PDA

View Full Version : много е зле работата!



6ibanqka
02-27-2009, 22:02
Хора, нещата стават сериозни. На 20 години без малко съм, а още не съм имал физическо взаимодействие с момиче (не съм забивал дори!!!) Вече почнах да си търса само и само да имам отчет пред себе си, че имам някакъв напредък... Обаче се спичам като имам намерения към някоя, а отделно от най-малкото обърнато внимание кълва и това породи другия проблем. Сега има една която иска да ме "ебе", обаче не е мой тип - нито по външен вид, нито по вътрешен. Какво да права дявол да го вземе, то едва ли не на сила си го права аз само и само да имам прогрес... А пък на тия които ми харесват, съм им безинтересн. Само на мизерните (рядко пак ) ... :(
Имам чувството че цел живот ще остана девичар, ако не почна да се жертвам с мизерни... ;( ;( ;(

AlokiNn
02-27-2009, 22:04
1ния вариант 1вия път да си при курва да добиеш малко самочувствие и опит

turmionkatilot
02-27-2009, 22:04
:lol: мазохист ! хаха щом не ти харесва . няма смисъл ... хаха

summerlove66
02-28-2009, 05:40
Слагаш и една торбичка на главата и почваш .. :D :D
Сега сериозно .. Няма смисъл да бързаш да го правиш с някоя , която не ти харесва .. По - добре изчакай , за да не съжаляваш после .. ;)
И 19 20 години не са толкова много .. Все пак имаш доста живот пред тебе ..

ubuntu
02-28-2009, 08:39
Слагаш и една торбичка на главата и почваш .. :D :D
Сега сериозно .. Няма смисъл да бързаш да го правиш с някоя , която не ти харесва .. По - добре изчакай , за да не съжаляваш после .. ;)
И 19 20 години не са толкова много .. Все пак имаш доста живот пред тебе ..
От такива мнения пича реве че кокалчето му не е заравяно в градинката... Ходи праскай като луд бе без да те боли фара... се 1 ква е стига да не е някъв див крокодилин!!!! :D

ivsan4eto
02-28-2009, 08:44
Докато ги разделяш на "мизерни" и отворенгяси няма да ти излезе късмета да знаеш!

Danto
02-28-2009, 08:48
Тая идея с жрицата не е лоша?Защо не пробваш,тъкмо може да те научи на някой неща...пък и няма да останеш недоволен :-)

Xrisenceto
02-28-2009, 09:09
еми аз ако не ходех със сегашния ми приятел все още щях да съм девствена...но има някои които се ебат на поразия и не им пука с кого ще си легнат 1вия път.За мен това беше важно.Дори да си на 20 изчакай любовта да дойде не е нужно да спиш с грозотии или с курви...но ако си някой грозен дебел/много слаб захлюпен и тн...и виждаш че никой не те харесва си легни с която имаш възможност.Ти си на 20 и си девствен :-o нещо не се връзва днешно време :? (16годишна дава съвет на 20 годишен :lol: )

CucAgMuH
02-28-2009, 09:24
Боже, боже... тъкмо вчера ми беше на главата един като теб :)

Всъщност по-напреднал случай - девственик на 24. Сега... няма лошо, ама ми писна да слушам как "нямало жени" и реших да му бутна едно рамо на човека. Пълната пародия, едва се въздържах да не си направя показно харакири.

Плана не беше сложен, ама се обърка, както става с всички планове :-D Една позната има сестра и се уговорихме тя да домъкне сестра си на кафе, а пък аз да домъкна нашият изстрадал човек - а дано се харесат. Замъкнах го на кафето малко по-рано, да му поналея напътствия в главата. Трагедията започна точно тогава. Искаше ми се да съм прозрачен, но не се получи. Човека използва невероятни реплики от 70-те и 80-те, за да се опита да събере телефонните номера на всички от кафето в което бяхме. Знаете ли колко е срамно за мен подобен човек да иде в другият край на заведнието, при две момичета и да им каже: "Аз по принцип седя на ей оная маса и бих ви поканил да дойдете, но чакаме две момичета, а местата са само четири... затова я ми дайте номера си да ви се обадя утре да излезем?" :shock: Само дето не се разплаках от умиление. НО замазах всичко - казах на сервитьорката че работя по програмата за социално подпомагане и човека с мен е "бавен", да мине след него и да се извини за поведението му.

