View Full Version : Интереснооо
Значи винаги ми е било интересно дали хомосексуалностаа е наследствена :shock: :D
Я ми обясни как 2-ма от един и същи пол ще си направят дете, че да е наследствена?
myNameIsImmortal
02-21-2009, 16:44
Я ми обясни как 2-ма от един и същи пол ще си направят дете, че да е наследствена?
:razz:
ами не ама примерно може да има някакви такива наклонности какво пречи... ?!
BlackWings
02-21-2009, 16:45
:razz: :lol: :razz: :razz: разби ме
Боже супер глупава тема що ти да не мислиш че баща ти е гей щото се заглеждаш по момчета
Не ме е яд на курвите а на курвенските номера.
Я ми обясни как 2-ма от един и същи пол ще си направят дете, че да е наследствена? :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
cherrypezz
02-21-2009, 21:32
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
got2Bthe1
02-21-2009, 22:19
Винаги съм знаел 4е тъпотата е наследствена...
Е как ще е наследствена?!
Замисли се..
Значи винаги ми е било интересно дали хомосексуалностаа е наследствена :shock: :D
Нямам си и ни най-малка идея!
DiabolicalSoul
02-22-2009, 00:18
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
ама ако трябва да отговоря сериозно нямам си никаква идея :o
sladkalady
02-22-2009, 09:10
Не съм съгласна-има хомосексуалисти ,които са обвързани с жена,дори имат и деца.
И не-хомосексуалността не е наследствена :(
Да не си заварил баща ти с некой пич в леглото,докато майка ти обикаля по магазините,или от известно време си падаш по момчета?
aka6a_vamp
02-22-2009, 09:58
Да не си заварил баща ти с некой пич в леглото,докато майка ти обикаля по магазините,или от известно време си падаш по момчета?
Оо зъл си 8-) :shock:
според мен не е наследствена.. ;) :D
sexyisfunny
02-22-2009, 11:55
:razz:
:razz: :razz: :razz:
:lol: :lol: :lol: :lol:
В интерес на истината има последователност в Х хромозомата, която в дадено състояние обуславя развитието на хомосексуалност. С други думи - да, хомосексуалната нагласа може да е наследствена, като в повечето случаи не се унаследява от бащата. Разбира се, предполагам, че и без генетичната обосновка човек може да бъде хомосексуален.
А вие като нищо не знаете защо се смеете толкова и най-вече защо не потърсите поне в google някаква информация преди да пишете измишльотини? :wink:
LovelyGirl
02-22-2009, 12:29
На всички им е много смешно,ама никой не се сети за другият вариант,нали.
Примерно мъж е дал сперма за изкуствено оплождане,защото иска дете,а е хомосексуалист.И 2ма хомосексуалисти да речем отглеждат детето.
Според мен,ако то стане като тях,ще е заради средата,в която е отгледано,а не заради наследствеността.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: