Влез

View Full Version : Искам да съм с него

minkasvirkataa
03-10-2009, 17:36
zdraveite ^^(istoriqta mi e malko kato v sapunen serial no milq vi pomognete mi) mnogo obi4am edno mom4e..do skoro i toi me obi4ashe no ve4e vsi4ko se promeni. nie sme v edin klas i imashe oshte edno momi4e koeto go haresvashe ..s neq bqhme priqtelki no tq zapochna da revnuva i zapochna da go nastoiva sreshtu men :o ..s nego bqhme 2 godini no se poqvi tq i razvali vsi4ko (qvno ne e durjal tolkova na men)..tolkova mnogo go obi4am a naskoro 4uh 4e mi kazva k**va pred celiq klas napisa go dori i na daskata(durji se dosta glupavo). neznam dali se e povliql ot drugoto momi4e no ve4e ne mi govori a da ne govorim za predrydki i celuvki.. neznam kakvo da pravq kak da go nakaram da mi pogovori. iskam da govorq s nego za da se izqsnim i ako shte kysame pone da znam no ne moga da go nakaram da mi kaje dori i edna duma. ISKAM DA SUM S NEGOO . POMOGNETEEEEE :-x :booooomb: :x

vesSynkaa
03-10-2009, 17:40
О божичко :shock:
Той ще те излага пред класа и
ти искаш да си с него? :shock:
А бту на колко си ? 12?

JoeBanana
03-10-2009, 17:40
аха, вие още сте заедно, ама той не знае
излез от сериала !
дано съм помогнал

My6mYLka
03-10-2009, 17:49
май май ти си мислиш че сте заедно, ама не е така

Lacroix
03-10-2009, 17:50
мани го тоя

GameMaster
03-10-2009, 17:50
1 suvet....zareji go ti purva.Ne si zaslujava da go turpish kato shte te unijava taka.

cinderella_gugutka
03-10-2009, 17:51
съжалявам много,но поне за сега трябва да го оставиш-ако продължиш да му обръщаш такова внимание само ще си сринеш и малкото достойнство което ти е останало.в живота е така-няма нищо ве4ено.ще ти бъде трудно,но ще го забравиш..но ако продължиш да ми ти4аш подир гъза няма да си го върнеш-покажи му 4е си силна и можеш да си щастлива и без него и не ти пука за него-тогава може и да се осъзнае и да се оправят нещата.

PiNk_GiRl
03-10-2009, 19:01
съжалявам много,но поне за сега трябва да го оставиш-ако продължиш да му обръщаш такова внимание само ще си сринеш и малкото достойнство което ти е останало.в живота е така-няма нищо ве4ено.ще ти бъде трудно,но ще го забравиш..но ако продължиш да ми ти4аш подир гъза няма да си го върнеш-покажи му 4е си силна и можеш да си щастлива и без него и не ти пука за него-тогава може и да се осъзнае и да се оправят нещата.

+1.И гледай тая да не остане ненаказана :o ...Предателка... :x

shokoladkaaa
03-10-2009, 19:01
po dobre go zareji i zapo4ni dase darjish studeno s nego kakto toi s teb vse edno neti puka za nego :? :? :?

ThePowerOfLove
03-10-2009, 19:11
Да, ти май още си мислиш, че ходите. Неговото държание не ти ли показва, че не му пука за теб вече? :? Откажи се, с прости хора трудно ще се разбереш..

DemonchY
03-10-2009, 19:21
аз бих спукал момичето от бой да унижа момчето че не може да се целува пред целия клас и пей сърце :grin: :grin: :grin:
Няма да ги търпиш тия 2мата :shock:

angelcheeee_93
03-10-2009, 19:29
намери си друг!
Как може да искаш да си с човек,който те излага така...в никакъв случай не си заслужава.

PeopleAlwaysLeave
03-10-2009, 20:24
А защо мислиш, че все още ходите ?
Начинът му на държание говори съвсем друго ;)
Просто го огнорирай. Той знае, че се връзваш и затова се опитва да те злепоставя, но 2-3 пъти като му дадеш пълен игнор и сам ще престане.
Момчето не си заслужава - недей да храниш напразни надежди, а се поогледай наоколо за някой читав ;)

unicorn_f
03-10-2009, 23:11
хаха я най-добре ги изложи и двамата пред класа ;)

BaiToq
03-11-2009, 05:18
Абе завършете 4-ти клас,
после се любете!

sadsad
03-11-2009, 12:00
А дали няма причина за тези негови действия, някоя твоя постъпка например ? Ако причината е другото момиче..просто го остави. Не го притенсявай няколко дни, ама нищо - не му говори, не му пиши, не го търси. Намери си някакво занимание, но не го търси. Ако му залипсваш ще се върне при теб. Ако не те потърси, след няколко дни ти му се обади и го помоли да разговаряте. Но щом не ти е казал никаква причина за държанието си и те отбягва така, нещата са може би ясни :?

vlubeno_momi4e***
03-11-2009, 20:17
Не се занимавай повече с него! Тегли му една майна и си търси друг. :wink:

citygirl
03-11-2009, 20:36
По мисленето ти разбирам, че не си много голяма... 13 имаш ли ?? Как може да говориш, че го обичаш и т.н. Ти изобщо знаеш ли какво е любов?? Едва ли изпитваш това :o Според мен е някакво влечение или те е яд, че други го заглеждат. А защо смяташ, че още си с него?? Погледни реално на нещата.. Ако те "обичаше" нямаше да се държи така с теб.. Моят съвет е да го забравиш и да не си правиш напразни илюзии! :)

puhi14
03-12-2009, 12:52
Малее ако бях на тебе!!!! :-x Отивам и му наритвам яко задника!!!!! :-x Тъпанара му с тъпанар!Кой му е дал право да се държи тъй бе?! :o Зарежи го!Аз ти се чудя на заглавието!Искам да съм с него!Аз ако бях на тебе да съм го гръмнала ве!Е*бати! :-x :-x :-x Зарязвай го!