View Full Version : Много странна работа..и гаф..
divanetyyy
03-05-2009, 20:59
С приятеля ми често правим секс..С него ми беше първия път..Понякога го правим с презерватив,но понякога без..Но му имам доверие,защото знае точно кога ще свърши и успява да го изкара навреме..Ноо..последния път не стана така.. SadSad ii като свършихме..Тоест той като тръгна да свършва се дръпна рязко от мен..И после ми обесни,че тъкмо да го изкарва,и докато го е изкарвал,е свършил малко в мен..без да искаа.. :@ По стечение на обстоятелствата не успяхме да съберем пари за ,,Ескапел\",и на следващия ден послушах някакъв стар трик,които уж бил изпитан..и си напъхах 2 аспирина отдолу.Нямаше странични ефекти,както при други..Дойде време за цикъла ми..С един ден закъснение в урината ми имаше червено.помислих,че ми е дошло..и май беше така..вече нищо нз..Ноо през остатъка от деня нямаше нищо такова..само сутринта..И сега,с два дена закснение на цикъла ми..продължава да не ми идва,и аз взех мн да се притеснявам..утре ще правя тест..ако е положителен,е тогава вече..Ще направя аборт,но нито искам нашите да разбират,а нито знам откъде мога да взема пари за този аборт.. ;( ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) Въпросите ми са следните:Какво мислите по въпроса..Какво според вас е станало..Ако теста е положителен,колко струва един аборт..Може ли да се прай без родител..и Всичко,което ви хрумне.. :)
angelcheeee_93
03-05-2009, 21:02
на колко години си?
divanetyyy
03-05-2009, 21:03
16 :)
summerlove66
03-05-2009, 21:04
Миличка просто аборт е най-лошия вариант .. Първо кажи преди колко дни е станал гафа , че може да е рано за тест .. Ако е положителен и не искаш бебе трябва аборт ! Но трябва да е с ваще и е доста скъпо .. Ако искаш те да не разбират трябва да се изръсиш много повече пари .. Но ако слушаш мен изчакай още малко, може да ти закъснее .. Мене ми се е случвало по 5 6 дена закъснение .. Но ако са минали 14 дена , направи тест .. Айде успех и дано всичко е наред :(
divanetyyy
03-05-2009, 21:09
Ами значии гафът стана някъде на 22-23 февруари..Знам,че може да закъснее,но нали знаеш,че когато си информиран,че може да е станало нещо..си мислиш най-лошото :(
summerlove66
03-05-2009, 21:10
Mи след 1 2 дена направи тестче .. Ама не си мисли сега лошо .. Трябвало е да кажеш на някой приятел да ти услужи с колкото може да Ескапел и така да събереш, че скъп е абортът ..
приятеля ти на колко е ?!
30 лв.. по 10 лв да искате от ваще и още 10 от някой фр на заем не можахте да замете.. лоша работа
п.с. аборта е към 150-200 лв легално в клиника
ако нямаш 18 задължитено родител.. ако пък не искаш да разбират ваше в някоя дупка нелегално и може да те увредят нещо.. ;)
то може да ти закаснее и защото си се паникьосала
MakeCash
03-05-2009, 21:30
Доколкото си спомням добре, на приятелката ми й е закъснявало дори с по 4-5 дни, ако правим секс малко преди да й дойде... Може и това да е. Не е зле да си направиш тестче все пак, но изчакай малко. А той какво мисли по въпроса не разбрах. Няма да се оправяш сама я, ако е направил белята, той също да помага
Bellatrix
03-05-2009, 22:01
то може да ти закаснее и защото си се паникьосала
Именно. Бебе все пак не се прави толкоз лесно. Направи един тест и в краен случай кажи на вашите. Сериозно, ще имаш нужда от подкрепата им.
beretta92sd
03-05-2009, 23:05
Вий за ескапел като сте нямали пари от де пък ще намерите 200 лв за аборт.
dimitar_ak
03-06-2009, 05:28
Голям риск сте поели. Дано всичко е наред.
Sladurancheto
03-06-2009, 05:34
Добре щом смяташ ,че може да е станал някакъв гаф нямаш ли някакви други симптоми освен ,че ти закъснява цикъла?Пък и на мен ми закъснява понякога с 6-7 дена,не се шашкай 8-)
ubuntureload
03-06-2009, 05:46
1во Аспирна се пъха на момента а не след 2 дена! - и може да няква стара рецепта но действа ;)
2ро ако не искаш да те осакатят ще трябват поне 400лв за аборт и мамчето ще трябва да научи че си била непослушно момиче...
3то Нз защо при всяко закъснение, дори и да не сте правили секс си мислите че сте бременни ... бах маа му....
dimitar_ak
03-06-2009, 05:49
Нз защо при всяко закъснение, дори и да не сте правили секс си мислите че сте бременни ... бах маа му....
Щото са чували, че и от свирка става ако глътнеш :razz:
ubuntureload
03-06-2009, 05:53
Нз защо при всяко закъснение, дори и да не сте правили секс си мислите че сте бременни ... бах маа му....
абе то и от туркса чикия се забременява ... ама все пак... 8-)
dimitar_ak
03-06-2009, 05:59
"Абе аз кат му виках на кмета, че и на мъжко дупе хваща. Той: Не хваща, не хваща"
из виц за Иванчо
Xrisenceto
03-06-2009, 06:21
къв е тоя твой приятел 30 лева няма за хапче :-o пък и кой знае колко познати имате от тоя 5 от друг 2 и щяхте да съберете...и как може да си напъхаш тея хапчета в путката ?????? аз сигорно не съм достатъчно сексуално образована ама не разбирам къв е ефекта от тях ?? :-o земи си праи еидн тест и ако си бременна няма как да махнете бебето и ваще да не разберат,би трябвало да знаят че водиш полов живот родителите на приятеля ти също.Няма от къде да ги намерите тея 200лв,на 16 си аз също незнам приятеля ти на колко е но тея 200 лв няма от къде да доидат...казваш на ваще той на техните и така,малко ще е кофти,но няма как...
anonimnaa
03-06-2009, 07:13
От паниката също може да ти закъснее,от смяна на климата от притеснение и ред други.Изчакай да минат 14 дни от половия акт и си направи тест(ако не ти е дошло до тогава)
bqsna_teenagerka
03-06-2009, 07:21
Ся като гледам пиша прекалено късно в темата..нз как са с развили нещата..значи слушай независимо дали ства въпрос за 30лв или за 150.. те са наложителни,защото иначе патенето е много по-голямо..щом вие ги нямате в наличност помолете от приятели случаят е спешен! Бахти...ии престанете с това "той знае кога да свърши" защото сама се уверяваш че не е съвсем така осве това не си ли чувала за "предсеменна течност"
... Пазете се повече
Shenkito
03-06-2009, 08:08
Е толкова за един ескапел 30 лева неможахте да съберете защо не пойскахте на заем от приятели ... Не е хубаво да се рискува така ;)
MissBunny
03-06-2009, 08:20
Според мен по-добре кажи на родителите си :) А и на 16 без презерватив :( И като несвърши в теб пак има вериатност от забременяване.. :-o
Detestation
03-06-2009, 08:25
Петзнаци ше имаш :grin:
CuteBaby
03-06-2009, 10:51
Хахах да,една от моя клас преди 2 години си прави тест за бременност,защото беше правила свирки на приятеля й и той е свършил в устата й. :lol: :lol: :lol:
А по темата-може да ти закъснява от много други неща,но все пак си направи тест за бременност.А щом не сте могли да съберете пари за Ескапел,незнам за аборт от къде ще намерите и щом си на 16 трябва да си с родител.
Може да ти закъснява и по други причини, а и февруари беше по - къс.
krem4et0
03-06-2009, 11:02
sadsad, тя няма по дати да брои, а по дни на МЦ. След като трябва тезци дни да ти е дошло, следва че актът е бил в период на овулация.....честито. Само да ти кажа, че аспиринът много помага срещу забременяване, ама ако го стискаш здраво между коленете си, така че да не падне. Промивки с аспирин, оцет, отвари са бабини диветини. Най-много да си докараш нещо на влагалището.
