Влез

View Full Version : Фен тема - Здрач

Страници : 1 [2] 3 4 5 6 7 8

puhen0to
04-23-2009, 19:31
бе пука ми до известна степен ама майната им да не спират филма.... егати :shock:

raduna
04-23-2009, 19:34
споко, то плагиатство току-така не се доказва 8-)

puhen0to
04-23-2009, 19:36
пф фалшива тревога... за щастие... това са просто някви измислици ,ей сега го прочетох в друг форум

XY
04-23-2009, 19:38
еее, най-сетне и на Кристен и направиха албумче....сега е истинска звезда 8-)
скийте - http://www.teenproblem.net/stars/g/383/9572.html

unicorn_f
04-23-2009, 19:47
http://www.stepheniemeyer.com/ хах току що и аз се поразрових из други форуми и намерих това значи споко ще си има филм :-P

BloomF
04-24-2009, 11:12
Оххх, ако знаете как се успокоих, че тфа за спирането на филма е фалшива тревога :grin: :grin: Доста ше шашнах, вчера като си взех Хай Клуб :-o

lyyly
04-24-2009, 20:36
Авторката на поредицата Стефани Майер даде официално опровержение.Никой не се е свързал с нея по този въпрос.
Не е имала състудентка с това име и даже не съществува такъв професор от колежа(цитиран на няколко места).
По-рано се казва кога е сънувала авторката съня си,който и е послужил за идея за книгите.
Това е често изполван медиен трик,за трупане на активи и продаване на издания.

unicorn_f
04-26-2009, 18:29
пзз /me (music) Now playing: 1342. Mr. Washable ft. DMayne - Edward Cullen :lol: :lol: :lol: мн добра песничка :lol:

BloomF
04-27-2009, 13:09
пзз /me (music) Now playing: 1342. Mr. Washable ft. DMayne - Edward Cullen :lol: :lol: :lol: мн добра песничка :lol:

Може ли линк, че поне аз не я намирам.

unicorn_f
04-27-2009, 16:57
http://4storing.com/62we66/c8c6b9eae4d9768ed03300347406e077.html

заповядай :)

woshata
04-27-2009, 17:22
Оххх, ако знаете как се успокоих, че тфа за спирането на филма е фалшива тревога :grin: :grin: Доста ше шашнах, вчера като си взех Хай Клуб :-o мале щеше да умреш нали :shock:

BrainlessROCKBABY
04-28-2009, 17:17
ОМГ, спрете да четете тва тъпо "Хай Клуб" - толкова е разводнено и смотано, че...По-добре БРАВО.

BloomF
04-29-2009, 08:07
http://4storing.com/62we66/c8c6b9eae4d9768ed03300347406e077.html

заповядай :)

Мерси много :-)

Оххх, ако знаете как се успокоих, че тфа за спирането на филма е фалшива тревога :grin: :grin: Доста ше шашнах, вчера като си взех Хай Клуб :-o мале щеше да умреш нали :shock:

Да :)

teenems
04-29-2009, 15:30
Айде и аз ще се присъединя към феновете . днес изгледах филма за пръв път ,някой може да се изсмее ама нз ся се реших да си го дръпна .. :D та да признавам наистина е интересен и аз се запалих ,ии съм му и фен :D !Даже петък ще ходя да си купувам Здрач и Новолуние . искам да ги прочета ,все пак друго си е на книга .. :smt007

ии неска влязох в Егмонт и намерих това :

1. ~ Търси от 12 май втората част на най-желания
специален брой в историята на БРАВО!

2. http://www.egmontbulgaria.com/books/twilight.htm#109100

:smt016

MissInd3p3nd3nt
04-29-2009, 18:49
Ох и аз като прочетох тва че е спрян филма се шашнах :smt087
аа иначе на 18 май пък излиза третата част по книжарниците :grin:

teenems
04-29-2009, 19:07
^ да ве и аз го четох в Хай клуб .. за кво само лъжат :?

PiruBloodz
04-30-2009, 11:38
http://fc03.deviantart.com/fs32/f/2008/194/5/e/DEATH_TO_EDWARD_by_x_xLithiumx_x.png

TeenSpirit
04-30-2009, 15:23
Най-невероятния филм , който съм гледала :shock:
Нямам думи да го опиша ... гледах го 5-6 пъти вкъщи и 1 на кино :-D
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

woshata
04-30-2009, 18:21

Да :) :razz:

thelideto
04-30-2009, 19:34
:grin: страшен филм много е як който не го е гледал да го гледа :P :P

shmurkam
04-30-2009, 21:00
http://fc03.deviantart.com/fs32/f/2008/194/5/e/DEATH_TO_EDWARD_by_x_xLithiumx_x.png
Натиснах го и отнякъде се чу страшен трясък на счупени диаманти... :lol:
Прочетох първа книга, втора ми беше интересна, защото имаше малко повече Джейкъб, но трета я влача от около три месеца, някак...не мога просто. :lol: Доскуча ми ужасно много. Писна ми тая Бела да опява за Едуард, около нея се случват толкова по-важни неща, а тя само като тия от нашия клас:"О, Едуард, Едуард, Ед, Ед..." :lol:

unicorn_f
04-30-2009, 21:03
ми нали е любовна история ти кво искаш да повтаря :x

shmurkam
04-30-2009, 21:19
Еми да де, ама тя е ОБСЕБЕНА от Едуард. Просто ми става смешна. Диалозите им са прекалено студени някак. Той й е повече като баща покровител, а не като гадже. Нали това им е най-сладкото на гаджетата, да не ти казват какво да правиш и какво да не правиш, а да куфеят заедно с теб. Не знам, според мен Джейкъб е по-интересен. Той също е влюбен в Бела, но се държи някак...по-ведро и разнообразно. Не е всичко целувки, любовни обяснения, а и малко шоу. Дори красивото вече не ти става красиво като му се пренаситиш. Ддз, малко екшън...
Лично мнение.

unicorn_f
04-30-2009, 21:45
ее Италия,Волтури,Виктория колко екшън още :D пък и хората се ожениха ти кво искаш да не са на по 15-16г,тя е спъната а той я обича и я пази кое му е лошото :shock: :P

woshata
04-30-2009, 21:47
Еми да де, ама тя е ОБСЕБЕНА от Едуард. Просто ми става смешна. Диалозите им са прекалено студени някак. Той й е повече като баща покровител, а не като гадже. Нали това им е най-сладкото на гаджетата, да не ти казват какво да правиш и какво да не правиш, а да куфеят заедно с теб. Не знам, според мен Джейкъб е по-интересен. Той също е влюбен в Бела, но се държи някак...по-ведро и разнообразно. Не е всичко целувки, любовни обяснения, а и малко шоу. Дори красивото вече не ти става красиво като му се пренаситиш. Ддз, малко екшън...
Лично мнение.Явно наистина шмъркаш за да се занимаваш изобщо с тая тема :lol:

unicorn_f
05-01-2009, 19:35

за тебе няма ли Анти-фен тема? или гледаш само да нервиш околните :?

woshata
05-01-2009, 19:47
Някой беше казал да има цензура и на Здрач. Май е добра идея :D

babylove
05-02-2009, 12:33
Може ли някой да ми даде линк за да си изтегля 4-тата книга?

FancyGirl
05-02-2009, 16:04
Може ли някой да ми даде линк за да си изтегля 4-тата книга?

http://bgtwilight.com/?cat=6

PiruBloodz
05-02-2009, 18:57

тихо, бе, 12 годишно запалено момиченце

unicorn_f
05-02-2009, 19:13
:lol: :lol: :lol: омг 12 годишно :lol: :lol: :razz: книгата не се харесва само от лапета,ти като нямаш вкус никой не ти казва нищо нали трай си като не разбираш :wink:

LittlePrincess
05-02-2009, 19:25

Бе то аз все си мисля, че вие (феновете на здрач) повече дразните 8-)

unicorn_f
05-02-2009, 19:56
ами пишем си в нашите теми,вие си пишете у вашите

allergic
05-02-2009, 21:22
:lol: :lol: :lol: омг 12 годишно :lol: :lol: :razz: книгата не се харесва само от лапета,ти като нямаш вкус никой не ти казва нищо нали трай си като не разбираш :wink:

Още по-лошо,ако си над 12.
И имам право да влизам и пиша, в която тема искам.

PiruBloodz
05-02-2009, 21:43

Ха.

