View Full Version : Бременност ?
Stefchyy
02-21-2009, 20:18
Правихме секс с гаджето ми докато беше в цикъл .. до колкото знам като някоя е в цикъл неможело да се забременее .. и така въпросът ми е такъв : има ли шанс да е бременна ако съвсем малко съм свършил в нея в последните часове на цикъла и .. ? (след това е текла) :o
Правихме секс с гаджето ми докато беше в цикъл .. до колкото знам като някоя е в цикъл неможело да се забременее .. и така въпросът ми е такъв : има ли шанс да е бременна ако съвсем малко съм свършил в нея в последните часове на цикъла и .. ? (след това е текла) :oКакво означава съвсем малко съм свършил
Винаги има вероятност да забременее без значение дали е в цикъл или не :) .
ThePainIsReaL
02-21-2009, 20:50
Естествено, че има такава вероятност, след като си свършил в нея. Образовай се, малко, моля те.. Не се свършва там просто така.
Пък и принципно, като се прави секс, докато на нея й идва, е хубаво (да не кажа трябва) да се ползва кондом. За да се предпазите от болести главно. А с това не намеквам, че сте болни или мръсни...
Аз на нейно място, бих се притеснявала, щом си свършил в нея.
Трябва да знаеш, че и с едно семеизхвърляне се отделят до 400 милиона сперматозоиди. А е достатъчен един, за да стане беля, ама това е друга тема.
И как така преценяш колко си свършил в нея?
Да не е било на крака й примерно?
Уточни го, все пак може да се караме напразно.
CuteBaby
02-21-2009, 20:52
Винаги има вероятност да забременее без значение дали е в цикъл или не :) .
Точно така !
summerlove66
02-21-2009, 21:20
Хахаха има и ако не е късно по добре един ескапел .. Не ми се вярва да искате да ставате родители , дори да е малък шанса ;]]