View Full Version : Как се чувствате? vol.2
Страници :
1
2
3
4
[
5]
6
7
sladur4etyYy
04-07-2009, 18:24
сама :cry:
оставам сааама, отново самааа, нима не повярва във товааааа 8-)
иначе аз съм добре. 8)
Kostadin_682
04-07-2009, 18:33
Пфф сдухах се за секунди :(
ъ супер ,както винаги 8-)
Sensuality
04-07-2009, 18:54
Супер,ама една мисъл ми се върти в главата и докато не я изпълня няма да се успокоя :D
x3eme е малко пиян :D .Като цяло се чуствам суууупер.Малко ме е яд че утре съм на работа амаааа ше се опрая.Нямам търпение да видя една перличка,домъчна ми за нея :-) .
еее недей да ти е мъчно за мен тук съм 8-)
Ееее разкри ме....ся кво да обясняваме на целия форум любовта ни ли? :D
ОоОоОоОхХхХ ... бивам :D :D Събудих една приятелка да ходим на автогарата да видим разписанието на автобусите за петъъъъък ... :D :D и после ще отидев на кафенце малко да се видим с едно момче :) :) :)
dimitar_ak
04-08-2009, 08:09
Хубавото време ме е разлигавило и ми е на майтап всичко. Чакам да дойде Петък и да запаля колата на някъде. Между другото ако някой в Петък пътува към Пазарджик и Панагюрище имам места в колата.
Слънцето грее...птичките пеят...никой все още не ме е ядосал...е как да се чувствам освен добре.... :grin:
добре съм :grin: с изключение че умирам от скука :-o а за тоя момент няма с кои да излезна :o :? и много ми липсва вече едно сладко момиченце :-# :-)
danielchety
04-08-2009, 09:05
супер съм :grin: .. в 2 часа ни е влака за Айтос най - накрая ще се видим с една приятелка ...само майката на момичето с което ще ходим да не разбере че става лошо :o :D
xplay стига с тия момчета бе :D :D :D
А по темата:
Уплашена :cry: Снощи така жестоко щяхме да се разбием с колата (добре,че беше втората спирачка :cry: )... На колата й се е*а майката тотално :shock: Чак се чудя как успяхме да се приберем в града с нея :shock: Даже в един момент с една приятелка се отказахме да се качим в нея и щяхме да вървим 10 км. пеша ама на края шофьора ми се извини и обеща на връщане да кара нормално (цитирам "...и то само заради теб,защото знаеш,че за другите не ми пука" :o :o :o )
Като изключим тази гадна случка ... Вчера деня ми беше супер :) Ходихме до Добрич на кафе :) Днес може да ходим на диско (пак в Добрич),нооо още не е сигурно :)
Влюбена съм ... и нямам търпение да стане 19:00ч. и да си видя момченцето :( :-) :smt057 :smt056 :smt007
Страшно ме цепи главата :o
Sensuality
04-08-2009, 12:07
като бебе се чувствам :D
dimitar_ak
04-08-2009, 12:17
xplay стига с тия момчета бе :D :D :D
А по темата:
Уплашена :cry: Снощи така жестоко щяхме да се разбием с колата (добре,че беше втората спирачка :cry: )... На колата й се е*а майката тотално :shock: Чак се чудя как успяхме да се приберем в града с нея :shock: Даже в един момент с една приятелка се отказахме да се качим в нея и щяхме да вървим 10 км. пеша ама на края шофьора ми се извини и обеща на връщане да кара нормално (цитирам "...и то само заради теб,защото знаеш,че за другите не ми пука" :o :o :o )
Като изключим тази гадна случка ... Вчера деня ми беше супер :) Ходихме до Добрич на кафе :) Днес може да ходим на диско (пак в Добрич),нооо още не е сигурно :)
Влюбена съм ... и нямам търпение да стане 19:00ч. и да си видя момченцето :( :-) :smt057 :smt056 :smt007
Помисли си дали повече да се качиш в колата на толкова безотговорен водач. И какво е това за "другите не ми пука"? Ако не си ти в колата ще ги избие ли? Баси
Супер,прибрах се по рано днес от скапаната работа и след малко отивам на разходчица и на по биричка с приятели.Времето е супер,слънчево,приятно за излизане. :---)
Митко нещата са доста по-сложни,от колкото изглеждат...,но нямам намерение да ти давам обяснения защо и поради,каква причина щеше да стане това снощи...
dimitar_ak
04-08-2009, 13:33
Сложни или прости неща, по стълбовете некролозите са все на 20-25 годишни. Всеки ден като се прибирам виждам две момичета до един стълб близо до ТЕЦ София да сменят цветята. Видях ускукалата се кола там пред 2 седмици. Тъжно е.
Имам да върша поне 1000 неща ,иначе съм добре ,а и все пак днес си отивам в България :grin:
slun4ice_90
04-08-2009, 17:32
Баси готиният ден ми беше...Готино временце,купих си много яки обувки на токчета и една яка змийска чанта хах. :grin:
bubinkaa
04-08-2009, 17:56
чувствам се страхотно..много съм весела :---) днес никой не може да ми развали настроението ....иначе ще го чупа :grin: :grin:
nebrejnata
04-08-2009, 19:40
тъжно :(
Пийвам биричка и ми е перфе. :smt006
Като цяло ми се спи.
Иначе съм изпълнен с оптимизъм и планове за бъдещето.
Прекалено много конкуренция ...
Kostadin_682
04-08-2009, 20:26
Бива екстра съм :grin: 8-)
Баси готиният ден ми беше...Готино временце,купих си много яки обувки на токчета и една яка змийска чанта хах. :grin:
мале малеее.. висок ток ли чух :oops: ако знаеш кво ти мисляяя..самолет ше ми купиш :D
BlueDream16
04-08-2009, 21:04
яко сдух
SiNiStEr
04-08-2009, 21:11
яко сдух
същото. . .
Converse333
04-08-2009, 21:26
Много ми е якооо :grin: Много съм влюбена направооо обожавам го този човек :grin: :-)
SlowlyDyin
04-08-2009, 22:12
мии суперр яко ми ее :grin: ... не съмм влюбена дала съм си малкоо почивкаа :-D излизам с приятелии забавлявам сее и такаа ... жалко че свършва ваканцията :? .. :-D :-)
Почвам да се превръщам във битов пияница и да си се напивам в нас :D .Трябва да се отуча от тоя навик и да пия само в петък и събото ама не мога :( .Нещата не вървят на добре май 8-) .
Ужас....пак си пропих ноща а след няколко часа трябва да ставам.Много ми е интересно как изобщо ще го направя :-o .
леко сънливо ми :-o но за сметка на това днеска ще пътувам за варна :grin: :grin: :grin: и мие голям кеф :grin: :grin: :grin: лек ден на всички :grin: :grin: :grin: :-P :-P :-P
Чувствам се влюбен и добре,като цяло.Слънчево е и днеска ще се видя с любовта на живота ми.
mechtaq_za_teb
04-09-2009, 05:06
Тъжно ми е :-#
ужасно много ми липсва вече едно сладко момиченце :-# :-# :-# :-k :-k :cry:
YaNcHeToOo
04-09-2009, 07:15
Много съм объркана :(
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Мамка му бе,защо трябваше да правя така?!
#-o #-o #-o
Чувствам се скапано,чувствам се като някоя предателка ... Направих нещо,което не е в мой стил ... ](*,) #-o ](*,)
Мразя се :( :( :(
mechtaq_za_teb
04-09-2009, 10:50
Не особено добре... :(
GossipGirl89
04-09-2009, 10:52
Амиии добре съм за сега :D
Еми супер ми е напрегнато ... утре сутринта рано заминавам за Хасково на олимпиада по астрономия ... стискайте палци!!! :)
myNameIsImmortal
04-09-2009, 12:20
Еми супер ми е напрегнато ... утре сутринта рано заминавам за Хасково на олимпиада по астрономия ... стискайте палци!!! :)
оо браво! :)
Ще стискаме палци :)
Blo0dSuGaR
04-09-2009, 13:38
Чакам да стане към 6 часа,за да изляза с мойто момче :) :-) Иначе за сега се чувствам много уморена.Мързела ме превзема тотално 8-)
Чуствам се недоспал.След снощния маратон по пиене на бира мисля да спра да пия минимум за 2 седмици :smt011 .
Дискотека ли?!-НЕ!!!
В близките 2 седмици никакви дискотеки!!! :D
Има още кво да се желае 8-)
Ще стискаме ние ама и ти се постарай :) :-)
А и прати много поздрави на Нелито :-D ,че тя горката сигурно ме е забравила вече :-D
SiNiStEr
04-09-2009, 14:27
сдухано ми е нещо...
супер криво ми е :o направо не ме свърта на едно място вече..само простотии :(
Прилив на енергия.... :grin:
tfoitakuchka
04-09-2009, 16:09
в момента ли? ми ужасно ;[
току що се върнах от варна и ми е мн уморено :? :? :? мн ме болят крачетата щото не се спряхме цял ден :grin: :grin: :grin:
Много ползотворен ден :) Решавах задачи чак до три ии после колело в парка до 8-чувствам се добре. Остава само да бях и щастлива и всичко щеше е на 6 :D
Много ползотворен ден :) Решавах задачи чак до три ии после колело в парка до 8-чувствам се добре. Остава само да бях и щастлива и всичко щеше е на 6 :D
slun4ice_90
04-09-2009, 17:19
Успах се за даскало и не се наспах пак.Като отидох в даскалото имахме само три часа...След това си лафих с една госпожа и после отидох до братовчедка ми...Нея я нямаше...Пак скитосва някъде.След това се прибрах в нас.Ядох и мислех да спя,но не можах.Апф шантав ден. :-o :-D
slun4ice_90
04-09-2009, 17:21
мале малеее.. висок ток ли чух :oops: ако знаеш кво ти мисляяя..самолет ше ми купиш :D :shock: Ах,мале нямаш равен... :-) :D
Отивам да взема едно приятелче и ше забозим в нас да гледаме филми и да пием биричка.
Явно няма да спирам алкохола от днес а от утре.
