View Full Version : идеи за татуировки
xHARDCANDYx
03-08-2009, 19:28
Такаа...значи трябва ми идея...за надпис,който да си татуирам... очаквам идеи :smt003
Abigoria
03-08-2009, 19:30
Cereal killer :D Или пък Който пие бира не умира :)
зле си.
татуирай си 'обичам мусака'
sweetsunshine
03-08-2009, 20:25
Аз искам да попитам от къде мога да си купя къна,за да си нправя временна татуировка?Такива за по 1-2 седмици и на каква цена са?
Лятото имах,но не я бях купувала аз а просто си направих едно гущерче и една пеперудка.
Сру,че иползвам твоята тема,но мисля че няма смисъл от нова. :)
Аз съм с БОГ и той е с мен :)
IrrieSkyline
03-08-2009, 22:11
Супер лейм. Защо ти е татус, след като дори не знаеш какво ще е изобразено/пише на него?! Поузин?!
татоса трябва да означава ,нещо лично за теб ,а не просто ей така :)
Spider4eto
03-09-2009, 10:39
"Аз съм овца"- определено ще има смисъл лично за нея :D
Аз искам да попитам от къде мога да си купя къна,за да си нправя временна татуировка?Такива за по 1-2 седмици и на каква цена са?
Лятото имах,но не я бях купувала аз а просто си направих едно гущерче и една пеперудка.
Една приятелка щеше да си прави татуировка с къна и каза, че ще си купи от тази, която се използва за косата - една индийска има в малки пакетчета, по лев и нещо пакетчето, май такава мислеше да ползва. Не знам дали се получава, не съм я питала.
IrresistibleGirl
03-10-2009, 05:16
В Индийските магазини се продава къна за татуировка . Струва 3.50 ! :P
sweetsunshine
03-10-2009, 13:10
Sissy90 и IrresistibleGirl мерси за отговорите :)
TheKiddd
03-11-2009, 14:43
аз си татуирах Only God can judge me с един малко по интересен шрифт :D :D :D
xHARDCANDYx
03-11-2009, 19:33
Не става въпрос за значението..а за идеите..Все пак благодаря за хапливите коментари...Може и тфа с мусаката да е!! За татуировките с къна..по добре отиди в някое студио-там ще ти направят временна :)
аз ще си правя някакво цвее на крака(ходилото) и под него ще пише името ми :P
Mihailova
03-12-2009, 21:34
На ходилото ?! - Никога. От приятелка знам , че са адски болки.
PiruBloodz
03-13-2009, 15:33
Aз реших да изчакам още 1-2 години за татус, но пък съм си решил какви ще бъдат :)