View Full Version : Желание
Днес последния час моето момиче имаше супер много желание да правим секс. Минава часа и аз викам хайде да тръгваме и тя ми вика нямам желание. И аз я питам дали съм направил нещо или нещо да е станало.. и тя ми вика не. Та искам да попитам как да я накарам отново да го желае и как толкова бързо изгуби желание
summerlove66
02-20-2009, 22:43
mi :S i na mene se e sluchvalo taka .. prosto v edin moment imash jelanie a sled malko nqmash .. prosto iz4ezva . Moje da probvash da q vyzbudish , no edna li shte stane .. Iz4akai ;) Ne e nujno vinata da e v teb ..
P.S Sorry za latinicata :)
mi :S i na mene se e sluchvalo taka .. prosto v edin moment imash jelanie a sled malko nqmash .. prosto iz4ezva . Moje da probvash da q vyzbudish , no edna li shte stane .. Iz4akai ;) Ne e nujno vinata da e v teb ..
P.S Sorry za latinicata :) Е да де ама ми стана гадно.. Обикновено аз искам сега тя искаше и беше много щастлива и изведнъж не искаше по най-милия начин и казах 4е няма проблем някой друг път но и стана гадно.. :(
Та помогнете ми ако някой знае как да и върна желанието или защо е станало така да пише
summerlove66
02-20-2009, 22:57
Не бе просто може .. Ние жените много лесно си променяме настроението .. Опитай се да я възбудиш .. Да дойде у вас .. Целувки ала бала и то ще и дойде желанието .. Или я попитай дали не е станало нещо , че може да я мъчи нещо , знам ли .... :(
Не бе просто може .. Ние жените много лесно си променяме настроението .. Опитай се да я възбудиш .. Да дойде у вас .. Целувки ала бала и то ще и дойде желанието .. Или я попитай дали не е станало нещо , че може да я мъчи нещо , знам ли .... :(Живеем много далече,знам от какво се възбужда но в такъв момент нищо немога да направя и искам помощ моля ви! Тя ми казва всичко и просто ... :(
summerlove66
02-20-2009, 23:16
Е как може ние да ти помогнем .. Просто изчакай , щом сега нямаш възможност :(
Е как може ние да ти помогнем .. Просто изчакай , щом сега нямаш възможност :(Е да това го знам но ти говоря в други такива ситуации момичетата да ми кажат примерно от какво се възбуждат или не толкова от какво се възбуждат ами от какво придобиват желание и някой причини заради който губят желание
summerlove66
02-20-2009, 23:32
Ми .. Зависи и много кой се опитва да те възбуди .. Лично аз съм се възбуждала дори от песен .. От думи или от целувка .. Пусни и леко ръчички леко мръсотиики и е готова .. Също така съм губила желание , когато примерно се намери някой страничен човек да ме ядоса или пък се сетя за нещп не толкова приятно и ми изчезва желанието .. Ама нормално е ;]] Бе как ти дойде от вътре и тва е .. Пробвай нещо по - романтично и ако не стане давай по другия начин ..
Ми .. Зависи и много кой се опитва да те възбуди .. Лично аз съм се възбуждала дори от песен .. От думи или от целувка .. Пусни и леко ръчички леко мръсотиики и е готова .. Също така съм губила желание , когато примерно се намери някой страничен човек да ме ядоса или пък се сетя за нещп не толкова приятно и ми изчезва желанието .. Ама нормално е ;]] Бе как ти дойде от вътре и тва е .. Пробвай нещо по - романтично и ако не стане давай по другия начин ..Значи цялата работа беше че преди часа тя искаше да правим секс.. И в часа си говорихме колко много се оби4аме тва онова галех я целувахме се и би звънеца и нали аз викам тръгваме ли и тя вика нещо изгубих желание много извинявай не знам защо така сега ми е гадно и аз казвам спокойно прегърнах я целунах я и казвам че за всичко си има време и тя вика да знам ама сега те прецаках. То има ли разлика от желание за секс и възбуда? От песен не съм но от думи и целувки да а желанието никога не ми се е убивало
summerlove66
02-20-2009, 23:41
Значи да го разбирам , че до сега не сте го правили .. Значи може да е станало така , че тя да е искала нали вече да спи с тебе , за да е сигурна .. Но ти си и казал , че я обичам и може би си е помислила " Е какво пък , той ме обичам , може да почака " .. А ако сте го правили и преди просто нямам обяснение защо й се е убило желанието .. Причината най - верояно е в нея :(
