PDA

View Full Version : Имам нужда от помощ!!!

g0g0o
03-01-2009, 14:19
Здравейте всички! Имам нужда от искренни мнение и реални отговори без подигравки! Предварително се извинявам ако ставам банален с въпроса си защото съм сигурен, че сте го чували милиони пъти. Скоро правих секс със приятелката, си но не използвахме презерватив. Тя беше във 10тия или 11тия ден след края на месечния й цикъл. На края на половият акт аз свърших извън нея. Преди също ми се е случвало да правя необезопасен секс, но винаги след това ме притеснява едно и също нещо. Има ли възможност по време на половият акт, течноста която излиза от пенисът ми да съдържа достатъчно количество сперматозоиди за оплождане? Преди малко четох във един форум, че научно е било доказано, че течността не съдържа сперма, но честно казано какво ли не съм срещал из нета. И сега, както и преди се притеснявам и търся отговори на своите въпроси. Възможно ли е да се е случила белята? Имам ли повод за притеснение? Наистина ли съществува преждевременно отделяне на семенна течност?
Искам да добавя по отношение на последният ми въпрос. Правил съм опити когато мастурбирам и съм забелязал, че дори и да излезе такава теченост от мен, което съм остановил че се случва много рядко, тя е бистра и безцветна.
Очаквам вашето мнение колкото се може по-скоро за да знам какво да правя.
Благодаря ви предварително!

summerlove66
03-01-2009, 14:36
Не може да се забременее от тази течност .. Спокс .. Няма за какво да се притесняваш ! .. Успокой се :)

sadsad
03-01-2009, 14:41
Не може да се забременее от тази течност .. Спокс .. Няма за какво да се притесняваш ! .. Успокой се :)
Кой пък ти каза, че не може. Може да се забременее от тази течност. Може да е малка вероятността. но я има .

x3eme
03-01-2009, 14:44
Точно от тази течност може да се забременее :) Шанса наистина е малък,но все пак го има.За това за да няма грешки,проблеми и нежелани последствия ползвайте презарвативи,за да ви е мирно и тихо на главата.

summerlove66
03-01-2009, 14:44
Кой пък ти каза, че не може. Може да се забременее от тази течност. Може да е малка вероятността. но я има .
Тц .. Значи до сега аз трябва да съм била бременна няколко пъти :? .. И ако има ще е нещо като 1 на 1000000 ....

sadsad
03-01-2009, 14:46
Тц .. Значи до сега аз трябва да съм била бременна няколко пъти :? .. И ако има ще е нещо като 1 на 1000000 ....
Къде видя да пиша, че се забременява 100%? Казах, че има вероятност, не е задължително да се забременее.

fire_magic
03-01-2009, 14:48
az dokolkoto znam jenata moje da zabremenee samo prez 2-3 dena ot celiq mesec.i tesa sled kato i doide cikala tezi 2-3 dni i posle i da se praznish vytre nqma da zabremenqva 20 dena+ ili se byrkam :-o :o

summerlove66
03-01-2009, 14:49
Мхм .. Ама за какво да се плаши момчето .. Почти невъзможно е .. Просто трябва да го прави с презерватив .. Аз винаги го правя със .. Но пожеже се случва да се скъса и той ме успокоява "Не бе не съм свършвал" .. Но тази течност я има и попада в мене .. До сега не съм имала проблеми .. Но ще внимавам още повече сега ..

Иначе според мен не тряя се притеснява пичагата .. Щот са ще почне да разпитва за ескапел и такива глупости :?

PLuScHeTo
03-01-2009, 14:59
Друг път го правете с предпазни мерки ;)

g0g0o
03-01-2009, 15:04
Не нямам намерение да задавам странични на темата въпроси. Това за преждевременното отделяне на семенна течност е единственото нещо което ме вълнува, тъй като в определени граници всичко ми е ясно, без споменатото от fire_magic отностно периода в който една жена може да забременее, и в който не може, защото мисля че за всеки е индивидуално.
Също такар разбирам, че съм направил грешка. От 4 години активен полов живот, по принцип винаги съм имал презервативи и то не един. Но както казват хората за всичко си има първи път.

3oPuTy
03-01-2009, 15:06
az dokolkoto znam jenata moje da zabremenee samo prez 2-3 dena ot celiq mesec.i tesa sled kato i doide cikala tezi 2-3 dni i posle i da se praznish vytre nqma da zabremenqva 20 dena+ ili se byrkam :-o :o
Бъркаш се и то доста ...

x3eme
03-01-2009, 15:08
Не нямам намерение да задавам странични на темата въпроси. Това за преждевременното отделяне на семенна течност е единственото нещо което ме вълнува, тъй като в определени граници всичко ми е ясно, без споменатото от fire_magic отностно периода в който една жена може да забременее, и в който не може.
Също такар разбирам, че съм направил грешка. От 4 години активен полов живот, по принцип винаги съм имал презервативи и то не един. Но както казват хората за всичко си има първи път.
Братле за да нямаш повече поводи да пускаш такива теми си слагай презарватив винаги.Предполагам разбра,че макар минимален шанса да забременее от предеякулационна течност го има.Правете разумен секс и винаги внимавайте както от нежелана бременост,така и от болести.

fire_magic
03-01-2009, 15:09
Бъркаш се и то доста ...
така ли 8)
за6тото аз така карам и несъм имал проблеми досега 8-)

x3eme
03-01-2009, 15:09
Може да забремене не само през тия дни.В голяма грешка си.Просто във определени дни овулацията е засилена и шанса да забременее е доста по голям.

3oPuTy
03-01-2009, 15:13
Бъркаш се и то доста ...
така ли 8)
за6тото аз така карам и несъм имал проблеми досега 8-)
Ми тогава се надявай и да не стане проблем ...
А иначе много ме съмнява да правиш точно така и да се празниш в момичето ама айде ще се направя на тъпа и ще кажа,че си късметлия щом нямаш фалове :D

g0g0o
03-01-2009, 15:31
Разбирам те напълно x3eme. Аз самия все още не съм спрял да се упреквам за случилото се. Ще си имам обица на ухото от сега нататък, че и цял флеш.

x3eme
03-01-2009, 15:32
Разбирам те напълно x3eme. Аз самия все още не съм спрял да се упреквам за случилото се. Ще си имам обица на ухото от сега нататък, че и цял флеш.
Темата е изчерпана,взел си си поука и се надявам да не правиш повече грешки :) .Айде със здраве и УМНАТА!