View Full Version : мек
pisentseto
02-17-2009, 20:08
Първо се извинявам ако се повтаря темата.
С прителя ми водим редовно полов живот,но от скоро нещо стана и не му се на дървя,а му се иска искам да попитам другите момчета дали и при тях се е случвало така!!!
:) :) :)
pisentseto
02-17-2009, 20:10
Първо се извинявам ако се повтаря темата.
С прителя ми водим редовно полов живот,но от скоро нещо стана и не му се на дървя,а му се иска искам да попитам другите момчета дали и при тях се е случвало така!!!
:) :) :)
На едно бивше му се случваше редовно.И веднъж като взех телефона и почнах да сниммам всичко се оправи.трябва му промяна от товя стран може би!
ем на пример каква промяна.ние правим абсолютно всичко в секса
FeelMyPain
02-17-2009, 20:12
^ Пробвай със смяна на партньорката.
pisentseto
02-17-2009, 20:14
да бе,моля без такива
Аз съм му гадже и не мисля ,че му трябва друга.Той казва ,че аз го задоволявам напълно
FeelMyPain
02-17-2009, 20:15
да бе,моля без такива
Аз съм му гадже и не мисля ,че му трябва друга.Той казва ,че аз го задоволявам напълно
Всички мъже лъжат :-D
pisentseto
02-17-2009, 20:17
Нали ти казах ,вкарай те нови елементи в сексуалния живот,Изненадай го,това ,че си вдигаш краката чука те отзад или отпред и му духаш ...не значи че не може да се насити.Облечи се секси,ероточно,изполвай камерата на телефона или друга да заснемете акта и ще усетиш промяната!
ем ние всичко това сме го правили което казваш.
На свети валентин аз бях обле4ена с еротична ношничка цялата в бяло и лежах на креват с листа от червени рози и в чаша рака с вино и по земчта горяха свшти.
Какво още да измисля че да ми става винаги
pisentseto
02-17-2009, 20:18
да бе,моля без такива
Всички мъже лъжат :-D
аз съм му първата,той неможе да ме сравни с други,защото не го е правил с други,че да ме лаже???
SiSsKkAa
02-17-2009, 20:25
Секси белъо,предразполагаща музика,любовна игра,стрийптиз дори.неможе да не му стане
pisentseto
02-17-2009, 20:28
Секси белъо,предразполагаща музика,любовна игра,стрийптиз дори.неможе да не му стане
да,само че без музика и стриптиз.
Трябва да пробвам стриптиз за да му стане ли,то само тово остана вече???????
afterforever
02-17-2009, 20:30
да бе, и шото му е омръзнало с нея, затова си внушава и е така сам успява да не си го надърви... баааааати глупостите
pisentseto
02-17-2009, 20:31
Нали ти казах ,вкарай те нови елементи в сексуалния живот,Изненадай го,това ,че си вдигаш краката чука те отзад или отпред и му духаш ...не значи че не може да се насити.Облечи се секси,ероточно,изполвай камерата на телефона или друга да заснемете акта и ще усетиш промяната!
На свети валентин аз бях обле4ена с еротична ношничка цялата в бяло и лежах на креват с листа от червени рози и в чаша рака с вино и по земчта горяха свшти.
Според мене няма вече интерес към тебе каквото и да ти казва,а с тебе само по навик и се чуди как да сложи най-безболезнено края!
Ем не ми се вярва,защото той също се притеснява за това и всеки път който не стане той ми се извиня праща ми смс.И на ден по 100 пати ми зжани и ми пише и ми казва че ме обича.Даже си купихме от тия карти на симпатия на вивател,на неговото.Не ми се вярва ако иска да късме да прави така???????
Може да е липса на сексуално желание.
pisentseto
02-17-2009, 20:37
Според мене няма вече интерес към тебе каквото и да ти казва,а с тебе само по навик и се чуди как да сложи най-безболезнено края!
Ем не ми се вярва,защото той също се притеснява за това и всеки път който не стане той ми се извиня праща ми смс.И на ден по 100 пати ми зжани и ми пише и ми казва че ме обича.Даже си купихме от тия карти на симпатия на вивател,на неговото.Не ми се вярва ако иска да късме да прави така???????
Искрено се надявам да греша мацка!
и аз :(
ninjadorf
02-20-2009, 11:05
често ли го правите.. ? защо не го лишиш за 1-2 седмици от това удоволствие.. като само го дразниш през това време.. да видим наркая кфо ще стане 8-)
Mr_Crowley
02-20-2009, 11:49
Просто вече не го възбуждаш...може да е обърнал резбовото съединение 8)
prettyIdeath
02-20-2009, 11:59
бре бре.. за момиче на 15 години си доста вътре в нещата :-o