^ Пукницооо :D :D :D
По темата:
Най-после един ден от цялата ваканция,в който да съм си вкъщи и да си релаксирам :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Сега остана и кашата в главата ми да се подреди,нооо това ще стане чак утре вечерта (евентуално),след като проведа един сериозен разговор с едно момче :)
Kostadin_682
04-09-2009, 19:02
Добър вечер чада пияници, неверници 8-)
По темата
Чувствам се идеално, хвърлям чатове насам натам :)
Добър вечер и на теб дедо попе 8-) :-)
И стига се прави на света вода ненапита ... :x
Ти сякаш не си пийваш от светената ракийка,която стои до леглото ти ... 8-) :D
А и как така неверници?!Аз си вярвам в бирата и редовно й отдавам необходимото внимание и уважение :D
яко сдух :-# :-k :-# :-k :-# :-k :-# :-k
Kostadin_682
04-09-2009, 19:21
А и как така неверници?!Аз си вярвам в бирата и редовно й отдавам необходимото внимание и уважение :D
Не говори! ... няма никаква ракия до леглото, всичко е в мазето вече 8-)
а и дяда ти поп не пие чадо, само складира 8-)
Чудесно се чувствам,благодаря! :)
а и дяда ти поп не пие чадо, само складира 8-) ааа айде айде не ми се праи на светец :D:D:D сигурен съм че има едно патронче под възглавницата :D:D:D
Kostadin_682
04-09-2009, 19:31
а и дяда ти поп не пие чадо, само складира 8-) ааа айде айде не ми се праи на светец :D:D:D сигурен съм че има едно патронче под възглавницата :Д:Д:Д
шшшт, че модовете са ми хвърлили око вече, а пък са като видят в какво ме обвинявате тука... не ви е срам... безсрамници.. 8-)
поздрав за модераторите с песента:
http://vbox7.com/play:ddca8037
а и дяда ти поп не пие чадо, само складира 8-) ааа айде айде не ми се праи на светец :D:D:D сигурен съм че има едно патронче под възглавницата :Д:Д:Д
шшшт, че модовете са ми хвърлили око вече, а пък са като видят в какво ме обвинявате тука... не ви е срам... безсрамници.. 8-)
http://vbox7.com/play:ddca8037 мисла че тряя им дадеш едно шише от светата вода :D:D и на нас да спреме да те обвиняваме с право :D:D:D
Kostadin_682
04-09-2009, 19:36
http://vbox7.com/play:ddca8037 мисла че тряя им дадеш едно шише от светата вода :D:D и на нас да спреме да те обвиняваме с право :D:D:D
Изнудвачи... ама добре айде 10 кила ракия ще ми се откъснат от сърцето... 68 градуса да се наморите 8-)
Тук се пие без никой да ми е казал.... :smt011 .Не така еййй! :D
По темата:чуствам се супер.На няколко бирички (все още) не успявам да се напия но има време 8-) .
Kostadin_682
04-09-2009, 20:02
По темата:чуствам се супер.На няколко бирички (все още) не успявам да се напия но има време 8-) .
Пиини си 4 галона като мене и ще оправиш 8-)
EroSennin
04-09-2009, 20:05
Отрязаха ме, чувсвам се ужасно :С
Kostadin_682
04-09-2009, 20:06
Отрязаха ме, чувсвам се ужасно :С
Споко братле, може да е лесбийка 8-)
По темата:чуствам се супер.На няколко бирички (все още) не успявам да се напия но има време 8-) .аа айде айде секи ден пиеш и нема да метнеш една бира :o ц ц бива ли така :D:D
Kostadin_682
04-09-2009, 20:09
ей пукницииииииии 8-)
охоооо чадо ти дойде дао го ева ... а добре дошел, мезе носиш ли ? 8-)
Slawi92 една бира не мога да метна защото аз ги пия в промишлени количества :-D .Ако искаш ела да те спиртосам колко ти му е 8-) .
ей пукницииииииии 8-)
печено женско как ти се струва :D
Slawi92 една бира не мога да метна защото аз ги пия в промишлени количества :-D .Ако искаш ела да те спиртосам колко ти му е 8-) . то има ли на къде още :( :D:D иначе то една бира си е се1 една вода :D:D ако ще пиеме от каса на горе :D:D
ей пукницииииииии 8-)
печено женско как ти се струва :Dнеможе ли и женско и нещо печено :D:D:D
2 в 1 бе младеж..какво повече искаш..хем печено има хем е женско
Kostadin_682
04-09-2009, 20:14
ей пукницииииииии 8-)
печено женско как ти се струва :D
Коя си одрал бе ? :shock:
то ако ти кажа няма да е интересно..хапни си, че след това ще говорим :-D
Kostadin_682
04-09-2009, 20:19
охоо.... я шепни ми по аха-то коя си одрал да знам от коя ям 8-)
Take_That
04-09-2009, 20:22
Ахххххххх виеееееееееееее, пияндеетаааааа такива! Единия одира кожи на момичета и ги пече, а другия крадеее мечкииииииииииииии!!!!!!!! 8-) 8-) :lol: :lol: :lol: :lol:
Kostadin_682
04-09-2009, 20:24
Ахххххххх виеееееееееееее, пияндеетаааааа такива! Едния одира кожи на момичета и ги пече, а другия крадеее мечкииииииииииииии!!!!!!!! 8-) 8-) :lol: :lol: :lol: :lol:
не знам за какво ми говориш :oops: :razz: ... айде носете мезето!