Darkkiss
05-03-2009, 04:23
ква фен тема бе
аз дори нз тфа кво е

mysterious93
05-03-2009, 09:46
ква фен тема бе
аз дори нз тфа кво е

спокойно не е в теб вината. то за тая цел трябва да има нещо горе..

woshata
05-03-2009, 12:18
8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

http://www.vbox7.com/play:899f6fe9
:razz: :razz: :razz:

LittlePrincess
05-03-2009, 12:25
8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

:razz: :razz: :razz: :razz:

TrustNobody
05-03-2009, 12:26
^^ XAXAXAXAAXXAXAXA :D:D AND I DON'T FEEL PROTECTIVE FOR YOU! : |

raduna
05-03-2009, 12:51
8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

:D яко е, ама защо не е в анти-фен темата? тя без това е изчезнала от полезрение

woshata
05-03-2009, 13:48
8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

:D яко е, ама защо не е в анти-фен темата? тя без това е изчезнала от полезрениее там няма кого да дразня :D

xcomplicatedx
05-22-2009, 20:45
...........

lipstik
06-01-2009, 09:55
http://www.youtube.com/watch?v=78vIchP9u9I

Ето го трейлара на Новолуние.Леле толкова е хубв и сега даже се чудя как ще успея да дочакам филма да излезне :smt089 :smt089 :-#

p0ps
06-01-2009, 10:35
офф и аз искам да го гледам :(

mumiikataa
06-01-2009, 13:36
Ох леле... Искам по-бързо да излиза, damn it!

kattetty95
06-01-2009, 15:04
трейлъра е невероятен,обаче е мн малко... не трябва ли да има още кадри от края,където Бела спасява Едуард и т.н.? не е честно :( охх,а иначе не знам как ли ще дочакаме още половин година до предпремиерата в БГ :lol:

BrainlessROCKBABY
06-01-2009, 15:09
пише се ЕдуарД..Д! Д като дууупее!!! btw, много чакам филмът да излезе :lol:

unicorn_f
06-01-2009, 18:58
Леле толкова е хубв и сега даже се чудя как ще успея да дочакам филма да излезне :smt089 :smt089 :-#

и аз така :-#

love_only_one_boy
06-01-2009, 19:30
:grin: mn qk film napraavoo kak iskam i 4tata kniga da pro4eta amaaa ne iskam na kompiutyra :(

GossipGirl89
06-01-2009, 19:34
Преди малко гледах трейлъра на Новолуние и само в него открих доста измемени неща от книгата... Представям си в целият филм колко разлики ще има :D ама въпреки това и аз изгарям от нетърпение да излезне!

love_only_one_boy
06-01-2009, 19:38
дааа трейлъра е хубав,ама... филма пак няма да е като книгата... и къщата не е същата. предната по ми харесваше,беше по-светла. :-o

love_only_one_boy
06-01-2009, 19:38
дааа трейлъра е хубав,ама... филма пак няма да е като книгата... и къщата не е същата. предната по ми харесваше,беше по-светла. :-o

r0ssk0
06-02-2009, 10:05
Значи не ме разбирайте погрешно - филма не ми се струва никак лош :) Но не мога да разбера защо е всичката тази мания около него :o Не вярвам да е историята вампири\върколаци защото тя във филма е загатната леко а и има много по добри филми на тая свръхестествена тематика.. любовната история не е лоша, но не е и единствена по рода си :) Пак казвам не се заяждам :-P
Та това, което искам да ви попитам е какво точно ви заинтригува в този филм и какво ви зариби до такава степен по него? :)

GossipGirl89
06-02-2009, 10:22
r0ssk0 , чак супер зарибена не съм, но наистина доста се кефя на филмчето :)
Главно ме впечатли това, че въпреки че случката човек да се влюби във вампир не може да се срещне в реалният живот, са се постарали да покажат, че за истинската любов няма и не трябва и да има пречки :) Общо взето това е нещото, което най-много ми хареса и ме впечатли ...

r0ssk0
06-02-2009, 10:27
r0ssk0 , чак супер зарибена не съм, но наистина доста се кефя на филмчето :)
Главно ме впечатли това, че въпреки че случката човек да се влюби във вампир не може да се срещне в реалният живот, са се постарали да покажат, че за истинската любов няма и не трябва и да има пречки :) Общо взето това е нещото, което най-много ми хареса и ме впечатли ...
Мхм, съгласен съм с теб :) Типичния вътрешен конфликт "искам, ама ме е страх" (съответно при всеки от двамата е различен). BTW няма да крия че главната героиня ми хареса много .. самата актриса направи готина роля ;]
PS - Само Левски :]

ElinoOor
06-02-2009, 12:23
въпрос - кога ще излезе четвъртата книга на бг ? :-o

padnaloblak
06-02-2009, 16:31
да попитам ... книгите много по-добре ли са от филма? ако е така ще си ги КУПЯ и ще ги прочета. стига да ги намеря по книжарниците

и понеже прочетох много коментари за книгите и тегленето и ... не е ли по-добре да си ги купите??? на мен ми доставя по-голямо удоволствие да държа книгата в ръцете си а не да се кйоря в екрана.. и естествено по ред други приничи смятам че е много по добре да купуваме книги вместо да ги теглим от интернет...

lipstik
06-02-2009, 16:54
Книгата е в пъти е по-добра от филма.И това не е само за поредицата Зрач ами за всички други книги.Не бих чела каквато и да било книга от компа.Освен,че ужасно ще ме заболят очите ами не е същото като да си я държиш в ръце и да се излегнеш някъде удобно.
Четвъртата книга би трябвало да излезе или август,или септември.Те досега са излзиали през 2 месеца.

sexy___girl
06-02-2009, 17:21
Определено книгата е много по-хубава от филма, аз лично съветвам всеки преди да гледа филма да прочете книгата. Все пак във филма не биха могли на включат цялото съдържание на книгата, да не говорим че едно е чувството да прочетеш нещо на книга съвсем друго е да го гледаш във филм.
А относно книгата и компютъра, от опит ще ви кажа че е по-добре да прочетете книгата, на мене ми се изгледаха очите на компютъра, но въпреки това си взех и книгите и просто е 100 пъти по-удобно с книга

TeenSpirit
06-02-2009, 18:43
Боже... ужасен трейлър на Новолуние :smt120
Едуард е много по-рзличен от колкото в Здрач- изобщо не прилича на вампир.Когато Бела пада в/у масата играта й е толкова зле, че няма на къде- вапир се опитва да я нападне, тя пада и си срязва ръката, а изражението й е толкова спокойно все едно е видяла майка си.... + тва сцената с Лорън е съвсем различна тук ... Еба*ти :shock: Докато четях и си представях в мислите ми изглеждаше толкова по-добре :\ Абе направо съжалявам, че го гледах... :smt021 :smt075

sexy___girl
06-02-2009, 19:16
Едуард е много по-рзличен от колкото в Здрач- изобщо не прилича на вампир.Когато Бела пада в/у масата играта й е толкова зле, че няма на къде- вапир се опитва да я нападне, тя пада и си срязва ръката, а изражението й е толкова спокойно все едно е видяла майка си.... + тва сцената с Лорън е съвсем различна тук ... е***ти :shock: Докато четях и си представях в мислите ми изглеждаше толкова по-добре :\ Абе направо съжалявам, че го гледах... :smt021 :smt075
Може ли да ми кажеш къде точно си гледал трейлъра, защото в този който аз гледах я няма сцената с масата

lipstik
06-02-2009, 19:39
Има я.Едуард я блъска и след това я дават вече на земята и от ръката и течеше кръв.

woshata
06-02-2009, 20:39
ООООООООООООО ТАЙЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ЙЙЙДДДД :grin: :grin: :grin:

:-) :-) :-) :-) :-)
ОБИЧААМММ ЕДУУУААРДДД НЕ ИЗДЪЪРЖАААММММ :smt089 :smt089 :smt089 :smt089

:smt099

о м г :smt104

TeenSpirit
06-03-2009, 05:23
Едуард е много по-рзличен от колкото в Здрач- изобщо не прилича на вампир.Когато Бела пада в/у масата играта й е толкова зле, че няма на къде- вапир се опитва да я нападне, тя пада и си срязва ръката, а изражението й е толкова спокойно все едно е видяла майка си.... + тва сцената с Лорън е съвсем различна тук ... е***ти :shock: Докато четях и си представях в мислите ми изглеждаше толкова по-добре :\ Абе направо съжалявам, че го гледах... :smt021 :smt075
Може ли да ми кажеш къде точно си гледал трейлъра, защото в този който аз гледах я няма сцената с масата

http://www.youtube.com/watch?v=SJ9afRgToxE

lovey0u
06-03-2009, 10:53
Героинята Изабела "Бела" Суон навършва осемнадесет години и по този повод й е организиран купон от Алис и Едуард Кълън - вампирът, когото тя обича, както и от останалите членове на неговото семейство. Докато разопакова един подарък, Бела се порязва на хартията. Братът на Едуард - Джаспър Хейл, въпреки че е на "нечовешка" диета (т.е. не пие кръв от хора), е завладян от миризмата на кръв и се опитва да атакува Бела. В опит да я опази от света на вампирите, Едуард казва на Бела, че той и останалите от семейството му напускат града, защото той вече не я желае. Бела изпада в тежка депресия и търси утеха при Джейкъб Блек, стар семеен приятел, който й помага да се справи с болката от загубата на Едуард.

Бела и Джейкъб започват да прекарват много време заедно, и Бела скоро открива, че притокът на адреналин, когато е в опасна ситуация, стимулира халюцинации с гласа на Едуард. Бела започва да търси опасни преживявания, за да подсили илюзиите. Междувременно, Джейкъб открива, че е върколак и разкрива тайната на Бела. Върколаците започват да пазят момичето от преследването на вампирката Виктория, която търси отмъщение за смъртта на своя мъж - Джеймс, който е убит от Кълънс в Здрач. След като Бела прави опит да скочи във водата от една скала, близо до Ла Пуш, Вашингтон, тя попада в силно течение и е спасена от Джейкъб.

