View Full Version : Връзката ни отива към края си....
reAL_TRuth
03-10-2009, 15:29
Не знам от къде да започна. Много ми е гадно, че пиша точно такава тема по такъв повод. Не очаквах, че ще се случи, но ще го кажа ясно и просто:НЕ ВЪРВИ!!! :(
С приетеля ми сме заедно няколко месеца. Всичко беше супер и не знам какво стана изобщо. На кратко казано чувствата умират... моите.
Опитвам се да не повдигам въпроса, макар че на няколко пъти го направих. И все пак усещам как се дистанцирам все повече. :( А, с цел да запази връзката ни, се държи още по-мило и загрижено, което изобщо не ми помага. Разговор? Говорихме, той знае за това. И не знам накъде отиваме, не знам дали мога да спася връзката ни. Искам! Просто защото той е важен за мен. Това че чувствата така внезапно охладняха не значи че не ми пука. Напротив. И вината си е в мен. :cry:
Не искам да го загубя, но и се колебая дали имаме преспектива заедно. Всичко ми е тотална обърквация. :cry: От няколко дни съм отвеяна, разсеяна. :( Мисля, но не намирам правилно решение. Помогнете ми :(
vesSynkaa
03-10-2009, 15:36
Мм да и аз бях така в 1вите месеци,когато
чувствата към бившия ми приятел охладняха и мислих
по същият начин като теб и знаеш ли кфо направих ?
Зададох си въпроса "Как ще се чувствам,без да го прегърна
повече,без да го целуна,без да зърна усмивката му?" и разбрах,
че е просто някакво временно чувство / утихването на чувствата ми / ..
Минаха се няколко месеца / 2 или 3 може би / и тва чувство отново се
върна .. Опитах се да направя като предишния път,но не ставаше ..
Беше ми омръзнало отсякъде .. Исках да се откъсна от него , исках да се
забавлявам единствено с приятели,но не и с него .. И тогава една приятелка
ми даде съвет,за който винаги ще и благодаря / да се разделим / .. Отначало
не мислех,че мога , но с времето се убедих , че така ще е най-добре и за
2мани.Та така,направих го и се чувствах мнооого облекчена ..
Та моят съвет е , да решиш дали можеш да продължиш без него и ако е така
да направиш крачката към раздяла .. Няма смисъл да се мъчите и 2мата ..
Така ти ще се измъчваш , че си с него , а не го обичаш , а той ще се
изъчва , че до себе си има човек,който престава да го обича с всеки
изминал ден , а той се опитва да спре това без успех ..
Късмет и дано съм помогнала с нещичко! :-)
mickelangelo
03-10-2009, 15:55
Ами може би всичко е било временно и всичко си заминава ..
ПС: може да опитате да разнообразите ;)
PeopleAlwaysLeave
03-10-2009, 16:19
При мен също е имало такъв период, но всичко е било временно... Аз също се бях уплашщила много,но за броени дни всичко отмина и си стана по старому... Изчакай няколко дни и виж дали ще има някаква промяна и ако няма може би наистина вече ти е омръзнало с този човек и най-добрата алтернатива би била раздялата... Така ще бъде най-добре и за двама ви, защото и на теб ще ти олекне, а пък и за него е по-добре отколкото да го залъгваш :)
unicorn_f
03-10-2009, 16:47
Ми щом вече не чувстваш нищо има ли смисъл да се тормозите и 2та ако продължите връзката.Нито ти ще си щастлива,защото вече не е както преди,нито той-защото знае че нямаш чувства към него.Според мен е по-добре да си дадете малка почивка и да си помислите по-добре по отделно и после ако искате да се съберете пак.
mimentseto93
03-10-2009, 18:08
Това с почивката не е лоша идея.Само така ще можеш да разбереш дали омръзването е временно, и че всъщност не можеш без него, и че имаш още чувства... и т.н. Ако ли не-тогава ти сама се сещаш какво трябва да направиш...А всъщност замисляла ли си се дали го правиш, защото например не искаш да го нараниш, защото казваш,че е станал още по-мил към теб и нямаш смелост да го направиш...
Seducti0n
03-10-2009, 18:28
Да искаш, означава да можеш.
Връзка без чувства е безмислена.
Едно е да те е грижа за някого, съвсем друго е да го обичаш.
Помисли над това дали си струва да продължаваш това мъчение-не само за теб, но и за него.
GameMaster
03-10-2009, 18:29
Moje bi malko raznoobrazie ili izvestno distancirane za opredelen period shet zasili/vuzvurne chuvstvata ti. ;-)
hooliganka89
03-10-2009, 18:41
Съвет не мога да ти дам,но мисля че ще се разделите.
PiNk_GiRl
03-10-2009, 18:52
Ми щом вече не чувстваш нищо има ли смисъл да се тормозите и 2та ако продължите връзката.Нито ти ще си щастлива,защото вече не е както преди,нито той-защото знае че нямаш чувства към него.Според мен е по-добре да си дадете малка почивка и да си помислите по-добре по отделно и после ако искате да се съберете пак.
Според мен това ще помогне.И с мен се беше случило само че той беше на твоето място..Разделихме се за малко,както се казва вдишахме малко въздух и след няколко дни нещата се оправиха,защото и двамата разбрахме,че си липсваме и не можем един без друг :-) .Пробвайте за няколко дни..Нищо не пречи да опитате.Успех! :)
И аз бях в същото положение :) Не знам сгреших ли или не, но не ми беше мъчно за бившия (разделихме се) ..
ThereIsNoWayOut
03-11-2009, 12:33
Много тъжно за теб .. съжалявам наистина. В момента преживявам едни от най-трудните ми мигове. Никога повече неискам да се влюбвам , ако ще следвам такива неща ...
sh3_1s_7h3_0n3
03-11-2009, 13:02
Откъдето следва и логичния въпрос "Защо се влюбваме, щом знаем, че след време всичко ще свърши?"...
ThereIsNoWayOut
03-11-2009, 13:49
Откъдето следва и логичния въпрос "Защо се влюбваме, щом знаем, че след време всичко ще свърши?"...аз наистина вярвах , че това няма да свърши ...
Освен това , никой неможе да контролира чувствата си ... когато сърцето говори всичко друго мълчи
ice__kiss
03-11-2009, 13:51
Не знам от къде да започна. Много ми е гадно, че пиша точно такава тема по такъв повод. Не очаквах, че ще се случи, но ще го кажа ясно и просто:НЕ ВЪРВИ!!! :(
С приетеля ми сме заедно няколко месеца. Всичко беше супер и не знам какво стана изобщо. На кратко казано чувствата умират... моите.
Опитвам се да не повдигам въпроса, макар че на няколко пъти го направих. И все пак усещам как се дистанцирам все повече. :( А, с цел да запази връзката ни, се държи още по-мило и загрижено, което изобщо не ми помага. Разговор? Говорихме, той знае за това. И не знам накъде отиваме, не знам дали мога да спася връзката ни. Искам! Просто защото той е важен за мен. Това че чувствата така внезапно охладняха не значи че не ми пука. Напротив. И вината си е в мен. :cry:
Не искам да го загубя, но и се колебая дали имаме преспектива заедно. Всичко ми е тотална обърквация. :cry: От няколко дни съм отвеяна, разсеяна. :( Мисля, но не намирам правилно решение. Помогнете ми :(
и аз съм г/д в това положение и виждам че края е най-доброто решение
Остани сама със себе си за няколко дни, за да разбереш какво искаш.
she ti dam edin suvet ne se vijdai opredeleno vreme sedmica dve i vij dali she ti lipsva ili ne
ImmortalForever
03-11-2009, 17:40
Иска се да си отговориш само на един въпрос:
Мога ли да си предсатя живота без него?
valdesbg
03-12-2009, 05:39
Хем сърби, хем боли. Проблема е в главата ти. Но ти препоръчвам, докато узрееш да не се занимаваш с момчета.
dimitar_ak
03-12-2009, 06:18
Иска се да си отговориш само на един въпрос:
Мога ли да си предсатя живота без него?
Най-вероятно може да си го представи... СЕГА. Това са тотално неоринетирани в живота непораснали момиченца. Ще се разделят ама като я засърби ще почне да го търси пак. Извинявам се на авторката ако съм я засегнал, но примемам проблема лично. :-x
slun4ice_90
03-12-2009, 06:58
Мм да и аз бях така в 1вите месеци,когато
чувствата към бившия ми приятел охладняха и мислих
по същият начин като теб и знаеш ли кфо направих ?
Зададох си въпроса "Как ще се чувствам,без да го прегърна
повече,без да го целуна,без да зърна усмивката му?" и разбрах,
че е просто някакво временно чувство / утихването на чувствата ми / ..
Минаха се няколко месеца / 2 или 3 може би / и тва чувство отново се
върна .. Опитах се да направя като предишния път,но не ставаше ..
Беше ми омръзнало отсякъде .. Исках да се откъсна от него , исках да се
забавлявам единствено с приятели,но не и с него .. И тогава една приятелка
ми даде съвет,за който винаги ще и благодаря / да се разделим / .. Отначало
не мислех,че мога , но с времето се убедих , че така ще е най-добре и за
2мани.Та така,направих го и се чувствах мнооого облекчена ..
Та моят съвет е , да решиш дали можеш да продължиш без него и ако е така
да направиш крачката към раздяла .. Няма смисъл да се мъчите и 2мата ..
Така ти ще се измъчваш , че си с него , а не го обичаш , а той ще се
изъчва , че до себе си има човек,който престава да го обича с всеки
изминал ден , а той се опитва да спре това без успех ..
Късмет и дано съм помогнала с нещичко! :-) Mnogo iako koment4e,koeto razbira se podkrepiam! ;-)
Abigoria
03-12-2009, 08:20
Хем сърби, хем боли. Проблема е в главата ти. Но ти препоръчвам, докато узрееш да не се занимаваш с момчета.
Виж сега, почти всяко едно момиче е (или е било) в подобно положение... И аз сега се чувствам така, но не се смятам за недосъзряла... Та, както и да е, мисълта ми е, че не можеш да съдиш някого заради това, което чувства (без значение на колко години е той)...
Към авторката: Проблема идва от това, че си прекалено привързана към него (не го обичаш, но изпитваш нужда да си около него, главно, за да не го боли) Съветвам те да поговорите и да се разделите ( не смятам, че има временна раздяла...) Дай си време, в което да си сама, излизай с хора, забавлявай се... Ако обаче чувстваш, че нещо ти липсва, и това нещо е този човек, значи всичко(тези факсове, дето си ги набиваш) е било временно. Но ако не рискуваш сега, шанса да се изпокарате и да се намразите в по- късен етап е много по- голям...
Аз нямам смелостта да го направя...
valdesbg
03-12-2009, 08:39
Абигория - психолог съм на свободна практика. Работното ми време е 9-17 часа, без почивен ден. Нека продължим на ЛС-та, и да не говорим извън темата :)