няма ли да ти се иска да имаш деца от нея и обратното /на една жена също ще и се иска да има деца от мъжа, който обича/...
Ето защо аз смятам, че е възможно..., но не правилно :?
Maika mi ima edna takava priatelka , jenena e ve4e pove4e ot 10 godini i nai veroqtno e prehvurlila 40 i ne iska da ima deca ( a mom4eto iska no se otkazva zaradi neq) i takaaa no tova ako pitate men e pulen egoizm ot neina strana !
SoFarSoG00d
02-18-2009, 10:41
Има такива,но повечето от жените искат да имат семейство,сега може да не го осъзнават,но когато биологичният часовник започне да тик-така,тогава сексът остава на заден план,пък и човек не е вечно млад и жизнен,един ден ще има нужда от подкрепа:деца,внуци,а няма да ги има,защото е решил да бъде егоист и да се грижи за себе си и за собствените си нужди цял живот.Човек е създаден да създава,да остави нещо след себе си.
gLoRiToO
02-18-2009, 12:37
Според мен разсъждаваш много глупаво.... :?
На колко си?
Тъпо е да не създадеш поколение.За бога има хора които искат,но нямат възможност да имат дечица и биха дали какво ли не...а жив и здрав (предполагам) младеж като теб да не мисли за в бъдеще и изобщо да има деца е просто .... незнам нямам думи.
+1 :? :?
Samoten89
02-19-2009, 10:59
Мерси за коментарите мисля се изчерпаха. Работата е там, че не са прави някои според мен. Какво му е егоистичното да живеят нормален живот мъж и жена без да създават семейство? Нали се обичат.
Не е задължително човек да е пълен егоист! Пък специално аз съм човек, който не иска много от живота. Бих искал да поработя върху себе си през години. Да се концентрирам да направя нещо. Да постигна нещо, което да остане и да бъде запомнено. Това опира до собствено мислене много да - подобно на егоизма, но не в лошият смисъл според мен, а в желанието да постигнеш нещо не чрез дете или нечия помощ, а чрез собствена воля и труд не е ли хубаво? Замислете се колко рядко вече се ражда някое дете, което да постигне много. Вие виждате ли гордостта на родителите от това, че са продължили родът си? Пълно е с идиотчета дето цял живот не порастват :(. Дори родителите да се стремят с години просто това изглежда като риск. Не е гарантирано, че ако имам дете непременно ще се гордея с него. Иначе бих искал да повлияя положително над разума на даден човек така, че той да се промени към положително. За да се осъществи тази мечта за семейство стандарта на живот трябва да се подобри първо, а в България както знаем е много нисък.
Абе с времето ще видя. Но съм обеден - различни хора - различни интереси. Това винаги ще е вярно!
Истината е, че съм Леонардо да Винчи в чуждо тяло. ;) Не знам дали ще ме разберете. ;) Типичният пример за човек, който не се е отдал на деца,любов, семейство, а е имал всичко от което се е нуждаел. Оставил е много след себе си. Не е бил егоист, нали?
angelcheeee_93
02-19-2009, 11:07
Създаден си,за да създадеш живот.
Животът не е само удоволствия.Няма ли да ти е хубаво да си имате детенце и да знаеш,че то е плод на вашата любов,нейният символ.
ИСкам да имам дете,но когато му дойде времето .
A_Loving_Girl
02-19-2009, 13:12
Има естствено такива... ..
Incubus793
02-19-2009, 13:15
Hora wsqkakwi ;]]
Никога не съм вярвала, че ще чуя това мнение от мъж. Аз също съм млада, но знам че не искам деца. Рзбира се, това не значи, че не искам да живея с мъж или тн. Така, че щом с теб сме на едно мнение, предполагам, че и някоя друга като мен ще се намери. :D ;)
vikito1994
02-19-2009, 16:34
тъпа работа
TheHeartOfEverything
02-19-2009, 19:09
Аз бих искала да си осиновя дете просто има прекалено много деца които мечтаят на всеки бг празник да имат семейство с което да го празнуват...просто тфа мисля
sweetchef
02-20-2009, 13:19
Може естествено курвите за какво са?
:)
Може естествено к***те за какво са?
:)
Не е точно така, аз не искам да имам деца, това курва ли ме прави???
DevilWish
02-20-2009, 17:15
Смисълът на живота е да живееш, за да оставиш поколение след себе си и да продължиш вида си. Не, не мисля, че ще намериш момиче, което да не иска да има дете.
+1
Пък и смятам, че до няколко години ще си смениш детското мислене и ще си кажеш "Какви ги говорих?" ;)
therichbitch
02-21-2009, 15:30
za6to da ne e vuzmogno??? kakvo go zahokahte mom4eto, ima sqkakvi hora suotvetno vkusove