Влез

View Full Version : Легализиране на Тревата

Страници : 1 [2]

rauwkost
06-06-2009, 18:08
^Заведения за пушачи няма, има само едно във Франция.Ако направят мислиш ли, че няма там да си пушим? О, има и още как! За имена не се сещам, но в София специялно има поне 10! Има в Сухата Река, Лозенец, Разсадника, Дружба и на още други места!

b0Nb0n
06-06-2009, 18:26
изтъркано ама ще го кажа
здрав дух здраво тяло

punkrock
06-06-2009, 21:42
аве тревата пък какъв наркотик е :)
така че и да я легализират и да не я легализират ИСТИНАТА Е ЕДНА ВСЕКИ ВТОРИ ПУШИ Я 8-)

IdiOtKa
06-08-2009, 08:29
твърдо ЗА ....
като гледам вие сте се разкатали в обяснения от бая страници, които ме марзи да изчета ..

Philophobe
06-08-2009, 12:05
Против съм, това е безмислено - да си тровиш здравето и разсъдъка

b0Nb0n
06-08-2009, 12:12
ае я си ебете путките майни е празняри
:-)

gsh
06-08-2009, 17:23
направо да я направят задължителна, не искате ли ?
Това, че на некви малки скейтърчета и дръмнбейсъри им се прищяло, не означава, че трябва да я легализират !
По-скоро проституирането трябва да се легализира, ама и това не си е работа

IdiOtKa
06-08-2009, 19:30
направо да я направят задължителна, не искате ли ?
Това, че на некви малки скейтърчета и дръмнбейсъри им се прищяло, не означава, че трябва да я легализират !
По-скоро проституирането трябва да се легализира, ама и това не си е работа
да се тровя ?!
с какво с трева ?!
нека допуснем че тревата е също толкова вредна колкото алкохола и цигарите, въпреки че алкохола и цигарите нямат нищо положително, а тревата в някои държави я предписват като лекарство ....както и да е само допускаме че тревата е също толкова вредна колкото алкохола и цигарите ...и кво ми говорите че се тровя ?!

но както и да е всички думи са излишни пред фактите и статистиката.... колко жертви има от алкохола и цигарите ....и колко от тревата ...информираите се преди да плямпане тапотиите си ...или просто пропоснете да постнете поредния тъп пост по тема която нямате и идея ...

_donna_
06-11-2009, 17:04
Вие сте луди,бе.
Шо не се затворите некъде и да не излазяте,че иначе ше земете да са натровите с нещо.Селтаци.

тревата се затъпява и то доста сериозно! Какво искате, да се легализира и след 5 години населението в България да стане под нулата от към "интелектуални възможности" ли!?
Ако съдим по теб непушенето на трева не ти е помогнало кой знае колко ..