Значи да го разбирам , че до сега не сте го правили .. Значи може да е станало така , че тя да е искала нали вече да спи с тебе , за да е сигурна .. Но ти си и казал , че я обичам и може би си е помислила " Е какво пък , той ме обичам , може да почака " .. А ако сте го правили и преди просто нямам обяснение защо й се е убило желанието .. Причината най - верояно е в нея :( Правили сме секс преди.Днес беше всичко супер даже в тях преди даскало ми хвана ръката и.. и в училище всичко супер последен час така и изведнъж :shock:
summerlove66
02-20-2009, 23:45
Доста странно .. :shock: Я по - добре поговори с нея .. Може да не е нищо сериозно , но все пак :S
Доста странно .. :shock: Я по - добре поговори с нея .. Може да не е нищо сериозно , но все пак :SДа де аз за това пускам темата да видя дали и с друг е ставало така на мен ми е за 1ви път и не мисля че реагирах много остро не съм умрял за секс просто искам нещата между нас да си вървят супер , а ако е сериозно .. :smt086 :-# и скъсаме не знам какво ще правя :(
summerlove66
02-20-2009, 23:51
Значи аз съм постъпвала така с момче , просто желанието е изчезвало .. Но вината е била в мене , не в него .. Така че споки .. Пък и тя трябва да е щаствлива , че те има до себе си .. Рядко се срещат момчета , за които секса да не е най - важен .. Надявам се нещата между вас наистина да са перфектни :-) :-)
Spider4eto
02-20-2009, 23:52
Аве човеко прекалено навътре приемаш нещата, поговори с нея, не мисля че е нещо сериозно, или пък че проблемът е в теб. Все пак е научно доказано, че женският мозък "превключва" по-бързо от нормално състояние, към секс и обратното :wink:
Аве човеко прекалено навътре приемаш нещата, поговори с нея, не мисля че е нещо сериозно, или пък че проблемът е в теб. Все пак е научно доказано, че женският мозък "превключва" по-бързо от нормално състояние, към секс и обратното :wink: Е надявам се да не е сериозно защото обикновено след караници тя плаче и затова не искам да има такива неща
Spider4eto
02-20-2009, 23:57
Пффф не мисля, че ще се стигне о караница, като се видите следващият път поговори с нея като приятел, питай я дали е станало нещо, дали ти си направил нещо или е от нея причината. :)
Да де то днеска стана много бързо смисъл ни останахме сами и си говорихме и тя ми каза че няма желание и че и е гадно и утре ще се видим и ще видя дали нещо има но сега като се сетя нз как да я накарам да желае.. :S
ThePainIsReaL
02-21-2009, 20:59
На мен лично желанието ми се е убивало точно за 10 секунди. И вината си е била изцяло в мен. Просто се сещам за нещо, става ми мнооо тъжно и дотам. После искам само да се прибера, да си легна и да съм сама.
Не мисля, че с приятелката ти ще се скарате или нещо от тоя род. Ти си постъпил доста адекватно, като не си я насилил. Не се притеснявай. Като й мине емоционалното състояние, желанието й ще дойде.
Днес се видяхме и всичко си беше нормално не ми се сърдеше имаше си желание и така :)
ThePainIsReaL
02-21-2009, 21:43
Днес се видяхме и всичко си беше нормално не ми се сърдеше имаше си желание и така :)
Знаех си, че жените сме си по природа такива.
Браво, момче.. че си сериозен с приятелката си.
Браво, момче.. че си сериозен с приятелката си.Може да съм на 15 но аз много си я обичам и ако трябва няма да правим секс само да съм си с нея :)
beachy_bunny
02-21-2009, 21:55
Браво, момче.. че си сериозен с приятелката си.Може да съм на 15 но аз много си я обичам и ако трябва няма да правим секс само да съм си с нея :)
ЕВАЛА :) :-)
ЕВАЛА :) :-)Е мерси :oops: ама то Ани е виновна защото тя ме кара да си я обичам :)
ThePainIsReaL
02-21-2009, 21:59
Ох, всичко много добре за теб, ама аватара ти е много стряскащ. 8-) чак плашещ :oops:
Ох, всичко много добре за теб, ама аватара ти е много стряскащ. 8-) чак плашещ :oops: На мен ми е смешен. Радва ме с мечо пух него ще сложа :)
Нищо не става на сила :wink: .
beachy_bunny
02-21-2009, 22:07
ЕВАЛА :) :-)Е мерси :oops: ама то Ани е виновна защото тя ме кара да си я обичам :)
хаха тя има голям късмет , че е с теб повечето момчета на твоята възраст след такава сцена щеша да има " К'фо само ме на дървяш ма шматко тъпа ... ай не ма занимавай вече , че ми писна от твойте курвенски номера " :? :?
хаха тя има голям късмет , че е с теб повечето момчета на твоята възраст след такава сцена щеша да има " К'фо само ме на дървяш ма шматко тъпа ... ай не ма занимавай вече , че ми писна от твойте курвенски номера " :? :?Да бе :shock: Да говоря така на момиче.. особено на Ани трябва да се самоубия после ако кажа на момиче нещо такова