View Full Version : Бърза прическа
Я ми кажете и ми дайте някакви идей как да си направя косата за довечера.. Ще ходя на бар а това за мен е голяма рядкост, щото не съм голяма привържаничка, ама все пак не мога да откажа иии ето снимчица :) http://www.impulse.bg/photos/by/3038335/view/7363299 в момента ми е така косата с малко- по дълъг бретон и разделен малко по- настрани от средата и боята ми е паднала почти( нз дали се сещате.. )... просто е ужасна в момента ама утре ще се подкастрям :)
gia_sena_mono
03-06-2009, 09:55
Изправи я и леко я топирай отгоре, може на места да си направиш вафлички, а бретонът да си е настрани пак.
Или я изправи и си сложи диадема.
Infinity
03-06-2009, 11:48
да ти кажа не знам какво можеш да направиш на косата..но можеш малко да промениш изражението,че така приличаш на 30-годишна женетерина,а да колкото знам май дори си още ученичка :shock: :shock:
да ти кажа не знам какво можеш да направиш на косата..но можеш малко да промениш изражението,че така приличаш на 30-годишна женетерина,а да колкото знам май дори си още ученичка :shock: :shock:
Хах по това че съм направила по- сериозна физиономия и че не се плезя и не правя разни физиономии като дечицата ли позна, че приличам на 30 годишна... Много странно мислене имате вие малчуганите :-D
Infinity
03-06-2009, 16:17
Хах по това че съм направила по- сериозна физиономия и че не се плезя и не правя разни физиономии като дечицата ли позна, че приличам на 30 годишна... Много странно мислене имате вие малчуганите :-D
ми ти като си на 18 примерно,искаш ли някой,който да не те познава,и който те е видял на тая снимка да каже,че си на 30 :oops:
sladur4etyYy
03-06-2009, 16:26
Изправи я и леко я топирай отгоре, може на места да си направиш вафлички, а бретонът да си е настрани пак.
да, така според мен ще ти отива :wink:
ми ти като си на 18 примерно,искаш ли някой,който да не те познава,и който те е видял на тая снимка да каже,че си на 30 :oops:
Миии значи .. аз съм на 17 и не мисля че на която и да било снимка приличам на 30... вярно е че приличам на малко по голяма за възрастта си, но не чак и на 30.. Ти виждала ли си 30 годишна жена изобщо? :grin: :D а и нямам само една снимка до колкото видя.. Но не ми се занимава сега с теб и на тази тема.. Темата е съвсем друга . Пусни например една "Кой на колко изглежда" и там ще се обсъждаме...
111111111
03-06-2009, 17:15
Как ще изглежда на 30 години момичето бе, вие добре ли сте :lol:
Иначе с права косица мисля ,че ще ти върви. Не отнема много време,обаче си сложи малко лак да ти се задържи по дълго права, щото е много неприятно кат с начупи или извие някой непослушен кичур :)
varnen4e
03-06-2009, 21:39
Или я изправи и си сложи диадема.
Да, определено има нещо, което те състарява.... Гледам... но не мога да разбера какво.
да найстина изправи се топираи но нз дали вафличките ще ти отиват и бритона на една страна млако ФДТ спирала и гланц и си готова може и очна линия или черен молив щом ще ходиш на бар :)
Infinity
03-07-2009, 08:41
Миии значи .. аз съм на 17 и не мисля че на която и да било снимка приличам на 30... вярно е че приличам на малко по голяма за възрастта си, но не чак и на 30.. Ти виждала ли си 30 годишна жена изобщо? :grin: :D а и нямам само една снимка до колкото видя.. Но не ми се занимава сега с теб и на тази тема.. Темата е съвсем друга . Пусни например една "Кой на колко изглежда" и там ще се обсъждаме...
Да съгласна съм да приключим с този спор...и само да ти кажа,да виждала съм жена на 30г. и то не на 30,а на 33-майка ми изглежда с десетина години по-млада от тебе
...просто нищо лично само само изказах мнение,а по въпроса за прическата мисля,че ако я изправиш ще е ок :)
varnen4e
03-07-2009, 08:46
Да, наистина- изправи я.