PDA

View Full Version : болест на Пейрони

Krissty
03-02-2009, 18:33
с две думи , имам основание да смятам че приятелят ми страда от начална фаза на тази болест . По пениса му има неравности , не е изкривен но по външната му страна има неравности . Невъзможно е да правим секс , тъй като при пенетрация изпитва болка и му пада. Считам , че това е причината , не съм лекар , просто предполагам , при всички случаи ще се лекува , въпроса ми е дали е възможно да го стимулираме по някакъв начин , с тези пръстени където се продават по секс магазините , ще свършат ли работа , за да го задържи преди или по време на лечението му , за да може все пак да правим секс ;повтарям че не са някакви много сериозни издатини , но все пак ги има , което ме тревожи ;иначе при мастурбация или при орална любов е твърд , проблема идва тогава когато трябва да влезе вътре

Krissty
03-02-2009, 18:41
абе човеко моля ти се , гаджето ми не е циганин , ама не ми е въпроса дали е циганин , или какво си е инжектирал , защото никакъв парафин не е инжектирал , просто не му става , откъде пък знаеш дали не е болен наистина ? въпроса е дали можем да го задържим готов за атака с онези каишки от секс магазините където се поставят в основата на пениса ?

ubuntureload
03-02-2009, 18:51
http://bg-sexologia.info/site/index.php?option=com_content&task=view&id=156&Itemid=2
Виж тва изчети го там имаш отговор на всички въпроси...
да започне да пие витамин Е от него омеква тъкънта... да си прави разни масажи напишката и тва е ако е трагедия да отива да го протезират.... тва не еташак работа и обикновено се лекува само оперативно след операцията пишката става по малка ;)
И един съвет от мен по сериозен въпрос а и по несериозен в тоя форум отговор не можеш да намериш
Всеки се смее на чуждото нещастие 90% от темите са ебавка ...следователно ква сериозност търсиш ;) Ае успех ..
и приятеля ти се сдухва затва му пада ;)

AlokiNn
03-02-2009, 19:51
Е стига бе .. моя не е 100% прав леко крив съвсем малко .. и аз ли съм болен нямам никакви такива проблеми всичко си ми е ок .. :shock: