PDA

View Full Version : До кога на сухо?

1ov3m3
02-28-2009, 08:40
така ето и моя въпрос хващате си ново гадже .... според вас до кога е редно да го държите на сухо (момичетата имате ли си някакви срокове определени от вас в които уж да тествате момчетата) иии към момчетата какво ще провокира в съзнанието ви ако се окаже че новата ви приятелка е супер мръсница (дали ще се усъмните че е курва или ще ви се промени ли мнението за нея) ?

П.С. с приятели започнахме да спорим на тази тема и в гози ред на мисли би ми било интересно да чуя и вашето мнение.

AlokiNn
02-28-2009, 08:48
Мен Ани ме държа 2-3 седмици то и не бързах то след 1 месец стана :)

Danto
02-28-2009, 08:52
мн зависи от възрастта на която сте и от самото момиче...иначе колкото повече натискаш да се случи е възможно тя толкова повече да се дърпа.изчакай да си дойде от самосебеси:)

galenata
02-28-2009, 08:55
Преди втората седмица не пускам попринцип.

Xrisenceto
02-28-2009, 08:59
не съм спала с никое друго момче освен със сегашния ми приятел без тва връзките ми бяха кратки пък и бях девствена...

nikolaynikolov
02-28-2009, 09:41
Пффф.... при мен що винаги на 3-тия ден сами си искат от мен... къде ги намирам такива... :oops:

02-28-2009, 09:52
Зависи от възрастта на момичето,от това колко партньора е имало и всъщност повечето смятаме може би .. "тоя се'а ако му пусна на 1та вечер съм е*аси лесната.." .. :-o

mirkisss
02-28-2009, 10:32
Амии .. за мене лично.. трябва да мине месец-два и да съм сигурна , че ме обича .. 'щото като ги знам половината момчета к`ва стока са ии .. :?

pam1
02-28-2009, 12:37
първия го държах едно година а втория до втория месец защото не настояваше а и разбрах че ще бъдем още дълго време заедно и е така вече година и нещо продължаваме да сме заедно :grin:

LiL_MeoW
02-28-2009, 13:10
не мисля че има някъв срок, когато се случи

CrazyBear
02-28-2009, 13:23
Жените се нуждаят да се чувстват обичани,за да правят секс!Аа мъжете се нуждаят да правят секс за да се чувстват обичани!
Тъпо е да има някакъф срок....
Аз съм на мнение,че когато и да спиш с някое момче,не е гаранция 1-во,че те обича и 2ро че ще се задържите дълго.
Всичко е преходно....а гаджетата са наистина нещо временно и не си заслужава да се надявам и мечтая за това как ще се ожениме едва ли не....така че САМО времето ще покаже...Илюзиите и мечтите за един човек са адски тъпо нещо!

TheBeliever
02-28-2009, 14:42
Нямам фиксиран срок. Не виждам много смисъл в определянето на график за първа целувка, първи секс и подобни. Не мисля, че щом момчето иска секс, това непременно значи, че е с теб само заради това. Пък и щом и двамата го искаме не виждам защо да чакаме. Със сегашния ми приятел го направихме на втората седмица (13тия ден да съм по-точна) като на мен чакането ми се стори много :D Държа да отбележа, че аз бях инициаторката.

SoFarSoG00d
02-28-2009, 14:43
Какви са тия срокове?Ако харесваш момчето,въбужда те и искаш да правие секс-правите го.

elavata
02-28-2009, 15:46
Какви са тия срокове?Ако харесваш момчето,въбужда те и искаш да правие секс-правите го.

