View Full Version : Парене и сърбеж във вагината
pepeputkata
03-02-2009, 19:39
Pochti 1 sedmica otkakto pravix sex bez prezervativ s priqtelq mi, s koito xodim ot 1god i malko... useshtam nqkak leko parene i surbej tam dolu, a posledniq pat me ponabolqva6e dokato pravixme sex [vchera] ne mislq 4e moje da sam xvanala ne6to ot nego ne go pravim za parvi pat taka, a da kajete che ne se poddurjam pak ne varvi nqkaksi - takache i tova ne e.Znam che e vreme za lekar nqkoi da kaje mnenie ot kakvo moje da e ...
*Заглавие на Кирилица
Точка 7 от Правила на форума (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html).
Редакция на MakeMeLaugh
Stefchyy
03-02-2009, 19:42
по-добре отивай на лекар. . :?
pepeputkata
03-02-2009, 19:43
Ми лепнал ти е нещо
e kak taka :shock: pravim sex samo edin s drug... ne e za parvi pat ...taka ot vazduha vazmojno li e :-o
От къде да знаеш, че е чист? :lol:
може да си хванала ЦИСТИТ.Имаш ли кръв в урината ?????
може да са гъбички
на мен ми се появяват когато пия антибиотици дълго (повече от 3-4 дни)
лекар!
blqsu4kOo
03-02-2009, 20:00
Извинявай за тъпия въпрос :!: Сигорна ли си че с момчето което го правиш е чист :?: Ако не си по добре отиди да се консултираш с лекар ако ти е лепнал нещо :wink:
pepeputkata
03-02-2009, 20:01
може да си хванала ЦИСТИТ.Имал ли кръв в урината ?????
mislq 4e ne,daje sam sig...i predi mi se e slu4valo ne6to podobno, kato sam go pravila s prezervativ ...nz kato se zamisli6 mai ot vsi4ko moje da e -samobrusna4ka,neponosimost kam nqkoi sprei za tqlo makar i da ne si praskam vatre okolo vaginata dali 6te ima problem ili dz ne6to podobno ...predi cikal :( kajete vie kak mislite :-)
някой от вас бил ли е болен наскоро и пил ли е антибиотици? най-вероятно ми изглежда тва...
не вярвам да има нещо общо с цикъла, а парене от самобръсначка много ме съмнява, спрейовете къде да ги пръскаш...
вземи иди на лекар утре, а недей да гадаеш само
mysterious93
03-02-2009, 20:15
Ми лепнал ти е нещо
e kak taka :shock: pravim sex samo edin s drug... ne e za parvi pat ...taka ot vazduha vazmojno li e :-o
moje da si sigurna 4e pravi sex samo s teb no...nali ste go pravili s prezervativ? toi dori i v na4aloto moje da e bil zarazen no 6tom ste polzvali kondom mislq 4e prosto e nqmalo kak da ti lepne ne6to :-o ili znam li sq da ne razvivam nqkvi gluposti tuka :D nai dobre otidi na ginekolog.I az imax surbej (ne vodq polov jivot) i se okazaxa gubi4ki :-x a i naskoro za 2-3 dena i az kato pi6kax mi pare6e.. moje ne6to da sum se preturkala :oops: 8-) nai dobre otidi na ginekolog i tvoq fr da otide na urolog i ako ste zarazeni sne6to da se lekuvate dvamata :-o
NeSumJenaTi
03-02-2009, 20:18
[quote="pepeputkata"]Pochti 1 sedmica otkakto pravix sex bez prezervativ s priqtelq mi, s koito xodim ot 1god i malko... useshtam nqkak leko parene i surbej tam dolu, a posledniq pat me ponabolqva6e dokato pravixme sex [vchera] ne mislq 4e moje da sam xvanala ne6to ot nego ne go pravim za parvi pat taka, a da kajete che ne se poddurjam pak ne varvi nqkaksi - takache i tova ne e.Znam che e vreme za lekar nqkoi da kaje mnenie ot kakvo moje da e ...
