Влез

View Full Version : Дали съм бременна

mishlenceto0o
03-07-2009, 20:07
ot 2 meseca piq protiwozachatychni i wchera priqtelqt mi predi 3 dni kogato prawihme seks swyrshi w men i sega se pritesnqwam da ne bi da sym bremenna. mislite li che ima nqkakav shans. samo 1 pyt e swyrshwal w men otkakto gi piq

Т.7
swords1010

RockDiva
03-07-2009, 20:11
От какво се притесняваш след като пиеш противозачатъчни?

EeeBobii
03-07-2009, 20:12
Противозачатъчните не гарантират 100% ефект!

Rofl4e
03-07-2009, 20:14
и според мен няма от какво да се притесняваш щом пиеш противозачатачни..
на колко си

Dark_Angel_F
03-07-2009, 20:14
Няма как да си бременна ;)

evalongoriq
03-07-2009, 20:15
спокойно :)

s3xy
03-07-2009, 20:17
:) споко, няма шанс според мен

AlokiNn
03-07-2009, 20:21
пипни си корема ако не почувстваш ритане значи няма страшно мама така каза на кака 1 пътМайката ти много зле

mishlenceto0o
03-07-2009, 20:22
и според мен няма от какво да се притесняваш щом пиеш противозачатачни..
на колко си

почти 18 :)

благодаря че ме успокоихте :-)

insatiablemon
03-07-2009, 21:16
Здравейте ! Взимам "Ясмин" от почти месец.Интересува ме кога мога да разчитам на пълна защита и приятелят ми да свършва в мен без презерватив и въобще може ли да се разчита не тези хапчета.

NiceGuy
03-07-2009, 22:46
пипни си корема ако не почувстваш ритане значи няма страшно мама така каза на кака 1 път
Вие с майкати к'фо си мислите че ако е отскоро бременна зародиша (детето) веднага е готово за футболист? :D

t1n4e7o
03-08-2009, 15:11
Вече реших да не си втълпявам и да се втелясвам , но за да съм по сигурна ще ти направя едно тестче ж края на другата седмица

sweetsunshine
03-08-2009, 15:33
Да бременна си и ще родиш тризнаци!На печелившите честито!

Ние сме ясновидци нали знаете и предсказваме дали сте бременни...

ubuntureload
03-08-2009, 15:38

И си спокойна само защото няколко 15 гдишни пикли ти казват че няма страшно.... ПЛАША СЕ... половината не знаят кво е пишка а останалите просто ги чукат като животни , а дали са информирани достатъчно - В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СА!!!!

SoFarSoG00d
03-08-2009, 15:54
Тест.
Как може някой да ти отговори на този въпрос,ей колко такива теми.
За тази цел има тестове за бременност.
А относно дали има шанс?
Винаги има шанс,моята браточвчедка забременя,независимо от факта,че пиеше противозачатъчни.

Xrisinka
03-08-2009, 18:42
Тест.
Как може някой да ти отговори на този въпрос,ей колко такива теми.
За тази цел има тестове за бременност.
А относно дали има шанс?
Винаги има шанс,моята браточвчедка забременя,независимо от факта,че пиеше противозачатъчни.

+

sn123
03-08-2009, 23:19
mishlenceto0o чела ли си упътването на хапчетата преди да започнеш да ги пиеш?! хапчетата ти гарантират 99% сигурност...колкото и да свършват в теб!!!процентът да забременееш след като вземаш хапчета е 1:1 000 000 000(стига да си ги взимаш всеки ден де),така че гаджето ти може да си свършва колкото пъти си иска в теб!!!
така че не се притеснявай...няма шанс да си бременна!

SoFarSoG00d
03-09-2009, 06:05
mishlenceto0o чела ли си упътването на хапчетата преди да започнеш да ги пиеш?! хапчетата ти гарантират 99% сигурност...колкото и да свършват в теб!!!процентът да забременееш след като вземаш хапчета е 1:1 000 000 000(стига да си ги взимаш всеки ден де),така че гаджето ти може да си свършва колкото пъти си иска в теб!!!
Абе то може да пише,ама въобще не е така,колко бременности има ......и то все по време на прием на противозачатъчни...лошото е,че после може и увреждане за детето да има,ако жената не се усети навреме,че е бременна и продължи с приема им.

darla
03-09-2009, 06:46
Ima slu4ai,kogato momi4e,koeo se e predpazvalo s protivoza4atu4ni i priqtelqt i ne e svur6val v neq e zabremenqlo(ot predeakulac.te4nost),kakto ima i slu4ai na momi4eta,koito pravqt sex bez hap4eta,bez prezervativ,priqtelqt svur6va v neq mnogokratno,no NE zabremenqva.Su6testvuvat i dvete krainosti.Ponqkoga vsi4ko opira do kusmet.Az li4no piq hap4etata si redovno,no rqdko ostavqm muja mi da svur6i v men,prosto se pritesnqvam.Moqt suvet e ako iska6 da ne prekusvate akta v nai-priqtnata mu 4ast,budi sigurna,4e ne propuska6 nito 1 ot hap4etata si,pii gi to4no po shema i spazvai 4asovete za priem,taka pone 6te svede6 vuzmojnostta ot zabremenqvane do minimum. :)

sn123
03-09-2009, 14:52
Абе то може да пише,ама въобще не е така,колко бременности има ......и то все по време на прием на противозачатъчни...лошото е,че после може и увреждане за детето да има,ако жената не се усети навреме,че е бременна и продължи с приема им.

Извинявай,SoFarSoG00d,но ти се извъди много компетентна по този въпрос...и колко такива бременни ти познаваш,които са вземали хапчета и са се оказали бременни.Бас ловя-НИТО ЕДНО!...а извиняавай братовчедка ти...а я,я попитай дали случайно не е пропуснала хапченцето някой път,защото в този случей вероятността да забременееш е многооо голяма!

Извинявай,но такива неща вече се случват 1 на милион и то само в случей,че момичето забравя,пропуска да приема на хапчето си всеки ден и (горе долу)по едно и също време...(ако не вярваш...консултирай се с генеколог..който ще ти каже същото)!Ако си вземаш хапчето редовно и се отнасяш сериозно...няма от какво да се притесняваш,а и гаджето ти може да си свършва в теб!

t1n4e7o
03-09-2009, 16:40
Ima slu4ai,kogato momi4e,koeo se e predpazvalo s protivoza4atu4ni i priqtelqt i ne e svur6val v neq e zabremenqlo(ot predeakulac.te4nost),kakto ima i slu4ai na momi4eta,koito pravqt sex bez hap4eta,bez prezervativ,priqtelqt svur6va v neq mnogokratno,no NE zabremenqva.Su6testvuvat i dvete krainosti.Ponqkoga vsi4ko opira do kusmet.Az li4no piq hap4etata si redovno,no rqdko ostavqm muja mi da svur6i v men,prosto se pritesnqvam.Moqt suvet e ako iska6 da ne prekusvate akta v nai-priqtnata mu 4ast,budi sigurna,4e ne propuska6 nito 1 ot hap4etata si,pii gi to4no po shema i spazvai 4asovete za priem,taka pone 6te svede6 vuzmojnostta ot zabremenqvane do minimum. :)

Точно там е че до сега никога не беше свършвал в мен, което ме притесняваше доста. Миналия месец все забравях да си навивам алармата, за да бъда абсолютно точна и се разминахах леко в часовете, но от този месец вече повече от 2 седмици си ги пия най- редовно и си позволих 1 път да му позволя да свърши в мен и затова се панирах толкова, защото никога до сега не го бяхме правили. А снощи само като говорих с една моя приятелка и тя ми каза да не се притеснявам от нищо. Тя и неиния приятел правили секс без предпазни средства и понякога когато му ставало прекалено хубаво и си се празнел пре спокойно в нея и й давал да си бута аналгини ли аспирини ли бяха от долу... Лелееее :shock: :shock: :shock: НАПРАВО ОНЕМЯХ! Досега няколко пъти така правели и нищо нямало, направо ме шашна... Ама тоя месец нещо й закъснявало, а тя даже и не се притеснява.. Незнам как може да има такива хора.. А е само на 16 :? :? :?

Santi9008
03-09-2009, 17:18
значи моят въпрос е :"някъде на 14 Февруари правих с гадже ми секс без презерватив но и го вкарах само 4 - 5 пъри и прекратихме всичко.Преди това 3-4 дена правихме секс с презерватив, но след това го махнах(не бях свършвал в презерватива)около 30 минути беше секса с презерватив... та махнах го избърсах си пениса с кърпа след това тя ми лапна 2-3 и после и го вкарах няколко пъти и прекратихме....това беше предистория.. та сега трябваше да и дойда на 6-ти но и закъснява 3 дена, боли я коремът от няколко дена, гърдите я боляха.Тя казва че винаги преди цикъл и е така но не и идва вече 3 ден а има симптоми че ще и идва...и от 2 дена често ходи до тоалетна...иначе никога след това или преди това не сме го правили без презерватив .Питам ви защото съм много притеснен има ли вероятност да е бремета макар че има симптоми че ще и идва но вече и закъснява 3 дена не съм свършвал в нея нищо ... просто много се притеснявам..тя каза че може да и закъснява от притеснения просто нз и аз вече :(