В същото време, Алис Кълън, сестрата-вампир на Едуард, която има видения за бъдещето, получава видение как Бела скача от скалата. Решавайки, че е Бела е мъртва, Алис тръгва към Форкс, за да се види с Чарли Суон - бащата на Бела, докато Едуард се опитва да позвъни в дома им. Джейкъб отговаря и казва на Едуард, че Чарли е на погребение, но не уточнява, че е погребение на един човек от града, получил инфаркт. Едуард решава, че погребението е на Бела. Отчаян, мислейки, че тя е мъртва, Едуард отлита за Италия, за да се срещне с Волтури, клан вампири, пазители на мира, които могат да убият Едуард, спасявайки го от света, в който иначе трябва да живее без Бела.

Бела и Алис бързат за Италия да спрат Едуард, и успяват да го спасят преди да е твърде късно. Преди да напуснат Италия, Волтури им казват, че Бела - човек, знаещ за съществуването на вампири - трябва или да бъде убита или самата тя да бъде превърната във вампир. След завръщането им във Фокс, Едуард обяснява на Бела, че я е изоставил само, за да я предпази и тя му прощава. Книгата завършва с решението на клана Кълънс да превърнат Бела във вампир след като тя се дипломира - нещо, което е особено неприятно за Едуард.

Този който напада Бела е брат на Едуард, а той я изблъсква за да я спаси и тя се удря.

bybi
06-03-2009, 15:26
ох,"моята" тема.Аз направооо съм луднала по "Здрач".То не гледах филма по 3 пъти на ден,то не прочетох и 5 книги по 5 пъти,то не беше чудо.Даже вече някои фр ме питат"Ти сиг ли си че си добре?" :grin: Дамс,защото по цяла нощ не спя-чета или гледам "Здрач".А пък трейлъра (официалният)тук--- http://www.mtv.com/videos/movie-trailers/395235/trailer-premiere-new-moon.jhtml

TeenSpirit
06-03-2009, 15:35
Героинята Изабела "Бела" Суон навършва осемнадесет години и по този повод й е организиран купон от Алис и Едуард Кълън - вампирът, когото тя обича, както и от останалите членове на неговото семейство. Докато разопакова един подарък, Бела се порязва на хартията. Братът на Едуард - Джаспър Хейл, въпреки че е на "нечовешка" диета (т.е. не пие кръв от хора), е завладян от миризмата на кръв и се опитва да атакува Бела. В опит да я опази от света на вампирите, Едуард казва на Бела, че той и останалите от семейството му напускат града, защото той вече не я желае. Бела изпада в тежка депресия и търси утеха при Джейкъб Блек, стар семеен приятел, който й помага да се справи с болката от загубата на Едуард.

Бела и Джейкъб започват да прекарват много време заедно, и Бела скоро открива, че притокът на адреналин, когато е в опасна ситуация, стимулира халюцинации с гласа на Едуард. Бела започва да търси опасни преживявания, за да подсили илюзиите. Междувременно, Джейкъб открива, че е върколак и разкрива тайната на Бела. Върколаците започват да пазят момичето от преследването на вампирката Виктория, която търси отмъщение за смъртта на своя мъж - Джеймс, който е убит от Кълънс в Здрач. След като Бела прави опит да скочи във водата от една скала, близо до Ла Пуш, Вашингтон, тя попада в силно течение и е спасена от Джейкъб.

В същото време, Алис Кълън, сестрата-вампир на Едуард, която има видения за бъдещето, получава видение как Бела скача от скалата. Решавайки, че е Бела е мъртва, Алис тръгва към Форкс, за да се види с Чарли Суон - бащата на Бела, докато Едуард се опитва да позвъни в дома им. Джейкъб отговаря и казва на Едуард, че Чарли е на погребение, но не уточнява, че е погребение на един човек от града, получил инфаркт. Едуард решава, че погребението е на Бела. Отчаян, мислейки, че тя е мъртва, Едуард отлита за Италия, за да се срещне с Волтури, клан вампири, пазители на мира, които могат да убият Едуард, спасявайки го от света, в който иначе трябва да живее без Бела.

Бела и Алис бързат за Италия да спрат Едуард, и успяват да го спасят преди да е твърде късно. Преди да напуснат Италия, Волтури им казват, че Бела - човек, знаещ за съществуването на вампири - трябва или да бъде убита или самата тя да бъде превърната във вампир. След завръщането им във Фокс, Едуард обяснява на Бела, че я е изоставил само, за да я предпази и тя му прощава. Книгата завършва с решението на клана Кълънс да превърнат Бела във вампир след като тя се дипломира - нещо, което е особено неприятно за Едуард.

Този който напада Бела е брат на Едуард, а той я изблъсква за да я спаси и тя се удря.

На дали има някой, който да не го знае тва - все пак е ФЕН тема...

Dementia
06-03-2009, 17:21
Аз също съм фенка на сагата.А между другото гледах наградите по MТВ и Кристен си изтърва наградата :lol: :razz:

lipstik
06-03-2009, 17:39
Аз също съм фенка на сагата.А между другото гледах наградите по MТВ и Кристен си изтърва наградата :lol: :razz:

Мда и все едно гледах героинята и Бела а не Кристен.Явно и в живото си е такава непохватна и завеяна,и само мигаше.Пък да не говорим как беше облечена.

padnaloblak
06-03-2009, 17:57
:D и тва го казва фен на Здрач :D

lipstik
06-03-2009, 18:03
Аз съм фен на Здрач,не на Кристен.Даже тя ми е грозна,ама какво да се прави.

DjBaloon
06-03-2009, 18:46
На мене лично ми е странна тази 'истерия' околко този филм/книга
ама няма лошо,да си имате там някакви любимци

viksit0y
06-04-2009, 20:02
Оо..и аз съм фенка, чета Eclipse сега.. :-D и стаята ми е облепена в плакати на Здрач .. :grin: Ама от филма..най-мн харесвам Джейкъб :-)

teenems
06-04-2009, 21:07
на мене ми отмина манията по Здрач . Щях да си купувам 2-рата част от книгата ама нещо се отказах ,не ми се дават 20лв и ме мързи да чета дори в нета 8-) .както и да е ,ама сигурно ще гледам Новолуние като излезе :D

teenems
06-06-2009, 20:49

Мда и все едно гледах героинята и Бела а не Кристен.Явно и в живото си е такава непохватна и завеяна,и само мигаше.Пък да не говорим как беше облечена.

има ли някъде линк към наградите ?

TeenSpirit
06-07-2009, 09:09
Странно как така Едуард си "пое въздух", "издиша шумно " и т.н. след като е вампир, а при вампирите всички жизнени процеси са спряли, включително и дишането. А и четох, че с Бела ще имат дете... някак не е доизмислена както трябва тая история...

SpunkRansom
06-07-2009, 09:30
Олелеле..Моята голяма мания..Направо ми се разтъптя сърцето.Тая мания ме държи от октомври месец :D ..
Да,ще имат дете..Голямо ангелче е - Неси.
Та мнението ми..За мен филма честно казано е ужасен. Много, много, много слаба актьорска игра, лоши ефекти, пък сценария е повече от ужасен. Много муден, с много пропуски, и много незначителни моменти, които точно му придават тази мудност. Чудна за песимистичен човек като мен, имах много голени очаквания по този филм, макар че си знаех, че няма да е кой знае колко добър, защото се прави по книга, мислех че ще бъде впъти по - добър. Но ето, че непоготвените актьори ( без Питър Фачинели и Патинсън, които са си брилянтни по природа) си казаха думата, както и безумно слабата режисура. Кристен пък, която има по - голям опит в киното от Роб си изигра ролята по - зле и от него. А Джаксън стоеше като напикан през целия филм, не че има какво друго да прави, но не можа да пресъздаде емоциите на Джаспър. Моге още да критикувам, но нека минем към хубавата част. Имаше добри попадения във филма, като бейз сцената. Ефектите бяха на ниво, нито малко, нито много, актьорите играха много силно тогава. Също и файт сцената не беше зле, но не заради Кристен, а зради Кам, той игра доста добре, впечатляващо дори.
И все пак филма беше много чакане за нищо. Интересно ми е какво ще стане с "Новолуние", въпреки това, че режисьора е по - добър, не е от най - добрите, пък и като ще се нагледаме на аматьорската игра на Тейлър... И няма до пропусна това, че се съмнявам Кристен да предаде емоциите на Бела.Мисля така от една страна ,защото първо явно четох книгите...

kattetty95
06-07-2009, 10:15
Аз съм ужасно зарибена...Просто нямам търпение за новолуние...Как ще чакаме 6 месеца до тогава :lol: :lol: А относно критиките за филма- до някъде е така,но не съм напълно съгласна.Иначе книгите наистина са супер(успях да прочета всички :grin: и пак мисля да ги чета),но не може в един двучасов филм да се покаже всичко от книгата.Пък и кой филм,правен по книга,не е променен?Но пък и в книгите има някои неточности - Едуард нали е вампир и всичко в него е замръзнало и как така успя да направи бебе на Бела? :-D Това е малко странно... А трейлъра на Новолуние е супер,според мен.Много искам да видя как Тейлър ще си изиграе ролята и какви прелести ще покаже :-D

SpunkRansom
06-07-2009, 10:26
Наистина трейлъра е страшно внушаващ..Ама пак не ми хареса ,че тоя Джейкъб е направен като анимационно куче.Мислех го за огромен. :D ..Ако другото е хубаво то това ще е незначително.

