View Full Version : [Най-хубавото ви сексуално преживяване]
simona12
03-07-2009, 20:12
таа...нека всеки,които има желание да опише най-хубавото си сексуално преживяване-къде и как точно е станало,кое го е направило най-хубаво,кое те е възбудило най-много,как се чустваше във върховия момент,имаше ли значение,че си точно с този човек или по скоро самият секс беше супер...абе всичко,всичко,всичко от до :D ааа...за тези,които още не са имали такова "върхово" преживяване нека кажат как си го представят :-D ... :oops:
TheBeliever
03-07-2009, 20:32
Някой май е яко разгонен. Ако ти се чете подобна литература съветвам те да ползваш чичо Google.
Но да не е спам, ще отговоря. Не мога да избера само едно преживяване. Но като че ли откакто съм с новия си приятел всеки следващ път е по-хубав от предишния (ако аз не го похваля кой 8-) ) А за това какво точно го прави толкова хубаво - самия човек, отношениято му към мен и не на последно място самия акт и нещата, които ми прави :oops:
simona12
03-09-2009, 18:27
ееее хорааа не ви ли е интересна темата :( айде споделете дееее :D :P
ubuntureload
03-09-2009, 19:26
Ъъъъъъъъъъъъъъъъ м да ...
EeeBobii
03-09-2009, 19:28
ееее хорааа не ви ли е интересна темата :( айде споделете дееее :D :P
А ти не мислиш ли, че това е личен въпрос.
Ми имам много с мойта приятелка,а най-якото беше на Св. Валентин.Ама е прекалено лично за споделяне ;) :oops:
neznaesh
03-09-2009, 20:03
Аз съм с малко отживели разбирания за всичко всързано със секса. За мен върховно удоловствие се постига единствено, когато има любов между мъжа и жената. Тогава няма притеснения от рода на "това ще му хареса ли?", "това ще го скандализира ли?" - отпускаш се до крайност и всичките ти действия допринасят този момент да бъде незабравим. Когато и двамата се обичат, вече не се говори за опит, за сметкаджийство - "ще му направя свирка, а той дали ще ми се отплати.."
Моето най-запомнящо се изживяване беше преди няколко месеца - първият път с бившия ми приятел. Трябваше да отидем на летището, ей така на разходка. Условието беше времето да бъде хубаво, за да можем да отидем на една поляна до пистата и да гледаме пристигащите и излитащи самолети. Но - точно този ден се изля пороен дъжд и аз знаех, че в този случай ще останем вкъщи. Ходехме от две седмици, но бегло бяхме засягали темата секс. Аз исках да го направим, но и ужасно се притеснявах - все пак щеше да е за първи път с нов човек - не зная какво му харесва, какво не. И за мой най-голям ужас се качихме у нас... Той ме целуна и сякаш това ме хвърли в вълшебен свят, в който забравяш за времето и всичко около теб. Направих му кафе, за мен също, но не дочках да го изпия. Беше се облегнал на стената, седнах в него - лице в лице. Целувах го, усещах ръцете му, разхождащи се по гърба ми. Бях с пола и не след дълго дланите му се насочиха към дупето ми, а аз все така продължавах да го обсипвам с целувки. Съблякох блузата му - шията му, гърдите му.. прекрасни! Той понечи и моето горнище да свали, махнах ръцете му от себе си и без да сменям позицията си разкопчавах копчетата, гледайки го. Усещах как ме изива с поглед без правото да пипа.. :-D Веднъж без дрехи, не успя да се въздържи и притисна голото ми тяло към неговото. Усещах дъха му по кожата си, усещах туптенето на сърцето му, усещах все повече члена му. Отместих се и се насочих към колана.. (Може да се хилите, ама през живота си не бях поемала аз инициативата, не бях разхопчавала колан, не бях сваляла панталон.. :D ) Беше ново изживяване, но за миг не се замислих как се прави - ръцете ми сами намираха своя път. Открих Го - прекрасен! Правилото "не пипай" още в сила, го поех в устата си и усетих удоволвтвието, което изпита. Беше изцяло мой, тялото му леко потръпваше, бегло чувах стенанията му. Намирах се в друг свят, в който неговото удоволствие беше първостепенно. Не исках да спирам, но той надделя, дори с малко сила - това ме възбуди още повече. Имах чувството, че само да ме докосне Там и ще свърша - така и стана.. Съблече ме цялата. Ръката му обгръщаше шията ми, а устните му ме заливаха с целувки - гърдите, талията, коремчето, по-надолу.. Върховно беше, когато вкара пръстите си в мен.. Ох.. Аз обожавам чужди пръсти в себе си.. Свърших отново. След това вече усещах членът му с мен, телата ни долепени, отново дъхът му.. Тръпки ме побиват. Беше вълшебно - без нито дума, само стон. Свършихме едновременно - отново за първи път ми се случваше. Усещах как потъвам в леглото, а пред очите ми беше той, облян от огромно количество светлина. Чувствах се лека, летяща, в пълна безтегловност. Определено се намирах в друг свят - нито една мисъл в главата ми, само безкрайно удоволствие.. Легна до мен и ме целуна, без нито дума.. После съм заспала за десетина минути. Като се събудих той ме гледаше с усмивка..
Пълен синхрон, никакво притеснение, много любов. Петте часа ми се сториха като един миг..
Всеки следващ път беше още по-върховно!
Имала съм запомнящи се моменти, но като този никога..
Това за колко време го написа :shock: :shock: :-o :-o
neznaesh
03-09-2009, 20:10
Това за колко време го написа :shock: :shock: :-o :-o
Пишех си аз, докато вие гледате сеира на 13 годишните :-D
summerlove66
03-09-2009, 20:22
Мале .. neznaesh .. Нещо като филм ми е това твоето , но браво :)
neznaesh
03-09-2009, 20:25
Беше филм, дори повече - приказка беше.. :smt007
summerlove66
03-09-2009, 20:28
Беше филм, дори повече - приказка беше.. :smt007
Малко са тези , които го изживяват .. Късметлийка си .. :-)