еми тя Шушка си беше на възраст...
>>>> http://www.zoovet.ru/fotoalbum/518.jpg
Take_That
04-09-2009, 20:26
Ахххххххх виеееееееееееее, пияндеетаааааа такива! Едния одира кожи на момичета и ги пече, а другия крадеее мечкииииииииииииии!!!!!!!! 8-) 8-) :lol: :lol: :lol: :lol:
не знам за какво ми говориш :oops: :razz: ... айде носете мезето!
Попееее не се прави на две и половина и кое мезе - мечешкото или женското :lol: :lol:
Kostadin_682
04-09-2009, 20:26
xaxaxaxaxaxa :razz: :razz: :razz: :razz:
>>>> http://www.zoovet.ru/fotoalbum/518.jpgвъв фурната ли е вече? ако да дедо поп да вади ракията :D:D
Take_That
04-09-2009, 20:28
xaxaxaxaxaxa :razz: :razz: :razz: :razz:
Въййй милото :( ..... Как не ви е срам беее, аз сам природозащитничка :lol: :lol: :lol:
>>>> http://www.zoovet.ru/fotoalbum/518.jpgвъв фурната ли е вече? ако да дедо поп да вади ракията :D:D
аз масата съм сложил вече.. ти за фурна ми говориш, само алкохола липсва :smt006
Take_That
04-09-2009, 20:28
Как не ви е сраааам?! :lol: :lol: :lol:
Take_That
04-09-2009, 20:29
аз масата съм сложил вече.. ти за фурна ми говориш, само алкохола липсва :smt006
Роска ще видиш обувки през крив макарон!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Kostadin_682
04-09-2009, 20:30
Ами... не ни е.. :razz: .... айде чада идвам с ракията, товара я и идвам на сборния пункт
Роска ще видиш обувки през кръв макарон!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
"кръв макарон" ли?!?!? :shock: ааа тва ще е нещо извратено ...
Take_That
04-09-2009, 20:31
Ами... не ни е.. :razz: .... айде чада идвам с ракията, товара я и идвам на сборния пункт
Ami 00.30h :(:(:(:(:(:( :lol: 8-) 8-) 8-)
Take_That
04-09-2009, 20:32
Роска ще видиш обувки през кръв макарон!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
"кръв макарон" ли?!?!? :shock: ааа тва ще е нещо извратено ...
Ахааааамммммм, представи си какво може да ти се случи :smt003 :-| :-| :-| :-| :-| :-|
Абееее кръв, исках да напиша крИв :D :D :D само че костадин е виновен, говорихме си за ужаси и така от там кръв .... :D :D :D
Kostadin_682
04-09-2009, 20:32
мааму стара... пичове няма алкохол... друга вечер ще да е 8-) ... имам мечки за крадене :razz:
ааа кви мечки,кви макарони,кви бадеми...аз ще ходя да ме няма обаче..айде деца.. лека
еее дядо попе защо така сега какво ще права :cry: :cry: :cry: :cry: може ли така да убиеш всички надежди в мене :cry: :cry: :cry:
Take_That
04-09-2009, 20:35
мааму стара... пичове няма алкохол... друга вечер ще да е 8-) ... имам мечки за крадене :razz:
Ще те чакам със сътъра 8-) 8-) 8-)
Take_That
04-09-2009, 20:37
ааа кви мечки,кви макарони,кви бадеми...аз ще ходя да ме няма обаче..айде деца.. лека
Ийййй виж се сега какво си чуече ....... като ме видя тука ОТНОВО във форума и бягаш ....... :-# :-# :-# :cry: :cry: :cry: :cry:
Kostadin_682
04-09-2009, 20:37
:shock: Росене... братле.. ела помагай бе :shock:
Take_That
04-09-2009, 20:38
:shock: Росене... братле.. ела помагай бе :shock:
Росен отдавна си легна ...... Мой си!!!!!!! 8-) 8-) 8-)
ти го трепай аз ще му краднем ракията и след тва делиме 8-) :grin:
Take_That
04-09-2009, 20:40
8-) 8-) 8-) 8-) За кражба по-малко ще лежиш в затвора, а аз за убийство ...... :( :lol: :lol: :lol: Но всичко в името на Мечкитеееееее и Ракията :D :D :D
Kostadin_682
04-09-2009, 20:40
шшш предатели... никва рания... само аз и Росенчо ще си пииваме 8-)
Росене... ставай и ела да помагаш , с сатъри ме гонят вече :shock:
качвам те у голфу и дим да ни няма 8-)
Take_That
04-09-2009, 20:43
само мойййй си за нощта и след това ....... 8-) 8-) 8-) 8-) В гората и със сътъра :D :D :D :D
Росене... ставай и ела да помагаш , с сатъри ме гонят вече :shock:росенчо вече спии :smt027 няма къде да хоиш :smt027 Take_That sry ама ти искаш да го трепаш :D
само мойййй си за нощта и след това ....... 8-) 8-) 8-) 8-) В гората и със сътъра :D :D :D :D
ооо вашата работа усещам не е чиста :smt011
качвам те у голфу и дим да ни няма 8-)айде бе нали си легна кво праиш тука :D:D
Kostadin_682
04-09-2009, 20:44
