View Full Version : Закъснява ми
Momicheta molq vi pomognete,sigurno ste izpadali v takiva situacii ii vi e :( Cikalut mi zakusnqva ve4e s 4-5 dni,pravih si test predi 2 dni i be6e otricatelen... dnes pak si pravih dori ne 1,a 2 testa ii te sa otricatelni,no sum mn pritesnena, nikoga ne mi zakusnqva i mn me e strah,nz kakva moje da e pri4inata za zakusnenieto.Naistina sum mn pritesnena,govoih i s mom4eto s koeto go pravihme i toi iska da me zavede na ginekolog .. :smt022 :smt022 Pomognete ...
swords1010
Т.7
на колко години си ( нищо лошо ... просто в първите години цикълът е нередовен , но не при всички )
na 17 sum... imam cikul nqkude ot 3-4 godini...
нали си наясно , че за верни резултати трябва да си направиш тест няколко седмици по късно ;) изчакай малко и направи пак .... в краен случай ходи да се прегледаш :)
NeSumJenaTi
02-19-2009, 09:49
Спокойно ще ти дойде , ако не дойде до още 4-5 дни отиди на лекар.
naqsno sum 4e test se pravi sled 1 sedmica ili 14 dni... no ve4e minaha 23 dni otkakto sme go pravili i mislq 4e ne e problem,bi trqbvalo da ot4ete pravilen rezultat... Ima li povod za pritesnenie sled kato 3 testa pokazvat otricatelen rezultat :(
SiSsKkAa
02-19-2009, 10:00
теста отчита вярно най-рано на 12-я ден.може и от притеснение да не ти идва.забрави за малко за цикъла си поразсей се и ще видиш
bqsna_teenagerka
02-19-2009, 10:00
нали си наясно , че за верни резултати трябва да си направиш тест няколко седмици по късно ;) изчакай малко и направи пак .... в краен случай ходи да се прегледаш :)
jenichka
02-19-2009, 10:48
няма страшно!Щом тестовете са ти отрицателни не си бременна.Обаче това не означава да не се притесняваш.Може да ти закъснява по много причини.Отиди на лекар.Нищо няма да загубиш :)
Не се притеснявай - влязла си в критическата вече. За това е така :grin:
Въпросат е преди да правите нещо да мислите , не става въпрос за бременост а за по сериозно нещо , вие трябва да сте наясно колко болести се пренасят по полов път и как могат да ви провалят живота за един миг .. на никои не му го пожелавам , но все пак трябва малко да се поубразоваме .
Samoten89
02-19-2009, 11:30
Въпросат е преди да правите нещо да мислите , не става въпрос за бременост а за по сериозно нещо , вие трябва да сте наясно колко болести се пренасят по полов път и как могат да ви провалят живота за един миг .. на никои не му го пожелавам , но все пак трябва малко да се поубразоваме .Да трябва да се поОбразоваме, че има нужда от презервативи :) =). Или убразоваме?
kasanova1994
02-19-2009, 11:59
ako go praich s men i da ne svarcha na zemqta pak po nqkav na4in shte zabremeneeech :D ama nesam tolkos zal :P mejdu dr . momi4eta nemogat ti pomognat tuk samo mom4eta :D a ako ti trqt naitsina momi4eta az sam mom4e ama shte smena pola za 1-2 minuti :D
angelcheeee_93
02-19-2009, 12:02
Минало е достатъчно време,че да отчете вярно.Според мен не си бременна.Закъснението може би се дължи на притесненията ти.
ThePainIsReaL
02-19-2009, 15:00
Не си бременна, успокой се.
Закъснението може да се дължи на много неща - психика, стрес, промяна на климата или на режима ти и т.н.
Спокойно.
Просто гледай да не се товариш излишно с тази мисъл.
Но ако ти закъснее над 2 седмици, посети гинеколог задължително. Може да се касае за заболяване.
А през тези 2 седмици, не се панирай. Не си бременна.
За твое спокойствие си направи последно трети тест, на друга марка обаче.
vikito1994
02-19-2009, 15:32
върви на лекар . успех
Има толкова много причини да ти закъснее цикъла(освен бремеността :D )
При по- голям стрес, при рязко сваляне или качване на килограми, понякога от някои лекарства закъснява, може и някой гинекологичен проблем да е, най- добре за твое спокойствие отиди да се прегледаш ;)