View Full Version : Пите ли???
got2Bthe1
03-06-2009, 16:01
Колко 4есто поркате???Това е колуритен въпрос за хората на наща възраст....
Ок аз съм първи еми поркам мн редовно понякога по 2-3 пъти седми4но а стигам до напиване поне 1 от тези пъти...(след даскало ест...ве4е...) 8)
Ще помоля хората с 4иста кръв които са крайно непоро4ни просто да не се заяждат!
Бате, в поста ти има поне пет грешки...
Като пиете и се правите на големи, бъдете такива; изразява се и чрез грамотността.
Axe_vs_Sword
03-06-2009, 16:09
Аз съм задръстеняк и не пия :(
rauwkost
03-06-2009, 16:54
+1 Аз също съм баси задръстенячката и зат'ва не поркам.
Пия само по празници или друг повод , но не се напивам. :)
VerryBerry
03-06-2009, 17:52
Не пия. На купон или неш такова може малко, нооо малко...
RottenFlesh
03-06-2009, 18:27
Боже.......без коментар.
SunSmile
03-06-2009, 18:41
Не пия по принцип. Пия много малко алкохол, ако има хубав повод. Никога не съм била подпийнала и никога не съм се напивала! Почти на 18 съм
kalashnik
03-06-2009, 18:55
Аз пия ама само в почивните дни и то с компания само водка.
аз пия основно по празници, иначе най мн някоя и друга бира, по-рядко ликьор, но в живота си не съм се напивал (не виждам смисъл)...
MartyParty
03-06-2009, 19:19
Аз пия ама само в почивните дни и то с компания само водка.
Пфф,тя водката е като водичка. :?
prosto_edin_chovechec
03-06-2009, 19:30
Не :grin: :grin:
LovelyGirl
03-06-2009, 20:04
Пия само с повод(празник,събиране..).По принцип бързо ме хваща,но знам кога да спра,за да не стават неприятни работи :)
много рядко. по повод само :D
ама джак даниелс като ми падне и без повод ше го изпия
то мене трудно ме хваща. :Д
gree_girl
03-06-2009, 20:48
Оооо голяма гордост, че пиеш, а още по-голяма е ЧЕ СЕ НАПИВАШ! Ми да, нека да следим модата и айде, за де се направим на големи да пуснем тема, за да се изфукаме ... ех бее кат правите нещо го правете щот ви е кеф, а не щот е модерно, или щото искате се напавите пред другите, или заради впечетление ... мнного са ми жалки такива хора, които в стремежа си да се изтъкнат или да направят впечетление стават смешни!
Аз съм задръстеняк и не пия :(
Ас пиъ кът свиньъ. Ама пу могу. Ни мойъ без дъ съ нъпийъ. То аку ни съ нъпия ко жа пикайъ въ ?
Ей, учера съм ударил има няма 2 халби айран и към 2 литра кока кола. Водатъ ни гъ бруйъ щото тя слаба. Ама кък мой такъвъ тема ? То туй срамну. Все ино дъ питаш "абийе дица, вий слагъти ли си дрехи къту излизати ут къшти ?"
Аз съм абсолютен трезвенник и откакто съм роден не съм близвал какпка алкохол (като не броим боза и сироп за кашлица. ааа, и 1 глътка шампанско на нова година).
Въпреки, че автора помоли да няма заяждания от "задръстеняци" (както се изрази друг преди мен) ще се позаям малко.
Ако на тези години когато ти се оформя характера и си в разцвета на силите си имаш нужда от алкохол - какво ще стане от тебе на 30 ? на 50 ? ами след това ?
Толкова ли си некадърен да си направиш сам удоволствието ами ще пиеш разни химии да ти размътват мозъка и да те лъжат, че ти е кеф. А на следващият ден не е останало нищо нито от кефа нито от преживяното. Само главоболие.
За мен всички които пият алкохол са слаби хора и посягат към алкохола защото не могат да направят нищо по добро. Изпаднали са до там, че няма на къде на долу.
metalcheto
03-07-2009, 05:44
Оооо голяма гордост, че пиеш, а още по-голяма е ЧЕ СЕ НАПИВАШ! Ми да, нека да следим модата и айде, за де се направим на големи да пуснем тема, за да се изфукаме ... ех бее кат правите нещо го правете щот ви е кеф, а не щот е модерно, или щото искате се напавите пред другите, или заради впечетление ... мнного са ми жалки такива хора, които в стремежа си да се изтъкнат или да направят впечетление стават смешни!
napalno sam saglasen s teb. Nqkoi hora da sa napravat na mn veliki i sq dai da piem da na vidat kolko sme veliki. Prostotiqta hodi poo horata ne v gorata. Az pochti nikoga ne sam pil samo na nova godina malko shampansko i tva e. Nqma absolytno nikav smisal.
