View Full Version : Странен въпрос ама търся отговор ...
Кравите , както и останалите бозайници от женски пол като котки кучета овце прасета и подобни .... ИМАТ ЛИ МЕСЕЧЕН ЦИКЪЛ!!!
A_Loving_Girl
02-19-2009, 15:44
Аз нямам отговор на тоя въпрос.... :D
LiL_MeoW
02-19-2009, 15:45
Мисля че да
Женските кучета имат!!!В това съм 100% сигурна :) Дори има специални превръзки за женски кучета+едни смешни гащички :D Но до колкото знам при тях цикъла се появява,когато са в размножителен период (нооо пак не съм напълно сигурна,дали е само тогава или всеки месец)
Да бе верно, не се бях замислял
vikito1994
02-19-2009, 16:00
хах интересен въпрос
:lol: :lol: Би трябвало :-o
и аз съм сигурна че женските кучета имат, но за останалите :? но би трябвало като се замисли човек
nikithebest
02-19-2009, 16:10
кучетета (женските) имат за другите нз не сам фермер да ти кажа дали прасетата имат ако имат ше станат по-гнусни :razz: :razz:
Хмм а делфините кървят ли ежемесечно ... :oops: :oops: :oops: и как си слагат превръзки и тампони???
SiSsKkAa
02-19-2009, 17:52
Хмм а делфините кървят ли ежемесечно ... :oops: :oops: :oops: и как си слагат превръзки и тампони???
молят гаджето си да им помогне да си го сложат тампончето
молят гаджето си да им помогне да си го сложат тампончето
iiiillllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
pisentseto
02-19-2009, 17:57
Женските кучета имат!!!В това съм 100% сигурна :) Дори има специални превръзки за женски кучета+едни смешни гащички :D Но до колкото знам при тях цикъла се появява,когато са в размножителен период (нооо пак не съм напълно сигурна,дали е само тогава или всеки месец)
+1
ToniStoraro
02-19-2009, 18:02
А прасетата имат ли :D
PLuScHeTo
02-19-2009, 18:27
Ужас... :lol:
Не съм сигурна ама мисля че НЯМАТ :lol: :lol: :lol:
bqsna_teenagerka
02-19-2009, 18:59
Да
VforVendeta
02-19-2009, 19:04
Пич това е един вапрос който съм си задавал преди, но не открих отговор.
Тази тема ме накара отново да си го задам и да потърся пак, надявам се се открие някой вещ по вапроса съфорумник :D
TheHeartOfEverything
02-19-2009, 19:48
:D а зарибен въпрос ама по тази тема съм неука ..Гледай повече Нешанъл Джиографик
Освен хората, маймуните са единствените други бозайници, които имат менструален цикъл. Цикълът на женския орангутан ужасно наподобява нашия и трае 29 дни.
Естралният цикъл се осъществява:
-непрекъснато през цялата година - при приматите и човека
-два пъти годишно в няколко серии - при котка, овца и др.
-един път годишноп - при дивите бозайници
на теб всичките ти въпроси са странни,даже по скоро тъпи.
miloto_girl_4e
02-19-2009, 20:15
Всеки бозайник има месечен цикъл, иначе от къде ще се появи готова за оплождане яйцеклетка??
Вместо да си губите времето в спам и писане в тъпи теми, вземете се образовайте, срамота ... :? :? :?
Заключвам темата, поради несериозния и характер и спама, който направихте в нея .. :!: