View Full Version : Силикон за РАЯ
angelcheeee_93
03-03-2009, 09:46
Няколко пъти попаднах на този брутален филм.Не мисля,че това е поредната сапунка за любов,ако повечето се замислим може да вземем толкова много поука от него(затова и ме заинтригува).Гледам и не вярвам на случващото се с тази млада девойка.Може ли човек да е толкова тъп,че да е готов на абсолютно всичко ,за осъществяването на една изключително тъпа мечта.Да се отдаваш всяка вечер на непознати,за да си събереш пари,за да уголемиш бюста си.Да изгубиш душата си,за пари и най-вече красота.Има ли тук момичета ,които биха постъпили по този егоистичен и неморален начин?
Можете да коментирате на свобода!
Bellatrix
03-03-2009, 09:53
Мне, не бих, мойте гърди са си бая големи и без силикон. Но и да бях само А-чашка, пак не бих. Някак по-скоро бих слагала подплънки или бих си търсила мъж, който предпочита малки.
nevijdam ni6to lo6o da se stremi6 da zbudne6 me4tata si :) nezavisimo kakva e
angelcheeee_93
03-03-2009, 10:00
не и по този начин! :?
Вече измислят какви ли не неща......Не стм го гледала филма, но какво спи с различни мъже, за да събере пари, за да си уголеми бюста .... :? Това е пълна простотия ....не бих го направила.
Bellatrix
03-03-2009, 10:05
не и по този начин! :?
Мда, пък и така се обезсмисля. За какво и е да се ч*ка с мъже за цици при положение, че идеята е циците да привличат мъже?
angelcheeee_93
03-03-2009, 10:07
тя мисли,че ако има големи гърди,всички ще я харесват.
В каква заблуда живее.НЕ знае нищо за нравствената красота това момиче. :? Куха лейка
Bellatrix
03-03-2009, 10:11
тя мисли,че ако има големи гърди,всички ще я харесват.
В каква заблуда живее.НЕ знае нищо за нравствената красота това момиче. :? Куха лейка
А какво става накрая? Поне накрая усети ли се, че така далеч по няма да я харесват?
angelcheeee_93
03-03-2009, 10:16
очаквам да разбера...
а да и аз го гледах тоя филм по НОВА ама как свърши ,че не разбрах :)
anonimnaa
03-03-2009, 10:41
Не съм гледала сериала, но не бих направила това за което разказа..Не е този начинът за постигане на целите и мечтите ни.
cool_angel
03-03-2009, 11:22
не е свършил само го спряха..ама накрая умира, заради дрогата в силикона...
ninjadorf
03-03-2009, 12:03
доста тъжно .. не гледайте такива сериали.. те са за психично болни
Titanic_baby
03-03-2009, 12:10
човек наистина може да си вземе поука,но това момиче е напълно полудяло и вманиачено в мечтата си.Направила е първия си път с непознат и след това я минават още 3-ма,след първия си път тя забременява ,а не знае от кой е бременна,след това без да и пука абортира,а в крайна сметка пак я лъжат и не и дават нужните пари.
следва още продължение...
angelcheeee_93
03-03-2009, 14:01
Мммм интересно ...
а рич какво прави? коя тъпче
касандра още ли е девствена ?
тая тема за тоя форум ли е
пфффффф
Моме гледай си филмчетата и ако имаш някои по наболял вапрос питай
човече филмът наистина си е брутален и БТВ може да накара много хора да се замислят.Грешиш,като смяташ че това е някой си тъп сериал,това не е "Дързост и простота'' ,нито пък ''Блясък''.
И щом не те интересува ОК ,приемам го.
И да,ще си го гледам филмчето...поне ще разбера докъде води проституцията.Само после да не зададеш поредния въпрос-защо всички жени били курви,тогава и аз бих ти казала-отговори си сам!
Айде довиждане!разбрахме се.
яко и поучително филмче :P