PDA

View Full Version : Тя не иска презерватив

Mamar4o
03-04-2009, 22:29
Значи имам си сериозна приятелка,ама там е работата,че тя необича презервативите ! Като тръгнеме да правиме секс аз си сложа правиме около 2 мин и тя казва ооо не ми е хубаво с презерватив и ми го маха ... Наистина без е в пъти по-добре,но мене много мее страх и ми е неспокойно.Говорил сам с нея мн пъти по тая тема все едно и също нито противозачатъчни иска да пие нито нищо.Даже веднъж имах съмнения и нарочно се хвърлих в нея да пие ескапел ама тя пак неиска за щастие нищо нестана.Имам приятелки които имат връзки по 2 год и отгоре и те ми казаха,че нямало страшно само да не свършвам в нея.Незнам кой да слушам ама супер много се притеснявам иначе се разбираме чудесно и аз много я обичам.Тези които мислят да напишат зарежи я по-добре да не си губят времето да пишат тъпи и безсмислени коментари искам сериозна помощ.Как да я убедя да слагаме презервативи или дайте някакъв пример за надеждна контрацепция ??? БЛАГОДАРЯ !!!

Moderated by slun4ice
т.7 от правилника

JenataNaShefa
03-04-2009, 22:37
Ми кажи и че ти е рано да ставаш татко ако това и е идеята, щото как така не иска да се пази :shock: Вярно е за презервативите че не е много приятно и хапчетата не са много полезни, но все пак не може да разчита само ти да я пазиш ... все пак ако стане белята какво ще прави ??? Опитай да поговориш с нея и да обсъдите кой начин за контрацепция предпочита, щото иначе е много криминална тази история :?

Mamar4o
03-04-2009, 22:40
говорили сме хиляди пъти,мога да се контролирам да не свършвам в нея ама ПРЕДЕКУЛАЦИОННАТА ТЕЧНОСТ ме притеснява.... защото нея неможе никой да я контролира,аз даже незнам кога излиза :oops:

JenataNaShefa
03-04-2009, 22:44
говорили сме хиляди пъти,мога да се контролирам да не свършвам в нея ама ПРЕДЕКУЛАЦИОННАТА ТЕЧНОСТ ме притеснява.... защото нея неможе никой да я контролира,аз даже незнам кога излиза :oops:

Трябва да има причина да не иска да се предпазва !!!!!! Ако трябва и го наложи ако не искаш да те изненада един ден че ще ставаш баща и темата ти тук ще е друга ...

Youth_boy
03-04-2009, 22:53
Ще ме извиниш но приятелката ти май май не е от най-отговорните момичета и си мисли че "всичко което хвърчи се яде" то основното не са кондомите ами просто факта че тя не иска да се пази , това е нож с две остриета тъй като (не знам на каква възраст е) но е възможно да иска дете от теб , а ти щом търсиш помощ в форума явно не си готов да ставаш баща. Какъв точно съвет очакваш от нас , всеки ще ти каже едно и също , просто трябва да поговориш с нея , с цялото си мъжество и натура и да и обясниш нещата както сам ги виждаш по друг начин няма да стане и/или ще стане ако си готов да да отглеждаш нов живот създаден от теб но да имаш дете не е като да пиеш бира или да си "вееш байрака" трябва да си готов да го обградиш с грижи , внимание и любов , трябва да го направиш от малко човече , голям Човек нещо което без да те познавам едва ли си готов на този етап да го постигнеш (може и да греша) направи си сметката извинявай за грубият израз , много деца на днешно време страдат именно за това че са направени от хора които не са мислили когато му е било времето. Казваш че не искаш да се разделяте , значи тогава можеш да избираш как да подходиш , правиш секс , разбираш риска от въпросният секс и дори отваряш теми предчувстваики какво може да последва от отказа на гаджето ти да се пази , все си мисля че ти имаш отговор на въпроса си просто виждаш нещата реално , е хайде сега кажи какво правиш ?

BigBrother
03-04-2009, 23:40
на мене ми намирисва, че тя иска да забременее, което не значи че осъзнава какво означава това. На каква възраст сте и двамата?

3oPuTy
03-05-2009, 04:19
1.Явно си голям идиот щом (макар и веднъж) си свършил в нея!!!
2.И аз от около 4 години практикувам секса,но само първите 3-4 пъти съм го правила с презерватив ... Досега нито противозачатъчни съм пила,нито Ескапел и само 2 пъти се притеснявах,че може да е станал гаф,нооо както се вижда нищо ми няма!!!

Поговорете си на тази тема!Ако се обичате наистина ще стигнете до консенсус ;)

swords1010
03-05-2009, 07:24
Е кажи и, че няма да правиш секс с нея ако няма да направите нищо, за да се пазите. :)

anonimnaa
03-05-2009, 07:31
на мене ми намирисва, че тя иска да забременее, което не значи че осъзнава какво означава това. На каква възраст сте и двамата?
+1 И аз така си мисля

hottie
03-05-2009, 07:49
Постъпваш много правилно, за което - евала. Има доста голям риск да забременее с този метод на отдръпване. Познавам доста момичета, които забременяха именно така. Според мен или я накарай да ползвате презерватив, или измислете друг контрацептивен метод или й кажи, че няма да правите нищо. Не забравяй и за сексуално трансмитивните болести ;)

Ov3r
03-05-2009, 08:54
Ем...аз почти никога не слагам презерватив само отначало. Заедно сме от около година и половина и го правим без много по хубаво е самоче тя тря пие противозачатачни иначе е опасно

bulgarche
03-05-2009, 09:39
Карайте си я така, пък каквото стане. С жените трудно се говри за това. Твърдоглави са.

aaaaaaaaaaaaaaah
03-05-2009, 10:32
Карайте си я така, пък каквото стане. С жените трудно се говри за това. Твърдоглави са.
ее не е така каквото стане :shock: лиши я от секс докато не се навие с презерватив, после ще е навита на всичко само и само да го направите

SiSsKkAa
03-05-2009, 11:09
Май някой иска бебенце да има.Щом е така и ти поставя условия ти й кажи,че още ти е рано да ставаш баща и че не искаш секс,ако няма да слагате презерватив.При това положение ако те уважава и иска да правите секс иска не иска ще се съгласи с презерватив.Ако го правите без презерватив риск винаги има.

Rofl4e
03-05-2009, 12:05
Лиши я от секса и да видиш как и като е с презерватив ще се кефи.. :)
браво че мисиш така,малко са момчетата като с твоето мислене ;)

kasanova1994
03-05-2009, 12:12
haha em taka stava kato ne si izjivech destvoto ne igraech s kukli barbi ne se praich na maika i posle ti se izka da imach ist. dete xD lepni i 1 bebe da vidi tq XD ili ne svarchvai nali znaech kade xD

MakeCash
03-05-2009, 12:21
Много недоразвити отговори виждам.

Автора ми говори, че има сериозна връзка, ама май нямат 2 години. Ти въобще знаеш ли какво значи сериозна връзка? - не само да си излизате и да се чукате, ами да живеете заедно, на семейни начала. Тогава можеш да кажеш, че имате сериозна връзка. Живял съм с бившата си 3 години и пак не съм сигурен дали мога да го нарека 'сериозно'.

Изказването на едно друго момче направо ме разбиха. "Заедно сме от година и половина, не правим секс, ама пие хапчета, че ме е страх". Е хубаво де, ама тебе въобще грижа ли те е за това момиче? Защо трябва тя да пие хапчета? Научи се ти да се контролираш и го вади по-често. При всяко съмнение дето се вика. По-добре да свършиш 2-3 пъти по време на акта, отколкото да й съсипваш организма с тия хапчета...

По темата - не виждам нищо лошо в това да правите секс без презерватив. Обаче да си имате малко доверие. Примерно ако ти си сигурен в нея и най-вече в себе си. Дори да стане фал, има оправия. Ама няма да е зле да я запознаеш с някоя млада майка. Една от бившите ми направо си ми каза, че иска дете от мене, понеже искала да прилича на мене и съм ставал за татко. Запознах я с една съученичка, която роди малко след абитуриентския и след това не ме е занимавала с подобни неща :-D

pam1
03-05-2009, 12:30
щом неще презерватив и хапчета събирай пари за аборт
или ще я вразумиш или ще я оставиш ако не ти се става тати :)

Sladurancheto
03-05-2009, 12:30
Най-добре и обясни какви са рисковете (освен ако наистина не иска да забременее)...и известно време я подръж на сухо може да се навие да ползвате презервативи :) :-o 8-)

MakeCash
03-05-2009, 12:34
Най-добре и обясни какви са рисковете (освен ако наистина не иска да забременее)...и известно време я подръж на сухо може да се навие да ползвате презервативи :) :-o 8-)

Или ще си намери някой, дето просто иска да я чука. В крайна сметка момчетата трудно отказваме, особено когато сме сами. Въобще не мислите като давате съвети, мама му стара.

pam1
03-05-2009, 12:41
ako imate seriozna vruzka i naistina te obicha nadali she trugne da se ebe s drug ako q ostavish na suho malko ili ne se saglasish bez prezervativ

MakeCash
03-05-2009, 12:43
ako imate seriozna vruzka i naistina te obicha nadali she trugne da se ebe s drug ako q ostavish na suho malko ili ne se saglasish bez prezervativ

Определено явно НЯМАТ сериозна връзка, защото тия работи се разбират още отначало... Няма как отначало да е искала с презерватив и след година-две да е решила, че не й трябва. Погледни малко по-нагоре дефиниция за 'сериозна връзка' и ще видиш, че момчето изобщо си няма на представа за какво иде реч ;)

Mamar4o
03-05-2009, 13:35
Добре де... не точно сериозна ама от доста време сме заедно и аз незнам колко.Правили сме го 4-5 пъти с презерватив някаде.Днес точно говорих с много приятели дето и те имат такива връзки и те са така само,че не им пука чукат се по повече от година без презерватив.Някой се изцепи остави я като явно не ми е чел първото мнение и още някой се изцепи събираи пари за аборт - Парите не са проблем ами аборта е опасен защото може никога повече да няма деца.Между другото имам 1 приятелка на 16 видях я преди 2 седмици и тя е в 3тия месец... точно затова мее страх и тя каза,че незнае как ама той небил свършвал в нея или явно не и е казал.Техните не са и дали да ходи на аборт и сега е спряла училище преминала е на самостоятелна подготовка.И пак казвам говорили сме много пъти с нея всеки пат казва добре и като правиме няма и 2 минути ооо гадно ми е махни го и докато го каже вече ми го е свалила и незнам просто как да я убедя.Ако кажа че неискам да правиме докато непочнеме с презерватив на нея ще и е все едно сигурен съм,защото нее толко загоряла за секс.

DaMmM
03-05-2009, 14:26
..правете си така както иска тя,ще дойде момента когато някой от двамата ви ще хване "цистит",и ще видиш какво е да пикаеш кръв и да пикаеш по 30-40 пъти на ден!Цистита при жените е много по-тежък от при нас!
Аз имах цистит,и мога да ти кажа ,че не си е шега работа !

Извади 2-3 теми от интернет и й ги покажи!

Не е задължително един от вас двамата да е болен,просто може да се хване "еййй така" от нищото .. :)
Повярвай ми не е яко !

:razz: :razz: :razz:

Mamar4o
03-05-2009, 14:58
Знам... тя имаше цистит ама се излекува и пак иска БЕЗ КОНДОМ :lol: :lol: :lol:

SiSsKkAa
03-05-2009, 15:05
Добре де... не точно сериозна ама от доста време сме заедно и аз незнам колко.Правили сме го 4-5 пъти с презерватив някаде.Днес точно говорих с много приятели дето и те имат такива връзки и те са така само,че не им пука чукат се по повече от година без презерватив.Някой се изцепи остави я като явно не ми е чел първото мнение и още някой се изцепи събираи пари за аборт - Парите не са проблем ами аборта е опасен защото може никога повече да няма деца.Между другото имам 1 приятелка на 16 видях я преди 2 седмици и тя е в 3тия месец... точно затова мее страх и тя каза,че незнае как ама той небил свършвал в нея или явно не и е казал.Техните не са и дали да ходи на аборт и сега е спряла училище преминала е на самостоятелна подготовка.И пак казвам говорили сме много пъти с нея всеки пат казва добре и като правиме няма и 2 минути ооо гадно ми е махни го и докато го каже вече ми го е свалила и незнам просто как да я убедя.Ако кажа че неискам да правиме докато непочнеме с презерватив на нея ще и е все едно сигурен съм,защото нее толко загоряла за секс.

Извинявай ама ако на нея й е "все едно" дали ще правите секс представям си каква ви е връзката и колко тя те обича и те желае.Това нейното са някакви прищявки.Оставяш я без секс и ще видиш как ще й се прииска с презерватив,ако не й се иска секс с тебе само защото държиш да сложите презерватив сам си направи извода за твоята приятелка

Xrisenceto
03-05-2009, 15:13
е поне противозачатъчни да пие...или може би я е страх да не се разделите и си мисли че ако има бебе няма да скъсате незнам :(

ImmortalForever
03-05-2009, 15:36
На колко сте?Май те подготвя за семеен живот, приятелката ти...Ако ти можеш да се контролираш, кой не би искал, като нея..Но хубавото е, че сам признаваш, че не можеш...Не знам какво да те посъветвам..но..съм едно поне 80 % за горното мнение... :-o

Mamar4o
03-05-2009, 15:41
абе мога да се контролирам бе ама ПРЕДЕКУЛАЦИОННАТА ТЕЧНОСТ ме притеснява.1 приятелка тя е на 16 така е забременяла или поне така казва затова мее страх.Иначе имам приятели/приятелки на които не им харестват презервативите и ми казват че няма нищо страшно само да не свършвам в нея.И незнам на кой да вярвам объркано ми е иначе да без презерватив усещането е превъзходно просто неможе да се опише с думи и на 2мата мн ни харесва без ама неискам заради кефа да си съсипа живота... :( :?

Punisherrr
03-05-2009, 16:27
Е да я имам и сериозността на тая твоя приятелка.. Нея изобщо грижа ли я за теб,че прави така... тва ми е адски странно поведение за някой,с който се пишеш,че имаш СЕРИОЗНИ отношения...
сори ама...баш ми идва да кажа > Нема що!

ImmortalForever
03-05-2009, 16:27
^именно за тази течност говорих-тя не може да се контролира, за това и от тук идва безоходицата на проблема ти.. но все пак говори с нея...до откат, ако трябва говори..прекъсни секса за известно време, дърпай се..знам ли..

Mamar4o
03-05-2009, 16:38
ясно.....а добре що имам приятели дето с години прават секс без презерватив докато имат сили непият противозачатъчни нищо и нищо нее станало ????

pam1
03-05-2009, 16:49
ясно.....а добре що имам приятели дето с години прават секс без презерватив докато имат сили непият противозачатъчни нищо и нищо нее станало ????
не се успокоявай с тва че щом на тях не им се е случвало няма да се случи лошото и на теб
точно когато не трябва ще им се случи те ще съжаляват че не са се пазили
НЕ РИСКУВАЙ!

