View Full Version : Помощ по немски :)
CrazyInLove
03-10-2009, 11:46
Добър ден. Искам да ви помоля който може и разбира да ми помогне с домашното ми. Молбите ми са две. Първо трябва на напиша съвсем кратка историйка за една картинка, а втората е да проведа телефонен разговор в който разказвам как съм си прекарала почивните дни. И двете задачи трябва да са на немски в перфектно време. C:\Documents and Settings\Du6ku\Desktop\DSC00098.JPG това е картинката за първото разказче. Благодаря предварително :)
nefchi_bs
03-11-2009, 12:59
За разказа не мога да ти помогна тъй като не съм на твоя комп 8-) Иначе ето ти един вариант за разговора:
A:Hallo(tam kakto se kazvash)!Wie hast du das Wochenedna verbringen?Hast di dich gut ercholtet?
B:Ja,ich habe sehr gut geschlafen und mich erholtet.
A:Ach so?Hast du in die Disco gegangen?
B:Nain,ich bin in einen Hotel mit mainer Familie ins Gebirge.
A:Da ist sehr sch
CrazyInLove
03-11-2009, 13:50
Много благодаря ако искаш ми напиши на лично скайпа си и да ти пратя картинката защото нямам никакви идеи. :) и благодаря все пак за огромната помощ :grin:
Water_lili
03-11-2009, 14:47
[quote=nefchi_bs]За разказа не мога да ти помогна тъй като не съм на твоя комп 8-) Иначе ето ти един вариант за разговора:
A:Hallo(tam kakto se kazvash)!Wie hast du das Wochenedna verbringen?Hast di dich gut ercholtet?
nefchi_bs
03-11-2009, 15:06
[quote=Water_lili][quote=nefchi_bs]За разказа не мога да ти помогна тъй като не съм на твоя комп 8-) Иначе ето ти един вариант за разговора:
BrOkEnBrAiN
03-11-2009, 17:15
[quote=nefchi_bs]За разказа не мога да ти помогна тъй като не съм на твоя комп 8-) Иначе ето ти един вариант за разговора:
A:Hallo(tam kakto se kazvash)!Wie hast du das Wochenedne verbracht?Hast du dich gut erholt?
B:Ja,ich habe sehr gut geschlafen und mich erholt.
A:Ach so?Bist du in die Disco gegangen?
B:Nein,ich bin in einen Hotel mit meiner Familie ins Gebirge.