Bellatrix
03-07-2009, 07:02
Пила съм на големи празници, например Нова година, Коледа и така нататък.
kantonecApetur4
03-07-2009, 07:27
Аз не пия..Може някой път да изпия една чашка бира, но това се случва много рядко или когато се съберем с приятели да гледаме футбол (момиче съм :) )
gree_girl
03-07-2009, 10:41
napalno sam saglasen s teb. Nqkoi hora da sa napravat na mn veliki i sq dai da piem da na vidat kolko sme veliki. Prostotiqta hodi poo horata ne v gorata. Az pochti nikoga ne sam pil samo na nova godina malko shampansko i tva e. Nqma absolytno nikav smisal.
Благодаря за подкрепата и се радвам, че все още има нормани хора. :)
gLypChenCee
03-07-2009, 10:42
Пия само по повод. :D
nefchi_bs
03-07-2009, 20:19
Пия,но моето пиене се изразява в 1-2 бири седмично..А явно ти не питаш за това...
girl_in_black
03-07-2009, 21:04
Рядко пия и никога не съм се напивала
girl_in_black
03-07-2009, 21:04
Рядко пия и никога не съм се напивала
sladur4etyYy
03-07-2009, 21:09
пия само на купони ии на дискотека, ама по малко и даже невинаги, а само когато съм в настроение 8)
tItEufFf
03-08-2009, 10:39
На купони не пия никога. Просто ме е страх, че ще се напия и ще се изложа.
И аз май съм от клуба на задръстеняците, защото пия по една чаша шампанско само по празници и под родителски контрол
+1 Аз също съм баси задръстенячката и зат'ва не поркам.
По 1-2 пъти в седмицата оставяме по 150 лева, с няколко познати, по кръчмите. До напиване - никога. Винаги с мярка. Мисля че знаем как да пием и затова го правим, а не като някой комплексари..
kuklichka_bg
03-09-2009, 18:17
когато има повод диско рд иначе НЕ
НАЧИ БАЛЪЦИ НЕВИЖДАНИ ТАКИВА ВИЕ 6ТОМ НЕ ПИЕНЕ НЕ СТАВАТЕ ЗА НИЩО АЗ ПИЯ САМО ПО ПРАЗНИЦИТЕ ЕИ МЕНЗИСИ ДОЛНИ САБИРАТЕ СЕ В РАЦЕ И ПОЧВАИТЕ ДА ПИЕТЕ 6ТОТО КОИТО НЕ СЕ Е НАПИВАЛ Е НА КАФЕВО ОТДЕЛНО 4Е ВСИ4КИ СТЕ БАЛУЦИ ЗА МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ И ДОЛАРИ ЛАПАРИ ВИ Е СТЕ НА ДУХАЛКАТА !!!! :booooomb: :booooomb: :-x :-x :-x :-x :-x :x :x
Абее да не би аз или пък някой друг от форума да е длъжен да изпълнява твоите заръки [и то какви полезни само].
А по темата - никога не съм се напивала.Не намирам смисъл в това да пиеш няколко чашки горчива течност само защото има купон или нещо такова.Твърдо против пиенето съм.
NaNa_SladuRana
03-10-2009, 15:10
не е като да не пия,на за всяко нещо си има мярка :)
От рождения ми ден насам не съм близвала, щот последния път се напих и то адски много. Тоест не пия от 3 месеца.
venom0706
03-10-2009, 15:18
По дискотеки или като съм с приятели....Но не мн често.
Лично аз пия само по празници и петъчните сбирки ;) Първо трябва да знаеш каде ти е мярата ,нещо което много хора не смятат за важен фактор, но на следващата сутрин идва непростимата болка в главата и липсата на спомени от това ,което си правил миналата вечер.Не съм горд от факта ,че се е случвало да прекаля ,но все пак човек се учи от грешките си! ;) След това идва въпроса дали пиеш за настроение или просто защото "така правят другите(по-големите)"? Пиенето не се изразява само с факта ,че живеем в модерния свят и все повече и повече това става една нормална гледка."Пиенето" е неизбежна част от социалната връзка, но не алкохола те прави щастлив и весел ,а това ,че си с приятели и прекарвате дорбе заедно.
Нищо против въздържателите ,всеки си има право на избор и пердпочитания ;)
Може би не всички ще се съгласят ,но просто давам своето мнениеие.
LittleDude
03-11-2009, 06:34
OMG нов спамер :lol:
slun4ice_90
03-11-2009, 06:45
Нито пия,нито пуша. :)
chemist9009
03-11-2009, 07:34
Piq ot vreme na vreme...kato ima povodi..ama to vse se namirat povodi
:D :D :D
Eau de vie...!C'est la v