ImmortalForever
03-05-2009, 16:49
То веднъж става ;)

HONDA
03-05-2009, 18:20
Извинявай, но приятелката ти е малоумна!
Вярно е, че и ние, с моя приятел, не ползваме презервативи, но пия противозачатъчни.
Обясни й на девойката, че много лошо може да си изпати и то за какво?! За единия кеф?! Струва ли си?

hooliganka89
03-05-2009, 18:33
Аз пък един път не спах с един,защото не искаше да ползва презерватив :shock:

Иначе по темата,приятелката ти май има мераци да става млада майка,друго обяснение не намрим.
А и когато спомена,че си свършил в нея и не е искала да пие спешни контрацептиви,повече от очевадно е,че иска да забременее.

pam1
03-05-2009, 18:43
може и нарочно да го прави за да те осъди и да ти вземе парите ако забременее :-x

rubi
03-05-2009, 19:22
еми пич ще те посъветвам да отидете и да си земе противозачатъчни....няма да я убият...знам какво е чувството и определено я разбирам защо не иска презерватив :) наистина за едни противозачатъчни се иска едно боцкане за изследване и да пие хапчета и такам.....няма да е толко сложно :)

Shenkito
03-05-2009, 19:52
А бе казваш и , че без презерватив не искаш ти и толкова защото едно , че от предеякулационната течност има много малък шанс да стане гафа и друго , че сега има бая болести предавани по полов път !

netligla
03-05-2009, 20:47
е поне противозачатъчни да пие...или може би я е страх да не се разделите и си мисли че ако има бебе няма да скъсате незнам :(

и аз така мисля,за това поговори с нея ма така и го кажи че да я стреснеш :-o

Mamar4o
03-05-2009, 22:53
еми тва точно го говорихме и тя мн жестоко ми се обиди... и тя неиска да има деца ама ........

n0rbi7
03-06-2009, 01:21
То веднъж става ;)
после повтаря .... потретва и видиш ли след 5-6 години цял футболен отбор

Darkkiss
03-06-2009, 01:25
испразни се в нея
и ще се научи

baby_inloff
03-07-2009, 11:52
Може да звучи гадно... ноо ако леко я стреснеш няма да е зле.. имам предвид да я преметнеш че си свършил в нея... или пък след това ако си прави тест за бременност нещо да промениш там черитчките незнам просто.. звучи ужасно от моя страна обаче щом от приказки не се влияе значи тряба да се пробва по друг начин....

SoFarSoG00d
03-07-2009, 11:54
може да иска да забременее :razz: :razz: :razz:

marjesa
03-07-2009, 11:57
пфф ... Тая мацка май е безстрашна ! .... Еми кажи и , че ако те обича да направи този компромис !

Dark_Angel_F
03-07-2009, 14:35
Ммм приятелката ти или иска да става млада майка или не си дава никаква сметка за рисковете ,които поема по този начин... Аз на твое място бих спряла да правя секс с нея докато не се вразуми и не започне да се предпазва с някой надежден метод , защото този който позлвате е твърде рискован .

CrazyBear
03-07-2009, 14:39
Накратко-спермициден гел....избива сперматозоидите,но не е добре да се ползва всеки ден (ако правите секс всеки ден де)....или го правете спонтанно когато ви се прииска и винаги да си е във вас гела...или намалете количеството на секса....
Не прочетох всички коментари,но ако си под 18 и не искаш да ставаш татко не ги слушай тея дето ти разправят,че и те правели секс с прекъснат полов контакт и са се опазили еди колко си време.... :? :x :-x Ти може да НЯМАШ такъв късмет!...И аз правя секс без кондом,но пия хапчета,не искам да ставам майка на 17години,нито пък искам да правя секс с кондом,но все пак предприемам мерки!

sn123
03-08-2009, 23:54
извинявай,пич,но...приятелк та ти е страшно тъпо парче,а като гледам и ти не си по-умен!
съжалявам,че ти го казвам,но...си е така!
ти сам казваш,че си говорил с нея милион пъти,а тя явно не схваща...но пък и ти продължаваш да спиш с нея...
на колко години сте,ако не е тайна?