Росене... ставай и ела да помагаш , с сатъри ме гонят вече :shock:росенчо вече спии :smt027 няма къде да хоиш :smt027 Take_That sry ама ти искаш да го трепаш :D
изедници, та аз си мислех че сме приятели :razz:
айде бе нали си легна кво праиш тука :D:D
I'm back 8)
изедници, та аз си мислех че сме приятели :razz: съжалявам :-# ама сме предатели :smt027 :smt030
Take_That
04-09-2009, 20:45
:D :D :D Защото иска да ми открадне мечката ..... :D :D :D Пък и съм на 17 ще отида в изправителен дом :D :D :D Ама пък какво ще си получиш ракият, поне ще ми дадеш ли малко, за да забравя бруталното си престъпление :D
:D :D :D Защото иска да ми открадне мечката ..... :D :D :D Пък и съм на 17 ще отида в изправителен дом :D :D :D Ама пък какво ще си получиш ракият, поне ще ми дадеш ли малко, за да забравя бруталното си престъпление :Dем да разбирасе се пак за тази саможертва как няя заслужаваш поне малко :D:D
Kostadin_682
04-09-2009, 20:47
:D :D :D Защото иска да ми открадне мечката ..... :D :D :D Пък и съм на 17 ще отида в изправителен дом :D :D :D Ама пък какво ще си получиш ракият, поне ще ми дадеш ли малко, за да забравя бруталното си престъпление :D
:shock:
Take_That
04-09-2009, 20:47
айде бе нали си легна кво праиш тука :D:D
I'm back 8)
И тебе ке те тепам със сътъра :D :D :D :D
съжалявам :-# ама сме предатели :smt027 :smt030
Коцее, Коце..гледай тоя алкохол как им изпи мозъка ей! :D Тва е не човешка работа :? Не я гледай Зара дето го бара и тя е пукница :D
Take_That
04-09-2009, 20:49
:D :D :D Защото иска да ми открадне мечката ..... :D :D :D Пък и съм на 17 ще отида в изправителен дом :D :D :D Ама пък какво ще си получиш ракият, поне ще ми дадеш ли малко, за да забравя бруталното си престъпление :Dем да разбирасе се пак за тази саможертва как няя заслужаваш поне малко :D:D
Ехх сделка :D
Коцее, Коце..гледай тоя алкохол как им изпи мозъка ей! :D Тва е не човешка работа :? Не я гледай Зара дето го бара и тя е пукница :Dалкохола не прощава на никои :(
Kostadin_682
04-09-2009, 20:49
Коцее, Коце..гледай тоя алкохол как им изпи мозъка ей! :D Тва е не човешка работа :? Не я гледай Зара дето го бара и тя е пукница :D
:razz: не и ракийката :shock:
айде пичове и момиче :D:D от мене лека :):)
айде бате лека :roll:
Take_That
04-09-2009, 20:50
За какво лъжеш момчето, през живота си не съм пила, аз съм Въздържател!!!! :D :D :D
Take_That
04-09-2009, 20:51
Лека нощ и сделката да не забравиш! :D
За какво лъжиш момчето, през живота си не съм пила, аз съм Въздържател!!!! :D :D :D
ахахах като не си пила как ще си въздържател тогава? :D
Take_That
04-09-2009, 20:53
За какво лъжиш момчето, през живота си не съм пила, аз съм Въздържател!!!! :D :D :D
ахахах като не си пила как ще си въздържател тогава? :D
Не знам ....... :D :D Така ме нарекоха един път, а аз отговорих "Аз по принцип не пия!" :D
а е тя твойта работа..глей си работата
Take_That
04-09-2009, 20:55
Защо казваш, че работата ни с Костадин не е чиста?! 8) 8) 8)
Kostadin_682
04-09-2009, 20:55
:lol:
Take_That
04-09-2009, 20:56
:lol:
Попееее - крадецоо на мечки смееш се за моя сметка, остря сътъра :D :D :D :D 8-) 8-) 8-)
aaa не знам ...мишкувате нещо ми се струва :-o
Take_That
04-09-2009, 20:58
aaa не знам ...мишкувате нещо ми се струва :-o
Какво имаш предвид под "мишкувате"?! :? :? :?
Свети Свети..."сатър" му се вика не "сътър" :smt059
Take_That
04-09-2009, 21:00
не е вярно чичко google ми каза с "ъ" :D
Аааа не съжалявам, моя грешка с "а" е не съм видяла добре :oops: :oops: :oops:
не знам ама..усещам,че яко ще ни избабанят модовете 8-)
погледни пак ;) :P
Take_That
04-09-2009, 21:02
Защо ли предусещам същото :D :D
Take_That
04-09-2009, 21:03
погледни пак ;) :P
Даааам с "а" е аз не съм видяла :oops: :oops: :oops:
фтифай си бараш ушите тогава 8-)
Take_That
04-09-2009, 21:05
фтифай си бараш ушите тогава 8-)
Ако ме изгонят от форума ще си направя нова рег :D :D :D Гониш ли ме?! :D
:roll: аз спирам да пиша, че ... :-D
Take_That
04-09-2009, 21:09
:roll: аз спирам да пиша, че ... :-D
да слушам те довърши си мисълта :D
стига толкова спам за тая вечер :-D
lunichkataaa
04-09-2009, 21:11
...
