Влез

View Full Version : Пада !

DaMmM
02-27-2009, 12:35
Здравейте,
Имам един проблем :)..явно щом пиша тук ,имам проблем (хах)

Проблема се състои във това ,че ми пада (пи*ката) ,когато правя секс с презарватив,започнах да правя секс ,пред няколко години ,и не ми се беше случвало .

Ходя с приятелката ми от 1 година вече,пред не ми се беше случвало,но почнахме да правим ,само без презарватив секс,но поради странички причини трябваше да започнем да правим СЪС.И от тогава просто оная ми работа ,след 10-тата минута си пада ,да не кажа и 5-тата 7-мата,а не съм от бързите момчета които за 10 мин и чаО,дори не ми става приятно ...

Ако някой е има/л същия проблем ,да драсне едно коментарче ,да се разберем ;)

x3eme
02-27-2009, 12:42
Така е много кофти работа.Презарватива те пристиска и това убива желанието ти за секс.Аз преди време имах същия проблем,потърси презарвативи които са по широки и не стягат толкова.Опитай със тях и кажи какъв е бил резултата :) .

shokoto91
02-27-2009, 12:46
Дюрекс Лав са много удобни

pam1
02-27-2009, 12:47
SPORTEX си имат размери имаш избор :)

DaMmM
02-27-2009, 12:47
#x3eme- благодаря за поста.Когато съм без презарватив,ми е на "паламарка" ако се разбираме :) ....но сложа ли ,първо че се свива,второ че смалява...а никога не е било така :Ю
положението е доста уЖеСтоЧенО,защото :Д....си падам малко нимфоман ,ама ..... както и да е ; ) благодаря все пак ..
ще потърся...

аааа,а тези нормалните презарвативи са " L " нали така ? не се лъжа ?
явно ще ми трябва " XL " :-D

DaMmM
02-27-2009, 12:48
Дурекс Лов! Са отвратиелно малки и гадни :) но все пак благодаря

x3eme
02-27-2009, 12:48
#x3eme- благодаря за поста.Когато съм без презарватив,ми е на "паламарка" ако се разбираме :) ....но сложа ли ,първо че се свива,второ че смалява...а никога не е било така :Ю
положението е доста уЖеСтоЧенО,защото :Д....си падам малко нимфоман ,ама ..... както и да е ; ) благодаря все пак ..
ще потърся...

аааа,а тези нормалните презарвативи са " L " нали така ? не се лъжа ?
явно ще ми трябва " XL " :-D
Потърси durex extra large те ще ти свършат работа.
По широки са и няма да ти стягат толкова. :)

shokoto91
02-27-2009, 12:55
Според мен никога не си ползвал Дюрекс Лав, защото те ще са ти малки единствено приположение, че ги нахлузваш на лакътя си

DaMmM
02-27-2009, 12:58
#shokoto91- не виждам смисъл да лъжа за такива работи ,нито виждам смисъл да се заяждаш :)

Използвах ги още през лятото ,когато имаше няква промоцийка в аптеките !

Ще потърся Екстра Ларга ,благодаря много :)
А дано нямам проблеми повече,стискайте палци ,щото :Д всеки знае кво е да си на "сухо"

x3eme
02-27-2009, 12:59
^^Успех бате и гледай да оправиш нещата :) .