TeenSpirit
06-07-2009, 19:54
Странно как така Едуард си "пое въздух", "издиша шумно " и т.н. след като е вампир, а при вампирите всички жизнени процеси са спряли, включително и дишането. А и четох, че с Бела ще имат дете... някак не е доизмислена както трябва тая история...
На никой друг ли не му е странно?????????????????????

unicorn_f
06-07-2009, 19:55
на мен ми е странно само за детето,щото те за дишенете обясняват че могат и без да дишат

SpunkRansom
06-07-2009, 20:24
Могат да дишат и без да дишат.Едуард диша ,защото понякога ,ако не диша му се струва ,че не може да усети аромата на нищо.
Иначе за Неси е странно.Четох книгата октомври на английски и не мога точно да цитирам ,но мисля някаква течност се бе запазила в Едуард и така станало бебето.Иначе е супер брутално когато той го вади от корема на Бела. :D

kristito3
06-07-2009, 20:25
абе чак толкова не се задълбочавайте - дишали, не дишали. Писателката е решила така да го предаде в нейните си представи :)

plmn
06-07-2009, 21:36
анти

puhen0to
06-07-2009, 23:21

ами не при положение че си има точно обяснение за детето .. и предполагам фактически те не дишат но се налага да извършат дейност наподобяваща това за да се прикриват

TeenSpirit
06-08-2009, 06:46

ами не при положение че си има точно обяснение за детето .. и предполагам фактически те не дишат но се налага да извършат дейност наподобяваща това за да се прикриват
Не съм чела последната книга, не съм толова информирана за създаването на малкото вампирче.

BrainlessROCKBABY
06-08-2009, 07:30
Вампирите могат да дишат, а могат и да не дишат, но за да изглеждат правдоподобно, Кълън дишат. Освен това всички вампири "надушват" следите на жертвите си => :!:

Джейкъб наистина трябва да изглежда по-...огромен! Дребното вампирче е без отрова и се казва Ренесме, но друго мога само да гадая. Чакам "Зазоряване". ;]

yan4etyy
06-10-2009, 16:38
Аз прочетох "Новолуние" и ми беше много интересно и ще почна и "Затъмнение"! :grin:

TeenSpirit
06-10-2009, 16:54
Затъмнение е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО безинтересна... поне за мен ... даже не мисля да я довършвам.

lipstik
06-10-2009, 17:18
Затъмнение е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО безинтересна... поне за мен ... даже не мисля да я довършвам.

Глупости...Особено частта в която са Едуард,Бела и Джекъб в палатката и Джейкъб беше легнал до нея в човала. :D

SpunkRansom
06-10-2009, 17:37

И за мен беше безнтересна..Най-глупавата за мен книга от поредицата :D ..

BrainlessROCKBABY
06-10-2009, 18:51

Глупости...Особено частта в която са Едуард,Бела и Джекъб в палатката и Джейкъб беше легнал до нея в чувала. :D

Да, съгласна съм, но до този момент едвам-едвам я четях. После беше по-готина.

P.S. Сори за поправката, но ще кандидатствам и страшно ми бодат очите всички грешки. :D

sexy___girl
06-10-2009, 18:52
Съгласна съм. И на мен Затъмнение ми беше най-скучната книга от поредицата

tediity
06-10-2009, 19:01
Аз сега почвам да чета "Затъмнение". Дано да бъде интересна. :)

G00fy
06-10-2009, 19:04
Защо бе хора? ^ ^
На мен Затъмнение ми е любимата книга от поредицата. Не е предсказуема като всички останали,или поне като последната(най-вече) и има действие. А и има по равно от Джейкъб и Едуард. :P

sexy___girl
06-10-2009, 19:19
На мен лично Бела не ми харесва в тази книга. Уж е с Едуард, а постоянно търси Джеикъб, добре приятели са, но то и приятелството си има граници. Чудя и се защо и е толкова трудно да избере. Но пък те двамата направо ми скъсаха нервите, аз ако бях на тяхно място да съм я зарязала (въпреки че няма как да съм на тяхно място, защото съм момиче)
Но това си е лично мое мнение

unicorn_f
06-10-2009, 19:51
На мен лично Бела не ми харесва в тази книга. Уж е с Едуард, а постоянно търси Джеикъб, добре приятели са, но то и приятелството си има граници. Чудя и се защо и е толкова трудно да избере. Но пък те двамата направо ми скъсаха нервите, аз ако бях на тяхно място да съм я зарязала (въпреки че няма как да съм на тяхно място, защото съм момиче)
Но това си е лично мое мнение

да и мен с-р мн ме дразни,обича единия обича другия ту при единия ту при другия,а те простаците я търпят :?

TeenSpirit
06-10-2009, 19:54
Защо бе хора? ^ ^
На мен Затъмнение ми е любимата книга от поредицата. Не е предсказуема като всички останали,или поне като последната(най-вече) и има действие. А и има по равно от Джейкъб и Едуард. :P
Не е предсказуема ли ?!? :-o
По-предсказуема книга не съм чела.

SpunkRansom
06-11-2009, 11:36
Ох,ами мен изключително много ме нерви Джейкъб ,а още повече Тайлър. :D ..Иначе според мен Бела се държи нормално - всяко едно момиче може да изпадне в такава ситуация.

kristito3
06-11-2009, 11:46
да, хора, защо всеки казва, че е безинтересна :-o чух, че там се разкривало много за предишния живот на Алис и другите :) и 1 приятелка казва, че й било интересно :) ама смисъл няма много развитие ли? :-o

SpunkRansom
06-11-2009, 12:09
Еми,да казват за историите на Джаспър ( :-) ) и Розали.Иначе самата книга е изпълнена с много битки..Има си развитие ,но на мен някак си не ми харесва.

elikoleva
06-13-2009, 16:11
в момента чета 3-тата яка е ама Джейкъб ме дразни :D :D

EmilyGoesToJail
06-13-2009, 22:21
УУУУУУУУУУУУУУУ ЗА ЗДРАЧ,БРАВО МАЛКО ЗА КРИСЕН

TeenSpirit
06-14-2009, 09:30
УУУУУУУУУУУУУУУ ЗА ЗДРАЧ,БРАВО МАЛКО ЗА КРИСЕН
Mълчи !!! Никой не те е питал за неефективното ти мнение.
И се научи да пишеш...

dani_kaulitz
06-14-2009, 10:39
Поръчах си много книги включително и Здрач, но само нея не ми доставиха... :-x

viksit0y
06-14-2009, 13:14
Аз знам от една фр, че Ренесме е "отпечатана" от Джейкъб и той я чака да порасне, за да се ожени за нея, а пък и тя се развивала мн бързо.. нещо такова 8-)

BrainlessROCKBABY
06-14-2009, 13:17
Искаш да кажеш 'белязана'? Мда, така е.

zevzeck
06-14-2009, 21:30
Ами какво да кажа,почитателите на този филм и на тези книги,явно наистина имат някакво затъмнение в черепната си кутия. Пий народе боза! После не се оплаквайте че имате стрии,големи шкембета и гъзове!
Хайде четете книжките,нека онази хубустница авторката ви промива и без това промитите 13 годишни наченки на мозък в простите ви главици! :booooomb: 8-)

EmilyGoesToJail
06-15-2009, 06:49
Ами какво да кажа,почитателите на този филм и на тези книги,явно наистина имат някакво затъмнение в черепната си кутия. Пий народе боза! После не се оплаквайте че имате стрии,големи шкембета и гъзове!
Хайде четете книжките,нека онази хубустница авторката ви промива и без това промитите 13 годишни наченки на мозък в простите ви главици! :booooomb: 8-)
Ахххахаха има да добавиш ощи неща:имитира Хари Потър,шот в 7мата книга на Потър той се жени и всички се женят и Хърмаяни и Рон,също така да не се обиждат феновете ама 4тата книга СИ Е КАТО ЗА МАЙКА МИ! :? :? :? :razz:

unicorn_f
06-15-2009, 07:57
Ахххахаха има да добавиш ощи неща:имитира Хари Потър,шот в 7мата книга на Потър той се жени и всички се женят и Хърмаяни и Рон,също така да не се обиждат феновете ама 4тата книга СИ Е КАТО ЗА МАЙКА МИ! :? :? :? :razz:

Що не си пишете в Анти темата? :?

EmilyGoesToJail
06-15-2009, 08:26
Що не си пишете в Анти темата? :?[/quote]

А ти що не си пишеш във фен-темата.А относно за ХП той се изтърка и вече няма некфи кой знае фенове,ама тая Майер буквално е преписала сценария на Бъфи,убийцата на вампири и Ромео и Жулиета....и на всичкото отгоре и тея двамата се женят както ХП се жени преди да излизе BD....така че добре си е преписала ХП,щото ХП излизе доста по-рано отколкото BD :-x :-P

JustLikeHeaven
06-15-2009, 09:27
Мен лично "Здрач" ми хареса,не съм чела книгата,за да кажа дали ми харесва като цяло сагата.Ако я прочета ще кажа дали филма е добре направен.Актьорите не са зле,но ролите не са кой знае какво.Да Кристен според мен е ужасно красива :-) Е,това е от мен!

lipstik
06-15-2009, 10:22

Пхахаха ти си била адски проста.И по кое го имитира,защото аз съм чела и двете и не съм видяла някаква заченка на имитация?
Ааа не сега видях какво имитира.Това,че накрая героите се женят(защото в никоя друга книга не го правят) :razz: :razz: :lol: :lol: .Зле си.

streamers
06-15-2009, 18:32
Едно не можах да разбера:
Абе антита на Здрач нали си имате Анти тема! Пишете си в нея :smt076

А и имам един въпрос :oops: Сега последно спряха ли снимките на втора част заради делото или не :-o

JustLikeHeaven
06-15-2009, 18:34
Най-не давам да обиждате Кристен....Който я обижда да си ходи в анти-темата....Другите много не ме греят :-)

unicorn_f
06-15-2009, 18:44
Едно не можах да разбера:
Абе антита на Здрач нали си имате Анти тема! Пишете си в нея :smt076

А и имам един въпрос :oops: Сега последно спряха ли снимките на втора част заради делото или не :-o

не са ги спрели и дело няма,филма продължава да се снима дори вече има трейлъри с части от филма

Тва дето се женят наистина е тъпо да кажете,че е преписано от ХП,би трябвало да знаете,че не само в тези 2 поредици хората се женят.
И не мога да разбера кво толкова като прилича на това или онова-всички любовни истории си приличат по нещо,писателката просто я е разкрасила малко.

JustLikeHeaven
06-15-2009, 19:40
Unicorn_f съгласна съм....А и да краде,има си деца,има си пари....От какво се нуждае повече човек....Мислих си,че щеше да бъде добре,ако накрая Бела умре....Но Стефани е решила друго яче :-)

streamers
06-15-2009, 20:20
Ясно е че съм фенче на поредицата, но ако трябва да съм чесна последната 4та част ми идва в повече...

lipstik
06-16-2009, 08:43
Оффф нямам търпение да излиза Зазоряване.Някой случайно да знае кога ще излиза?

JustLikeHeaven
06-16-2009, 08:49
Оффф нямам търпение да излиза Зазоряване.Някой случайно да знае кога ще излиза?
Да,на български мисля,че юли или август?Може и по-рано???А филма се очертава за 2011 :-)

lipstik
06-16-2009, 10:16
Мдам филма си е далечко.Щом премиерата в САЩ е ноември месец тука ще е януари или февруари.....а как не ми се чака...

woshata
06-16-2009, 10:24
ЛЮБИМАТА МИ ТЕМА!

JustLikeHeaven
06-16-2009, 10:39
Мдам филма си е далечко.Щом премиерата в САЩ е ноември месец тука ще е януари или февруари.....а как не ми се чака...
Аз не мога да схвана защо пумии като "Училищен Мюзикъл" и други подобни ги пускат в БГ точно на датата на световната премиера,а "Здрач" закъсня 2 месеца.Знаех за този филм много преди да добие БГ фенове и казвам на едни от моя клас:"Изтеглих си един филм от замундата....Не е лош....."...Те не го харесаха много,ама като дойде в БГ-истерия!!!!

lipstik
06-16-2009, 10:40
Аз не мога да схвана защо пумии като "Училищен Мюзикъл" и други подобни ги пускат в БГ точно на датата на световната премиера,а "Здрач" закъсня 2 месеца.Знаех за този филм много преди да добие БГ фенове и казвам на едни от моя клас:"Изтеглих си един филм от замундата....Не е лош....."...Те не го харесаха много,ама като дойде в БГ-истерия!!!!

Е то сега туко-виж като са видели колко фенове има да го пуснат на официалната дата

JustLikeHeaven
06-16-2009, 10:51
Чуди им се на хората.....На седмица по един филм се пуска,а на месец-2-3 нови....Да не говорим,че филмите по кината съ тъпи...Затова не обичам много да ходя на кино...И да бяха пуснали още някой филм с героите от "Здрач",защото много хора ги харесват и искат да видят други филми с тях.......... :-)

mumiikataa
06-16-2009, 11:01
Зазоряване излиза след по-малко от месеццццц. На 13 юли. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

streamers
06-16-2009, 13:18
Зазоряване излиза след по-малко от месеццццц. На 13 юли. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

:grin: :grin: :grin: Най накрая! Едно е да го четеш на английски, друго пък некви жалки фен преводи по нета и съвсем друго е да хванеш в ръце дебелите корици с уникална илюстрация и да се потопиш в любимата си сага на родния ти език :smt007

lipstik
06-16-2009, 14:17

Олееееее да.Сега и аз видях в сайта на Егмонт.Лелеле просто много се радвам,че най-накрая ще я прочета :grin: :grin: :grin: :grin: .Обаче като я прочета ще ми е гадно,защото е последната. :cry: :cry:

JustLikeHeaven
06-16-2009, 14:23
Аз засега я чета в нета....Просто ми се струва най-най-интересна от всички,защото е последна и очакваш края...Ама все си мисля,че Бела трябваше да УМРЕ,а петата част да разказва за живота на дъщерята на Бела и Едуард...Обаче Стефани не е искала така..... :( :( :(

streamers
06-16-2009, 15:26
Наистина щеше да е по добре Бела да умре, така се получава адски сладникаво :(

TeenSpirit
06-16-2009, 16:23
Наистина щеше да е по добре Бела да умре, така се получава адски сладникаво :(
Тва значи, че и Едуард трябва да умре... което значи, че леко ще понадоби на блюдкаша "Ромео и Жулиета"...

streamers
06-16-2009, 18:47
Първо Едуард едва ли щеше да сложи край на живота си щом имам дете от нея за което да се грижи и обича, второ то вече в Новолуние си беше точно Ромео и Жулиета 8-)

kattetty95
06-17-2009, 08:08
Ем да,то в началото така и започва,когато те гледат филма в Бела и Едуард цитира някои фрази ии т.н. .Но ако Бела беше умряла най-вероятно Джейкъб щеше да направи нещо на Едуард или на себе си или щяха да се избият взаимно...но така вече е написано и според мен се е получило супер!Сега нямам търпение да излезе Новолуние и има информация,че на 20ти ноември е и предпремиерата и в БГ. :grin: Дано да се окаже истина.И дано поне филма да е по-правдоподовен с книгата,защото филма "Здрач" е толкова различен и променен от книгата и някои важни и интересни моменти са или изтрити,или променени....

JustLikeHeaven
06-17-2009, 08:22
Аз пък искам на премиерата да дойдат Едуард и Бела...Ама на кукуво лято :( :( :( :( :(

kattetty95
06-17-2009, 08:45
не е възможно да дойдат...толкова малка държава сме,че не им правим никакво впечатление :(

JustLikeHeaven
06-17-2009, 08:48
не е възможно да дойдат...толкова малка държава сме,че не им правим никакво впечатление :(
:( :( :( Да,знам,знам....Те дори не знаят къде е България....Всъщност Робърт знае,защото е близък приятел с този българина от Хари Потър...Станислав май се казваше :D

teenems
06-17-2009, 11:47
http://www.youtube.com/watch?v=1l71UXPtBng&feature=related

трейлър на 3 част

нещо не мога да разбера ,мляскат се и нищо повече и после Бела бременна :-o

а лапето им Ренесме ли е ?

на 2.00 мин. гледайте ..

JustLikeHeaven
06-17-2009, 12:07

трейлър на 3 част

на 2.00 мин. гледайте ..

Да,това е фан мейд трейлър...Значи Бела прави секс с Едуард,мисля,че беше така....И впоследствие тя забременява с полу-човек,полу-вампир....Бебето расте много бързо и чупи прешлените,таза и гръбнака й...Те го правят на медения си месец...Бела моли Едуард....Името на бебето идва от Рене (майката на Бела) и Есме-Едуардовата....Аз я чета от онзи ден...

lipstik
06-17-2009, 12:25

трейлър на 3 част

на 2.00 мин. гледайте ..

Да,това е фан мейд трейлър...Значи Бела прави секс с Едуард,мисля,че беше така....И впоследствие тя забременява с полу-човек,полу-вампир....Бебето расте много бързо и чупи прешлените,таза и гръбнака й...Те го правят на медения си месец...Бела моли Едуард....Името на бебето идва от Рене (майката на Бела) и Есме-Едуардовата....Аз я чета от онзи ден...

Като пишеш такива неща,напиши първо спойлер с големи букви,че има хора,които още не са я чели и няма да им е интересно 8)

JustLikeHeaven
06-17-2009, 12:40
:D Аз не искам да развалям интересното,обаче на мене ми харесва най-много последната и първата част....Съжалявам,ако съм развалила очакваното от вас....Не е нарочно :(

teenems
06-17-2009, 13:38
добре аз ще ти пиша лично да ми кажеш ,любопитно ми е 8-)

а някой да има линк към официалния трейлър на Eclipse ?

опаа каква хубава снимка открих ..
http://igossip.com/photos/gossipgirls_Celebrity_82858_kristen_stewart_couver _cuts.jpg

unicorn_f
06-17-2009, 19:40
добре аз ще ти пиша лично да ми кажеш ,любопитно ми е 8-)

а някой да има линк към официалния трейлър на Eclipse ?

http://igossip.com/photos/gossipgirls_Celebrity_82858_kristen_stewart_couver _cuts.jpg

о да снимката е супер нямам думи :lol: :razz: :razz:
а колкото за трейлъра на Eclipse има само фен трейлъри,няма как да има официален след като още снимат Новолуние

kattetty95
06-18-2009, 08:38
те свършиха със снимките на новолуние и сега Роб снима филма Remember Me,а Кристен някакъв друг,ама не му знам името (с Джоан Джет ).сега остава да направят спец. ефектите на новолуние ии да дочакаме ноември... :lol:

narkomanka
06-18-2009, 09:28
:D Аз не искам да развалям интересното,обаче на мене ми харесва най-много последната и първата част....Съжалявам,ако съм развалила очакваното от вас....Не е нарочно :(
И на мен ми харесаха първа и последната част най-много :grin:

BloomF
06-19-2009, 13:51
Къв официален трейлър на Затъмнение бе? Че то още снимките не са почнали :D

JustLikeHeaven
06-19-2009, 15:13
http://igossip.com/photos/gossipgirls_Celebrity_82858_kristen_stewart_couver _cuts.jpg[/quote]
Ееее,голяма работа,че така изглежда...Вие да не сте Мис Свят...И Бритни,и Мадона изглеждат така :( :( :( Мене се ме кефи и без грим :-) :-) :-)

teenems
06-20-2009, 14:23
http://photos.twilightladies.com/displayimage.php?album=lastup&cat=24&pos=4

с черна и къса коса ?!
за късата ,май трябвало да се подстриже за някакъв филм ,ама ЧЕРНА !?