Lyubeto
03-09-2009, 17:22
ot 2 meseca piq protiwozachatychni i wchera priqtelqt mi predi 3 dni kogato prawihme seks swyrshi w men i sega se pritesnqwam da ne bi da sym bremenna. mislite li che ima nqkakav shans. samo 1 pyt e swyrshwal w men otkakto gi piq

Т.7
swords1010

?!?

t1n4e7o
03-09-2009, 17:55

Т.7
swords1010

?!?

еми объркала съм се.. преди 3 дни е вярното :mrgreen:

sexyisfunny
03-09-2009, 18:00

И си спокойна само защото няколко 15 гдишни пикли ти казват че няма страшно.... ПЛАША СЕ... половината не знаят кво е пишка а останалите просто ги чукат като животни , а дали са информирани достатъчно - В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СА!!!!

Aз пък знам кво е пишка и не ме ебът кат животно aa и не сам на 15 а не 18 проблеммм :-x :-x :-x разбрали ся бе :? 8)

по темата мисля че не си бременна ;)

aaaaaaaaaaaaaaah
03-09-2009, 18:18
как така вчера ама преди 3 дни....

sn123
03-09-2009, 19:08
t1n4e7o, НЕ си бременна!Спазвай си режима за вземане на хапчета и можеш да бъдеш спокойна...дори можете да не пркратявате най-хубавия момент с гаджето ти,т.е да си свърши в теб!

sn123
03-09-2009, 19:11
значи моят въпрос е :"някъде на 14 Февруари правих с гадже ми секс без презерватив но и го вкарах само 4 - 5 пъри и прекратихме всичко.Преди това 3-4 дена правихме секс с презерватив, но след това го махнах(не бях свършвал в презерватива)около 30 минути беше секса с презерватив... та махнах го избърсах си пениса с кърпа след това тя ми лапна 2-3 и после и го вкарах няколко пъти и прекратихме....това беше предистория.. та сега трябваше да и дойда на 6-ти но и закъснява 3 дена, боли я коремът от няколко дена, гърдите я боляха.Тя казва че винаги преди цикъл и е така но не и идва вече 3 ден а има симптоми че ще и идва...и от 2 дена често ходи до тоалетна...иначе никога след това или преди това не сме го правили без презерватив .Питам ви защото съм много притеснен има ли вероятност да е бремета макар че има симптоми че ще и идва но вече и закъснява 3 дена не съм свършвал в нея нищо ... просто много се притеснявам..тя каза че може да и закъснява от притеснения просто нз и аз вече :(

Спри да се притесняваш!Приятелката ти не е бременна,...просто ще й идва!На това ващо му се казва ПАРАНОЯ!

shokoladkaaa
03-09-2009, 20:09
ami sigorno si bremenna 6tom nesi darjish gashti4kite zatvoreni taka 6te e :D :D :D :grin:

Santi9008
03-10-2009, 18:08
ффф незнам вече и закъснява с 4 дена.Снощи е звъняла на лекар че са я боляли бъбреците и и я е тресяло и често посещавала тоалетната той и каза че е настинала...боли си я корема вече два дена я боли корема постоянно и ми казва че така я боли преди да и дойде но вече и закъснява с 4 дена .. може ли да се дължи на истинка това че не и идва и от притеснението че и закъснява ... отговорете ми моля ви

t1n4e7o
03-10-2009, 18:43
ффф незнам вече и закъснява с 4 дена.Снощи е звъняла на лекар че са я боляли бъбреците и и я е тресяло и често посещавала тоалетната той и каза че е настинала...боли си я корема вече два дена я боли корема постоянно и ми казва че така я боли преди да и дойде но вече и закъснява с 4 дена .. може ли да се дължи на истинка това че не и идва и от притеснението че и закъснява ... отговорете ми моля ви

И аз мисля, че по- скоро е вирус или някъкъв проблем с бъбреците отколкото да е бременна... Да пие повече вода.. И да иде на лекар да и пуснат изследвания за бъбреците

dEn4eToOoOoO
03-10-2009, 20:50
Spoko nesi,no drugiq pat misli predi da deistvash :-D