Take_That
04-09-2009, 21:13
Окккк..... стига наистина, да не прекаляваме! Лека нощ :-)
Мамка му ](*,) ](*,) ](*,) Защо и двамата се правят,че не си виждат телефоните ... Да не му е казал,какво е станало снощи :( :cry: :-# :-k
...............
Чувствам се гузна,виновна ... Абеее скапано ми е ... :o :o :o
Мамка му ](*,) ](*,) ](*,) Защо и двамата се правят,че не си виждат телефоните ... Да не му е казал,какво е станало снощи :( :cry: :-# :-k
...............
какво е станало? :(
SiNiStEr
04-10-2009, 09:30
след вчера,може да се каже,че съм доста добре :-D
...............
какво е станало? :(
Миии стана една голяма простутия ... :x ,нооо не ми се обяснява :)
По темата:Наспах се :grin: :grin: :grin: Най-после (от началото на ваканцията) спах повече от 3-4 часа :grin: :grin: :grin: Обаче съм с такава ужасна мускулна треска,че просто не е истина :-x :-x :-x
Едит:...И като за капак на всичко в главата ми постоянно са думите на най-добрата ми приятелка,която каза "Снощи в колата бяхте толкова сладки ... Така нежно и влюбено го гледаше,галеше и целуваше,че не знам как се сдържах да не ви снимам ... Ама нали знам,че от светкавицата щеше да се събуди ... :(" и ми става още по-скапано,че направих оная простутия след това :(
кофти :-# и супер много ми липсва момичето ми :-k и неква депресия ме хвана :? пфф :-#
StillLovingYou
04-10-2009, 10:09
кофти :-# и супер много ми липсва момичето ми :-k и неква депресия ме хвана :? пфф :-#
+1
тъпча се с бисквити, пия пепси и гледам лошо..
+1 я не съм бил сам :booooomb:
Axe_vs_Sword
04-10-2009, 10:29
Не ви интересува! :lol:
Е няма такъв идиот като мен никъден по света :-D .Били почнали великденските празници тук в Испания и аз както винаги не съм разбрал че днес не съм на работа и отидох... :D .Само си станах рано ама нищо.Сега поне ше моги да си направя едно ранно излизане преди тазвечерното.
vesito13
04-10-2009, 10:31
Скучно ми е , мързеливо ми е :? Днес трябва д аизлизам , а ме мързи гъза да си мръдна 8-) А бе ще си се порадвам на ваканцията :grin:
GossipGirl89
04-10-2009, 10:59
Амиии горе-долу. Добре се чувствам ама нещо като че ли нямам никво настроение :? Скучно ми е едно такова...
Ляляляляляяя защото всички сме ляляляляляяя :smt006 .
Take_That
04-10-2009, 16:35
Чувствам се добре, но ми е много мързеливо, а като знам колко многооооооо имам да преписвам по икономика ....... ::: :-s :-s :-s
SiNiStEr
04-10-2009, 16:50
още ми е яко,но след малко ще се сдухам,че сиг няма да излизам с него...
mArMaLaDkA
04-10-2009, 17:00
Амии ...добре.Трябваше днес да уча,амаа.. :-D Хубавото е,че не ме гризе съвестта. :oops: Търся си работа в момента,че почна да ме наляга скука.Хубав филм не мога да си намеря,нито се сещам за някоя хубава игричка,която да си цъкам.Остава ми да си клатя краката и да си пия сока.Еех,не е лесна моята. xD
NaNa_SladuRana
04-10-2009, 17:08
искам някой да ме гушне,но няма кой,осъзнавам,че сред хора съм сама :(
ThisIsMe
04-10-2009, 17:11
мн ми е кофти,ама много :( :cry: :cry: :cry:
Push7heTemp0
04-10-2009, 17:14
^нещо подобно, ама нямам основателна причина и само се филмирам...хаха :booooomb:
DevilWish
04-10-2009, 17:32
Тъпо ми е.Скучно ми е.Не ми е ясно, за к'во не ми отговарят.Освен това ми е странно, заради това момче ,което ме харесва, защото живее далече.Не зная, но . . има ли смисъл всичко това?!Не искам пак да се разочаровам. :# Пфффф
добре съм
с ново гадже...
NaNa_SladuRana
04-10-2009, 18:20
добре съм
с ново гадже...
честито
Тъпо ми е.Скучно ми е.Не ми е ясно, за к'во не ми отговарят.Освен това ми е странно, заради това момче ,което ме харесва, защото живее далече.Не зная, но . . има ли смисъл всичко това?!Не искам пак да се разочаровам. :# Пфффф зависи колко далече ;p ако сте от един град няма проблем и аз и мойто момиче сме от един град ама от далечни квартали ама въпреки това вече 3 месеца сме заедно :)
Fe6an4etyty
04-10-2009, 19:42
готов да прережа вените :o
Ееее май пак почна да ме хваща пиенето...... :D .Супер ми е обаче,пийвам си биричка и ми перфеееее :smt006 .
Ееее май пак почна да ме хваща пиенето...... :D .Супер ми е обаче,пийвам си биричка и ми перфеееее :smt006 .абе нали щеше да спираш да пиеш :-o
^^Само така си говорех :D .
