View Full Version : Болезнен секс
sexykurve
02-22-2009, 13:48
Здравейте, отскоро се регистрирах в този форум по съвет на приятелка. Искам да попитам отностно моят приятел. Проблемът е че неговият пенис е сравнително голям за възрастта му, и при секс изпитвам болка от проникването при почти целия акт. Страх ме е да му го кажа защото много го харесвам. Има ли начин да намаля или притъпя болката поне малко. Не изкам да го загубя заради това.
Благодаря на тези които помогнат със съвет
princesa_viki
02-22-2009, 13:51
Освен да те възбуди повече от обичайното за друго не се сещам :?
sexyisfunny
02-22-2009, 13:59
Освен да те възбуди повече от обичайното за друго не се сещам :?
+1 ..а и също с времето ще спре болката след 5-6 пъти :-)
Ще го карате на свирки или и устенцата те болят...???
mi kazwash mu da ne ti go nawira celiq i twa e :)
sexykurve
02-22-2009, 14:12
Говорили сме за това, проблема е че той остава незадоволен и после е изнервен, не може да си намери място
Говорили сме за това, проблема е че той остава незадоволен и после е изнервен, не може да си намери място
Ти на колко си бе на 13-14???
По тая логика излиза че той се кефи да те боли сливата!!!!
NeSumJenaTi
02-22-2009, 14:36
Здравейте, отскоро се регистрирах в този форум по съвет на приятелка. Искам да попитам отностно моят приятел. Проблемът е че неговият пенис е сравнително голям за възрастта му, и при секс изпитвам болка от проникването при почти целия акт. Страх ме е да му го кажа защото много го харесвам. Има ли начин да намаля или притъпя болката поне малко. Не изкам да го загубя заради това.
Почти при 99 % от тези случаи е вагинит . Една приятелка имаше същият проблем и й бяха изписали вагинални глобули с различна големина, като трябваше да си ги слага постепенно , като започне от най-малката. А може и просто да не си достатъчно възбудена , но според мен е другото. Отиди на лекар , той 6те ти каже със сигурност.
Пробвайте в кои пози не те боли.. Например на задна проникването е по- дълбоко и шанса да те боли е по- голям. Ако легнеш по корем и той така да ти го вкарва отзад предполагам че няма да те заболи,а и позата е много яка ;) Също и ако си отгоре, защото ще можеш да контролираш ти нещата и ако те заболи да понамалиш темпото...
ThePainIsReaL
02-22-2009, 15:08
Мисля, че трябва да му кажеш да спре да ти го вкарва целия. Трябва да се въобразява с теб много ясно, ти си тази с вагината, ти определяш до къде може да го пъха. Вие не си играете на "муш-муш", и на двамата трябва да е хубаво.
Освен това то наистина за повечето жени е много болезнено дори за много малко да им докоснат с пениса шийката, представям си какво ти е през цялото време там да го чувстваш.
Другото, което той може да контролира е темпото. Ако е много бързо, предполагам по-трудно се контролира колко дълбоко прониква.
А ти можеш да помолиш за определени пози, в които не те боли толкова.
По-горе едно момиче ти е казало кои са те. Но има и други. Пък и мисля, че ти го знаеш това.
ToxicGasMachine
02-22-2009, 15:17
Ima i variant da si nameri6 nov priqtel sas po normalen hui :)
Освен да те възбуди повече от обичайното
Gas nali ti kazwa che go obicha i ne iska da go zagubi zaradi towa ... cheti be chowek
да те въбуди повече или.. ще му кажеш че на теб не ти е приятно да го вкарва целия и 2-3 пъти като го одрежеш и ще си седне на задника и няма да мрънка повече..
а ако те зареже значи не е те е обичал истински.. и по добре че не си с този човек от колкото да се тормозиш
vikito1994
02-22-2009, 20:02
да те въбуди повече или.. ще му кажеш че на теб не ти е приятно да го вкарва целия и 2-3 пъти като го одрежеш и ще си седне на задника и няма да мрънка повече..
а ако те зареже значи не е те е обичал истински.. и по добре че не си с този човек от колкото да се тормозиш+1
Абе адски сте смешни такива малки курви като вас, които правите секс само защото гаджето ви иска и само защото така е модерно. А и по поста ти личи че си адски тъпа и че явно гаджето ти не те кефи достатъчно че да те възбуди. А и мога да си представя просто как го правите. Сигурно първо му лапаш и той изобщо не те докосва и иска направо да ти го вкарва. Да ти имам и гаджето.
Има и друг вариант - да не се овлажняваш достатъчно. Чувала ли си за лубриканти или и това те е срам да му кажеш??? Ебати гаджетата. Много сте смешни.... Ходи се скрии някаде малка тъпа пачавра..
ПП Моля за извинение за грубите истинни думи. Всичко беше в изблик на ярост.
А с течение на времето вагината ти не свиква ли със разширяването?
beretta92sd
02-23-2009, 09:54
АБе то момичето си е писала какво е "sexykurve" .Няма какво да говорим повече.
Намерила е накъв дет само да я ебе като кон , и хич не му пука на него дали нея я боли или не нали мушка там някаква мн яка 14 годишна пък много му дреме че я боли нея.Като си го търсиш така щее .
Като неискаш да те боли сменяш гаджето и си намираш някои истинско момче дет няма да те има само за секс играчка без чуства .
Освен ако ти нетърсиш точно това, с което си се хванала , някакъв ебач, кои го знае какъв скапан ебач е щом те боли , сигурно изобщо не се старае да ти е приятно на тебе а мисли само за себеси.