:smt041 браво мацка, наи-доброто мнение

hahavteen
02-28-2009, 15:46
С първия ми приятел го направих след 10 месеца (просто така се случи по ред причини). Със следващия предполагам че ще изчакам поне месец.

bebok
02-28-2009, 16:10
kogato ti doide otvutre
tova e estestven protses koito ponqkoga iziskva mesetsi dr put sekyndi :)

therichbitch
02-28-2009, 16:22
1q mi go durgah blizo 5 meseca

sladkalady
02-28-2009, 16:36
Всичко зависи от момчето-ако той ми докаже ,че не е с мен само заради секса няма да има никакъв проблем.С момчето, с което съм в момента го направихме след четвъртия месец(въпреки ,че ми беше първия) и не съжалявам,защото от тогава той мн се привърза към мен :grin: :D

elavata
02-28-2009, 16:51
С първия ми приятел го направих след 10 месеца (просто така се случи по ред причини). Със следващия предполагам че ще изчакам поне месец.
не мога да разбера, защо се заричате: 1,2,5 месеца?

SoFarSoG00d
02-28-2009, 17:22
Аз не мисля,че ако момчето чака момичето определен период-то доказва нещо-любов,уважение,бла-бла.Връзката е да се консумира,а сексът е от първостепенно значение,ако сексът липсва-няма връзка,ако си мислите,че има-то това не е истинска връзка,ами някаква фикция.

TheBeliever
02-28-2009, 18:25
С момчето, с което съм в момента го направихме след четвъртия месец(въпреки ,че ми беше първия) и не съжалявам,защото от тогава той мн се привърза към мен :grin: :D

От начина, по който си го написала, излиза че се е привързал много към теб, само заради секса. :-o

shkzulu
02-28-2009, 19:31
Има ли любов между двама има и секс,няма любов няма секс :)

nefchi_bs
02-28-2009, 20:03
Зависи..Може да му пусна и на 1вия час :D

x3eme
02-28-2009, 20:05
Тогава когато си сигурна в това,което искаш и си напълно убедена,че това е човека с когото го искаш тогава.Няма определено време за това кога да правип секс със нов приятел (гажде).

1ov3m3
02-28-2009, 20:06
kogato ti doide otvutre
tova e estestven protses koito ponqkoga iziskva mesetsi dr put sekyndi :)
и аз съм съгласна с теб. просто много момичета си мисят ме примерно като си легнат с някого на 2рата или 3тата седмица и ще я помиси за леко момиче и т.н. и ей такива щуротии. ако вс е изчисено по график се губи магията от момента от преживяването... нз поне на мен ми се струва изкуствено. не ти ли идва от вътре не си е работа :oops: :oops:

princesa_viki
02-28-2009, 20:06
Преди да правя секс с приятеля ми,минаха 4 месеца.Нямам определен срок,просто когато почувствам,че съм готова,тогава го правя :)

jane_17
03-01-2009, 00:04
Аз не мисля,че ако момчето чака момичето определен период-то доказва нещо-любов,уважение,бла-бла.Връзката е да се консумира,а сексът е от първостепенно значение,ако сексът липсва-няма връзка,ако си мислите,че има-то това не е истинска връзка,ами някаква фикция.
абсолютно съгласна =;

hahavteen
03-01-2009, 01:07
не мога да разбера, защо се заричате: 1,2,5 месеца?

Не се заричам. Просто по принцип ми трябват поне 1-2 месеца да опозная някого и да му се доверя. С първия си приятел бях готова още на втория месец но се случиха доста неща и за това чак след 10 месеца го направихме :) Според мен просто трябва да знаеш с кой си лягаш а не мисля че за няколко дни можеш да прецениш даден човек.

Danto
03-01-2009, 07:34
Тогава когато си сигурна в това,което искаш и си напълно убедена,че това е човека с когото го искаш тогава.Няма определено време за това кога да правип секс със нов приятел (гажде).

никога неможеш да сиб 100%...аз правих секс с приятеля ми на 2рата седмица,ако не се лъжа...заедно сме повече от година :)

Xrisinka
03-01-2009, 12:29
Амии .. за мене лично.. трябва да мине месец-два и да съм сигурна , че ме обича .. 'щото като ги знам половината момчета к`ва стока са ии .. :?

ne mislq che za mesec dva shte si sigurna che te obicha az izobshto ne mislq che moga da obikna nqkoi za 1 ili 2 meseca spored men e nujno malko povechko vreme

po temata predi da tragna s choveka koito sam sega s nego bqh sigurna v nego na 1000% sega veche sme pochti v 4q mesec i az oshte ne sam mu pusnala prosto ne che ne go iskam nz iskah da proverq i nqkoi drugi raboti ..

