View Full Version : Въпрос към момичетата
доцко-гоцко
02-23-2009, 12:55
Ясно е, че много момичета са експериментирали това-онова докато са сами и се самозадоволяват. Та въпроса ми е дали когато сте си доставяли сами ласки сте си мушкали пръсчето отзад и това като цяло доставя ли ви удоволствие?
partychild
02-23-2009, 13:08
:shock:
sinoverdose
02-23-2009, 13:45
Доставя удоволствие да! Особенно когато имаш едно прустче отпред и едно пръстче отзад! Затова всяко едно момиче тайничко си мечтае за тройка 8) момчета не чакайте момичето до вас да ви предложи а го направете вие! Резултата ще е една незабравима секс игра :grin:
sinoverdose
02-23-2009, 13:52
Също можете да стимулирате анално вашата партньорка и когато сте в кучешката поза! Много е подходящо даже!!! :P
не го правя и не ми доставя удоволствие..
TheBeliever
02-23-2009, 16:37
Не съм го правила и не знам дали би ми доставило удоволствие. На този етап нямам и намерение. :?
+1
kat4enceto
02-23-2009, 16:43
Не съм го правила и не знам дали би ми доставило удоволствие. На този етап нямам и намерение. :?+1
vikito1994
02-23-2009, 18:35
Не съм го правила и не знам дали би ми доставило удоволствие. На този етап нямам и намерение. :?+1+2 :lol:
princesa_viki
02-23-2009, 18:48
+1
SiSsKkAa
02-23-2009, 19:19
Доставя удоволствие да! Особенно когато имаш едно прустче отпред и едно пръстче отзад! Затова всяко едно момиче тайничко си мечтае за тройка 8) момчета не чакайте момичето до вас да ви предложи а го направете вие! Резултата ще е една незабравима секс игра :grin:
и какво искаш да кажеш,че момичета,които им харесва отзад си мечтаят за тройка?не е вярно това аз няма да реагирам добре ако ми докара някакъв за тройка
по темата: не съм пробвала
ThePainIsReaL
02-23-2009, 19:30
Не.. не бих пробвала. Нито пък ми трябва.
anonimnaa
02-23-2009, 19:42
Не съм го правила.. и не бих пробвала
Странно как не си го правила и знаеш ,че не ти доставя удоволствие без да си опитала нещо.Усещането е хубаво ,повярвай ми,но не го правя честичко,защото рядко изпитвам нужда да се самозадоволявам!
SiSsKkAa
02-23-2009, 20:42
Странно как не си го правила и знаеш ,че не ти доставя удоволствие без да си опитала нещо.Усещането е хубаво ,повярвай ми,но не го правя честичко,защото рядко изпитвам нужда да се самозадоволявам!
Ако мисълта за самото нещо не й "доставя" удоволствие няма как и самото нещо да й достави удоволствие
Ако мисълта за самото нещо не й "доставя" удоволствие няма как и самото нещо да й достави удоволствие
Не съм съгласен Сисе.Едно е да си опитвала и да кажеш,че не ти доставя удоволствие друго е да го кажеш без опит.
Не можеш да кажеш,че една ябълка не е вкусна без да си я опитала.Това със ябълката просто беше пример за сравнение.
SiSsKkAa
02-23-2009, 20:50
ами да ама примерно мен мисълта за анален секс ме отвращава и дори да пробвам(в което се съмнявам) щом в главата си мисля,че ми е гадно незнам как отдолу ще ми е хубаво
ами да ама примерно мен мисълта за анален секс ме отвращава и дори да пробвам(в което се съмнявам) щом в главата си мисля,че ми е гадно незнам как отдолу ще ми е хубаво
Един ден ако го направиш може пък да ти хареса....не се знае.Аз също не съм правил анален секс и нямам намерение да го правя но все пак не казвам,че не е хубаво защото няма как да знам.
sweetchef
02-24-2009, 12:22
Не сам го правила а дори и някога да го направя няма да си пъхам прастите отзад :-D :D :)
Оффф тая дупка е направена ДА СЕРЕ ! Стига сте си бъркали в нея ....
Schneeflocke
02-25-2009, 23:26
http://anikaos.com/0014-whiteusagi/kaos-whiteusagi06.gifЦепиш мрака с права лопата.
А по темата - нещо не ме влече да си бъркам там. Не бих отказала анален на мъж ми, но само след нужната подготовка. А не ритам за клизма при всяка възбуда. х.Х
Treselle
02-26-2009, 19:08
Много изчерпателен отговор :)
summerlove66
02-26-2009, 19:50
Не съм го правила .. Но съм на 100% сигурна, че доставя удоволствие ;]]
Breathe101
02-28-2009, 19:09
Оффф тая дупка е направена ДА СЕРЕ ! Стига сте си бъркали в нея .... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Ти си на това мнение,но на някои момичета им доставя удоволствие и го правят. :)
onecoolgirl
02-28-2009, 20:18
da tuka si4ki kazvat 4e ne sa go pravili v deistvitelnost prosto polovinata ili sa sduhani ili gi e sram da si priznaqt az pak 6ti kaja 4e e qko i te uvajavam za tva 4e si napraila takava tema 8) :) :) :)
VerryBerry
03-02-2009, 09:47
рядко изпитвам нужда да се самозадоволявам
LovelyGirl
03-02-2009, 10:10
Не съм го правила и не мисля да го правя.
Е стига де.Във всяка тема чета "те се правят"-откъде може изобщо да сте сигурни.Не всички попадаме в една графа. :x
По темта:Не съм опитвала да си тикам пръста в ануса,но както казват "за всичко си има време"
sextazy_baby
03-02-2009, 12:35
Не съм го правила и мисля че няма да ми хареса
много е хубаво,а троика-с удоволствие пак бих направила