TPAKTOPUCTA
02-23-2009, 09:58
АБе то момичето си е писала какво е "sexykurve" .Няма какво да говорим повече.
Намерила е накъв дет само да я е** като кон , и хич не му пука на него дали нея я боли или не нали мушка там някаква мн яка 14 годишна пък много му дреме че я боли нея.Като си го търсиш така щее .
Като неискаш да те боли сменяш гаджето и си намираш някои истинско момче дет няма да те има само за секс играчка без чуства .
Освен ако ти нетърсиш точно това, с което си се хванала , някакъв ебач, кои го знае какъв скапан ебач е щом те боли , сигурно изобщо не се старае да ти е приятно на тебе а мисли само за себеси.
ти пък много крайно изказване направи ...
по темата: ми мацка, най- добре е да говориш с него и да почнете да изпозлвате лубриканти или просто да правите по- нежен секс ...
SiSsKkAa
02-23-2009, 11:53
Абе според мен той не я възбужда ми направо й го вкарва.Ако има любовна игра примерно да те полиже да те поцелува,да си поиграе с теб и след това да ти го вкарва по нежничко и внимателно си мисля,че няма да те боли.Достатъчно влажна ли си като правите секс.Може да си суха и да се протриваш и заради това да те боли
ToniStoraro
02-23-2009, 12:24
Еми сигурно след 5 - 6 пъти ще свикнеш и няма да те боли.
TPAKTOPUCTA
02-23-2009, 12:31
ако не ела при нас ... ние ще те оправим
experiment_m
02-23-2009, 14:29
Възможно е ти да си по-плитка, а не че неговия е супер огромния х**. Имал съм приятелка, която беше плитка и е имало случаи да и става лошо от болка, докато се нагодим един към друг. Ако твоят приятел не се опита да ти влезе в положението по-добре го разкарай.
В секса удоволствието е за двама! :o
isityYy911
02-24-2009, 00:03
Gas nali ti kazwa che go obicha i ne iska da go zagubi zaradi towa ... cheti be chowek
da, no misli6 li 4e tq 6te izkara dylgo po toq na4in :? az ne mislq... 6tom q boli neka govori s nego i da r6at 2mata kvo da praqt... mogat da si kupqt i lubrikanti... :) ne mislq 4 emyl4anieto 6te i pomogne mnogo :-) :-) :-)
Постове, написани на латиница след 1 Април 2009г., ще бъдат изтриване без предупреждение!
т.1 от Правилата на форума
krem4et0
srpsko_1988
02-24-2009, 00:12
radvai se 4e e golqm
nqma kakvo da mu kaje6 :)
Постове, написани на латиница след 1 Април 2009г., ще бъдат изтриване без предупреждение!
krem4et0
SiSsKkAa
02-24-2009, 11:01
ако е плитка лубрикант няма да й помогне просто нейния приятел трябва да се отнесе с разбиране към нея(което досега не е станало) и да внимава малко повече.
abe kuv e toq bil nerven basii 4oveka toq samo za sebe si misli qvno0 :?
krem4et0
CuteBaby
02-24-2009, 11:54
Май наистина мисли само за себе си...Кажи му да не ти го вкарва целия и нека те възбуди повече.Ако не стане пробвайте ти да си отгоре и така ти ще контролираш нещата.. ;)
kasanova1994
02-24-2009, 12:24
kaje mu da ne te napava kat kon ... ili pak ako te napane kat kon go frasni ... ili pak naro4no go prai ... ili mu odreji uq da stane po malak xD
krem4et0
sweetchef
02-24-2009, 13:15
С времето наи вероятно ще спре да те боли :)
Bellatrix
02-24-2009, 14:17
Хвани си някого, на когото му пука за теб. На тоя, явно ако му се оплачеш нещо, ще те изрита. Не му прави удоволствие, а си намери някой, дето ще се грижи за твоето удоволствие.
а ако те зареже значи не е те е обичал истински.. и по добре че не си с този човек от колкото да се тормозиш
+1
да не е с теб само заради секса че да го ГУБИШ ако му кажеш че не ти е усобенно комфортно :shock:
ако те обича както ти него ще прояви разбиране ако не значи е БАХТИ ЛЕКЕТО
YourBossy
02-24-2009, 19:37
Преди време имах приятека , която се оплакваше от същото като теб , но за разлика от теб тя си ми го казваше, че изпитва болка. След 6/7 пъти правене на секс този проблем изчезна... Не искам да кажа ся вижте ме огромен ми е или квото и да било , но просто и аз може да съм малко над нормата , но и тя си беше по тясна... :)
Treselle
02-25-2009, 22:09
Преди време имах приятека , която се оплакваше от същото като теб , но за разлика от теб тя си ми го казваше, че изпитва болка. След 6/7 пъти правене на секс този проблем изчезна... Не искам да кажа ся вижте ме огромен ми е или квото и да било , но просто и аз може да съм малко над нормата , но и тя си беше по тясна... :)
И аз съм имала такава връзка, обясних му какъв е проблема и постепенно се получи. Не е кой знае каква драма, въпреки, че сега ти изглежда проблем. :razz:
proFloras
02-25-2009, 22:24
Ще се оправиш в карането с времето 8)
AZ IMAM SYSHTIQ PROBLEM I NA MEN MI E GOLEMICHUK I S DOSTA MOMICHETA KOGATO PRAVQ SEX GI BOLI. RESHENIETO E BEBESHKOTO OLIO, POVQRVAI MI PROSTO E SUPER. IZBIRASH SI KOE TI HARESVA NAI-MNOGO I PROBVATE, GARANTIRAM TI CHE NQMA DA IMASH PROBLEM :smt008
земете си лубрикант i повече любовна игра