аз я харесвам с дълга и чуплива кестенява коса .но нещо ми се струва ,че косата и е 2 цвята :shock: .например на подписа на JustLikeHeaven отзад е черна , а отпред кестенява :D

EmilyGoesToJail
06-20-2009, 18:01
на4и таа криститен стюърд е некфа горзна пубертетцка пъпкка дето прили4а на нарокман на снимките...незнам кфо и се кефите ама тая кифла секи я ебе ужасна е :-x :-x :-x :-x :-x :-x ооо криситнен о едуърт само за теа селяни говорите :o

unicorn_f
06-20-2009, 19:15
на4и таа криститен стюърд е некфа горзна пубертетцка пъпкка дето прили4а на нарокман на снимките...незнам кфо и се кефите ама тая кифла секи я е** ужасна е :-x :-x :-x :-x :-x :-x ооо криситнен о едуърт само за теа селяни говорите :o

имената им не можем да напишем,инъче ги мразим :D :D

BloomF
06-20-2009, 19:18
на4и таа криститен стюърд е некфа горзна пубертетцка пъпкка дето прили4а на нарокман на снимките...незнам кфо и се кефите ама тая кифла секи я е** ужасна е :-x :-x :-x :-x :-x :-x ооо криситнен о едуърт само за теа селяни говорите :o

Оу, колко си умен!

xoxi
06-20-2009, 19:43
Хай ви, аз съм новаче тук :-D
За какво си говорите ?
Някой прочете ли вече книгите ?

unicorn_f
06-20-2009, 19:47
За какво си говорите ?
мм дам аз да ти на коя си :P

xoxi
06-20-2009, 19:50
За какво си говорите ?
мм дам аз да ти на коя си :P

аз съм до Breaking Dawn, 28-ма глава :P
какво мислиш за тази книга ? :)

unicorn_f
06-20-2009, 19:59
емии интересна е,но е много предсказуема :P инъче ми харесва,като е замисля май само 2та и 3та са скучни донякъде,но 1ва и 4та са яки,макар че и 2та ми харесва,само в началото и в края 8-) аа какво точно става сега където си ти,че не помня 8-)

xoxi
06-20-2009, 20:07
Алис вижда, че Волтури идват :D
И мен май само първата и тази ми харесват..
Аз исках Джейк да бъде с Бела.. а то какво стана.. :-D

unicorn_f
06-20-2009, 20:13
:D да бе тя да не е педофилка той е по-малък от нея,освен това като ги сравниш по характер с Едуард как може да предпочиташ Джейк,вярно че е сладур ама....

JustLikeHeaven
06-20-2009, 20:17
Скъпа,знаеш ли,че проявяваш завидна интелигентност....Но все си мисля,че истинското име на Криститен е Кристен :D Или аз греша,или пресата лъже,или въпросната Криститен е китайка :lol: ?Когато прочетох първата част,така и не споменаха името Едуърт....Или аз чета неправилно,или ти си нямаш никаква идея от замисъла на романите...Сигурна съм,че са ти ги разказали накратко,колкото да схванеш сюжета......НО,ти така не си го разбрала,защото,ако беше прочела книгите щеше да напишеш Едуард,а ако не Кристен,поне Кристин...Просто преди да обиждаш се научи да пишеш грамотно и не слизай по-долу от ничие достойнство,защото си слязла толкова ниско,че когато "Eдуърт" те види,със сигурност няма да те хареса...Когато идваш от никумо неизвестна държавица от 7 милиона,с най-известен квартал Бояна,все си мисля,че Едуърт няма да е чувал това име...Но не забравяй,че той има милиони фенове и доста пари и хич не му пука какво мислиш...Но както знаеш всички сме чували за Холивуд,но боже....Бояна е толкова известен квартал,че Робърт може да си купи 10 къщи,а ти-кварталната курвичка,никога няма да видиш Холивуд...А ако греша,извинявай,но ти винаги ще си останеш в кафето и ще мечтаеш някой ден,ако не е Ник Джонас,поне да са Бахамите...Накратко-не обвинявай хора,достигнали повратна точка в кариерата си и не ги съди за филмите,а за живота им.. :( Също така,не ругай човек,който не познаваш....

JustLikeHeaven
06-20-2009, 20:19
:D да бе тя да не е педофилка той е по-малък от нея,освен това като ги сравниш по характер с Едуард как може да предпочиташ Джейк,вярно че е сладур ама....
Този Тайлър-Джейкъб ми изглежда леко противен....Единственото,ко то искам Робърт да направи е да се подстриже и да си оформи веждите.....Както е във филма...Тогава ще стана негова законна съпруга... :D

unicorn_f
06-20-2009, 20:35
Този Тайлър-Джейкъб ми изглежда леко противен....Единственото,ко то искам Робърт да направи е да се подстриже и да си оформи веждите.....Както е във филма...Тогава ще стана негова законна съпруга... :D

мм според мен е много по-сладък от Робърт,и той е готин но не чак толкова колкото се прехласвате по него всички...според мен просто ви хаерсва ГЕРОЯ ЕДУАРД (и на мен ми харесва де) и от там си мислите че Робърт е страхотен....как така никой не вдигаше толкова пара като участва в Хари Потър..просто тогава не играеше главна роля и не беше толкова гримиран,за това никой не го забеляза,а сега като е главния герой всички се влюбиха в него..освен това според мен е много по добре с дълга коса,отколкото с къса и зализана нанякъде,а за веждите съм съгласна,макар че те и във филма не са кой знае колко оформени...колкото до Кристен-сладка е,но не ми харесва как си изигра ролята като Бела в Здрач,в Новолуние може да е по-добре нз,но в Здрач на някои места е супер неадекватна...не ми направи добро впечатление с тази си игра,според мен биха могли да намерят и по свестна актриса,но нз коя...пак казвам,че нямам нищо против нея,да не ме нападаш че гледам-голяма си и фенка 8-)

JustLikeHeaven
06-20-2009, 20:40
Да,исках да кажа,че изобщо не ми допада Робърт....Едуард е типичен-има го само в приказките...Докато Джейкъб го срещаш навсякъде...А магията на филма идва от нереалистичния и ужасно загадъчен герой,който е твърде невъзможно да срещнеш и да те обича вечно...

unicorn_f
06-20-2009, 20:43
Да,исках да кажа,че изобщо не ми допада Робърт....Едуард е типичен-има го само в приказките...Докато Джейкъб го срещаш навсякъде...А магията на филма идва от нереалистичния и ужасно загадъчен герой,който е твърде невъзможно да срещнеш и да те обича вечно...
\:D/ донякъде съм съгласна
http://twilight.foromotion.net/index.htm <- форум само за Здрач е :P 8-)

JustLikeHeaven
06-20-2009, 20:49
Аз пък да ти кажа да влезещ в http://www.teenchoiceawards.com/ и да гласуваш за "Здрач"....Регистрацията е 20 секунди...Ако искаш,не си длъжна..."Здрач" има най-много номинации :D

xoxi
06-20-2009, 20:58
Лелеее как може да не харесвата Джейк :shock: 8-)
Мен в четвъртата книга мааалко ме дразни с това си държание, но пък в предишните беше страхотен.
Хм.. предпочитам топлото пред студеното 8-)
А във филма.. Тейлър.. ем определено си представях Джейкъб като нещо такова.. Много добре си изигра ролята момчето.. Дългата коса му отива повече от късата :-D

А относно това Бела дали е педофил :D Ем поне разликата между Бела и Джейк е по-малка от тази между Бела и Едуард :grin:

JustLikeHeaven
06-20-2009, 21:00
Лелеее как може да не харесвата Джейк :shock: 8-)
Мен в четвъртата книга мааалко ме дразни с това си държание, но пък в предишните беше страхотен.
Хм.. предпочитам топлото пред студеното 8-)
А във филма.. Тейлър.. ем определено си представях Джейкъб като нещо такова.. Много добре си изигра ролята момчето.. Дългата коса му отива повече от късата :-D

А относно това Бела дали е педофил :D Ем поне разликата между Бела и Джейк е по-малка от тази между Бела и Едуард :grin:
ОМГ!!!Бела не е педофил....Вие разликата от 3-4 години си мислите,че е цяла вечност...То някои се женят за по-възрастни с 10 години :D

unicorn_f
06-20-2009, 21:06
навсякъде където видях Здрач гласувах за него :D
Джейк ми харесва повече с къса коса
иии според мен не изглежда добре момичето да е по-голямо от момчето :P :P

xoxi
06-20-2009, 21:07
JustLikeHeaven ама аз не съм казала, че Бела е педофил 8-)
Просто unicorn_f спомена нещо и за това :)