Той беше щастлив. След всичкото питане получи един номер, който в последствие се оказа че е на психодиспансера(явно някое предвидливо момиче се е подготвило за подобен вид атаки).

Дойдоха момичетата с които трябваше да се срещнем. И какво пием? Билков чай. Почти мога да се обзаложа че сервитьорката искаше да ни гилотинира с масата. Поръчах си две бири. Заложих пет лева че момичето ще изпие бирта по-бързо от него. Идиотите се вързаха. За съжаление тя изпи бирата по-бързо, загубих пет лева. :-o Последваха още реплики от 70-те и 80-те, само че този път към ммомичето. Тя се оцъкли и още преди да й овисне ченето от учудване вече й бях поръчал още една бира. Счупих си кракът да ритам ония под масата да престане. После естествено - куцах.

Махнахме се от кафето, съжалението в мен над околните и сервитьорката взе връх, не можех да гледам безучастно. Смотолевих нещо че ме боли корема и трябва да ходя да правя асистенция на Наско Сираков и се изнизах. Да ги оставя малко насаме, тъй като сестрата на момичето не благоволи да се появи цяла вечер(и ще бъде екзекутирна затова че ме остави сам с тия двамата).

Да видим резултата до тук - порядъчно пияна жена, сами са, тръгнали са да се разцъкват... добреее... и днес сутринта какво ми се сервира? Ония, каот съм го оставил след 50 метра й извикал такси, натъпкал я вътре и я пратил да си ходи. :shock: Господи помилуй. Както изведнъж беше червен като рЕпа пред нея и си използваше най-добрите соц лафове за свалка, така изведнъж почна да ми обяснява че за да се получело нещо, момичето трябвало да бъде "поне три пъти по-красива" и "пет пъти по-умна". Не питайте - не знам как го е изчислил. Като се има предвид, как устата ми не спираше да плещи пет минути, за да замажа глупостите които е казал в едно изречение - ако момичето е само два пъти по-умно - мен ще ми се откачи ченето на 2-рото му изречение. А в края на вечерта ще куцам с два крака и една ръка, като се прибирам.

Трагедията е пълна... чудя се кога ще е следващият път, когато ще започне да реве че нямало жени. Ама тогава ще го запозная с някоя стабилна жена - така, поне два пъти по-тежка от него - да го притисне в някой тъмен ъгъл и да се свършва...

sladka_______
02-28-2009, 09:34
въпреки, че съм момиче, моят съвет е да го направиш когато искаш а не на сила. Аз така го направих без да го искам и сега вобще не изпитвам кеф от това...

ubuntu
02-28-2009, 10:03
CucAgMuH - В даскало имах един съученик... същата чикия с разликата че той се правеше на див плейбой... не съм очаквал че някъде по света е възможно да същестува друго подобно същество.... Брато не ти завиждам..... имал си много тежък ден с тоя тип..... :shock: :shock: :shock:

gLoRiToO
02-28-2009, 11:10
Хора, нещата стават сериозни. На 20 години без малко съм, а още не съм имал физическо взаимодействие с момиче! :lol: :lol: :lol: физическо взаимодействие вика :razz: :razz: :razz: вие да не сте химични елементи бре :lol: :lol: :lol:

suitable
02-28-2009, 11:25
Хич недей си мисли, че това е най-важното нещо на света.. ако го направиш "на сила", както казват - ще ти бъде глупаво после.. ще минат години докато разбереш, че това е просто секс и не е било нужно да пришпорваш така нещата и да си го втълпяваш, че трябва да бъде сторено.. просто си се отпусни и си живей.. зарибявай си.. самичко ще си дойде.. : )

6ibanqka
02-28-2009, 17:05
CucAgMuHхахаха, ееее аз не съм толкова прост бре, стига :D
Не пускам тъпи лафчет, мисля преди да кажа нещо и дори кавалерски го раздавам. Но жените ме имат или за познат, или за приятел. А аз не мога да ги предразположа друго яче и съм дръвче, некъв плах такъв ... :(

6ibanqka
02-28-2009, 17:40
Докато ги разделяш на "мизерни" и отворенгяси няма да ти излезе късмета да знаеш!
под мизерни разбирай - разлпути, здухани, с детски акъл, не добри в лицето и така. Сравнително съм с ниски критерии, но има граница тва...

