View Full Version : Единият ми тестис е по-ниско
Здравейте имам проблем значи на 16г съм и единият ми тестис мисля че е по надолу от другия и усещам как мога да го местя усеща се нещо като топче и мога да го местя четох че бил асансьорен ли какъф но навсякъде пише различно значи коато ми е студено спокойно си се вдига нагоре заедно със другия но отново е леко по надолу четох някъде във форума че за да протече едно нормално оплождане единия тестис трябва да е по надолу от другия ? вярно ли е без ебавки че доста съм се притеснил :)
Т.7
swords1010
Това е напълно нормално поне по приказките на наща госпожа по биология до колкото знам вече :D това е за да се предотврати триенето между двата тестиса по време на полов акт и за да се изпита по-голямо удоволствие :)
Аз четох че когато единия тестис е по нагоре от другия се нарича асансьорен и някви операций се правели.. и сега као погледна единия все едно виси :D и е по надолу значи е нормално
Хора помогнете нека някой друг да каже дали и той е така има ли значение дали е левия или десния защото четох някакви неща за разширени вени
tva sa gluposti be 4ovek :lol: ediniq testis e po nagore samo za da ne ti se spraskat mejdu krakata dokato vurvi6(ne6to kato za6titna reakciq) :D (ne se ebavam)
Ми мисля че за огромна вена на тестиса и за това няма проблем
Ми мисля че за огромна вена на тестиса и за това няма проблем
Не те разбрах ?
Всичко си ти е наред няма ти нищо :)
Олекна ми :grin: значи няма значение кой тестис е ? защото пич от тоя форум каза че ако е десния е разширена вена а на мен ми е десния
Nitroglycerin
03-07-2009, 19:29
Задължително е единия тестис да е по надолу от другия защото като тичаш ще се удрят един в друг.
EeeBobii
03-07-2009, 19:30
Спокойно, нямаш никакъв проблем.
Живи и здрави пичове :) а на вас кой ви е по надолу левия или десния ? :D
swords1010
03-07-2009, 22:31
Съвсем нормално е единият тестис да е по-ниско от другия. Така е при всеки нормален мъж.
Аз и за разширените вени съм чувал че няма проблем някой да каже ?
swords1010
03-07-2009, 22:46
Разширени вени на тестиса (варикоцеле) е сериозно заболяване, което може да ти донесе проблеми ако не го лекуваш. Е ама е ясно че това с тестиса няма нищо общо с разширени вени. :)
MrUndaztood
03-07-2009, 23:18
Разширени вени на тестиса (варикоцеле) е сериозно заболяване, което може да ти донесе проблеми ако не го лекуваш. Е ама е ясно че това с тестиса няма нищо общо с разширени вени. :)
Да допълня.Проблемите: стерилен и/или оставаш без ташаци.
Обикновенно се среща при културистите,а най-вече при щангистите и тези,които приемат конски дози хранителни добавки,стероиди и прочие.Само с операция се оправя.
нз дали е нормално ,но нетрябва да те притеснява :)
а има ли значение кой ше е по надолу ? левия или десния или винаги трябва да е само десния примерно ? и на мен освен че ми е малко по надолу си личи как е и леко по назд
MrUndaztood
03-08-2009, 12:24
а има ли значение кой ше е по надолу ? левия или десния или винаги трябва да е само десния примерно ? и на мен освен че ми е малко по надолу си личи как е и леко по назд
Чел съм,че по принцип е бил левият(както е и при мене с 1-3 см по-надолу)
На мен ми е десният по-надолу
ani00770088
03-08-2009, 12:57
оф учил ли си анатомия за 8 клас след като си на 16???? Просто вече май ви мързи да мислите...
Ами честно казано не съм учил или пак съм го проспал ако знаех нямаше да ви питам ;)
Cherry_f
03-08-2009, 14:05
abee q radvai ! Nali i dvata sa si tam ?? :grin:
AutumnTears
03-08-2009, 14:35
po princip leviqt testis e po-nadolu s 1-2sm i e malko po golqm ot desniqt
az si go obqsnqvam s purvona4alnoto im razpolojenie koeto beshe nqkude okolo bubrecite smisul nali ediniqt bubrek su6to e po-nadolu ot drugiq 8-)
неможе винаги да има симетрия....
XTREMEFREERIDE
03-11-2009, 20:19
Тва е за като тичаш да не ти се удрят един в друг...
това е напълно норомално.. ;) даже мисля,че десния е по надоло..(поне това си спомням от учебника по биология).. но може и левия да е.. не съм мн сиг точно кой е но съм сиг че това е често срещано и напълно норомално
MakeCash
03-11-2009, 21:19
Значи, ако левия ти е по-надолу, а ти си държиш оная работа в десния крачол, ще усещаш една тъпа болка в задника, която ще минава нагоре по гръбначния стълб, ще стига до мозъка ти и ще прави 'БАМ' :grin: :-D
Ок отговорено е на въпроса нормално е и толкова няма кво да пишете по тази тема