е може да е бил с друга и да ти е лепнал някаква инфекция , а може и да те е протрил , отиди на лекар . Ако си пила антибиотици най-вероятно е гъбична инфекция , ама за по-сигурно на лекар . . . успехчета
pepeputkata
03-02-2009, 20:28
mislq 4e ste pravi s protrivaneto. malko se poolqxme :( i ako e ot tfa shte sedq i chakam da mine ne e strashno i povqrvaite na 10000% znam 4e e nqmal ni6to kakto i che ne pravi ni6to s nqkoq druga :o
Като си пееш Пенке ле, кой ли те слуша :)
не те виждам ако са гъбички как ще седиш и ще чакаш да ти мине :)
Успех!
Еее голяма оптимистка си най-добрия вариант си избра да мързелуваш :D и да чакаш
Blo0dSuGaR
03-02-2009, 21:25
Ми лепнал ти е нещо
moje da si sigurna 4e pravi sex samo s teb no...nali ste go pravili s prezervativ? toi dori i v na4aloto moje da e bil zarazen no 6tom ste polzvali kondom mislq 4e prosto e nqmalo kak da ti lepne ne6to :-o ili znam li sq da ne razvivam nqkvi gluposti tuka :D nai dobre otidi na ginekolog.I az imax surbej (ne vodq polov jivot) i se okazaxa gubi4ki :-x a i naskoro za 2-3 dena i az kato pi6kax mi pare6e.. moje ne6to da sum se preturkala :oops: 8-) nai dobre otidi na ginekolog i tvoq fr da otide na urolog i ako ste zarazeni sne6to da se lekuvate dvamata :-o
Извинявайте много,ама не може да е 100% сигурна,че е само с нея!
Направо да се неначуди човек що за безотговорни и глупави хора имало на тоя свят...сигурна била в приятеля си, на тоя свят мила моя в нищо не можеш да си сигурна.. :?
EeeBobii
03-02-2009, 21:45
Гинеколог! и пълно изследване на кръвта....тука в форума нияма как дати помогнем!
Ми да ти е за урок - правете го с презерватив ... поне от болести предпазва!
sexsi_pi4eto2
03-03-2009, 08:41
Според мен най-добре е да отидеш на лекар,не мисля че ще намериш отговор тука ;)
земи си мий п****та по редовно фанала си цистит сигорно или е дошло северноледовитото течение :razz:
Айнщайн е казал нещо : 2 неща са безкрайни - Вселената и човешката простотия.За теб важи с пълна сила...
po gore kaza 4e misli6 samo da si sedi6 i 4aka6 ... malko me sumnqva ako e ne6to seriozno da ti mine.... kazaxa ti ve4e xorata 4e moje da sa gubi4ki ili drugi po seriozni problemi... taka 4e hva6tai si ne6tata i pri lekar
Същите симптоми май са при гъбичките.Тряаа да отидеш на лекар.Ама не е нещо сериозно де.
DeadSilenceF
03-03-2009, 09:45
Може да си се протъркала !От това може да е паренето..а за сърбежа спокойно може да са гъбички ако толко се притесняваш ходи на доктор
И все пак ... не сме Баба Ванга!
scanadal
03-03-2009, 11:11
Отиди на лекар,бе момиче!!!
Водиш полов живот,а не искаш да отделиш 30мин за един преглед.Това са твоите репродуктивни органи,от които един ден ще раждаш деца,това е твоето здраве.Може да е нещо безобидно,а може и да си ленала някоя гадост.Недей да си седиш и да чакаш и когато стане по-сериозно да се сетиш,че трябва да посетиш гинеколог.А ако не те интерсува твоето здраве,помисли за гаджето си.Ще се зарази и той и съвсем ще цъфнете :D В днешно време се лекуват горе-долу всички полово предавани инфекции,тъй че не занемарявай собственото си здраве.
Ми да ти е за урок - правете го с презерватив ... поне от болести предпазва!
