Влез

View Full Version : Бързо свършване.

nikolaynikolov
02-18-2009, 06:32
Здравейте. От скоро с новата ми приятелка имам проблем. Бързо свършвам при акта. Всъщност не знам колко минути отнема, но тя все не може да достигне оргазъм понеже аз свършвам винаги преди нея.

Сноши 5, 6 пъти правихме секс един след друг и тя все не може. 1 път трае някъде от 5 до 8 минути. Не съм засичал, но така ми се струва. 6 пъти снощи и 6-те пъти толкова време трае. На различни пози, опитвам се да се разсейвам, да задържам и не става и не става.

Някой да даде съвет, защото виждам как приятелката ми се ядосва и започва вече да губи желание на секс.

Аз също се ядосвам, защото искам и двамата да изпитваме максимално удоволствие, а тя не може :(

TPAKTOPUCTA
02-18-2009, 06:35
ами пробвай преди акта да я възбудиш максимално например с орален секс за по продължително време, или пробвай с Durex Performance до колкото знам те имат лубрикант за забавяне на мъжката ерекция.

AlokiNn
02-18-2009, 06:35
Здравейте. От скоро с новата ми приятелка имам проблем. Бързо свършвам при акта. Всъщност не знам колко минути отнема, но тя все не може да достигне оргазъм понеже аз свършвам винаги преди нея.

Сноши 5, 6 пъти правихме секс един след друг и тя все не може. 1 път трае някъде от 5 до 8 минути. Не съм засичал, но така ми се струва. 6 пъти снощи и 6-те пъти толкова време трае. На различни пози, опитвам се да се разсейвам, да задържам и не става и не става.

Някой да даде съвет, защото виждам как приятелката ми се ядосва и започва вече да губи желание на секс.

Аз също се чдосвам, защото искам и двамата да изпитваме максимално удоволствие, а тя не може :( Еми там нали имаше някакви презервативи с лубрикант който задържа? С пръсти?

nikolaynikolov
02-18-2009, 06:40
ами пробвай преди акта да я възбудиш максимално например с орален секс за по продължително време, или пробвай с Durex Performance до колкото знам те имат лубрикант за забавяне на мъжката ерекция.

Тя се възбужда максимално, но иска постояно да е вътре и като и хареса започва да прави едно чалъми неземни. Започва да поема контрола тя и да забързва темпото и да пъшка много сладко и направо ме побърква. Аз не мисля за свършването, но както всичко си върви изведнъж рязко усещам, че трябва да го извадя, за да не свършва вътре.

Тя не иска презервативи. Не и било хубаво.

Направо се виждам в чудо вече. Идва ми вече да и кажа да си търси друг с когото да и е по-добре. Просто вече нямам нерви с тоя проблем. Тва поне 2 часа се варгаляме в леглото и правим секс. Но щом го мушна и поседи вътре повече 3, 4 минути и и стане хубаво и започне да поема контрола и всичко отива подяволите.

Снощи що не се разплака милата. Вика "първия пък беше толкова голям и твърд.. много ми хареса, а ти го извади толкова бързо"... направо ми се къса сърцето вече. Обичам я и искам да и е добре... и не знам как да се контролирам. Много е красива и ме подлудява.

AlokiNn
02-18-2009, 06:46
Еми щом не и е хубаво с презерватив потърси специален лубрикант

nikolaynikolov
02-18-2009, 06:53
Тъпото е, че аз мога да го правя и цяла нощ. Не се изморявам, пишока си е голям и твърд винаги. Но все трябва да го вадя, да го мия и докато се върна то вече.... трябва пак с начале на играта... къде да го търся тоя лубрикант. Аз тук питам ако има някой опит с този гаден проблем. Трябва да мога да правя поне 30 - 40 мин секс. без да свършвам за да може тя да свърши. Аз едва стигам и 10 мин. :(

