View Full Version : Изхождане и секс
Искам да попитам след като мъжът свърши първия път в тръбичката остават сперматозоиди,а след като се изходи по малка нужда(изпикае се) пречиства ли се всичко??? И вече безопастно ли е от забременяване ? :-o :-o :-o
Благодаря :)
След,като мЪжЪт свЪрши и после се изпикае ,е готов за ново състезание ;) ...ако ме разбираш ....
:razz: :razz: :razz:
Мда прочиства се напълно ... Ма ако не му се пикае е проблем :D
хехехе,ако не му се пикае се използва "вакум" ,няма да казвам ,какво имам предвид ,които ме разбрал разбрал :)
хехехе,ако не му се пикае се използва "вакум" ,няма да казвам ,какво имам предвид ,които ме разбрал разбрал :)
С други думи : Смук Смук :D
трябва да се изходи по малка нужда и да се измие добре. :)
anonimnaa
03-04-2009, 18:34
трябва да се изходи по малка нужда и да се измие добре. :)
+1
трябва да отиде по малак нужда до wc .. :) за да се изчистят сперматозоидите и разбира се да се измие добре :-P
BigBrother
03-05-2009, 00:00
Искам да попитам след като мъжът свърши първия път в тръбичката остават сперматозоиди,а след като се изходи по малка нужда(изпикае се) пречиства ли се всичко??? И вече безопастно ли е от забременяване ? :-o :-o :-o
Благодаря :)
аз като се замислих над въпроса и не можах да го разбера. Добре изпикава се, измива се, да речем че се е изчистил от сперматозоиди. После какво следва в упражнението? Отново проникване без презерватив ли?
dimitar_ak
03-05-2009, 06:08
Пикайте и се почвайте пак. После да не ме забравите за кръщането.
krem4et0
03-05-2009, 16:16
Спермата минава по пикочния канал, но не там се намира целия и път. Преди това е разположена в семепроводите. Ако има сперма там, дори и след изпишкване, може да стане гаф. не разчитай на това, а ползвай кондоми при всяко съприкосновение на половите ви органи.
ще се изпишка измие но след като продължите и момчето си пусне ПРОЗРАЧНАТА СРУЗ :-D там ще има бели пичове ;)
aaaaaaaaaaaaaaah
03-05-2009, 17:53
[quote=t1n4e7o]трябва да се изходи по малка нужда и да се измие добре. :)
Wrathchild
03-05-2009, 18:01
ще се изпишка измие но след като продължите и момчето си пусне ПРОЗРАЧНАТА СРУЗ :-D там ще има бели пичове ;)Ако под бели пичове имаш предвид сперматозоиди, то така или иначе си ги има.
преди и след всяко "състезание" не трябва да забравяш хигиената но тя няма да те спаси от забременяване. Да си ти го кажа направи след всеки тек ползваите друго "шлиферче"
С други думи : Смук Смук :D
:razz: :razz: парахосмукачката бре :lol: :lol:
bloodylips
03-06-2009, 08:24
ебахти простотията честно :lol:
dimitar_ak
03-06-2009, 08:29
С бившата слагахме шлифера на края, но имаше ли повторение никога не съм си позволявал да се докосна до нея без презерватив. Дори и при 1-я тек си има риск, но при нас евентуалната бременност беше допустима.
Зачакваш 30-60 минути да умрат "жабоците" и си действаш както искаш ;)
Пикайте и се почвайте пак. После да не ме забравите за кръщането.
:D евала за тоя коментар :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D 8-) :D :D :D :razz: :razz: :razz:
NeSumJenaTi
03-06-2009, 20:58
Никога не е безопасно , ако не се използват предпазни средства . . . ИМА ПРЕЗЕРВАТИВИ, ХОРА !!!
Mr.Nightmare
03-06-2009, 21:04
не мога да разбера какво питаш - че кат се изпикае и не можеш да забременееш ли какво?