View Full Version : Проблем с родителите ми
kalashnik
02-26-2009, 12:08
Значи аз си падам малко военен и винаги съм искал да стана военен и разбрах че може да се влезе в спецчастите на 17, но трябва родителите да разрешат 2 години преди това. Аз сега съм на 15 и както се досещате имам срок от няколко месеца за това, но родителите ми отказват твърдо. Аз, мисле че ме подкрепят, а то се оказа, че приемали влечението ми като детски интерес, ама съм ги стреснал с това. Сигурно сега ще кажете, че само се лъжа, че е яко, но аз знам какво искам, така че не ме разобеждавейте, а просто ми кажете как да ги убедя да подпишат.
afterforever
02-26-2009, 12:11
Не вярвам, че това е единственият начин да влезеш в спец-частите. По-добре си изживей младините, пък после влез, ако искаш и при американските тюлени, веднъж станеш ли на 18, ваште спират да ти дуднат.
kalashnik
02-26-2009, 12:14
Не вярвам, че това е единственият начин да влезеш в спец-частите. По-добре си изживей младините, пък после влез, ако искаш и при американските тюлени, веднъж станеш ли на 18, ваште спират да ти дуднат. Да ама аз искам на 17, за да получа подобра подготовка, плюс това спецчастите взимат добри пари и ако кандидатствам за военно образование, то няма да да полагам изпити, а направо влизам в тази военна военна академия в която искам.
afterforever
02-26-2009, 12:17
Не разбрах всичко, което каза, обаче не е казано, че ако не отидеш на 17 няма да имаш добра подготовка. С година-две по-късно, положението няма да е много трагично.
kalashnik
02-26-2009, 12:23
Не разбрах всичко, което каза, обаче не е казано, че ако не отидеш на 17 няма да имаш добра подготовка. С година-две по-късно, положението няма да е много трагично. Да, но като минеш на 17 през спецовете няма нужда да полагаш изпити във военните училища, направо влизаш.
afterforever
02-26-2009, 12:26
Е тва обясни ли им го? Кажи им, че това е нещото, което искаш, друго няма да учиш, че за всеки влак си има пътници, а ти ще изтървеш своя влак, ако не ти подпишат тва дето трябва да ти го подписват. Успех!
kalashnik
02-26-2009, 12:32
Е тва обясни ли им го? Кажи им, че това е нещото, което искаш, друго няма да учиш, че за всеки влак си има пътници, а ти ще изтървеш своя влак, ако не ти подпишат тва дето трябва да ти го подписват. Успех! Аз това им го казах няколко пъти, даже стачки обявявах, но не. Казват ми, че няма да пуснат момченцето им да отиде в армията. А останалите ми роднини ме подкрепят.
afterforever
02-26-2009, 12:34
Кажи им да окажат натиск :evil: :smt067 :smt066
kalashnik
02-26-2009, 12:36
Кажи им да окажат натиск :evil: :smt067 :smt066 Добре.
Ще ти задам няколко въпроса. И като ми отговориш - ще ти кажа моето мнение по въпроса. Преди това ще ти кажа, че мой близък приятел беше в спецчастите на НАТО. Не знам в коя държава но последно беше в Турция 1 година преди да се върне.
Въпросите:
1. Много ли си тъп ?
2. Обичаш ли тъпите хора ?
3. Харесва ли ти да те командва много по тъп от теб ?
4. Какво ще направиш ако някой те накара да премериш с кибритена клечка разстоянието от вас до училище ?
5. Имаш ли смисъл в живота освен да станеш войник ?
6. Готов ли си да умреш само защото някой малоумен ти е казал ?
7. Ами ако малоумния ти го е казал защото е бил пиян или се е скарал с гаджето и е искал да си го изкара на някои ?
8. Колко лицеви опори правиш сутрин ? А колко вечер. А колко набирания ? А в колко ставаш ВСЯКА сутрин ? А събота ? А неделя ?
9. Готов ли си да се откажеш от ВСИЧКО в името на това да си войник. - Семейство, родители, приятели, компютри, интернет, жени, секс, мастурбация, филми, телевизия, нормална храна ... ?
Би ли дал 20 от най хубавите години от живота си за да убиваш ? За да бъдеш в непрекъснат страх да не бъдеш убит ?
А издържаш ли на болка ? А ако започна да ти режа пръстите един по един би ли изтърпял болката ?
Филмите са хубаво нещо но не си мисли че Джай Бауер съществува :)
Отговори ми на въпросите и ще ти кажа мнението си.
feelthebeat92
02-26-2009, 21:21
Ще ти задам няколко въпроса. И като ми отговориш - ще ти кажа моето мнение по въпроса. Преди това ще ти кажа, че мой близък приятел беше в спецчастите на НАТО. Не знам в коя държава но последно беше в Турция 1 година преди да се върне.
Въпросите:
1. Много ли си тъп ?
2. Обичаш ли тъпите хора ?
3. Харесва ли ти да те командва много по тъп от теб ?
4. Какво ще направиш ако някой те накара да премериш с кибритена клечка разстоянието от вас до училище ?
5. Имаш ли смисъл в живота освен да станеш войник ?
6. Готов ли си да умреш само защото някой малоумен ти е казал ?