Сигурен съм,че сега ше се появи hottie и ше ми се скара..... 8-) .
sladur4etyYy
04-10-2009, 21:16
x3eme, ти май не правиш нищо друго, освен да си пийваш биричка? 8-)
аз съм уморена от скитосване цял ден...сега ям ябълка и мисля да лягам :D
^^Кой беее?? 8-) Не пия само биричка,правя куп други неща.Но сега понеже съм почивка и си пийвам,то кво да правя иначе.Ама нещо почва да ми доскучава.
SiNiStEr
04-10-2009, 21:20
още ми е яко,но след малко ще се сдухам,че сиг няма да излизам с него...
мнее,излязохме,разбрахме се и ми е супер :)
sladur4etyYy
04-10-2009, 21:21
^ щом ти доскучава, може би е време да смениш бирата с друг алкохол 8-) ...или може би да изпиеш още 1, за да се развеселиш? 8-)
Изморена съм, а и некво тъпо ми стана. :?
^ щом ти доскучава, може би е време да смениш бирата с друг алкохол 8-) ...или може би да изпиеш още 1, за да се развеселиш? 8-)
Цял ден пия и ефект още няма..... 8-) .Въпреки че почва да ме хваща :-) .(щом давам целувки наляво и надясно значи се напих :D )
sladur4etyYy
04-10-2009, 21:24
промяна в плана- няма да спя, ще гледам филм... разсъних се хаха ;д
sladur4etyYy
04-10-2009, 21:27
Цял ден пия и ефект още няма..... 8-) .Въпреки че почва да ме хваща :-) .(щом давам целувки наляво и надясно значи се напих :D )
хаха цял ден пиеш и ефект няма викаш... явно вече имаш имунитет с/у бира 8-) аз ти казвам- трябва да смениш алкохола :D
^^Пробвал съм...пак няма ефект... :D
sladur4etyYy
04-10-2009, 21:35
^ хмм.. щом имаш имунитет за всички видове алкохол, може пък да нямаш за вода :razz: марш на чешмата, после ще кажеш дали се чувстваш... различно 8-) 8-)
^ хмм.. щом имаш имунитет за всички видове алкохол, може пък да нямаш за вода :razz: марш на чешмата, после ще кажеш дали се чувстваш... различно 8-) 8-)
Бобчо има всичко.....ти май ме бъркаш с някой... :D
sladur4etyYy
04-10-2009, 21:42
^ невъзможно 8-) айде напивай се с квото можеш, аз отивам да гледам филм 8)
^^напивам се не ме мисли ти 8-) .Айде гледай филма там :) .
valdesbg
04-11-2009, 05:29
ужас...
С моето момченце всичко беше перфектно.Щях да оставам да спя в тях,но днес трябваше да става в 07:00 за работа и ми се провалиха плановете :o :o :o На всичкото отгоре тъкмо се прибрах и най-добрата ми приятелка ми се обади и ми каза,че са се блъснали :shock: :shock: :shock: Веднага си хванах чантичката и айде пак до Крепостта ... Отидох ... Стояхме около 4 часа и гледахме как 13 човека се опитват да издърпат колата :( Направо и еб*ха майката :( Добре,че на миличкото,на най-добрата ми приятелка и на шофьора им нямаше нищо :smt003 Като за капак заради студа ми се наложи да зарежа шофьора и да си тръгна с едно момче :o ,нооо това е друг въпрос ...
..........
Аууууууууу влюбена съм :-) :-) :-) Как да не си го обичам ... Въпреки,че и двамата се правим на големи инати пак си ни е супер :grin: :grin:
Dark_Angel_F
04-11-2009, 07:19
По - раздвоена и колебаеща се мисля , че не съм била до сега.... В мен сега се борят 2-те ми половинки едната "добрата" да я нарека и другата "лошата" , която иска да направя нещо без да мисля и да не ми пука за последствията...
BlueDream16
04-11-2009, 08:59
Как се чувствам?! Безразлично към почти всички,едва ли не инфантилна съм станала ... :( ама пак не ми пука 8)
lipsvashh_mi
04-11-2009, 15:44
Повече от перфекно...както ми се очертава сле 2-3 месеца съм на море с 2те ми най-добри приятелки ииии отсега съм на морска вълна...а дано не урочасам нещата както съм се раздрънкала...Иначее си измислям моделче за ръкавки с джобчета ,които една фр-ка ще ми ги шие...в общи линии откачена работа :grin:
Един скучен съботен де....
ghetto_superstar
04-11-2009, 15:58
Наливам се с бира (според вас как се чувствам :D )
Beer evolition.... :D
NejnoDivi4ka
04-11-2009, 16:13
Влюбена и замислена :P
nicolepcd
04-11-2009, 16:24
Не умирам от щастие, но пък не е чак толкова зле... :-o
Kostadin_682
04-11-2009, 18:38
и аз не знам как се чувствам... :?Otiwam na kr14ma
FancyGirl
04-11-2009, 18:50
:smt007
празен отвътре се чувствам..дните ми нямат смисъл..липсват ми онези дни.. :-k
citygirl
04-11-2009, 19:05
Чувствам се възбудена :-D В същото време се ядосвам за една глупост :x
YouCantStopMe
04-11-2009, 19:06
през деня уж ми беше супер весело, а сега.. :-k няма ли край всичко това?!! пф.. :neutral: :!: :-k
Ragga-та прави с мен чудеса.....Перфе се чуствам.
