Влез

View Full Version : Мп3-Любов,Любимите ви песни?

EeeBobii
03-09-2009, 09:05
Нека чрез тази тема да си разменим любимите ни песни.Моля всеки да си сподели песните.

П.П:Модераторите ако темата не е наместо, моля да бъде преместена или изтрита.

dimitar_ak
03-09-2009, 09:12
Невероятно много са, но на 1-во място е

Julio Iglesias - El Amor

Част от текста е в подписа ми.

EeeBobii
03-09-2009, 09:12
Angerfist - Silent Notes (ft.Predator).mp3
Ida Corr Vs Fedde Le Grand - Let Me Think About It.mp3
John Marks - Update.mp3

Има още, по натам пак че напиша някоя друга песен.

mgxpower
03-09-2009, 09:20
Ida Corr Vs Fedde Le Grand - Let Me Think About It - тази не е много подходяща защото изобщо не е чувствена!

Песни нежни за любов само Sade , Enigma , Mike Oldfield , Darren Hayes - Insatiable и т.н.

suitable
03-09-2009, 09:20
Имам ужасно много любими песни, точно както има ужасно много такива теми в Музика.. : ) Дори едната я бях пуснал аз преди година.. Ще дам листа с песни, които слушам напоследък.. A-ha - Forever Not Yours | Belinda Carlisle - Summer Rain | Chris Brown feat. Jordin Sparks - No Air | Danny Saucedo feat. Therese - If Only You | Enrique Iglesias - Wish I Was Your Lover | Jordin Sparks - Tatoo | Lenny Kravitz - Believe Me | One Republic - Stop and Stare | Shym - T'es Parti | Sixpence None the Richer - Kiss Me | Snoop Dogg - Sensual Seduction | Westlife - Mandy | Akcent - Stay With Me (remix) | Benny Benassi & Royal Gigolos - California Dreaming (remix) | Dj Confusion - Saraevo Beach | Wynardtage - Crash of a Star - ей тая последната не я тегли.. : )

аа.. забравих тези.. Justin Timberlake feat. T.I. - Dead and Gone | Tracy Chapman - Give Me One Reason | Crazy Town - Butterfly

3oPuTy
03-09-2009, 09:21
Важна тема: Музикална темичка <--- ЦЪК?! (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=151206)

Хората са направили темата ВАЖНА и пак не я виждате ... Тцтцтц :lol:

EeeBobii
03-09-2009, 09:32
Важна тема: Музикална темичка <--- ЦЪК?! (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=151206)

Интересно защо само ти имаш нещо против,Приказвай ми не ми пречиш,смешна си!

3oPuTy
03-09-2009, 09:37

Интересно защо само ти имаш нещо против,Приказвай ми не ми пречиш,смешна си!
Как да ти приказвам като не си пред мен?! :lol:
А иначе - спокойно ;) ще се появи някой модератор и ще я заключи ;)

П.П.Другия път преди да пускаш тема поне провери дали няма същата,защото заради такива индивиди като теб (които не знаят значението на ТЪРСАЧКАТА) форума е пълен с повтарящи се теми (а в случая темата дори е ВАЖНА ...)
П.П.2 Ясно,че ти е кофти,защото винаги ти показвам простотията пред всички ама поне научи значението на думата "смешен" и после я използвай :D

EeeBobii
03-09-2009, 09:44
^^Мерси че ми каза, аре тихо там.

mgxpower
03-09-2009, 09:47
^^Мерси че ми каза, аре тихо там.Недей да държиш такъв тон!

3oPuTy
03-09-2009, 09:50
^^Мерси че ми каза, аре тихо там.Недей да държиш такъв тон!
От елементарни хора,какъв тон очакваш :-o
Ама спокойно някой модератор ще се появи и ще махне темата :)

ЕееБобии къде пък ми чу гласа,че ми казваш "тихо" :shock: :razz:

mgxpower
03-09-2009, 09:51
Спрете се и двамата няма нужда от толкова остър език.
Айде стиснете си ръцете аз съм дал темата във модераторска помощ ! Ако преценят за добре ще я изтрият!

3oPuTy
03-09-2009, 09:58
Спрете се и двамата няма нужда от толкова остър език.
Айде стиснете си ръцете аз съм дал темата във модераторска помощ ! Ако преценят за добре ще я изтрият!
Нямаше нужда да я даваш,защото аз вече го направих :)

RiseGirl
03-09-2009, 10:14
такава тема има!
ползвай търсачката на форума.