7. Ами ако малоумния ти го е казал защото е бил пиян или се е скарал с гаджето и е искал да си го изкара на някои ?
8. Колко лицеви опори правиш сутрин ? А колко вечер. А колко набирания ? А в колко ставаш ВСЯКА сутрин ? А събота ? А неделя ?
9. Готов ли си да се откажеш от ВСИЧКО в името на това да си войник. - Семейство, родители, приятели, компютри, интернет, жени, секс, мастурбация, филми, телевизия, нормална храна ... ?
Би ли дал 20 от най хубавите години от живота си за да убиваш ? За да бъдеш в непрекъснат страх да не бъдеш убит ?
А издържаш ли на болка ? А ако започна да ти режа пръстите един по един би ли изтърпял болката ?
Филмите са хубаво нещо но не си мисли че Джай Бауер съществува :)
Отговори ми на въпросите и ще ти кажа мнението си.
:razz:
Кретен.
hooliganka89
02-26-2009, 22:15
Когато бях на 15 исках да стана космонавт или да работя в цирка.
Сега съм на 19 и уча икономическа специалност,виж само как съмс и променила мнението,съвсем в друга посока.
А иначе за въпросът ти как да убедиш родителите ти да подпишат,нямам никаква идея.
kalashnik
02-27-2009, 11:01
1. Много ли си тъп ? - Не, поне аз не се смятам за тъп, както и моите приятели.
2. Обичаш ли тъпите хора ? - Не, отвращават ме.
3. Харесва ли ти да те командва много по тъп от теб ? - Не, но във спецчастите тъпи хора няма, аз имам познат от 65-МСРО (Морски Специален Разузнавателен Отряд) "Тихина", който се води към спецчастите и там е пълно с интелигенти хора.
4. Какво ще направиш ако някой те накара да премериш с кибритена клечка разстоянието от вас до училище ? - Ами ще го направя, само ако е заповед, въпреки че това никой не би ме накарал ако не нарушавам устава.
5. Имаш ли смисъл в живота освен да станеш войник ? - Да имам смисъл, да браня България.
6. Готов ли си да умреш само защото някой малоумен ти е казал ? - Можеби да, защото така или иначе все някога ще умрем.
7. Ами ако малоумния ти го е казал защото е бил пиян или се е скарал с гаджето и е искал да си го изкара на някои ? - Ако е пиян то той е нарушил устава и заповедтта му се счита за невалидна.
8. Колко лицеви опори правиш сутрин ? А колко вечер. А колко набирания ? А в колко ставаш ВСЯКА сутрин ? А събота ? А неделя ? - Лицеви опори правя десет серии от по 10 броя, но реално мога повече, набиранията попринцип ако не съм се пренатоварил преди това около 50-60, но пак според зависи, рекордът ми е без да съм се напрягал преди това 78 набирания и 213 лицеви опори. Става всеки ден в 5 сутринта и не ми пречи.
9. Готов ли си да се откажеш от ВСИЧКО в името на това да си войник. - Семейство, родители, приятели, компютри, интернет, жени, секс, мастурбация, филми, телевизия, нормална храна ... ? - Ами да, но не забравял че войника има и отпуски, а и мастурбирането е особено популярно в армията. В повечето поделения има и компютри и телевизори, така че и това не е болка за умиране, малко по-малко от попринцип, но не ми пречи. За ханата не знам какво имаш предвид под нормална, но в последните години качеството и се е дигнало.
Би ли дал 20 от най хубавите години от живота си за да убиваш ? За да бъдеш в непрекъснат страх да не бъдеш убит ? - А защо не.
А издържаш ли на болка ? А ако започна да ти режа пръстите един по един би ли изтърпял болката ? - Ами не съм пробвал да си режа пръстите, за да знам, но доста често са ме били скинари до кръв и не съм се разревавал.
kalashnik
02-27-2009, 11:02
Когато бях на 15 исках да стана космонавт или да работя в цирка.
Сега съм на 19 и уча икономическа специалност,виж само как съмс и променила мнението,съвсем в друга посока.
А иначе за въпросът ти как да убедиш родителите ти да подпишат,нямам никаква идея. Ами то момчетата не си меним мненията като момичетата през пет минути, аз горе-долу от много малък съм решил да стана военен и тренирам доста, за да успея.
Обясни им , че дори да не искат ти пак ще отидеш там и че в крайна сметка това е твоя избор.Също така можеш да пробваш с нещо от сорта на това че не ти е нужно само разрешението им , но и подкрепата им.В крайна сметка не се отказвай от мечтата си.Дори да идеш там на 18 , радвай се , защото не всеки е готов да преследва мечтите си с такъв ентусиазъм.Успех :)
kalashnik
02-27-2009, 13:34
Обясни им , че дори да не искат ти пак ще отидеш там и че в крайна сметка това е твоя избор.Също така можеш да пробваш с нещо от сорта на това че не ти е нужно само разрешението им , но и подкрепата им.В крайна сметка не се отказвай от мечтата си.Дори да идеш там на 18 , радвай се , защото не всеки е готов да преследва мечтите си с такъв ентусиазъм.Успех :) Благодаря за разбирането, ама то аз и без подкрепа мога, трябва ми само един подпис, ако им кажа, че ми е нужна и подкрепата им,ще то използват като оъжие и ще се опитат така да ме разубедят.