JustLikeHeaven
06-20-2009, 21:07
Ааааа,предпочитам Б+E,отколкото Б+Д!

xoxi
06-20-2009, 21:08

Че той Джейк изглежда ли по-малък.. :lol:
Нали двамата с Бела играха на една игра и си даваха години.. Джейк беше доста по-напред от нея 8)

xoxi
06-20-2009, 21:10

Аз попринцип и двамата ги предпочитам заедно.. Само, че дългата коса, височината и топлината на Джейкъб ме грабнаха :oops:

JustLikeHeaven
06-20-2009, 21:11

Аз попринцип и двамата ги предпочитам заедно.. Само, че дългата коса, височината и топлината на Джейкъб ме грабнаха :oops:
Мен ме грабна красивият Едуард :D Джейкъб го харесвам като приятел,ама Едуард......Хммм :-D

unicorn_f
06-20-2009, 21:14
ии аз предпочитам Б+Е 8-)
JustLikeHeaven ти май нещо мн се вживяваш в историята :-D 8-)

xoxi
06-20-2009, 21:17
ии аз предпочитам Б+Е 8-)
JustLikeHeaven ти май нещо мн се вживяваш в историята :-D 8-)

Е няма лошо да се вживява момичето ;)
Аз имам един приятел, който е грамаден.. над 1,90.. Познаваме се от интернет, но си го представям на живо да е един такъв топличък и мекичък :razz: Та дам.. както казвах - няма лошо...

unicorn_f
06-20-2009, 21:20
мии нзз като чета какво чувства като е с Едуард ми става мн яко и искам да са заедно,като чета като е с Джейк как се чувства той пак ми става яко и искам да е с него ама няма как...тряа да е един тя избра Едуард и аз бих избрала с него :P

JustLikeHeaven
06-20-2009, 21:21
Какво като се вживявам...Вие като сте влюбени,мислите само за момчета.... :D

unicorn_f
06-20-2009, 21:24
нищо просто отбелязвам 8-)

xoxi
06-20-2009, 21:38

а така.. подреди ни.. 8-)
ти в Едуард ли си влюбена ? :)

JustLikeHeaven
06-20-2009, 21:41
Абе влюбена на кукуво лято...Просто много искам да има такива мъже в реалния живот,а не в някаква забутана и мрачна гора...Там кой знае какви ги има :D

JustLikeHeaven
06-20-2009, 21:43
И колко пъти да повтарям.Робърт ми е противен,не ми харесва,не го искам...Вие само си мислите,че го харесвам :( Ще спра да пиша тук!

xoxi
06-20-2009, 21:48
И колко пъти да повтарям.Робърт ми е противен,не ми харесва,не го искам...Вие само си мислите,че го харесвам :( Ще спра да пиша тук!

Недей..
аз за първи път май те виждам тук и не знам какво си казвала :-o :(
Май ти схванах идеята обаче..
Аз мисля, че има момчета като Едуард (като изключим това, че Ед е вампир) .. Просто са рядкост и не всяка има късмета да намери такова момче :)

JustLikeHeaven
06-20-2009, 21:49
:( :( :( :(

JustLikeHeaven
06-20-2009, 21:50
:( :( :( :(

xoxi
06-20-2009, 21:56
какво ? :)

JustLikeHeaven
06-20-2009, 21:59
Ааа,нищо,просто много хора се запалиха по филма,надявам се Новолуние да е ощи по-добър :-)

xoxi
06-20-2009, 22:01
От това, което се вижда, явно ще е по-добър :)

kattetty95
06-21-2009, 08:51
от трейлъра като видях джейк и как се превръща във вълк ии направо...щях да раздера монитора и да влезна при него 8-) мн е сладък и с онези го0олеми мускули и къса прическа... :grin: просто вече нз как ще издържа до 20ти ноември или до по-късно :cry:

JustLikeHeaven
06-21-2009, 09:40
Да го бяха пуснали през август.....Толкова късно не ми се чака,че ще взема да отида в Лос Анжелис и да открадна лентата :D

kattetty95
06-21-2009, 10:04
и аз съм с теб :D

teenems
06-21-2009, 10:21
а другите филми докато излязат #-o

JustLikeHeaven
06-21-2009, 10:28
"Затъмнение" през 2010,а "Зазоряване"-след 2 години :( -2011....Дотогава ще ми омръзне да чакам и ще го забравя :D

TheGossipGirl
06-21-2009, 10:49
Филмът е невероятен, книгите също. С нетърпение чакам премиерата на "Новолуние", интересна ще ми Дакота Фанинг, в ролята на Джейн!

lipstik
06-21-2009, 11:38
от трейлъра като видях джейк и как се превръща във вълк ии направо...щях да раздера монитора и да влезна при него 8-) мн е сладък и с онези го0олеми мускули и къса прическа... :grin: просто вече нз как ще издържа до 20ти ноември или до по-късно :cry:

Аз докато го гледах и настръхнах цялата.Много се радвам,че ще го дават в почти целия филм.

JustLikeHeaven
06-21-2009, 11:41
Да бе,в "Новолуние" присъства повече Джейкъб :( .......Ама Едуард,Бела и Джейкъб са главните роли,а останалите-поддържащи!

lipstik
06-21-2009, 11:43
Алис също много я има.

unicorn_f
06-21-2009, 11:46
Да бе,в "Новолуние" присъства повече Джейкъб :( .......Ама Едуард,Бела и Джейкъб са главните роли,а останалите-поддържащи!

ами ако си чела Браво мисля че там беше пишеше,че всички си мислят че Едуард почти няма да го има във филма,но всъщност всеки път когато Бела го сънува,чува гласа му,или си го спомня по какъвто и да е начин,ще го показват :P а ии мн се радвам че Джейк ще е с къса коса ии ще е е страхотен в Новолуние нямам търпение да излезе :-)

lipstik
06-21-2009, 11:48
Джейк определено с къса косичка е много по-сладък.Обаче май в Затъмнение пак ще е с дълга,защото така беше в книгата.А аз не искам така :booooomb:

JustLikeHeaven
06-21-2009, 11:50
Аз списания от рода на "Браво" не чета,затова не знам...Просто казвам,че книгата е предимно за Едуард и Бела,и Джейкъб,нали....Това имам впредвид,а вече другите са малко по-встрани...Аз много харесвам и тази Ашли Грийн,но не ми допада героинята на Ники Рийд...Прекалено горделива ми се струва,иначе Едуард си е Едуард-темата ми за него се изчерпа в добрия смисъл,Бела за мене си е най-готината и хубавата,просто Джейкъб и Розали някак не ми допадат...

lipstik
06-21-2009, 11:54
И аз Розали не я харесвам.Първо,че самата актриса не блести с такава красота,както в книгата и в самия филм тази нейна надменост много дразни..

JustLikeHeaven
06-21-2009, 11:59
И аз Розали не я харесвам.Първо,че самата актриса не блести с такава красота,както в книгата и в самия филм тази нейна надменост много дразни..
Алис ми изглежда симпатяга и във филма,и на снимките извън него...Ники Рийд просто.....Как да кажа....Ужасна ми е,а и с тази коса на блондинка убива рибата :D Много правилно каза-Прекалено надменна и горделива,владее света...И се държеше гадно с Бела... :(

unicorn_f
06-21-2009, 12:23
JustLikeHeaven,един съвет - спри да пишеш в Анти фен темата,остави ги да пишат каквото си искат , прави са и те имат право на мнение,просто не си хаби нервите с тях

JustLikeHeaven
06-21-2009, 12:34
JustLikeHeaven,един съвет - спри да пишеш в Анти фен темата,остави ги да пишат каквото си искат , прави са и те имат право на мнение,просто не си хаби нервите с тях
Хайде и ти почна,на мене ми е забавно да ги дразня,и да им им докажа,че колкото и да е тъп Едуард и колкото и да е грозна Бела,просто завистта поваля всичките анти-фенове...Както казах вече в анти-темата-700 милиона струват повече от едно анти-фен клипче...А аз искам да кажа,че и да обвиняват и да ругаят,"Здрач" има повече фенове,отколкото са клипчетата и псувните на анти-феновете...На кой му пука,дали им харесва....Робърт и Кристен имат фенове,че останалите 10 милиона,които мразят филма се събират в една малка държавица... :D

unicorn_f
06-21-2009, 17:59
ми щом казваш,ама да ти кажа честно не вярвам да се дразнят :P

JustLikeHeaven
06-21-2009, 18:08
"Здрач" обявява кастинг за Затъмнение- http://www.backstage.com/bso/news-and-features-news/casting-news-the-twilight-saga-eclipse-1003986231.story ,но само в САЩ.... :(

unicorn_f
06-21-2009, 18:13
хах якичко 8-) много ясно че ще е само в САЩ 8-)

JustLikeHeaven
06-21-2009, 18:20
Току-виж сме станали статисти и да махаме на камерата:"Хей,хора ние сме от България...."....Че да ни вземат с поне една-две реплики :D 8-)

unicorn_f
06-21-2009, 18:26
дааа бееее :lol: :lol:

kattetty95
06-21-2009, 19:11
хора ето малко клипчета за тези,които не са ги гледали :)
http://vbox7.com/play:789a2eca - дубльора на Роб
http://vbox7.com/play:9748ec4a - изрязани сцени от Здрач
http://vbox7.com/play:0fdfe9b9 - изрязани сцени от Здрач II - в началото мн ме е яд,че са го отрязали :D

lipstik
06-22-2009, 05:21
Току-виж сме станали статисти и да махаме на камерата:"Хей,хора ние сме от България...."....Че да ни вземат с поне една-две реплики :D 8-)

