View Full Version : Проблем с френската любов
Ами проблема е в това че приятелката ми не ми дава да и направя ш****лка. Заедно сме от 5 месеца. Тя ми каза че сигурно ще и е яко ако и го направя обаче и било странно да си "завра главата между краката и" ...
Как да я предразположа за да ми даде ?
TPAKTOPUCTA
02-23-2009, 07:38
ее ти пък ... просто някои път я целувай по цялото тяло и така слез на долу докато стигнеш заветната точка :) ако те дръпни спри, ако не го направи продължи. .
ToniStoraro
02-23-2009, 07:39
Е като не ще момичето какво има да я предразполагаш? Като иска - иска, като не иска - не иска, толкоз!
Е като не ще момичето какво има да я предразполагаш? Като иска - иска, като не иска - не иска, толкоз!
Проблема е в това че тя ми каза че ще и е яко !
PLuScHeTo
02-23-2009, 07:50
Тя може много неща да ти каже, но като не иска.. на сила хубост не става
хьах и аз отначало се дърпах ама... ама вече не бих отказала..
става с много целувки. Почваш от врата и стигаш до мястото с целувки и като стигнеш до там се помотай малко.. няма да издържи и сама ще те натика там :D :D :D
чаканееее само с чакане а и тя трябва да е сигурна че го иска все пак
трябва и на двама ви да е приятно
scanadal
02-23-2009, 12:51
Изчакай я още да се престраши.Може да си мисли,че на теб няма да ти бъде приятно.Обясни и че удоволствието ще е взаимно,че я желаеш и харесваш именно такава каквато е,говори и повече за това,възбуди я и я побъркай първо с думи.Когато сте интимни я милвай нежно там,така ще усети,че и на теб ти е много приятно.Ще се престраши,няма къде да отиде :D
experiment_m
02-23-2009, 12:57
Може би не трябва да избързваш. Възможно е все още да я е срам да ти показва всяко едно място от тялото си.
Като неще не и прави... тя и мойта мн не ми дава :oops: :oops: :oops:
И аз от начало се дърпах ама вече свикнах .. :)
summerlove66
03-03-2009, 20:07
Ми изчакваш докато сама не поиска .. :)
summerlove66
03-03-2009, 20:11
Научи се па ти да пишеш бе !
VforVendeta
03-04-2009, 12:12
Ае пич, ти и гаджето ти правите ли секс?Истински полов контакт имали ли сте досега? Ако не те съветвам да не и правиш френска любов, много е егоистично когато само един от партньорите задоволва другия!
Самия ти ще се почувстваш гадно след известно време и ще искаш повече от приятелката си, а е много вероятно да ти откаже понеже е свикнала да я задоволяваш по този начин.Накратко ти ще се почувстваш много незадоволен и използван.Може да се стигне и до по сериозни неща.
Предположих че не правите секс, защото няма как тя да ти се е отдала и да я е срам да и правиш френска любов :-D .Така че или правете истински секс и се задоволявайте един друг или нищо не правете :)
Надявам се съвета ми да е бил полезен, успех :)
Като не иска - недей, тя сама ще се пойска понякое време... 8-)
Търпение му е майката! :)
#ToniStoraro-Абсолютно не си права !
Има момичета/момчета ,които не са пробвали и си мислят ,че няма да им харесват ,а отричат до откат!Но пробват ли се влюбват?!
Какво мислиш по въпроса?!
Мойто мислене е следното:
Няколко пъти се пробвай да слезеш на доло - БЕЗ ДУМИ!
Ако и няколкото пъти ти се направи на " дръж ми шапката ,яж ми гъза "
Пробвай по-грубия начин,ако ти се направи просто стани от леглото (или където сте) кажи и ти не ми даваш нищо,няма смисъл,или измисли нещо с твой речник!Действа повярвай ми!
Ако ти каже - " ми намери си някоя която да ти дава " ,ти я погледни зачудено после се обърни на другата страна и замълчи!Излизаш по-умния .Това се нарича "обратна" психика,като замълчиш ще я накараш да си помисли ,че наистина се замисляш за нещо друго...
Повярвай ми ,с колкото и момичета да съм бил ,винаги е действало
:razz: :razz: :razz:
crazyDriver
03-04-2009, 15:04
да й се нацупиш, щото не ти дава да я лижеш? не звучи ли малко тъпо?
Ако НЕ сте правили секс преди, мога да ти кажа с 90% сигурност, че я е срам.
Ако си 100% сигурен че не я е срам, тогава вече причините може да са 1млн.
- може да си мисли че няма да харесаш как изглежда нейната малка дружка
- може да има ранички
- може да си мисли че ще се отвратиш
- може да не иска да получаваш само ти удоволствие
- и т.н.
говорете предварително с партньор(к)ите и научете максимално много защо не иска и т.н., преди да пишете у тоя форум, тука го изкарахте на teengadatel... :-x
Има момичета/момчета ,които не са пробвали и си мислят ,че няма да им харесват ,а отричат до откат!Но пробват ли се влюбват?!
Пробвай по-грубия начин,ако ти се направи просто стани от леглото (или където сте) кажи и ти не ми даваш нищо,няма смисъл,или измисли нещо с твой речник!Действа повярвай ми!
Ако ти каже - " ми намери си някоя която да ти дава " ,ти я погледни зачудено после се обърни на другата страна и замълчи!Излизаш по-умния .Това се нарича "обратна" психика,като замълчиш ще я накараш да си помисли ,че наистина се замисляш за нещо друго...
действа!!! 100000%
Ае слагайте ключ :) Даде ми и и хареса много :)
действа!!! 100000%
:lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
Отначало и на мен се дърпа ама кат и хареса и ми дава :grin:
slanceto1122
03-04-2009, 20:44
Мм да в началото и аз не давах на моят приятел обаче като почна с целувки по цялото тяло и после и надолу ии... :grin: :oops:
хьах и аз отначало се дърпах ама... ама вече не бих отказала..
само дето аз и сега от време на време се дърпам.. :D :oops: :D
dizzyemmy
03-05-2009, 10:39
по-лошото ще е тя ако не иска да ти прави :D а радвай се че не иска, после като и хареса няма да можеш да си извадиш глвата от там :grin:
eveto_xx
03-05-2009, 10:44
Ами проблема е в това че приятелката ми не ми дава да и направя ш****лка. Заедно сме от 5 месеца. Тя ми каза че сигурно ще и е яко ако и го направя обаче и било странно да си "завра главата между краката и" ...
Не че и е странно да си завреш там главата, просто я е страх , дали всичко ще е ок там долу, срамува се , бла бла ... Когато се разгорещите много на загасена лампа и лека - полека започнете да се събличате, пробвай с целувки по цялото тяло ии опитай да слезеш по-надолу...
eveto_xx
03-05-2009, 10:45
Не че и е странно да си завреш там главата, просто я е страх , дали всичко ще е ок там долу, срамува се , бла бла ... Когато се разгорещите много на загасена лампа и лека - полека започнете да се събличате, пробвай с целувки по цялото тяло ии опитай да слезеш по-надолу...
SiSsKkAa
03-05-2009, 11:32
Може да си мисли,че мирише отдолу,затова да не иска да й правиш
Ти пък... След като не иска момичето, няма защо да я "предразполагаш".
Ако пък толкова ти се иска просто я целувай по тялото и бавно, но наистина бавно, слез надолу.
Въобще следтите ли темата или просто така да си търкате клавиетурите
Айде четете малко преди да пишете. С извинение : ТЪпанари ...