CucAgMuH
03-01-2009, 13:49
CucAgMuHхахаха, ееее аз не съм толкова прост бре, стига :D
Не пускам тъпи лафчет, мисля преди да кажа нещо и дори кавалерски го раздавам. Но жените ме имат или за познат, или за приятел. А аз не мога да ги предразположа друго яче и съм дръвче, некъв плах такъв ... :(

Ами ти значи си осъзнаваш грешката :) Трябва ти малко повече самоувереност, а не да си плах. Хората се борят за това което искат, нали?

Трябва да си добър в импровизацията и да имаш малко усет. :) Трябва да знаеш човека отсреща как се чувства в момента, и ако да речем му е скучно дали ще му допадне да се поразходите покрай езерце и да си правите жабки с камъчета или ще предпочете да поразцъкате дартс някъде, убивайки случайните минувачи със стреличките... Ей такива ми ти...

Щом нямаш проблеми със запознаването и тоя сорт екстри, значи не е толкова зле положението :) Хващаш за ушите някое момиче което те радва и действаш. Какво ще си измисляш - ти си знаеш... дали ще я смоташ че ти се е прияла торта и си търсиш компания за сладкарница, дали имаш нужда да подишаш малко навън(и имаш балони с хелии)... пак примери много - колкото ти е богато въображението :)

Лично на мен ми допада идеята да успея да накарам човека отсреща сам да стигне до извода за това което чувствам ;-) Едно е някой да стои да ти плещи глупости насреща, друго си е да го усетят, да помислят и да стигнат сами до извода.

Може обаче и нещата да се объркат ако се пробваш по тоя начин :)

Един объркан пример - "на кафе" в 1 през нощта, което всъщност е "на по горещ шоколад с ром":
Тя: И какво, в Бургас няма ли хубави момичета?
Аз: Имаш предвид от ония - без мустаците, брадите и тия дето като се усмихнат цацата която съм си поръчал възкръсва и умира за втори път?...(кима и ме гледа втрещено)... Ами намират се тук там... Всъщност да, и тук(гледам настрани към невидим събеседник и я посочвам небрежно с палец, тя се хили като идиот).
Тя: Ами тогава защо не се хванеш с някоя, да се разцъквате...
Аз: (не помня точно какво смотолевих, нещо че съжелявам че ще призная че жените са "хора" и "Не харесвам безразборните запознанства със произволна човешка измет" и "те също не ме харесват")
Тя: Аз съм човек...(беше направила страшната физиономия, все едно сега го осъзнава :-D )... Аз те харесвам(поглежда ме умно-изпитателно, влагайки старание да изгледа сигурна). А ти мен не ме ли харесваш?(забележи отрицателната форма на въпроса й. Много добре изпипано, предразполагщо към мислите "аз очаквам ти да ме харесваш, ако не ме харесваш ще го приема като нещо лошо" - запомних го много добре, просто защото не очаквах нещо подобно от нея)
Аз: (Въртя глава, гледам тавана, чудя се с какво по дяволите съм го заслужил тоя въпрос... не можеше ли просто да изчака да платя сметката и да ми забие някое от токчетата си в гърба ми като се обърна да излизам през вратата? петнайсетина секундно мълчание)
Тя: Хайде, не е сложно... Или ме харесваш или не ме харесваш...(усещах как отрицателен отговор ще я накара да си счупи току-що претърпелите ноктопластика израстъци във вратът ми - десетте пръста на смъртта)
Аз: ДА!(Какво "да"? :) Аз пък откъде да знам. Важното е че придава положителен оттенък на ситуацията, не съдържа колебание, нито негативизъм. Перфектно.)
Тя: Да, какво?(Естествено - законите на Мърфи. Трябва да попита, няма как...)
Аз: Да, въпросът не е сложен. Даже си мисля че мога и да отговоря. (Тук всяка уважаващо себе си същество би прекратило темата. Отново Мърфи и неговите закони....)
(двадесетсекундно мълчание, гледа ме изпитателно. По дяволите. :? )
Аз: Ти още ли чакаш отговор?(държа си пръстите на калъч под масата, надеждата умира последна).
(Тя кимва. Надеждата току що-умря. Замислих се дали да не поискам едноминутно мълчание в нейна памет, но се отказах - иди и обясни всичко за да ти влязат в положение...)
Пак Аз: И аз те харесвам(грейва като слънце)... даже ако прекарвах повече време в Бургас можеше да се получи нещо повече.(вкарвам небрежно замечтана усмивка. Добре че не е на ясно с графика ми. Мърфи да ходи да бере репички сега.)
Бързо върна темата на брадатите и мустакатите жени и пусна няколко сълзички - горките брадати и мустакати жени. Изчезна към тоалетната. Забави се подозрително много, което ми даде предимството да я питам дали фаянсът не се е напукал. :lol:

