Влез

View Full Version : Не знам какво да си мисля..

Espantosa
03-08-2009, 15:43
Здравейте.
Ходих с едно момче 1 месец и той ме заряза, защото "никога не ми е пукало за теб" <-- ето това ми каза преди да се разделим. След 2-3 дена тръгна с едно друго момиче и все още са заедно, обаче на тая мацка и се носи славата на голя-я-яма к*рва.
Е, вчера бяхме на едно купонче и, нито той, нито аз се бяхме напили.Отначало само се дразнехме, карахме се, после се боричкахме и края на вечерта почнахме да се целуваме и т.н. Имаше още една мадама в стаята и днес си говорих с нея и тя каза, че по държанието му вчера и по това как ми се е радвал като ме е видял смята, че това, че не му пука за мен е лъжа.
Е, аз все още си го харесвам за мое съжаление :( Пишем си честичко в скайп.. Не искам да си мисля, че нещо може да стане отново и в същото време ,че не г0 интересувам! Много ми е тежко... Вие какво мислите?Дали е възможно да е почнал да изпитва някакви чувства, знам ли :(

GameMaster
03-08-2009, 15:48
Lichno na men ako mi kajat neshto podobno izobshto nqma da go pogledna tozi.Ne stiga che shte hodili 1 mesec ami i te zarqzva pod takuv precedent.Spored men ptosto si igrae ili ne znae kakvo iska.Gledai napred!

myNameIsImmortal
03-08-2009, 16:01
не знае какво иска.. може понеже ме си му пуснала и си го разочаровала да се е хванал с кyрвата, за да му пусни.. кой го знае..
Към въпроса ти, дали те харесва: не знам, само той може т`ва да го знае..

elsy
03-08-2009, 16:10
не знае какво иска..

Cellmate
03-08-2009, 16:11
не знае какво иска..

Мен ако питаш много добре знае. Иска секс.

dydolinkka93
03-08-2009, 16:15
хахаа и аз съм на мнение,че ако някой ми каже,че не му е пукало за мене няма да го погледна и звезди да ми сваля : )))

beachy_bunny
03-08-2009, 16:17
не знае какво иска..

Или пък да се изфука , че е правил секс :D

Cellmate
03-08-2009, 16:20
не знае какво иска..

И нека обобщим: и в двата случая секс иска!

naia
03-09-2009, 09:51
що не му кажеш... Ше ти..... :-x

mgxpower
03-09-2009, 09:55
Според мен си неговото "момиче на повикване" щом си е позволил лукса да ти говори по този начин и да бъде с друга изобщо не си струва дори да го погледнеш в очите - провалил се е това е ! А ти ако искаш продължавай да се унижаваш като му позволяваш да те манипулира и да си прави с теб каквото си поиска а и твоята приятелка не може да знае какво му се върти в главата нали?! Доверявай се само на себе си на никой друг! Това го запомни от мен и на себе си дори не можеш да имаш 100% доверие а какво остава за другите?!Уважавай се ще намериш някой на когото да му пука повече за теб и да бъде винаги с теб!Пази се!

sugarbaby_
03-09-2009, 12:29
Ами явно е търсел само и единствено секс и е преценил , че ти не ставаш за тая работа и е решил да се преориентира към някоя , с която няма да има проблем за това ... или просто си му омръзнала
Недей да таиш надежди - няма да се получи
Ти искаш сериозна връзка , любов и т.н. , а той - само секс

silky92
03-09-2009, 12:48
Според мен си неговото "момиче на повикване" щом си е позволил лукса да ти говори по този начин и да бъде с друга изобщо не си струва дори да го погледнеш в очите - провалил се е това е ! А ти ако искаш продължавай да се унижаваш като му позволяваш да те манипулира и да си прави с теб каквото си поиска а и твоята приятелка не може да знае какво му се върти в главата нали?! Доверявай се само на себе си на никой друг! Това го запомни от мен и на себе си дори не можеш да имаш 100% доверие а какво остава за другите?!Уважавай се ще намериш някой на когото да му пука повече за теб и да бъде винаги с теб!Пази се!

Напълно съм съгласна :)

kefish_meee
03-09-2009, 15:37
не знае какво иска..

И нека обобщим: и в двата случая секс иска!
Страшна логика.... Но фактът си е факт - така е! :?