View Full Version : Към ВСИЧКИ
Брей брей.....виждам как всички се оплакват от масов спам,масови обиди,масово заяждане....След това виждам как всички се оплакват от модераторите и свършената от тях работа.Следват теми в които се дистукират бановете,тритите постоте и т.н.
Не разбирам защо по дяволите имате такова отношение към модератори и админи.Те просто правят това заради което им е сложен този "пост".
Винаги когато ги помолиш учтиво за нещо го правят,било то да ти оправят някоя тема или да "покажат" потребител,който се държи неприемливо според правилата на форума.
Преди време и аз имах банн.Доста хора се заяждаха със мен в темите и аз се защитавах като съответно отговарях на постовете.С което и си заслужих бана.Направих си друг акаунт,писах на Мачока и Хоти,в което съвсем нормално им обясних поведението си и след като са прегледали постовете ми го махнаха.
Не претендирам със нищо,но щом не са махнати бановете (на тези които имат) значи си има причина това да е така.
Форума не е това което беше преди.Сега се е напълнил със разни идиотчета и дразнители,които само провокират,заяждат се,обиждат и си мислят че правят нещо по различно от простащина.
И как това да се търпи от останалите потребители,за които форума не е "простотия"?
Вместо да нападате модератори и админи,помагайте им в работата като видите нещо нередно:спам,заяждане,безм слени теми и прочие....
Нека направим форума това което беше допреди няколко месеца....писна ми вече да пиша в някоя тема и след 5 минути някой да почне да се заяжда с мен и да го търпя.А сигурен съм и на вас не ви и приятно.
Айде преди да критикувате прочетете това и си дайте сметка за отношението и държанието си.
Не си само ти, банове махам постоянно, стига да видя че наистина човек ще се поучи от грешката си и ще си вземе бележка. В крайна сметка нищо не печеля от това да махам хора, а напротив, искам да привлека колкото се може повече. За това и най-мразя да налагам банове, но понякога просто не ми оставят друг избор.
^^Целта на темата ми беше да оправим всичко заедно форума като прочетат темата и сами си направят изводите.
Според мен, най-добре ще е да се сложи 1 бутон отдясно до "Цитат", който да е за "Алармирай нередност".
x3eme съгласен съм с тебе... за нещата.... но ти кво очакваш във теен форум.. където 90% от потребителите са деца на по 12/16г възраст... няма как да се променят неща, но наистина би било хубаво ако се променят... :)
x3eme,забелязваш ли че когато някой пусне тема, или просто изрази възхищението си например от някой модератор, или пък админ, автоматично всички мислят "виж го тоя/тая, глей как се мазни", следват поне десетина поста на умници от рода на "мазник,идиот,олио,кретен,не щастинк и т.н...".Тук вече е място да отбележим че българина си е завистливо племе, и не - няма управия ! Както се беше изразил един админ в друг форум "Аз ви подавам ръка, вие ми отхапахте топките"...затова на българина - в него, в него, як контрол, банвай, банвай, наказвай, спирай достъпи, банвай подмрежи и всякакви други начини...изцяло те подкрепям !
Нито се мазня нито нищо.Просто искам форума да се превърне в това,което беше преди а не в боза какъвто е в момента точно от такива потребители каквито е описал Adwokat.
То малко или много от нас си зависи какво ще направим по въпроса и дали ще помогнем на модераторите да променим форума към по добро.
И да се опиташ да помогнеш на модераторите... не винаги ти/аз или някой друг излизаме прави... има толкова много потребители който те провокират по някакъв начин... и едва се сдържаш да не напишеш някой глупост... и така... това не става от 5 човека.. както казах.. би било хубаво ако се променят нещата... :)
hahavteen
03-04-2009, 14:12
Точно защото е в интерес на всички малко да се промени ситуацията бяха въведени нови правила. Освен това периодично се назначават нови модертори за да може форума по възможност да не остава без надзор.
Лошото е че вие не виждате колко много теми и постове биват изтривани и си мислите че хората не си вършат работата а това не е така. Просто не може да огреем навсякъде. Благодарна съм на всички които сигнализират в темата за модераторска помощ или съобщават на ЛС защото наистина ни помагат. :)
hahavteen
03-04-2009, 14:36
Лошото е че вие не виждате колко много теми и постове биват изтривани и си мислите че хората не си вършат работата а това не е така. С уважение - от къде знаеш аз какво виждам ?
Не мога да знам наистина :) Има теми които обаче са по 10 страници и аз трябва да прегледам ВСЯКА една и да изтрия или редактирам ВСЕКИ пост който нарушава правилата. Пък и когато има масов спам повечето теми биват изтривани преди още някой да е забелязал че са били пускани.
Повечето потребители съдят за даден модератор само по това колко пъти са видели из темите "Moderated by еди кой си " а то не е само това :)
Wrathchild
03-04-2009, 15:10
За съжаление, обаче, всеки иска правилата да се спазват от другите, пък ако може тях да ги заобиколят.
JoeBanana
03-04-2009, 16:24
сърцераздирателно
*групово гуш* ?
http://kiromastikata.data.bg/p/files/download/5047174/mrpower.gif
hahavteen
03-04-2009, 18:01
Масов спам, а после даже не се забелязва, че биват и пуснати?
Исках просто да кажа че понякога в даден раздел се пускат 100 еднакви теми и се изтриват за секунди и в някои случаи това дори не се забелязва от повечето потребители.
Не знам какво толква казах че да се хващаш за всяка дума...
^^Точно заради такива като теб написах темата.
^^Точно заради такива като теб написах темата.
Аз като ти казах че всяка тема с препоръка тук се мисли за мазнене, ти не ми повярва...
^^Нищо,всеки да си прави изводите :) .
Jumbie483
03-05-2009, 15:48
x3eme има много смисъл тази тема, но нали знаеш, че никой няма да те послуша ?
Някой потребители наистина са за банване :-x
^^Ти чела ли си изобщо постовете ми?Писал съм че съм взимал а не че в момента взимам.Форума не е за спорове и караници повярвай ми,но какво ли да обяснявам на теб след като влезеш в него първата ти работа е да се заяждаш,да се караш и тем подобни глупости.Няма да обяснявам на теб какво съм правил преди и какво правя сега.
Чрез тази тема съм изказал моето мнение по нещата и не ми трябват хора които да спорят със мен а просто да я прочетат и да си направят извод какво беше преди и какво е сега форума.