След няколко часа я изпращах - пак инфарктни ситуации. Не знам по каква причина се беше объркала че всъщност ще се отбием вкъщи(пада се почти по път за нейното "вкъщи"). Обясних че вкъщи е имало фойерверки и не е годно за живот. Преувеличих малко :oops: Вярно - гръмна една крушка и имаше висковолтова дъга, но една бърза метла и всичко щеше да си е на мястото...

Изпратих я до у тях. Инфаркт номер две. Стоим пред вратата й. Казали сме си "чао" и стоим. И стоим. А е студено. Стоим и се гледаме. Просто не можех да генерирам решение на подобна ситуация - наречи го творческа слабост. Когато започна да си приближава главата към моята ловко се плъзнах встрани и отворих входната врата(все още бяхме отвън). Казах "Нали трябва да съм кавалер до последно" и си лепнах най-голямата усмивка на която съм способен. Тя въздъхна нещо, не чух точно, пожела ми "сладки сънища" и влезе. Хлопнах вратата зад нея - съвсем услужливо. И я затиснах, да не реши да се върне. След две-три минути блокиране на вратата осъзнах че наистина си е тръгнала и се изнесох.

Не, не ме разбирайте погрешно... момичето си е много красиво :) И ако беше улучила момент в който ме е хванало пролетното настроение, щеше да й се случи случка :-D Но при мен действат и разни дуги фактори, затова не си позволявам подобни изпълнения на волна програма :)

Всичко това след 10-тина излизания(например нямаше с кой да играя билярд... тя не можела, ама я убедих че ако тя плаща ще играя и за двама ни :lol: )... имало е и още 10-тина пъти в които е била "заета" и не можело да се видим...

Надявам се от всичкото това писане нещо да ти е било полезно \:D/ Сега марш към GSM-a ти, помисли какво точно ти се прави в момента и си намери подходящо момиче. Обаждай се и действай :)

therichbitch
03-01-2009, 14:43
Слагаш и една торбичка на главата и почваш .. :D :D
Сега сериозно .. Няма смисъл да бързаш да го правиш с някоя , която не ти харесва .. По - добре изчакай , за да не съжаляваш после .. ;)
И 19 20 години не са толкова много .. Все пак имаш доста живот пред тебе ..
От такива мнения пича реве че кокалчето му не е заравяно в градинката... Ходи праскай като луд бе без да те боли фара... се 1 ква е стига да не е някъв див крокодилин!!!! :D
molq??? :shock: nqma da trugne da ebe nqkoq , deto ne mu e po vkusa bez da podpira, kvi suveti dava6, posle da sunuva cqla godina ko6mari :D
moq suvet e da iz4aka6 o6te malko dali 19 ili 20 nqma koi znae kakvo zna4enie dosega si 4akal nqma ni6to da ti stane o6te malko :)