intotheblue
03-01-2009, 16:46
Еми то ти си рещаваш колко да го мъчиш.Моят седя на сухо около година,ама не изсъхна толкова.Хубаво е малко да ги томозим.УСПЕХ!

sladkalady
03-01-2009, 18:31
С момчето, с което съм в момента го направихме след четвъртия месец(въпреки ,че ми беше първия) и не съжалявам,защото от тогава той мн се привърза към мен :grin: :D

От начина, по който си го написала, излиза че се е привързал много към теб, само заради секса. :-o
Не е така,просто исках да кажа че секса има важно значение в една връзка и сближава още повече влюбените :)

rubi
03-01-2009, 19:57
определено нямам някакъв срок,който да съм си определила....няма такива екстри като "ще го държа един месец на сухо,за да се уверя че е ТОЙ.."аз съм малко лудетина и съм на принципаче трябва да ми е кеф за да направя нещо,така че мога да легна с някой на първата среща...мога да легна с него и след 2 месеца....определено зависи от човека,от моментното ми настроение....абе има мн неща които на момента могат да ме накарат да легна с някой и такива които да ме накарата да чакам 8)

MakeMeLaugh
03-01-2009, 20:23
Докато и двамата не започнете сами да си подавате взимно знаци, че искате един от друг и бихте си скочили всеки момент ;)
То се усеща, кога е. Щом се питаш - не си готова ;)

dimitar_ak
03-01-2009, 20:24
Няма правила. Секса се случва тогава, когато близостта между 2-ма души се развие до там. Може да е след месец, а може да е и след дни. Секс почти веднага обаче може да се възприеме като флирт и да няма шанс за по-сериозни отношения после.

MakeCash
03-01-2009, 21:32
виждам, че някои си казват най-кратки и най-дълги периоди. С първата приятелка го направихме след 6-ия месец, така си решихме, така стана, без много много мислене. С друга пък си се знаехме от 3-4 месеца, но още на първата среща се 'консумирахме' така да се каже... на една пейка в някакво даскало беше (към 4 през нощта). :oops:
Само да поясня, за господина преди мен, че не го бях забелязал... с въпросното момиче дори живяхме заедно година и половина, така че не може да се определи като флирт

netligla
03-01-2009, 21:50

Не е така,просто исках да кажа че секса има важно значение в една връзка и сближава още повече влюбените :)

taka e seks1t e vajen bez nego ne moje,toi moje da zazdravi edna vr1ska :)
a na tova koga da pusne6 na gadjeto si otgovora e kogato si gotova :-o

djuki
03-02-2009, 10:22
на сегашното ми гадже му пуснах на първата седмица , а ми беше първия ! може би зависи от човека от ситуацията , но може би поне 1 седмица да мине да видиш на къде вървят нещата

bebok
03-02-2009, 15:36
vinagi 6te ima takiva koito 6te iskat da sa s teb samo za da te minat tova zna4i li da se stiska6 1 god samo za da si sig 4e posle tsql jivot 6te ste zaedno
no i edna vruzka nemoje da e glavno sex da sexa e vajen no toi tvqbva da doide estesveno s razvitieto na otno6eniqta vi ne da si legne6 na purvata sre6ta s nqkoi i na sytrinta da se subydi6 sama i ynizena

dimitar_ak
03-02-2009, 17:26
Лично за себе си мога да твърдя, че ако приятелката ми отказва секс дълго време, ще реша, че си го набавя от другаде и ще си имаме проблеми.

icobug
03-03-2009, 08:10
8)

Mamar4o
03-03-2009, 16:36
За първи път като ходих с една точно 1 седмица правихме секс у тях и ме заряза... сиг щот свърших за няма и 5 мин ама то нормално като за първи път.Една друга ме държа месец и нещо,имаше една на 1 купон от 1 забивка и сегашната ми приятелка в началото на 2рия месец и сега си ми е супер с нея :P

GameMaster
03-03-2009, 17:57
4-5 meseca moje i poveche....nz kogato se sluchi az do sega ne sum imala sexyalni kontakti.

icobug
03-03-2009, 18:19
8)

Barbie
03-04-2009, 08:38
Еми то ти си рещаваш колко да го мъчиш.Моят седя на сухо около година,ама не изсъхна толкова.Хубаво е малко да ги томозим.УСПЕХ!