AlokiNn
02-18-2009, 06:58
Тъпото е, че аз мога да го правя и цяла нощ. Не се изморявам, пишока си е голям и твърд винаги. Но все трябва да го вадя, да го мия и докато се върна то вече.... трябва пак с начале на играта... къде да го търся тоя лубрикант. Аз тук питам ако има някой опит с този гаден проблем. Трябва да мога да правя поне 30 - 40 мин секс. без да свършвам за да може тя да свърши. Аз едва стигам и 10 мин. :(Това само когато тя поеме контрола ли става?

nikolaynikolov
02-18-2009, 07:02
Тъпото е, че аз мога да го правя и цяла нощ. Не се изморявам, пишока си е голям и твърд винаги. Но все трябва да го вадя, да го мия и докато се върна то вече.... трябва пак с начале на играта... къде да го търся тоя лубрикант. Аз тук питам ако има някой опит с този гаден проблем. Трябва да мога да правя поне 30 - 40 мин секс. без да свършвам за да може тя да свърши. Аз едва стигам и 10 мин. :(Това само когато тя поеме контрола ли става?

Така мисля. Но не задължително. Много ме възбужда когато настъпи страстната част на секса. Когато започне да търка в мен прекалено, да издава интимни звуци или въобще да показва, че е започнала адската възбуда при нея. Тогава дори и без мои движения, само от това което чувам и усещам тялото и да се трие в моето и мигновено усещам как напира нещо в мен и 2 - 3 движения напред - назад са достатъчни да свърша.

Може би нямам достатъчно опит в секса и за това се получава така. :(

LiPs_of_an_AnGeL
02-18-2009, 07:07
Пич,успокой се.А тя пък кво реве бе мамка му-извадил си като си усетил,че ти идва.Хем не иска презервативи,хем реве че го вадиш :-o Не мога да ги разбера такива момичета.Трябва да се опита да те разбере,поговорете-кажи й че когато тя поеме контрола се получава така кофти.И моя приятел свършваше бързо в началото,но после постепенно се научи да се сдържа и нямаме проблеми сега.

П.С:Не знам дали е необходимо,че трябва да го правите с презерватив или поне тя да всема противозачатъчни (след посещение при гинеколог).А и особено когато сега не можеш много добре да се контролираш с нея.Мисли за здравето си и нейното. :-)

nikolaynikolov
02-18-2009, 07:21
Пич,успокой се.А тя пък кво реве бе мамка му-извадил си като си усетил,че ти идва.Хем не иска презервативи,хем реве че го вадиш :-o Не мога да ги разбера такива момичета.Трябва да се опита да те разбере,поговорете-кажи й че когато тя поеме контрола се получава така кофти.И моя приятел свършваше бързо в началото,но после постепенно се научи да се сдържа и нямаме проблеми сега.

П.С:Не знам дали е необходимо,че трябва да го правите с презерватив или поне тя да всема противозачатъчни (след посещение при гинеколог).А и особено когато сега не можеш много добре да се контролираш с нея.Мисли за здравето си и нейното. :-)

Аз разбирам кога свършвам и го вадя. Няма нужда от противозачатъчни.

Ми ние говорим по тази тема.... но не е добре... то си личи. Тя иначе ме разбира, но не ми харесва и на мен така...

AlokiNn
02-18-2009, 07:22
Значи като цяло когато тя поеме контрола и прави супер възбуждащи неща ти свършваш?

nikolaynikolov
02-18-2009, 07:25
Значи като цяло когато тя поеме контрола и прави супер възбуждащи неща ти свършваш?

Да, общо взето така става.

AlokiNn
02-18-2009, 07:30

Да, общо взето така става. Ми може би трябва 1 път ти да контролираш изцяло

LiPs_of_an_AnGeL
02-18-2009, 07:31
Е разбира те,пък реве :-o То верно,че е неприятно,ама с рев работата няма да се оправи. Не ти харесва така-ок,но сам каза че си неопитен още в секса.Ако го правиш от скоро-нормално е! И като говорите както каза ти-какво е нейното мнение и преценка на ситуацията?

