View Full Version : Разкажи първия си път
ами изкефих се на главната тема там дето момичето разправя за първия си път...та айде всеки да разкаже за своя първи път,как мина,с кой беше,къде,как се чувстваше и т.н.
Ми първи път като първи път пишка и катерица се срещят в нищото и катерицата изяжда пишката... пишката се съпротивлява и в крайна сметка и изтича мозъка и умира.... ама понеже пишката е с повече животи дори и от котката се съживява и катерицата почервенява от яд.... и т.н......
Prestigi0
02-26-2009, 17:51
Ами сигурно да съм бил не повече от 6 годишен. Беше 1 вечер и бях в леглото на мама и имах 1 анцуг с връзки. И така мама ме научи да връзвам панделка. На следващия ден ЗА ПРЪВ ПЪТ си завързах маратонкте сам. Утре щи разкажа за първия път когато ядох мусака.
П.П Има много такива теми :)
GameMaster
02-26-2009, 17:53
Vsushnost mai ima podobni temi.No lichno na men ne mi e predstoql taka che nqmam kakvo da ti razkaja 8-) ....
111111111
02-27-2009, 08:31
Нищо особено не беше :)
lifelesscorpse
02-27-2009, 14:32
тая търсачка наистина за нищо я нямате...
Ми първи път като първи път пишка и катерица се срещят в нищото и катерицата изяжда пишката... пишката се съпротивлява и в крайна сметка и изтича мозъка и умира.... ама понеже пишката е с повече животи дори и от котката се съживява и катерицата почервенява от яд.... и т.н......
Достоен конкурент на Къци.
Rebirthing
02-27-2009, 16:52
Има едно нещо наречено търсачка :o
Infinity
02-27-2009, 17:27
Ий айде и вие пък стига вече с тая пуста търсачка! :shock: Какво ви пречи да споделите в новата тема :)
А аз все още нямам какво да споделям :-P
revennge
02-27-2009, 17:33
Моят 1-ви път ?
...да видим :D 1л вино и в съседната стая ! нямаше болка, нямаше нищо... беше само чистото плътско удоволствие от алкохола и секса! не се оплаквам биваше си го ;)
jambo_bs
02-27-2009, 18:07
Моят 1-ви път ?
...да видим :D 1л вино и в съседната стая ! нямаше болка, нямаше нищо... беше само чистото плътско удоволствие от алкохола и сека! не се оплаквам биваше си го ;)
Нещо подобно само че съм момче :D
revennge
02-27-2009, 19:11
Моят 1-ви път ?
...да видим :D 1л вино и в съседната стая ! нямаше болка, нямаше нищо... беше само чистото плътско удоволствие от алкохола и сека! не се оплаквам биваше си го ;)
Нещо подобно само че съм момче :D
не беше лошо нали ? :lol:
Бяхме в тях тя беше в спалнята и аз отидох до кухнята да си направя да ям. И по 1 време тя ме вика да видя как е нацапала килима до спалнята и аз влизам и тя е гола. Аз бях много изненадан ,но се успокоих и всичко беше супер
беше мрачен и дъждовен ден и се бяхме събрали в един приятел компания да гледаме филми.. по едно време приятелят ми отиде до тоалетната ... малко по късно аз тръгнах към кухнята и минавайки по коридора някой де дръпна оказа се че приятелят ми ме е дебнел. заключи ме в банята и се върнах след час.
нямаше болка, нямаше нищо... беше само чистото плътско удоволствие от алкохола и сека! не се оплаквам биваше си го
:oops:
bqx na 14,a tq na 16.
Na vrux nova godina,v stomaxa mi be6e nqkfa alkoxolena mandja.
Vsu6nost ne razbrax mn mn kakvo se slu4va,ot tolkova piene zor go vdignax.
Awe na men mi xaresa,do kolkoto si spomnqm :D
summerlove66
02-28-2009, 05:44
Ми .. Бях на една екскурзия .. С едно момче преди това си се бяхме разбрали .. Напихме се и си свършихме работата .. Въпреки че не стана перфектно си беше супер .. И не съжалявам , че не съм чакала перфектния .. Е те такъв НЕМА :D :D :D
therichbitch
03-01-2009, 15:06
az na 16, toi na 21, studena zima, u tqh bqhme stana mn spontanno, az si gi poiskah, nnqma6e nito kruv, nito bolka, be6e mn hubavo i toi be6e mn dobur :grin:
Моя парви път когато пих бира беше на 6-7 годинки, но не очаквах, че бирата ще горчи и се нагълтах яко :D
ъъъ бях на 8 и за пръв път паднах по стълбите и то по лице.
И на всичкото отгоре имаше метална капачка на земята :D - После 1 месец ходих с белег от капачка на челото.. :D
Моя парви път когато пих бира беше на 6-7 годинки, но не очаквах, че бирата ще горчи и се нагълтах яко :D
А когато ти пръщя гъзът
да една къпина и после
гълта как беше?