Аз не бих отказала да играя и ролята на Мария :D ,искам да ме има във филма,дори и за толкова малко..

unicorn_f
06-23-2009, 21:19
абе тая тема нещо замря :D на мен ли ми се струва или напоследък много хора почнаха да си слагат по профилите картинки на Здрач :---)
феновете се увеличават ухуууууу :---) :smt041 :smt060 :grin:

JustLikeHeaven
06-23-2009, 21:34
абе тая тема нещо замря :D на мен ли ми се струва или напоследък много хора почнаха да си слагат по профилите картинки на Здрач :---)
феновете се увеличават ухуууууу :---) :smt041 :smt060 :grin:
Няма друг начин,просто...Само ми се искаше да не бяха сложили Ники Рийд във филма...Той е един от любимите ми,обаче не ми е любим заради момичето,което изпълнява ролята на Розали...Хъх :D Мое мнение!

unicorn_f
06-23-2009, 21:40
абе честно да ти кажа в сравнение с книгата,филма си е голям боклук 8-) сякаш други филми по книги са направени много по-добре а с тоя много са се изложили,то бива бива промени ама чак пък толкова ли бе :?
аз първо гледах филма и много ми харесаот него се зарибих по сагата ,после прочетох 2,3,4,5 и после 1ва книга иии тогава много ми се промени мнението за филма :?

JustLikeHeaven
06-23-2009, 21:43
абе честно да ти кажа в сравнение с книгата,филма си е голям боклук 8-) сякаш други филми по книги са направени много по-добре а с тоя много са се изложили,то бива бива промени ама чак пък толкова ли бе :?
аз първо гледах филма и много ми харесаот него се зарибих по сагата ,после прочетох 2,3,4,5 и после 1ва книга иии тогава много ми се промени мнението за филма :?
:D Ко да се прави.... :(

unicorn_f
06-23-2009, 21:49
еми например може Новолуние да го направят по -добре 8-) ама де тоз късмет :booooomb:

mumiikataa
06-24-2009, 04:57
Най-глупавото на "Здрач" беше, че самото качество на филма е като от хоум камера...Но сега с новия режисьор дано по-добре да е.
Бтв имам един сценарий на "New moon" на английски. Не знам дали ще е той, но ако някой иска, може да драсне едно ЛС :)

Minerva
06-25-2009, 18:22
домързя ме да чета цялата тема , ама нали трябва да си изкажа мнението :grin: хехе.... Филмчето на мен ми хареса с изкл. на 2-3 по-измислени момента :) Действа ми малко по-така , защото много ми напомня за моя дом :oops:

Pamie7o
06-25-2009, 18:26
Най-глупавото на "Здрач" беше, че самото качество на филма е като от хоум камера...Но сега с новия режисьор дано по-добре да е.
Бтв имам един сценарий на "New moon" на английски. Не знам дали ще е той, но ако някой иска, може да драсне едно ЛС :) Дано да е по-добре...
Като гледах трейлъра ми се стори по-добро качеството.

teenems
06-26-2009, 14:00
днес отидох да си взема "новолуние . до 30 стр съм .

засега да интересно е ,но мисля че Стефани малко преиграва . То човек може да не иска да празнува рд-то си ,ама чак пък толкова

lipstik
06-27-2009, 08:40
http://twilightladies.com/2009/05/25/new-moon-premiere-bulgaria/#respond

Премиерата в България ще излезе заедно със световната :grin:

kattetty95
06-27-2009, 09:08
а във Франция предпремиерата е на 18ти ноември :lol:

Pamie7o
06-27-2009, 16:07
а във Франция предпремиерата е на 18ти ноември :lol: http://www.youtube.com/watch?v=Wyn40yYGcwQ&feature=player_embedded :D :D :D
Много странно ми звучи на френски :D
Е се пка, браво на французите...

teenems
06-27-2009, 19:43

ЙЕЕЕ ! супер,много се радвам ! :grin: :grin:

xoxi
06-27-2009, 19:54

и аз и аз..
нямам търпение да видя филма.. имам доста големи очаквания, дано не са напразни :-o

mumiikataa
06-27-2009, 20:09

и аз и аз..
нямам търпение да видя филма.. имам доста големи очаквания, дано не са напразни :-o
Подкрепяяямммм :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Pamie7o
06-28-2009, 06:56

и аз и аз..
нямам търпение да видя филма.. имам доста големи очаквания, дано не са напразни :-o Доколкото разбрах филма наистина ще бъде по-добър от Здрач и дано :grin: не сте ли забелязали като гледахте трейлъра какво е качеството? Много по-добро е от това на Здрач според мен....

xoxi
06-28-2009, 11:01
^ по-добро е, но качеството на филма не отговаря и на играта и сценария ;)
все пак.. сигурно ще е по-добър :)

kattetty95
06-30-2009, 07:40
хораа този уикенд излиза нов трейлър на новолуние!!! :grin: :grin: :grin:

lipstik
06-30-2009, 07:43
Наистина ли ?Много се радвам.А да не забравяме,че на 13 ще излиза и Зазоряване :grin:

teenems
06-30-2009, 07:50
охоо ,нямам търпение да гледам новия трейлър

zai4ety13
07-01-2009, 09:27
Някой може ли да напише линк към новият трейлър ако е излязъл

BeeRy
07-01-2009, 19:55
da molq vi daite link na noviq treilar... :) ina4e az sam edin ot nai golemite fenove na zdra4 :-) :-)

SummerMakesMeHappy
07-01-2009, 21:15
http://www.youtube.com/watch?v=KYBF3HKzrmE

ето линк към трейлъра :)

billytalent
07-01-2009, 21:38
Нямам търпение вече да гледам филма :lol:

lipstik
07-02-2009, 08:58
Пълният трейлар още не е излезнал,но скоро ще е.

kattetty95
07-02-2009, 10:11
а снимките по "Затъмнение" започват на 17 август и продължават до 31 октомври във Ванкувър :P

graceless
07-02-2009, 10:16
а снимките по "Затъмнение" започват на 17 август и продължават до 31 октомври във Ванкувър :P
тази година?Аз иначе знам,че не се снимат по 2 филма от една и съща поредица за 1 година.Откъде го видя това?

Dementia
07-02-2009, 10:34
А разбрахте ли, че четвъртата книга "Зазоряване"излиза на 13 юли :grin: :oops:

lipstik
07-02-2009, 11:08
Мдам,отдавна

kattetty95
07-02-2009, 12:29
тази година?Аз иначе знам,че не се снимат по 2 филма от една и съща поредица за 1 година.Откъде го видя това?
Цитирам:
"МТВ потвърдиха, че снимките по "Затъмнение" ще започнат на 17 август във Ванкувър и ще продължат до 31 октомври. Режисьор ще е Дейвид Слейд, а сценарист ще е отново Мелиса Розенберг. Статията можете да видите : http://moviesblog.mtv.com/2009/06/30/the-twilight-saga-eclipse-shoot-dates-revealed/ "

Tiin
07-02-2009, 12:51
www.twilight-only.dir.bg <---------Moq sait za Twilight nov e suzdadoh go na 30 juni no sega go pulnq s info

DiScOnEcTeD
07-02-2009, 13:17
кога ще допише и 5тата книга ... :cry: :cry: :cry: :cry:

Tiin
07-02-2009, 17:26
Ами нямам никаква представа.Ама мисля,че ще е от името на Едуард. :-|

Eclipse22
07-02-2009, 17:48
Tva e ynikalen film,a i novolunie 6te e super gotin....No iam edin vupros otnosno 5-tata kniga: dali 6te q izdadat??? :) :)

Ignore
07-02-2009, 18:00
За 5-тата книга мисля че ще я идават ам нямам представа кога.А вие какво мислите за Бела :-o

graceless
07-02-2009, 18:09
От филма,а и и извън него най-много харесвам Ашли Грийн-Алис просто другите като ги погледна,толкова да не ги харесвам,че и филма ми беше скучен.Ашли изглежда сладка и забавна

Tiin
07-02-2009, 18:37
Allice,Eduward,Bella te sa unikalni drugite ne struvat :P

Eclipse22
07-02-2009, 18:54
Хммм...Бела ме радва готина душица е.Алис (Ашли Грийн) :-) най-много ме радва от всички...иначе всички са готини! :)

DiScOnEcTeD
07-02-2009, 19:01
бела си е мн готина само е много стисната ама иначе си е супер :-) :-)

Tiin
07-02-2009, 20:09
Mn me drazni Jacob :lol:

unicorn_f
07-02-2009, 20:11
бела си е мн готина само е много стисната ама иначе си е супер :-) :-)
моляя кое и е стиснатото :lol:

unicorn_f
07-02-2009, 20:13
Tva e ynikalen film,a i novolunie 6te e super gotin....No iam edin vupros otnosno 5-tata kniga: dali 6te q izdadat??? :) :)
има 12 глави пуснати в интернет,но никой не знае дали писателката ще допише книгата,всечки казват различни работи,според мен няма да я довърши