intotheblue
03-01-2009, 16:28
Значи си на 20 без малко и си детствен.Няма лошо,но как ни си намерил до сега няква са ебане.Момиче съм на 16 и приятелят ми миналата година като са първи път се ебахме и той и аз бяхме детствени и нямаше проблем и просто е ново чувство.Приятел незнам що не съ ти пуснали още,ама наистина е проблем.Може да отидеш на проститутка ако много ти се прави и тва е решение или да си търсиш приятелка или нещо такаво.Може да забиеш няква в някоя дискотека или бар,ама това май само по филмите става.
Това от мен.
УСПЕХЧЕ!
ЧАО

xplay
03-01-2009, 17:59
Чукай ръцете си! :)

DevilWish
03-01-2009, 18:09
с такива които не те кефят не се занимавай xD
И аз съм на това мнение :)

Rza
03-02-2009, 06:35
Боже, боже... тъкмо вчера ми беше на главата един като теб :)

Всъщност по-напреднал случай - девственик на 24. Сега... няма лошо, ама ми писна да слушам как "нямало жени" и реших да му бутна едно рамо на човека. Пълната пародия, едва се въздържах да не си направя показно харакири.

Плана не беше сложен, ама се обърка, както става с всички планове :-D Една позната има сестра и се уговорихме тя да домъкне сестра си на кафе, а пък аз да домъкна нашият изстрадал човек - а дано се харесат. Замъкнах го на кафето малко по-рано, да му поналея напътствия в главата. Трагедията започна точно тогава. Искаше ми се да съм прозрачен, но не се получи. Човека използва невероятни реплики от 70-те и 80-те, за да се опита да събере телефонните номера на всички от кафето в което бяхме. Знаете ли колко е срамно за мен подобен човек да иде в другият край на заведнието, при две момичета и да им каже: "Аз по принцип седя на ей оная маса и бих ви поканил да дойдете, но чакаме две момичета, а местата са само четири... затова я ми дайте номера си да ви се обадя утре да излезем?" :shock: Само дето не се разплаках от умиление. НО замазах всичко - казах на сервитьорката че работя по програмата за социално подпомагане и човека с мен е "бавен", да мине след него и да се извини за поведението му.

Той беше щастлив. След всичкото питане получи един номер, който в последствие се оказа че е на психодиспансера(явно някое предвидливо момиче се е подготвило за подобен вид атаки).

Дойдоха момичетата с които трябваше да се срещнем. И какво пием? Билков чай. Почти мога да се обзаложа че сервитьорката искаше да ни гилотинира с масата. Поръчах си две бири. Заложих пет лева че момичето ще изпие бирта по-бързо от него. Идиотите се вързаха. За съжаление тя изпи бирата по-бързо, загубих пет лева. :-o Последваха още реплики от 70-те и 80-те, само че този път към ммомичето. Тя се оцъкли и още преди да й овисне ченето от учудване вече й бях поръчал още една бира. Счупих си кракът да ритам ония под масата да престане. После естествено - куцах.

Махнахме се от кафето, съжалението в мен над околните и сервитьорката взе връх, не можех да гледам безучастно. Смотолевих нещо че ме боли корема и трябва да ходя да правя асистенция на Наско Сираков и се изнизах. Да ги оставя малко насаме, тъй като сестрата на момичето не благоволи да се появи цяла вечер(и ще бъде екзекутирна затова че ме остави сам с тия двамата).

Да видим резултата до тук - порядъчно пияна жена, сами са, тръгнали са да се разцъкват... добреее... и днес сутринта какво ми се сервира? Ония, каот съм го оставил след 50 метра й извикал такси, натъпкал я вътре и я пратил да си ходи. :shock: Господи помилуй. Както изведнъж беше червен като рЕпа пред нея и си използваше най-добрите соц лафове за свалка, така изведнъж почна да ми обяснява че за да се получело нещо, момичето трябвало да бъде "поне три пъти по-красива" и "пет пъти по-умна". Не питайте - не знам как го е изчислил. Като се има предвид, как устата ми не спираше да плещи пет минути, за да замажа глупостите които е казал в едно изречение - ако момичето е само два пъти по-умно - мен ще ми се откачи ченето на 2-рото му изречение. А в края на вечерта ще куцам с два крака и една ръка, като се прибирам.