Не разбирам защо това трябва да се възприема като целенасочен "тормоз", "тест" или нещо подобно. Момчето е на сухо, ама и момичето е на сухо. На мен ми се струва нормално една двойка първо да мине през един такъв по-невинен и романтичен период на сближаване, опознаване, срещи... С приятелят ми реално правихме секс по-малко от месец (от който 10 дена бяхме тъй или иначе разделени...в пространството) от официалното начало на връзката ни, въпреки че няколко месеца преди това се бяхме гонили, въртяли, тормозили и тн. Познавахме се чудесно, от доста време, аз бях вече адски влюбена в него и му имах огромно доверие. Затова и пожелах да правим секс, бях готова да бъда наистина интимна с него. И въпреки всичко, ако мога да върна времето назад, определено бих изчакала - просто в отношенията преди секса има някаква невинна красота, на която нямах особена възможност да се насладя поради ред причини. И като цяло доста неща от естественото начало на една връзка ми липсваха...

По тази причина смятам, че при следваща връзка ще изчакам със секса.

beretta92sd
03-04-2009, 08:49
Сроковете са за малките при големите няма такива неща или се ебете или не се ебете кви са тия простотий.Ще я чакам аз нея няколко седмици или месец зада ми пусне само щото така мислела че било редно, ми на мене ако не ми хареса секса с нея ко правим :-D .
И после някои момичета се оплакват как ги били зарязали след като правили секс с приятелите си след 1 месец , ми как няма да ги зарежат като нейм е харесало зако да се измъчват .Аз незнам някои човек които ще избяга от секс които му харесва.
Или го правите още първата седмица при първия удобен случай след 2-рата или 3 тата среща или него правите изобщо няма смисал от протакване.Няма време за губене несе знае още колко време ще сте между живите :)) а и няма да живе е те още 100 живота.

NaughtyOne
03-04-2009, 11:07
Сроковете са за малките при големите няма такива неща или се ебете или не се ебете кви са тия простотий.Ще я чакам аз нея няколко седмици или месец зада ми пусне само щото така мислела че било редно, ми на мене ако не ми хареса секса с нея ко правим :-D .
И после някои момичета се оплакват как ги били зарязали след като правили секс с приятелите си след 1 месец , ми как няма да ги зарежат като нейм е харесало зако да се измъчват .Аз незнам някои човек които ще избяга от секс които му харесва.
Или го правите още първата седмица при първия удобен случай след 2-рата или 3 тата среща или него правите изобщо няма смисал от протакване.Няма време за губене несе знае още колко време ще сте между живите :)) а и няма да живе е те още 100 живота.

Е ти баш се изцепи...Че сексът ли е най-важното нещо в живота и в една връзка.Колко ограничени могат да са хората :?

beretta92sd
03-04-2009, 11:51
аххаха не е секса най-важен но и секса е от значение когато ти е скучно с тоя човек в секса а в другите работи с него ти е добре се някога ще се стигне до раздяла щото просто неси на 100 % щастлив с тоя човек.Неси удовлетворен сексуално от този с които си защото тои можеби е ограничен и повечето неща в секса му се струват противни или неиска да ги прави би то да и за либимия му човек.
Примерно има момичета необичат да правяти свирки нито те да правят харесват 2 пози и туи е . Е как да си щастлив напълно с такава .Дето нищо друго нееопитвала от вагинален секс и когато и кажеш да опитате нещо друго казва необичам без да го е правила никога преди това.

ToniStoraro
03-04-2009, 12:18
пише се докога. Една дума. Иначе - това никой не може да ти каже.

mArChEtYy
03-04-2009, 12:33
+1 :-P