View Full Version : Не мога да свърша сама
glamouros
02-20-2009, 13:28
Не мога да стигна до оргазъм сама. Проблема е че по някое време докато се опитвам да го направя се възбуждам страшно много но така и не свършвам. Някои може ли да ми даде съвет.... Мерси предварително... :)
TPAKTOPUCTA
02-20-2009, 13:29
ами пробва да се стимулираш по различен начин ... или с проникване или да достигнеш до клиторен оргазъм ...
glamouros
02-20-2009, 13:32
ами пробва да се стимулираш по различен начин ... или с проникване или да достигнеш до клиторен оргазъм ... Точно това е че исах да пробвам с вибратор но не мога да купя тякъв докато не навърша точно 18. Имем чувството че аз съм някяквя кекявя или и на психична основа защото по принцип стигам... :(
TPAKTOPUCTA
02-20-2009, 13:33
ами пробваи с пръсти, не е задължително да си купиш вибратор за пробваш с проникване :)
nikolaynikolov
02-20-2009, 13:35
Ми да помогнем пък ако трябва? :-D
cinderella_gugutka
02-20-2009, 14:46
пробвай със струята вода от душа да стимолираш клитора-няма как да не стане :-o
Тая работа се прави с KУP не с пръсти :-)
пробваи по различен начин.. ;) заставаи в по различни пози от обикновено и наблягаи на местата на които ти доставя най много удоболствие. ;)
oceanborn
02-20-2009, 15:12
аз пък никак не мога... :( нито сама нито с приятеля ми.... :-#
аз пък никак не мога... :( нито сама нито с приятеля ми.... :-#
тва пък е направо ужасно
oceanborn
02-20-2009, 16:22
дайте съвет моля ви се :-#
crazyDriver
02-20-2009, 16:29
ако си толкова сигурна че няма шанс да стигнеш до оргазъм предвид всякакви играчки, стимулации и т.н. (и си достатъчно развита за да го достигаш) , можеш да се консултираш с лекар или гинеколог.
vikito1994
02-20-2009, 17:36
пробваи по различен начин.. ;) заставаи в по различни пози от обикновено и наблягаи на местата на които ти доставя най много удоболствие. ;)++1
turmionkatilot
02-20-2009, 18:05
аз пък толкова лесно стигам :D
дори в у-ще в голямото се задоволих :oops: а като съм в къщи сама да не говорим
в даскало аахахахах уникални хора има просто !!!
glamouros
02-20-2009, 18:58
:) Мерси :-)
i kak po to4no ?
i kak po to4no ?
в тоалетната
ебати якото аз ако тръгна .. ще си счупя ръката
i kak po to4no ?
в тоалетната
в коя тоалетна женската или мъжката :D
ThePainIsReaL
02-21-2009, 21:12
Ми и аз не мога просто да се пипам, да си бъркам и да свърша. Трябва да експериментираш с различни начини (не само търкане с ръчичка, стоене под душа и т.н.)
glamouros
02-21-2009, 21:16
Ми и аз не мога просто да се пипам, да си бъркам и да свърша. Трябва да експериментираш с различни начини (не само търкане с ръчичка, стоене под душа и т.н.)
Би ли ми обяснила ако обичаш какво разбираш под експириментиране. Наистина не мога да се сетя за нещо повече. Благодаря ти предварително. :)
ThePainIsReaL
02-21-2009, 21:57
Много рядко го правя, но винаги е ставало, като се търкам в ръба на дънките си примерно. С анцунг не е ставало, защото е по-мек.
В други сайтове съм чела за момичета, които се качват върху възглавници, като си слагат ръба отдолу и сякаш правят секс с него. И от голямото триене, понеже площта е по-голяма, лесно ставало.
Тъй като не го правя често, мога само да те насоча, да търсиш в сайтове как го правят други момичета.
ligli4kaa
02-21-2009, 22:08
хах.. супер е под умерена струя вода 99,9%, че ще стане :P :grin:
ThePainIsReaL
02-21-2009, 22:18
При мен никога не ставало.
Бъгната ли да съм? 8-)
П.П. Не че се карам, ама не трябваше да даваш проценти.
ligli4kaa
02-21-2009, 22:25
При мен никога не ставало.
Бъгната ли да съм? 8-)
П.П. Не че се карам, ама не трябваше да даваш проценти.
ми явно не изчакваш достатъчно.. нз :) и то може не да седиш статично и да чакаш водата да си свърши работата, а и да се раздвижиш малко и ЕСТЕСТВЕНО се отпусни 8-) :)