След като вече ти е закъсняло, можеш спокойно да си направиш тест за бременност и резултатът да е адекватен. Съветвам те с това да започнеш. Повторен тест след 48 часа и при два еднакви резултата-знаеш окончателно бременна ли си или не. Вероятността за положителен тест хич не е за пренебрегване.
Jumbie483
03-06-2009, 12:50
Тцтц и от каква гъзария ще го правите без презерватив ?!
Иди на гинеколог най-добре..ако питаш мен
А вие щом не можете да съберете 30лв. един аборт е средно 200лв.. ако си бременна просто...дупе да ти е яко.
п.п: вашите няма как да не разберат btw
Punisherrr
03-06-2009, 13:07
Мега гига хипер супер дупер безотговорни сте !!!! :x пффф...
дано четат темата всички други пикли,които си мислят,че всичко им е сигурно като го правят без презерватив и разчитат само на това кога ще се сети загорелото им гадже да си извади пишката ](*,)
Мега гига хипер супер дупер безотговорни сте !!!! :x пффф...
дано четат темата всички други пикли,които си мислят,че всичко им е сигурно като го правят без презерватив и разчитат само на това кога ще се сети загорелото им гадже да си извади пишката ](*,)
много гаден коментар :-x
krem4et0
03-06-2009, 14:00
^Но доста правилен. Прекъснатият полов акт не гарантира изобщо висока надеждност. Ако ви се ще 20-25 от 100 ваши акта да са с риск....давайте. Календарен метод, прекъснат полов акт и прочие несигурни методи се ползват ако не искаш да забременееш, но не те бърка и това да стане.
key_of_hell
03-06-2009, 15:26
Mila nqma da ti se karam 4e ne si namerila 30 lv, nqma i da ti kazvam 4e e bezotgovorno da ne polzva6 prezervativ na tvoite godini,kakto i za6toto osven bremennost riskuva6 i s edin kup veneri4eski bolesti, 6te ti kaja samo 4e kogato stava vupros za starite metodi za za6tita ot zabremenqvane po-dobre ne pitai vrusnicite si a nqkoi po-vuzrasten. Metoda s aspirina deistva no samo kogato se napravi neposredstveno sled akta i e dosta vreden, kakto i ne osobeno siguren. Ima o6te edin metod - promivki s ocet, koeto e o6te po-nepolezno. I vse pak tova sa metodi koito dnes se polzvat samo ot prostitutki... mislq 4e trbva da e pod dostoinstvoto ti...
Uspeh
Ако се окаже че си бременна и няма как да се справите и се стигне до аборт... Без родител - тц, - В нелегална е опасничко и по-скъпо
Пък ако ви трябват кинтите - GSM-te закво са иначе :D - Взимате им по едно 150 кинта и с малко помощ ще успеете да съберете $ надявам се..
Успех, но най-добре ще е като говориш с ваште и отидете в легална клиника - че да не ти стане нещо..
SoFarSoG00d
03-06-2009, 17:31
Не искам да те плаша,но когато оплодената яйцеклетка се имплантира има кафеникава течност подобна на кръв,а тест направи ли?
какав е тая номер с аспирина бе я разкажете малко повече ,че ми стана интересно :)
baby_inloff
03-07-2009, 12:09
Е авторката.. кажи какво стана :? Какво показа теста ? Дай малко инфо как вървят нещата :)
key_of_hell
03-07-2009, 12:17
какав е тая номер с аспирина бе я разкажете малко повече ,че ми стана интересно :)
Ami rabotata s asperina e slednata: Kogato stane gaf i mom4eto svur6i vutre, vednaga sled akta se postavq edna ili dve tabletki asperin, koito neotralizira spermatozoidite, lo6oto e oba4e 4e promenq estestvenata flora i faona na jenata i neotralizira i kiselinata koqto predpazva ot bakterii i gubi4ki.
divanetyyy
03-09-2009, 07:15
Ами какво стана..вчера с една приятелка направих тест.. ,,Sure check"-една чертичка :grin: Тя ми каза,че за по-сигурно да направя и втори,защото продължава да не ми идва..Така че утре ще направя още един,дано всичко да е наред..Тя каза,че на мн момичета им закъснявало този месец,може и да е от времето.. :) Ей така трябва да стане,да може човек да си вземе поука..