П.С:Презервативите не се ползват само против нежелана бременност..

princesa_viki
02-18-2009, 07:42
Ето ти решение на проблема-в аптеките и големите магазини се продават едни спрейове на дурекс за удължаване на акта.Купи си такъв!

nikolaynikolov
02-18-2009, 07:45
Ето ти решение на проблема-в аптеките и големите магазини се продават едни спрейове на дурекс за удължаване на акта.Купи си такъв!

Мммм... е те това ще го потърся!

AlokiNn
02-18-2009, 07:51
Дано да ви се получи :)

kofti_nick
02-18-2009, 08:18
2 хапчета виагра и 1 Red Bull и ти си човека :oops:

princesa_viki
02-18-2009, 08:24
Ти инфаркт ли искаш да получи :D

nikolaynikolov
02-18-2009, 08:29
Ееехеееее... нямам нужда от виагра бе хора. Аз само да си помисля за нея и малкия е готов. Мога да правя секс цяла нощ и да си свършвам псотояно и пак и пак без да изпитам трудности. Само дето свършвам бързо.

AlokiNn
02-18-2009, 08:37
Ееехеееее... нямам нужда от виагра бе хора. Аз само да си помисля за нея и малкия е готов. Мога да правя секс цяла нощ и да си свършвам псотояно и пак и пак без да изпитам трудности. Само дето свършвам бързо. На колко години си

plmn
02-18-2009, 08:44
Я вземи си сложи 1 презерватив.Хем с тая гума няма да усещаш почти нищо (вземи си от най-дебелите), хем ще си по-спокоен.Тя като види, че работата става, няма да ти прави проблеми за презерватива.

AlokiNn
02-18-2009, 08:47
Я вземи си сложи 1 презерватив.Хем с тая гума няма да усещаш почти нищо (вземи си от най-дебелите), хем ще си по-спокоен.Тя като види, че работата става, няма да ти прави проблеми за презерватива. не четеш ли че момичето не и харесва с презерватив

nikolaynikolov
02-18-2009, 08:51
Ееехеееее... нямам нужда от виагра бе хора. Аз само да си помисля за нея и малкия е готов. Мога да правя секс цяла нощ и да си свършвам псотояно и пак и пак без да изпитам трудности. Само дето свършвам бързо. На колко години си

25

plmn
02-18-2009, 08:51
Я вземи си сложи 1 презерватив.Хем с тая гума няма да усещаш почти нищо (вземи си от най-дебелите), хем ще си по-спокоен.Тя като види, че работата става, няма да ти прави проблеми за презерватива. не четеш ли че момичето не и харесва с презерватив

мхм, а сигурно й харесва да прави секс 5 минути?

LiPs_of_an_AnGeL
02-18-2009, 08:53
Абе пич...последователни 5-6 пъти правите секс...тука нещо послъгваш ми се струва.Ти колко литра сперма имаш извинявай? 5-6 тека...аре нека се обади някой по-компетентен,ама все пак...

kofti_nick
02-18-2009, 08:59

Е , нали е готов да се жертва за приятелката си , поне няма да свършва толкос лесно , даже ше му е малко трудно :grin:

AlokiNn
02-18-2009, 09:03

Е , нали е готов да се жертва за приятелката си , поне няма да свършва толкос лесно , даже ше му е малко трудно :grin: Е ако е вярно за 6-7 пъти едва ли ще му е трудно да свърши 2 пъти с адската рецепта :D

bqsna_teenagerka
02-18-2009, 09:22
6 пъти.. леле.. :D човече ти сии луд .. ми не знам по скоро тя да се концентрира повече а ти се разконцентрирай максимално... .. ама като се замисля.. ако аз бях ан нейно ямсто щеше да ме възбужда факта че свършваш толквоа бързо защото ти е кеф..., и като кажеш.."Oh baby свършвам" .. и аз бих свършила! не знам моята психика е малкло по объркана..ами продължаейате да опитвате ии вземи такива хапчета за по дълготрайна ерекция

nikolaynikolov
02-18-2009, 10:51
Абе пич...последователни 5-6 пъти правите секс...тука нещо послъгваш ми се струва.Ти колко литра сперма имаш извинявай? 5-6 тека...аре нека се обади някой по-компетентен,ама все пак...

