View Full Version : Смучка => рак на гърдата ?
cococanamito
02-15-2009, 19:11
znachi pravih smu4ka na priqtelkata si na gyrdata obache neinata koja e mnogo tynka i ne samo stana sinka no i tekna kryv ot tam moje li da stane rak na gyrdata ot tova ?
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
Shenkito
02-15-2009, 19:18
Според мен не може..
LovEsIckk
02-15-2009, 19:22
Не :
Деба кво толкова се кефите на тия смучки.... мразя ги убивам .....
proFloras
02-15-2009, 19:27
znachi pravih smu4ka na priqtelkata si na gyrdata obache neinata koja e mnogo tynka i ne samo stana sinka no i tekna kryv ot tam moje li da stane rak na gyrdata ot tova ?Абе така ли се смучи :razz: :lol:
еми приятел така ли се смуче...малко нереално ми звучи...но предполагам че е невъзможно...рака на гърдата не става от всяка рана която си причиним...то по тая логика отдавна да сме пукнали от рак в следствие на наранявания.... :?
Рак на гърдата от смучка :-o Ако не искаш да ти се смее някой по добре го забрави тоя въпрос.
A_Loving_Girl
02-15-2009, 22:22
Д**а кво толкова се кефите на тия смучки.... мразя ги убивам .....
Ела да ти покажа как става и тогава убивай....ще забравиш да убиваш :D
LudoMlado
02-16-2009, 01:10
Следва - Спин след целувка.
Ehh v4era se porqzah na noja za hlqb ... dali 6te muhlqsam kato hlqba ???
valdesbg
02-16-2009, 08:19
znachi pravih smu4ka na priqtelkata si na gyrdata obache neinata koja e mnogo tynka i ne samo stana sinka no i tekna kryv ot tam moje li da stane rak na gyrdata ot tova ?
Баси пиявицата ще да си мой човек... :)
По лекичко, по нежно - момиче/жена е това не портокал. Няма как да хване рак.
Ти си вампир бе, как до кръв ще смучеш. :lol: :lol: :lol: Аз ако бях на нея щях да стоя далеч от теб. 8-)
Категорично - не. Не си играйте с темата за рак на гърдата - знаете ли колко жени умират годишно от това.
LudoMlado
02-16-2009, 09:00
Пък и май нещо си прекалено мн станал вампи за секс. Релаксирай малко с дясната ръка и после да видиме дали ше цоцаш още :D
Да,а ако я целунеш по челото ще получи мозъчен тумор!Престанете с глупостите си и преди да задавате тъпи въпроси прочетете сами нещо по дадена тема!
SiSsKkAa
02-16-2009, 09:12
ти луд ли си ест,че не може.то ако така ставаше рак на гърдата всяка втора щеше да умира от това.вземи малко се образовай бе момче.пишеш в google рак на гърдата и четеш.не е сложно
Nitroglycerin
02-16-2009, 12:29
Все повече се убеждавам,че това е най-пропадналия форум в цялото българско интернет пространство.Как стигна до извода,че може да си и причинил рак на гърдата?!
Може да си и причинил рак само ако си откъснал със смученето меланом (подобно на бенка образовение което на прост език е рак на кожата) и той да даде разсейки.Но що за човек ще си да смучеш нещо което е голямо кафяво и несиметрично?!
Абе биология не сте ли учили,това от обща култура трябва да се знае.
Не разбирам къв е смисъла в смучките..
valdesbg
02-16-2009, 13:15
Не разбирам къв е смисъла в смучките..
Извратен начин, по който си втълпяват че им е готино и че имат ерогенни зони. Това е моята теория.
Mr_Crowley
02-16-2009, 13:24
:shock: :shock: :shock:
Prestigi0
02-16-2009, 14:16
Това е като: "Вчера си бръкнах с пръст в задника... Дали съм болен от СПИН?" Плззззззззззззззззззззз ХЕЛП ХОРАаА" ....................... :D
fuckthemods
02-16-2009, 16:26
:-x zemi se obrazovai malko we :@ bokluk
Рак на гърдата от смучка :-o Ако не искаш да ти се смее някой по добре го забрави тоя въпрос.
:grin:
gLoRiToO
02-16-2009, 17:04
баси смучката,чак кръв да е имало ти верно да не си някъв вампир :razz: Не може да се получи рак на гърдата!!Ам ти си кат някъв комар бе гледаш да захапеш и кръв да има :lol: :lol:
Категорично - не. Не си играйте с темата за рак на гърдата - знаете ли колко жени умират годишно от това.
:? Определено не трябва да се подиграваме по какъвто и да е начин с тази ужасна болест .. мисля че темата е безмислена .. :-o
ThePainIsReaL
02-16-2009, 17:24
Лол.. чак кръв да текне.. :-o
mickelangelo
02-16-2009, 17:43
are u 0k ? как така ве .... то бива невежество ама чак пък толкова .. . направо : no comment
+1 :D
Това е като: "Вчера си бръкнах с пръст в задника... Дали съм болен от СПИН?" Плззззззззззззззззззззз ХЕЛП ХОРАаА" ....................... :D
ааааа тва ме разби :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
xaxaaxxaxaxa :razz: :razz:
мисля че дори е бременна....
+1 :-o
Следва - Спин след целувка.
I sifilis ot pregrudka :lol:
valdesbg
02-17-2009, 09:19
мисля че дори е бременна....
