Влез

View Full Version : Актуализирахме правилата на форума

machoka
02-23-2009, 17:57
Може да им хвърлите един поглед.

5StaR
02-23-2009, 22:11
1. Да публикуват своите теми и мнения в правилната категория и с текст на кирилица. Теми и мнения, които нарушават това правило ще бъдат редактирани а след 1-ви Април 2009 ще бъдат изтривани.

i mneniqta 6e traa da budat na kirilica vseki put :? tva e epic fail.

RetarD1024
02-23-2009, 23:55
Колегата ме помоли да попитам: Ще се дефинира ли кои от правилата ще важат в кофата (свободното пространство за простотия) и с каква сила. Също така защо другите биват предупреждавани преди бан, а той не. Обидно му е, че чак след след няколко дни е бил удостоен с няколко безлични думи за бана си. Очаквал е както "cickin" примерно да има "проявен геройствен дебилизъм" или нещо друго също толкова достойно. Само "псувни и обиди" - той си псува от както го познавам поне от две години. Не вервам да не е псувал неколко месеци.
(лично мнение)
Свесно момче е, ама е прост. Приказва си що си мисли. Некой път се ебава само за забавление, некой път верно се дразни и псува юнашки. Него акъла му не пречи. Имам на идея кви ги е писал, защото до този момент посещавах сайта от време на време като гост, с цел да се позабавлявам на написаните простотии. Еми според правилата дето сега ги чета - заслужава изтриване на някое друго мнение. Ама като цяло не ги пише чак такива простотии че целия офис да ни принудите да използваме проксита като баннете рутера, защото не можем дори като гости да влизаме.
Все пак вервам в колегата си и ако е псувал, е имало защо. Моля преразгледайте причините като имате време. Той до колкото съм разбрал ще си остане с прокси, дори и да махнете бана на рутера ни. Кво да го правиш, докато има техническа възможност да заобиколи бан-а ще го прави. Има твърда глава като на карнобатски коч. Истински ретард - тъп и упорит 8-)

x3eme
02-23-2009, 23:56
А да пипитам:защо са сменени правилата?

Loshotia
02-24-2009, 06:32
Браво за кирилицата! Иначе това с лекарствата ме убива :razz:

DjBaloon
02-24-2009, 06:38
супер от бая време потребителите искаха нови правила затова и са ги направили 8-)

Но 12-то ми е любимо :oops:
еле па второто изречение 8-)

Blab
02-24-2009, 07:23
Хубаво е това против лекарските диагнози,
само че им се свиди да махнат и забранят готовите теми по БЕЛ.
Жалко.

krem4et0
02-24-2009, 08:35
За лекарските диагнози и лекарства го имаше и преди.

PainMonopoly
02-24-2009, 09:36
1. Да публикуват своите теми и мнения в правилната категория и с текст на кирилица. Теми и мнения, които нарушават това правило ще бъдат редактирани а след 1-ви Април 2009 ще бъдат изтривани.

i mneniqta 6e traa da budat na kirilica vseki put :? tva e epic fail.Епик фейл е за неграмотниците и за мързелите, на които ще им трият мненията. ;)

Иначе правилата си ги бива. Тва за цитирането и за +1 е малко крайно, но предполагам няма да се налага за КофатА?

Lucho
02-24-2009, 10:55
Хубаво,актуализирахте ги,така бива...сега остава само "Великите сили" да си влязат в ролята и активно да следят за НЕспазване на правилата и да взимат съответните мерки !
ПП - Махнете червеният фон на страницата че направо вади очите...моля ви !

PainMonopoly
02-24-2009, 10:57
Аз си ги копирах в ноутпад за да мога да ги прочета.

vesito13
02-24-2009, 11:51
Сега остава да се следи за спазването им и би било хубаво :)

woshata
02-24-2009, 16:39
Сайтът и екипът на TeenProblem.net НЕ носят отговорност за събития случили се между потребители на услугата извън сферата на виртуалното пространство. При наличието на дейност, излизаща извън границите на законовите норми на РБ (заплахи над личната неприкосновеност, подстрекаване или споделяне за извършени незаконни деяния и други) цялата и най-подробна информация за съотвените лица (включително лична кореспонденция на територията на сайта) ще бъдат предоставени на органите на реда.

тва за коя ли група потребители спада .. :D

marilyn
02-24-2009, 17:08
Браво за новите правила, дано се спазват и дано модовете бдят за спазването. А за фона на страницата, наистина моля ви се сменете го, очите ми изтекоха. :)

DieselBlood
02-24-2009, 17:21
Почти същите правила само за правилото,което ни дава право да качвам по-големи аватари евала за тва.

plmn
02-26-2009, 08:26
Почти същите правила само за правилото,което ни дава право да качвам по-големи аватари евала за тва.

Че аз винаги съм качвал големи pics и ми ги оразмерява auto. :D

Супер, само може да смените фона на правилата, че тва червено е много гадно. :-o

kalpazanka
02-28-2009, 05:19
За лекарските диагнози и лекарства го имаше и преди.
Но не се следеше изобщо. Че и сега е така.

miloto_girl_4e
02-28-2009, 07:04
Жалко.

Защо да няма готови теми по БЕЛ?
Не на всеки му се отдава да пише разсъждения, така или иначе ги има готови из нета, защо и тук да ги няма ?

Blab
03-05-2009, 09:50
Жалко.

Защо да няма готови теми по БЕЛ?
Не на всеки му се отдава да пише разсъждения, така или иначе ги има готови из нета, защо и тук да ги няма ?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=210618
Лапането идва в повече, неоправдано е, затова.;)