PDA

View Full Version : проблеми в даскало..

bloodyF
02-16-2009, 18:13
значи...тая година след изпитите се преместих в ново даскало..обикновено се разбирам г/д с повечето хора обаче тук не е така.Адски много мразя курвите и има 2 такива в нашия клас..мислят се за велики ,че са спали с полвината град.Обаче те не са ми основния проблем.Има няколко момчета-единия от които е педал..няма лошо нали ма много се отваря :-x и постоянно се заяждат с мен..в началото на годината имаше още 3-4 момчета в тяхната групичка но вече откакто се "отделиха" се държат по-мило..и така...просто вече нз кво да правя ;( отчаях се и квото и да им кажа нищо не помага..и щото майка ми е даскалка в същото училище и в 10ти клас ще ми предава и те направо нз ...мислят си че аз ще имам само 6тици и постоянно ме нападат без нищо да съм направила...и са големи лицемери!Пред "приятелите" им говорят че са яко готини ,зад гърба им какви ли не ги наричат..ако може няк'ви съвети как да се справя с тях

п.с.мерси на хората,които са го прочели
п.с.2 сри ако имам правописни грешки
п.с.3 без тъпи коментари плс!

your_secret
02-16-2009, 18:21
ооо,ама да не тръгнеш да се местиш в ново училище заради тях!?
не им обръщай внимание-знам,че е лесно да се каже,но се опитай
а на майка ти и кажи като станеш 10 клас да ти пише реалните ти оценки, а ако иска като сте си двете в къщи да ти помага с ученето. а ако тея лигльовци не ти вярват,че това ти е заслужената оценка,кажи на майка ти да те вдига на дъската и да ти задава някакви въпроси,не много трудни,но не и много лесни. все пак очаква се от теб да знаеш повече по дадения предмет :)

KisSsSsSs
02-16-2009, 18:22
Един ден всичко ще отмине, ще видиш.Преодолей го ;)

ПС: И на мен майка ми ми е предавала,
но нямах такъв проблем със съучениците.
Кофти е, но ако си учиш, всичко ще е 6
и те няма да има в какво да се усъмнят :)