Спи ми се :roll: :smt015 ,а моите шматки искат да излизаме :o
Както е тръгнало днес ще си купонясват без мен,защото наистина съм адски изморена :o :? :roll:
Освен това имам покана от моя лигльо утре да ходя с тях за риба :) Не,че ще ловя де (да не говорим,че ми е жал за рибките :() ама поне ще си припомним миналите години :) :-) :)
vesSynkaa
04-11-2009, 19:30
влюбена и готова за утре вечеррррррр :-)
sladur4etyYy
04-11-2009, 21:09
пфф боли ме главата адски много :(
Darkkiss
04-11-2009, 21:10
бе имам чувството че ще повърна, но това не ме спира да дъвча бадеми
BlueDream16
04-11-2009, 21:21
сърби ме дясното краче ама съм се настанила много удобно и се чуда да се почешам ли,да не се ли .... :lol: :shock:
Jumbie483
04-11-2009, 22:13
чувствам се по-влюбено от всякога...
не може да се опише с думи.. невероятно е..
got2Bthe1
04-11-2009, 22:28
влюбен мисля ... надявам се тоя пат да стане по добре от последния... 8)
valdesbg
04-12-2009, 05:19
Днес съм много по добре от вчера :)
10x to Бубата :-)
NotMyEmergency
04-12-2009, 12:44
Много добре :grin: оня ден бях на един купон и беше превъзходно и сега като се сетя мн си се кефя :-P :D
:cry: Една приятелка се мести да живее във Варна след месец :cry: и ми е толкова скапано :cry:
Като за капак приятеля ми май е напуснал работа,защото се изнерви на едно изказване на шефа си и ... ](*,)
Като за капак имам един час да се оправя и трябва да излизам ... :o :o :o
Абеее общо взето днес ми е скапано :o :o :o
Kostadin_682
04-12-2009, 12:57
Почивам си, пиивам си кафенце, слушам си музичка и съм добре 8-)
nicolepcd
04-12-2009, 12:59
Добре съм :grin: :lol:
Преди малко се прибрах от едно кафенце в което изпих 2 кафета и съм се разтреперал нещо 8-) .
GabisiTa
04-12-2009, 15:00
Happy :grin:
Dark_Angel_F
04-12-2009, 15:57
Нервно и притеснено ми е от предстоящата среща утре ... и на всичкото отгоре ми излезна херпес :x Дано утре не се притесня прекалено много и не заприказвам някви глупости ....
DevilWish
04-12-2009, 16:02
Тъпо ми е.Ужасно ми е тъпо.Нашия ми се обеснява, че не му бил телефона в него.Глупости на търкалета.Ама за к'во да пише като седи на една тераска, пие си биричката и гледа карнавала :-x :x :x :x :x :x :-x Бррррррррррр :booooomb: :o
Crazy_sunchO
04-12-2009, 16:02
гадно ми е и то поради много причини...гаджето ме заряза, един приятел се прави, че не ме познава, почва се даскалото, дължа пари.... бе все гадни работи
slun4ice_90
04-12-2009, 16:17
Преди малко се прибрах от бачкане,черпих там за именният ми ден.За мен бачкането ми е купон всеки ден. :grin: Доволна и щастлива съм. :-P
slun4ice_90
04-12-2009, 18:02
Окккк..... стига наистина, да не прекаляваме! Лека нощ :-) :shock: А,без целувки,ей...Свали си лапите от него да си нямаме скандали... :x :D
ThisIsMe
04-12-2009, 18:04
Влюбена,обичана... :)
DevilWish
04-12-2009, 18:09
Чувствам, че очите ми са kapot.Пфффф няма да се оправя :(
nebrejnata
04-12-2009, 18:12
горе доло :D бива
Едно никакво ми е ... :-o
Перфееееееееееееее :grin: :grin:
беше най-хубавият ми ден от много време насам :grin:
Kostadin_682
04-12-2009, 19:18
Окккк..... стига наистина, да не прекаляваме! Лека нощ :-) :shock: А,без целувки,ей...Свали си лапите от него да си нямаме скандали... :x :D
Kakva mislihme kakva stana 8-)
slun4ice_90
04-12-2009, 19:31
Kakva mislihme kakva stana 8-) :D Коце,тихо...ей... :D
Kostadin_682
04-12-2009, 19:33
Чадо... тишина ти нищо не разбираш, не обвинявай мъжа си в прегрешение 8-)
slun4ice_90
04-12-2009, 19:39
Чадо... тишина ти нищо не разбираш, не обвинявай мъжа си в прегрешение 8-) Всичко знам аз... :D Той иначе на мен ми държи сметка,а аз на него не мога ааа...не :D Няма такива филми...Лека и мека!
Тази вечер пия за здравето на всички именници.Наздраве! :smt006
Kostadin_682
04-12-2009, 21:30
Тази вечер пия за здравето на всички именници.Наздраве! :smt006
Живи и здрави 8-)