Влез

View Full Version : Теста

Andito0o
02-21-2009, 13:27
Еми значи направих си тест и в началото беше една чертичка и сега като погледнах се е появила една много бледа ето и снимка (бледа е но все пак се вижда).

http://prikachi.com/users/andito0o/11o.jpg

x3eme
02-21-2009, 13:29
Направи си втори тест за да си сигурна :-) .

Adwokat
02-21-2009, 13:35
ем едно дете повече... не е кой знай какво... :) :D

Andito0o
02-21-2009, 13:38

а да беее мн смешно :? май тряя купувам нов :(

3oPuTy
02-21-2009, 13:39
Определено трябва да си направиш още един за да си сигурна в резултата :)

Adwokat
02-21-2009, 13:40

Чесно да ти кажа хич не е смешно да станеш майка на твойта възраст... :)

Andito0o
02-21-2009, 13:42

Чесно да ти кажа хич не е смешно да станеш майка на твойта възраст... :)

даа майка на 17... хич не ми звучи 8-) леле ше умра закъснява ми вече цял ден

sadsad
02-21-2009, 13:52
Ам отивай за тест и го прави.

bebok
02-21-2009, 13:55
napravi si o6te 1 test

Andito0o
02-21-2009, 14:06
Мисли име на детето. :o

хаха мн смешно :? ни са ебавайте щото.. може да съм бременна и после.... :o :o :o

mmKamm
02-21-2009, 14:21
хаха няма страшно е :) на една фр също така и се беше появила 2-та 4ерта след време, аам все още си е без дете :) мое си направш още един за всеки случай, но според мен няма нужда :)

Wrathchild
02-21-2009, 14:27
Тичай обезателно за нов тест!!!

Andito0o
02-21-2009, 15:02
хаха няма страшно е :) на една фр също така и се беше появила 2-та 4ерта след време, аам все още си е без дете :) мое си направш още един за всеки случай, но според мен няма нужда :)

Да.. зачи направих си нов тест този път Sure Check предния беше някъф от 2 лв Clear Test. Та направих го и теста е....

отрицателен е

http://prikachi.com/users/andito0o/12V.jpg :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

angelcheeee_93
02-21-2009, 15:11

Да.. зачи направих си нов тест този път Sure Check предния беше някъф от 2 лв Clear Test. Та направих го и теста е....
отрицателен е

http://prikachi.com/users/andito0o/12V.jpg :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

радвай се :)

AlokiNn
02-21-2009, 15:16

отрицателен е

радвай се :)

sadsad
02-21-2009, 15:16
Честито :)

RAWRRR
02-21-2009, 15:55
Чети опътването,там пише че акос е появи 2ра чертичка след 10тата минута,не означава че си бременна.
Около 7мата трябва да видиш окончателно резултата.

Честито иначе :)

anonimnaa
02-21-2009, 17:38
Направи си втори тест

ThePainIsReaL
02-21-2009, 19:45
Чети опътването,там пише че акос е появи 2ра чертичка след 10тата минута,не означава че си бременна.

Направо ми идеше да писна, докато четях мненията. Чудех се дали един поне не знае, а е тръгнал тестове да си прави.
Върна ми вярата.
П.П. Малко пресилено беше мнението ми, ама това нещо наистина е написано на всеки тест, макар и не със същите думи.

Иначе, поздравления за авторката. :)

Kami92
02-22-2009, 00:34

Направо ми идеше да писна, докато четях мненията. Чудех се дали един поне не знае, а е тръгнал тестове да си прави.
Върна ми вярата.
П.П. Малко пресилено беше мнението ми, ама това нещо наистина е написано на всеки тест, макар и не със същите думи.

Иначе, поздравления за авторката. :)

+1

SoFarSoG00d
02-22-2009, 15:50
Дори да е появи и една бледа чертичка,почти незабележима-тестът е положителен,е има и слуаи,в които не отчита вярно,не искам да те шашкам,ама това с грешките в тестовете е доста рядко.Направи си още един тест за да си сигурна и то рано сутрин,когато урината е най-концентрирана,тогава няма как тестът да излъже,в краен случай-кръвна проба,тогава ще си 100% сигурна какво става.
Абе не искам да те тревожа ,но на позната чак на кръвен тест отчете бременност.

Rofl4e
02-22-2009, 18:57
Дори да е появи и една бледа чертичка,почти незабележима-тестът е положителен,е има и слуаи,в които не отчита вярно,не искам да те шашкам,ама това с грешките в тестовете е доста рядко.Направи си още един тест за да си сигурна и то рано сутрин,когато урината е най-концентрирана,тогава няма как тестът да излъже,в краен случай-кръвна проба,тогава ще си 100% сигурна какво става.
момичето си направи втори тест и е отрицателен ..
ее аман поне четете всички мнения преди да давате некомпетентни мнения ..

x3eme
02-22-2009, 20:23
Щом всичко е наред значи темата е приключена и авторката да се радва,че теста (втория) е бил отрицателен.

Mamar4o
02-23-2009, 00:53
абе и аз да питам,че неразбирам от тестове по всяко време ли показват или само когато цикъла закъснява ?????

x3eme
02-23-2009, 01:04
абе и аз да питам,че неразбирам от тестове по всяко време ли показват или само когато цикъла закъснява ?????
Винаги показват.

RAWRRR
02-23-2009, 01:32
Винаги показват.
Не винаги.

Показват достоверен резулат поне един ден след закъснението,или 7 дни след секса

четете опътването!

SoFarSoG00d
02-23-2009, 16:34
момичето си направи втори тест и е отрицателен ..
ее аман поне четете всички мнения преди да давате некомпетентни мнения ..
Прочетох темата,но съм написала,че имам позната,на която обикновените тестовете не показаха бременност,а кръвният тест показа,че е бременна и в крайна сметка си е беше бременна.....

naze
02-23-2009, 18:50
бившата ми прави веднъж 1 черта .. след около година пак се съмнявахме оп нов тест--- || .. бързо бързо му звънни бременна си вече ти ТЕСТ ТЕСТ ТЕСТ шуър чек :) .. само дето не ми звънна ами аз бях до нея и седя гледам ся викам си бре толкова ли пих че ги виждам 2 черти... олекнах с 150 кинта за аборт сега съм чист и с нова приятелка но теста си го пазя да си знам аз че съм бил баща ... дори и за 15 дена само .. като го гледам се успокоявам че ставам за нещо хаха :)

SiSsKkAa
02-23-2009, 22:27
според мен теста отчита вярно точно след минутите,които са указани на опаковката,ако си го погледнала пак примерно след 1-2 часа резултата може да се е изменил,но той не е вярния така че според мен няма за какво да се притесняваш.успех

BoCupycake
02-24-2009, 01:56
Боже Господи...елементарни и логични неща не знаят,секс тръгнали да правят.Невежеството по отношение на половия живот при днешното поколение е просто..... :booooomb: :booooomb: :booooomb:

TPAKTOPUCTA
02-24-2009, 05:54
аз бих те посъветвал да отидеш на гинеколог .... 1 месец да ти закъснява ... нали знаеш, че тестовете не са 100% сигурни

galu6a
02-24-2009, 09:40
Тичай обезателно за нов тест!!!