Трагедията е пълна... чудя се кога ще е следващият път, когато ще започне да реве че нямало жени. Ама тогава ще го запозная с някоя стабилна жена - така, поне два пъти по-тежка от него - да го притисне в някой тъмен ъгъл и да се свършва...
язък за труда дети си го хвърлила :D трябваше да му сипеш нещо в чая,че да подивее :D

ubuntureload
03-02-2009, 08:53
Слагаш и една торбичка на главата и почваш .. :D :D
Сега сериозно .. Няма смисъл да бързаш да го правиш с някоя , която не ти харесва .. По - добре изчакай , за да не съжаляваш после .. ;)
И 19 20 години не са толкова много .. Все пак имаш доста живот пред тебе ..
От такива мнения пича реве че кокалчето му не е заравяно в градинката... Ходи праскай като луд бе без да те боли фара... се 1 ква е стига да не е някъв див крокодилин!!!! :D
molq??? :shock: nqma da trugne da ebe nqkoq , deto ne mu e po vkusa bez da podpira, kvi suveti dava6, posle da sunuva cqla godina ko6mari :D
moq suvet e da iz4aka6 o6te malko dali 19 ili 20 nqma koi znae kakvo zna4enie dosega si 4akal nqma ni6to da ti stane o6te malko :)
Прочети внимателно тъмно червения удебелен текст!!! ... за да не сънува кошмари!

therichbitch
03-02-2009, 14:18
Слагаш и една торбичка на главата и почваш .. :D :D
Сега сериозно .. Няма смисъл да бързаш да го правиш с някоя , която не ти харесва .. По - добре изчакай , за да не съжаляваш после .. ;)
И 19 20 години не са толкова много .. Все пак имаш доста живот пред тебе ..
От такива мнения пича реве че кокалчето му не е заравяно в градинката... Ходи праскай като луд бе без да те боли фара... се 1 ква е стига да не е някъв див крокодилин!!!! :D
molq??? :shock: nqma da trugne da ebe nqkoq , deto ne mu e po vkusa bez da podpira, kvi suveti dava6, posle da sunuva cqla godina ko6mari :D
moq suvet e da iz4aka6 o6te malko dali 19 ili 20 nqma koi znae kakvo zna4enie dosega si 4akal nqma ni6to da ti stane o6te malko :)
Прочети внимателно тъмно червения удебелен текст!!! ... за да не сънува кошмари!
pro4etoh go o6te predi da napi6a menieto, ama ako ne mu e po vkusa dori da ne e nqkoq mn grozna, tva 6te mu ostane traina sleda v psihikata :D :D i posle 6te sugalqva , ma kvo sum trugnala da se u4udvam, edno mom4e kuv drug suvet moge da dade
anyway

6ibanqka
03-03-2009, 21:32
Днес през деня ще се срещна с едно момиче - само двамата! Пожелайте ми късмет да се забиеме, че такъв мизерник като мене нема на друго место. Вече на 19 години... да се целуна поне за първи път :smt089 :smt089 :-D :P 8) 8)

hahavteen
03-03-2009, 21:50
Днес през деня ще се срещна с едно момиче - само двамата! Пожелайте ми късмет да се забиеме, че такъв мизерник като мене нема на друго место. Вече на 19 години... да се целуна поне за първи път :smt089 :smt089 :-D :P 8) 8)

Хей успех и да кажеш какво е станало :)

WALKMAN
03-04-2009, 06:54
Сега има една която иска да ме "е**", обаче не е мой тип - нито по външен вид, нито по вътрешен. деиствай бе глава.до кога ш чакаш...кво кат не е твой тип.ако търсиш твоя тип до 40 ще си чакаш.пък и няма да си с нея...удряш за една вечер и си бягаш 8-) 8-) 8-)

darla
03-04-2009, 07:06
e,ti mai se nadcenqva6? Hme nikoq ne e dostata4no kvalificirana za teb,hem iska6 nqkoq turbo-madama da se zainteresuva ot tebe-nqma kak da stane,6tom se ima6 za ne6to pove4e ot murlite i to bez nikakva pri4ina go misli6 tova-cql jivot 6te si hodi6 nedoeban i "nedoocenen"!