Правилно мислиш. Дай сега да измислим подарък за младото семейство :lol:
bqsna_teenagerka
02-17-2009, 09:52
омг о.о ЧАк кръв е текнало егатиии смучката аз бих те пречукала :lol:
и откъде ти хрумна че рак може да се получи омг..
bobi0194
04-20-2009, 10:10
Как рак на гърдата от смучка бе :D иначе другия път внимавай да няма много кръв :D
Рак на гърдата от смучка :-o Ако не искаш да ти се смее някой по добре го забрави тоя въпрос.късно е :razz:
Не.
И против рака на ГЪРДАТА трябва да се пие много сперма ,четох,че така учени били казали..... :D
stealthyGirl
04-20-2009, 19:39
Не може. :-D
ThisIsMe
04-20-2009, 19:41
НЕ!
ти в ред ли си да се притесняваш за някаква си смучка? :shock:
Просто си бил доста смуклив 8-) ,нали се сещаш :D
хах ако на мен ми направиш рана на гардата няма да си жив :)
И ми е интересно кой от вас двамата високо компетентни си измисли тази теория с рака ?
това е ужасно . нищо няма да и стане ама по внимателно
DesTin3d
04-21-2009, 09:19
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
ти си като прохусмукачка бре :grin: :grin: :grin: щом и кръв и е потекло
suffering891
04-27-2009, 08:38
абе пич вари купи си мляко от магазина най-добре :razz:
Neftochimic
04-27-2009, 12:16
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
ахахаха, ебахти смученето... изруд :lol:
Made_of_Pain
04-27-2009, 14:53
Според мен, някой ти е направил смучка на мозъка и така си го изгубил.
HichNeMiPuka
04-27-2009, 15:19
не мисля
стига с тез смучки бе
ужасни са
sextazy_baby
04-27-2009, 16:02
Абсурд
+
А каква е връзката между смучката и рака :D :D :D Авторът е много зле...
OtrakanaKaka86
04-27-2009, 20:32
Здравей, пиленце!
Като патила и препатила жена искам да ти кажа, че имаш сериозен проблем. Ти и твоята приятелка!
Не искам да те плаша, но трябва да предприемете сериозни и моментални мерки:
1. Проблемът е много сериозен ако е на лявата(тъй като там е сърцето), а пък ако в същото време сте били и възбудени(хормоните взаимодействат с рибоноклеиновата киселина както и с дезоксирибоноклеиновата и под въздействие на хлорофила и амилазата в слюнката, се образува раконоклеоза-основен причинител).
Но спокойно, сладурче! Народната медицина има лек за всичко. Отвара от подбил, бял равнец(изсушен), мед(акациев) и въглен от борово дръвче, добре разбъркана и сварена се разтрива на засегнатото място 3 пъти дневно в продължение на 1седмица. При мен ефектът беше мигновен(и белези не остават).
2.Ако е на дясната се разтрива леко с мехлем от хвойна и зехтин.
Айде успех, бързо оздравяване и ми пиши, че ми е притеснено!
JenataNaShefa
04-27-2009, 20:46
Здравей, пиленце!
Като патила и препатила жена искам да ти кажа, че имаш сериозен проблем. Ти и твоята приятелка!
Не искам да те плаша, но трябва да предприемете сериозни и моментални мерки:
1. Проблемът е много сериозен ако е на лявата(тъй като там е сърцето), а пък ако в същото време сте били и възбудени(хормоните взаимодействат с рибоноклеиновата киселина както и с дезоксирибоноклеиновата и под въздействие на хлорофила и амилазата в слюнката, се образува раконоклеоза-основен причинител).
Но спокойно, сладурче! Народната медицина има лек за всичко. Отвара от подбил, бял равнец(изсушен), мед(акациев) и въглен от борово дръвче, добре разбъркана и сварена се разтрива на засегнатото място 3 пъти дневно в продължение на 1седмица. При мен ефектът беше мигновен(и белези не остават).
2.Ако е на дясната се разтрива леко с мехлем от хвойна и зехтин.
Айде успех, бързо оздравяване и ми пиши, че ми е притеснено!
Ехаа имаме си професор билкар във форума :-D
Всеки, който има необичаен проблем да се обръща към Каката, тя ще каже лек за всяка болежки :D
Бе не знам за вас, но на мен ми звучи наистина неъзможно. Нали рак означава мутиране на клетки, които спират да се делят и образуват тумор.От слюнка рак? :? Освен ако слюнката не е радиоактивна :shock: (тва беше в кръга на шегата) :)
Иначе с една дума, според мен не, невъзможно е
sexyyyy93
04-27-2009, 21:22
Спокойно на мацката нищо и няма!Но мисля.че ти трябва да се прегледаш!Как можеш да смучеш момичето чак до кръв! :shock: И гледай следващия път да си по-нежен! :) А за кръвта,спокойно!Може кожата на гърдите и да е по-тънка и заради това да се е получило така! :)
piklichka
05-04-2009, 19:49
Абе така ли се смучи :-D :-D
suffering891
05-06-2009, 10:44
Абе така ли се смучи :-D :-D Ако си ти ще дам сичко от себе си и ща осмуча насякъде :-D :oops: {}~
piklichka
05-07-2009, 06:03
Абе така ли се смучи :-D :-D Ако си ти ще дам сичко от себе си и ща осмуча насякъде :-D :oops: {}~
:oops: само това ли можеш :-o :-D
NaNa_SladuRana
05-07-2009, 17:13
много мразя някой да ме бележи,ти щом и кръв си и пуснал си голем злобар значи :D горкото момиче
брато аре по полека да не е усмучеш на сякъде а ? :? :o
Не може ;) А за белега си зависи от хапането и от кожата на момичето.Другия път смучи по-леко ;)