+1
като изключим гъбичките, от тях и презервативът не може да те спаси, като пинг-понг са :x
pepeputkata
03-03-2009, 14:55
писна ми с твойта вагина мършо измий си п****та или вари на лекар :booooomb:
a na tewe kato ti e pisnalo az kfo da napravq, ne vlizai v taq tema i gotovo 8) i ako ne vijda6 sam napisala po gore 4e sam dosta 4istoplatna :-x
pepeputkata
03-03-2009, 14:57
Може да си се протъркала !От това може да е паренето..а за сърбежа спокойно може да са гъбички ако толко се притесняваш ходи на доктор
opredeleno e protarkvane za6toto posledniq pat me bole6e dosta kato pravih sex i nikakvo udovolstvie :? I za tova li trqbva da otida na lekar smis za da mi mine 6te trqbvat li nqkakvi mazila i t.n. ili ot protarkvaneto prosto da se li6a ot sex primerno za 1 sed :-o Ne mi se karaite iskam prosto da zn ina4e 6te otida na lekar ...
aaaaaaaaaaaaaaah
03-03-2009, 15:15
еми да може и от това да е, поне си се решила да отидеш на лекар :)
scanadal
03-03-2009, 15:33
Такам,а дали не е някаква алергия към латекса на презервативите.И затова се сетих :-o
ми освен неговата хигиена не е на ниво незнам земи отиди на лекар :)
pepeputkata
03-04-2009, 12:28
Ама писна ми бе човек от тебе с твойта вагина и твоето парене абе натебе да не би да ти се е** бе земи си остей телефона тука па дано някой ти начеше вагината а 8)
ama ne me interesuvash we :-D ne si mi zabaven i originalen.... i kato ne ti se zanimava s moita VAGINA ne te i karam :) deeba oxluva umrel i sam 2000 % sig 4e se kapq po chesto ot teb
Еми лепнал ти е нещо.Отиди на лекар.
Ми лепнал ти е нещо
хах има една бактерия която се нари4а Trixomanos vaginalis и тя се предава по полов път :o отиди на кожен лекар :) може да се развие и ще стане лошо :( нооо не искам да те плаша :-k :neutral: :wink:
ligafelka
10-09-2009, 05:10
Може да ти е лепнал нещо,но може и да не е толкова сериозно колкото си мислиш..понеже ние имаме час,,Здравно образование'' и наскоро госпожата ни разказваше че това парене и сърбене може да се получи и от възпален пикучен мехур,а той се възпалява ако са ти изтинали краката.Обличай се повече и все пак отиди на лекар за всеки случай :)
elito0o0o0
10-09-2009, 06:18
Ай бегай на гинеколог ма... кво ни чакаш нас да гадаем ??? пууу не се научехте,че като имате някъкви проблеми там отдоло , трябва на лекар да се отиде :( :(
FuckingFreak
10-09-2009, 10:19
Ай бегай на гинеколог ма... кво ни чакаш нас да гадаем ??? пууу не се научехте,че като имате някъкви проблеми там отдоло , трябва на лекар да се отиде :( :(
Да, наистина .. от форума няма как да ти се окаже помощ. Все пак наистина е добре да отидеш на лекар, защото нали все пак затова има такава професия - за да се оказва помощ на пациента. Пък сега в крайна сметка това си е ТВОЕТО тяло, нищо немога да сторя по въпроса. Трябва сама да се погрижиш за него, за да не съжаляваш после, [ако се окаже нещо по-сериозно, което изисква лечение] че не си отишла на преглед .. :smt083
manqka21
10-09-2009, 20:24
отиди на лекар бе момиче. Няма страшно просто ще те прегледа и ще ти даде лек :) :) :) :) :) :---)
отиди на лекар бе момиче. Няма страшно просто ще те прегледа и ще ти даде лек :) :) :) :) :) :---)
Просто ще ти напъха едно голям метално нещо (като ножица) в путката и ще те прегледа.
Не сериозно, ходи се прегледай или пробвай с учестено миене. Нещо от рода на всяка нощ и всяка сутрин.
сиг имаш цистит .. но по - добре отиди на лекар :)
стига мрънкя и отивай на преглед
kotety16
01-25-2012, 15:29
ot 2-3 dena imam sarbej i leko parene ne vodq polov jivot ne e raradi higienata no mislq 4e e ne6to kato alergi4na reaciq kam sapun koito polzvah predi 2-3 dena
DisappointedDreamer
01-25-2012, 15:33
^Кирилица и консултация с гинеколог.
Абе кирилицата в тоя форум не беше ли задължителна?! Избодох си очите да я чета тая шльокавица, ама айде.
Мила, няма как да си сигурна, че приятеля ти спи само с теб... и като имаш такива симптоми- отивай на лекар. Ти какво очакваш от нас, да ти кажем диагноза и да ти напишем рецепта?!