Re5peC7
03-04-2009, 07:09
Един приятел все казва "Който подбира-мастурбира." 8-)

beretta92sd
03-04-2009, 09:02
Отиваш и я ебеш няма кво да чакаш , щом тя ти се пуска и те иска отиваш и я оправяш кат животно.
Ти ко чакаш някои красавица да дойде и да те покани да я изчукаш ще си останеш с чакането.
Отиваш при тая правите го 1-2 3 пъти събираш опит да видиш как е и вече след това ко искаш да седиш насуха няколко месеца или година да си търсиш перфектните момичета.Което ме съмнява да стане ако го направиш с тази , щото просто няма да можеш да издържиш без секс.Освен ако не си мазухист. :D

GotTheLife
03-04-2009, 12:02
физическо взаимодействие :D :D :D :D :D :D 8-) 8-) 8-) 8-) :lol: :lol: :lol: :lol: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz: :razz:

Avadon
03-04-2009, 12:38
Слагаш торбата на главата и смело напред.

6ibanqka
03-04-2009, 18:55
Забихме се! Некво мн странно ми се виде,ама то като всяко ново нещо... :grin: Темата вече е приключена! Мерси за съветите :-)

MakeCash
03-04-2009, 20:10
Хайде и аз да си кажа.
Такам... Няма лошо да си приятел с момичетата, дори е хубаво. Наскоро ми се случи без да усетим с една от най-добрите ми приятелки да преспим заедно, след което си останахме приятели. Оказа се, че и двамата сме имали единствено сексуално влечение един към друг.

Пък и - радвай се! Момче си. Дори да си девствен не ти личи... ;)

Manix93
03-04-2009, 20:28
Хора, нещата стават сериозни. На 20 години без малко съм, а още не съм имал физическо взаимодействие с момиче (не съм забивал дори!!!) Вече почнах да си търса само и само да имам отчет пред себе си, че имам някакъв напредък... Обаче се спичам като имам намерения към някоя, а отделно от най-малкото обърнато внимание кълва и това породи другия проблем. Сега има една която иска да ме "е**", обаче не е мой тип - нито по външен вид, нито по вътрешен. Какво да права дявол да го вземе, то едва ли не на сила си го права аз само и само да имам прогрес... А пък на тия които ми харесват, съм им безинтересн. Само на мизерните (рядко пак ) ... :(
Имам чувството че цел живот ще остана девичар, ако не почна да се жертвам с мизерни... ;( ;( ;(

Bratle, ne se filmirai ;] Nai velikite myje sa nqmali jeni, a i ne ti trqbva, kolkoto do sefteto > qvno ne xodish po diskoteki mnogo mnogo m? Xodi tam fashtai nqkoq piqna i xodi q mandaxercai v toaletnata ;]

V slu4ai 4e nqkoi po4ne da mi vika za tva "ne ti trqbva jena" tva si e moe mnenie i ne go nalagam

loverboy94
03-05-2009, 12:37
Забихме се! Некво мн странно ми се виде,ама то като всяко ново нещо... :grin: Темата вече е приключена! Мерси за съветите :-)

Дай повече подробности де. :D

MakeCash
03-05-2009, 12:39
Забихме се! Некво мн странно ми се виде,ама то като всяко ново нещо... :grin: Темата вече е приключена! Мерси за съветите :-)

Айде, да почерпиш! :oops:

6ibanqka
03-06-2009, 13:23
Забихме се! Некво мн странно ми се виде,ама то като всяко ново нещо... :grin: Темата вече е приключена! Мерси за съветите :-)

Дай повече подробности де. :D
E нема кво повече, аз си мислех че е кой знае къв ритуал тва, а то ... Преди се спичах, са нема от кво и си ме е яд преди как съм бил такъв... :)

summerlove66
03-06-2009, 13:57
Хаха .. ;]

summerlove66
03-06-2009, 15:20
А аз да съм искала мнението ти ?!