Мен не ме бърка мога и 20 пъти да свърша за една нощ. Свършвам, само прибягвам до банята да се измия и да изтискам това което е останало вътре и се връщам при нея и продължавам. След 4-тиа път вече излиза съмвсем малко сперма. Но това не пречи да почуствам еакулация.

nikolaynikolov
02-18-2009, 10:52
6 пъти.. леле.. :D човече ти сии луд .. ми не знам по скоро тя да се концентрира повече а ти се разконцентрирай максимално... .. ама като се замисля.. ако аз бях ан нейно ямсто щеше да ме възбужда факта че свършваш толквоа бързо защото ти е кеф..., и като кажеш.."Oh baby свършвам" .. и аз бих свършила! не знам моята психика е малкло по объркана..ами продължаейате да опитвате ии вземи такива хапчета за по дълготрайна ерекция

Стига, че ме засрамихте. Наистина аз не лъжа. Така е, а не искам да е така. Искам ако не първия поне 2-я да си трае 30 мин поне.

SoFarSoG00d
02-18-2009, 11:08
Опитай да задържаш,когато ти стане готино и искаш да свършиш просто прекрати акта и преминете към нещо друго-орално задоволяване и др.Проблем е,че тя не може да свърши,защото чувства сексът като наказание ,а не удоволстиве.

nikithebest
02-18-2009, 11:28
тва по принцип не е по темата ама каде мога да си купя "Испанска Муха"? плз пратете ми отговор на ЛС
а по темата пич с презерватива е най-добре ако приятелката ти не е пробвала с презерватив измисли нещо така че да я накараш да иска кондом ;)

nikolaynikolov
02-18-2009, 12:18
тва по принцип не е по темата ама каде мога да си купя "Испанска Муха"? плз пратете ми отговор на ЛС
а по темата пич с презерватива е най-добре ако приятелката ти не е пробвала с презерватив измисли нещо така че да я накараш да иска кондом ;)

Тц... илиза с оправданието, че не гоусещала добре с презерватива. Все едно не е той ами някакъв предмет. Така го усещала с презерватив и за това не иска.

kasanova1994
02-18-2009, 14:53
abe taq marka Durex samo prezarvativi i takiva nechta li proizvejda :D?

bazzil
02-18-2009, 15:32
Писах ти на лична ;)

AlokiNn
02-18-2009, 18:49
И като си купиш от онзи лубрикант и пробваш пиши какво е станало :)

nikolaynikolov
02-19-2009, 07:13
Нищо не съм купувал. Приятелката ми не пожела да се мажа с глупости. От прочетеното вчера в интернет снощи успях да се удържа бая време. Разсейвах се, едно друго... а и може би повлия факта, че предния ден 6, 7 пъти го правих, но снощи първия път изтрая около 10 минути, а втория почти час и даже и не свърших на края. Но тя се накефи :)

А и бях и изморен. Снощи лягах под колата 2 часа сменях разни неща и се позиморих и там. И може би всичко е повлияло. :)

Първия път пробвахме с презерватив м/у другото. Махнах го по едно време, че започна да се изхлузва... отварителна работа...

Както и да е. Всичко мина добре :)

П.С. Имам страшна мускулна стреска на краката... ужас... Натоварил съм се здраво, като се има предвид, че тренирам по принцип.

И съм се протрил... тая сутрин ме боля малко пишока... :-D

AlokiNn
02-19-2009, 17:34
Нищо не съм купувал. Приятелката ми не пожела да се мажа с глупости. От прочетеното вчера в интернет снощи успях да се удържа бая време. Разсейвах се, едно друго... а и може би повлия факта, че предния ден 6, 7 пъти го правих, но снощи първия път изтрая около 10 минути, а втория почти час и даже и не свърших на края. Но тя се накефи :)

А и бях и изморен. Снощи лягах под колата 2 часа сменях разни неща и се позиморих и там. И може би всичко е повлияло. :)

Първия път пробвахме с презерватив м/у другото. Махнах го по едно време, че започна да се изхлузва... отварителна работа...

Както и да е. Всичко мина добре :)

П.С. Имам страшна мускулна стреска на краката... ужас... Натоварил съм се здраво, като се има предвид, че тренирам по принцип.

И съм се протрил... тая сутрин ме боля малко пишока... :-D
Браво дано и ти да си доволен

icobug
02-20-2009, 07:23
:D

nikolaynikolov
02-20-2009, 07:58
be 4oveko 4e to tova ne e nikav problem be to si e neen problem na tebe kav ti e problema praska6 si q i si svar6va6 kat ky4e za 5 6 minyti kwo natebe nali ti e qko :P tq kat nemoje mainata i prei si kefa neq kwo q misli6 4e tei de tva za mene ne e problem prei si gotinoto 8)

На мен ми е готино. :) Но когато обичаш някого мислиш и за него все пак. Но проблема е бил временен нещо. Пооправиха се нещата. Като му стисна главата от горе по време на смяна на позите и после няма свършване вече ;)

AlokiNn
02-20-2009, 08:33
be 4oveko 4e to tova ne e nikav problem be to si e neen problem na tebe kav ti e problema praska6 si q i si svar6va6 kat ky4e za 5 6 minyti kwo natebe nali ti e qko :P tq kat nemoje mainata i prei si kefa neq kwo q misli6 4e tei de tva za mene ne e problem prei si gotinoto 8)

На мен ми е готино. :) Но когато обичаш някого мислиш и за него все пак. Но проблема е бил временен нещо. Пооправиха се нещата. Като му стисна главата от горе по време на смяна на позите и после няма свършване вече ;) :shock: Свършваше по 100 пъти вече като стиснеш главата неможеш :lol: бати лудото

nikolaynikolov
02-20-2009, 10:12

На мен ми е готино. :) Но когато обичаш някого мислиш и за него все пак. Но проблема е бил временен нещо. Пооправиха се нещата. Като му стисна главата от горе по време на смяна на позите и после няма свършване вече ;) :shock: Свършваше по 100 пъти вече като стиснеш главата неможеш :lol: бати лудото

Така се получава. Пишеше някъде като стиснеш главата с дв апръста по гривната от долу и от горе силно и нещо ставаше там и свършването идва много по-късно. И така пробвах и стана.

Firstwave
02-20-2009, 15:11
А дааа това със стискането си действа безотказно. Щом това върши работа действай така. Иначе презервати с лидокаин. То това е веществото мисля.

crazyDriver
02-20-2009, 16:05
Какво стискане, какви глупости сте чели, я дайте и аз да почета :D

plmn
02-20-2009, 16:08
Какво стискане, какви глупости сте чели, я дайте и аз да почета :D

nikolaynikolov
02-20-2009, 17:34
"Ако в един момент усетите непреодолим импулс да свършите, обхванете ръба на главичката с палеца и показалеца на дясната си ръка и я притиснете достатъчно силно. Това ще предизвика потискане на рефлекса на изпразването. Възстановявайки отново стимулацията ще забележите, че този път позивът за изпразване ще се появи значително по-късно. Опитвайте се да отлагате възможно най- дълго този момент. На върха на възбудата, но преди да е започнало изпразването отново притиснете ръба на главичката. Тази процедура може да се извърши три - четири пъти, като накрая завършвате с еякулация."

Аз пробвах из м/у смяна на позите. Притиснах го силно за 3, 4 секунди. И после няма свършване направо. Тогава вече трябва да се концентрирам върху това да свърша :)