PDA

View Full Version : Фен тема - Здрач

Страници : 1 2 [3] 4 5 6 7 8

BloomF
07-02-2009, 20:17
Tva e ynikalen film,a i novolunie 6te e super gotin....No iam edin vupros otnosno 5-tata kniga: dali 6te q izdadat??? :) :)
има 12 глави пуснати в интернет,но никой не знае дали писателката ще допише книгата,всечки казват различни работи,според мен няма да я довърши

Тя не иска да я довърши, защото тея 12 глави са пуснати в нета...

unicorn_f
07-02-2009, 20:18
Tva e ynikalen film,a i novolunie 6te e super gotin....No iam edin vupros otnosno 5-tata kniga: dali 6te q izdadat??? :) :)
има 12 глави пуснати в интернет,но никой не знае дали писателката ще допише книгата,всечки казват различни работи,според мен няма да я довърши

еми като е проста как ще иска :razz:

BloomF
07-02-2009, 20:20

еми като е проста как ще иска :razz:

Е да, спрямо нас е кофти, че няма да я довърши. Лично аз искам и останалите три книги да ги има от името на Ед. Ноо пък спрямо нея е гадно, че половината книга вече е в нета и вече всички фенове са я прочели..

unicorn_f
07-02-2009, 20:58
Е да ама ако я напише,това ще значи че мисли за феновете и за себе си.Ние ще се радваме на книгата,а тя ще си печели паричките... 8-)
Според мен обаче 5тата трябва да е за живота им им когато Ренезме вече е голяма и да спре до 5та книга,щото да пише всички наново от името на Едуард ще е ебаси скучното.... :?

graceless
07-02-2009, 21:44
бела си е мн готина само е много стисната ама иначе си е супер :-) :-)
На Бела никакви положителни качества не виждам :-o единственият изграден характер във филма за мен е Алис,защото книгите не съм чела и не мога да кажа но иначе Бела ми стои като дупка в цялата история

Tiin
07-03-2009, 07:12
Ami purvo pro4eti knigite i togava govori :-x

lipstik
07-03-2009, 09:20
На мен Бела ми е грозна.То ясно,че в книгата е невзрачна,ама можеха да изберът къде,къде по-хубаво момиче от нея.

BloomF
07-03-2009, 09:31
Е да ама ако я напише,това ще значи че мисли за феновете и за себе си.Ние ще се радваме на книгата,а тя ще си печели паричките... 8-)
Според мен обаче 5тата трябва да е за живота им им когато Ренезме вече е голяма и да спре до 5та книга,щото да пише всички наново от името на Едуард ще е ебаси скучното.... :?

Тя е написала книга за живота им/след като Бела вече е вампир и т.н./, още преди да напише Новолуние, Затъмнение и Зазоряване, но каза, че едва ли ще я издаде, защото книгата съдържа много сексуални моменти/на Бела желанието още не е стихнало :D / иии изобщо живота на двама лудо лудо влюбени... Но и аз искам да я издаде де! Ще бъде супер!

BloomF
07-03-2009, 09:33
На мен Бела ми е грозна.То ясно,че в книгата е невзрачна,ама можеха да изберът къде,къде по-хубаво момиче от нея.

Хах нали? И мене Бела не ми е симпатична/дразни ме!!/. Едуард толкова й даде, а тя после хоп, и Джейкъб била харесвала.

graceless
07-03-2009, 09:34
Ami purvo pro4eti knigite i togava govori :-x
!!!не се заяждай,не всеки на тоя свят ти харесва героите,или ти живееш в книгата и филма и си мислиш,че всеки трябва да обича Едуард и Бела.Незнам дали си ме разбрала,но като някой не ти харесва част от героите не се заяждай,всеки си има мнение.Или вие не гледате мненията и сте готови да обиждате тези които не ги харесват.Аз не споря по твоето мнение,и ти препоръчвам да пишеш на кирилица!!!!

Eclipse22
07-03-2009, 11:01
А пък Джейкъбчоо си е най-добре... :-D него в 3-тата книга яко те тресат хормоните :D :razz:

unicorn_f
07-03-2009, 14:22

Хах нали? И мене Бела не ми е симпатична/дразни ме!!/. Едуард толкова й даде, а тя после хоп, и Джейкъб била харесвала.
+ 1

unicorn_f
07-03-2009, 14:25

Тя е написала книга за живота им/след като Бела вече е вампир и т.н./, още преди да напише Новолуние, Затъмнение и Зазоряване, но каза, че едва ли ще я издаде, защото книгата съдържа много сексуални моменти/на Бела желанието още не е стихнало :D / иии изобщо живота на двама лудо лудо влюбени... Но и аз искам да я издаде де! Ще бъде супер!

и аз искам да я издаде...освен това четох някъде преди време,че имало друга книга,която е била написана само за някоя нейна роднина,но в книгата се разказва същата история, с тази разлика че Едуард никога не напуска Бела,тя не се влюбва в Джейк и върколаците почти не се споменават иииии не помня др какво беше още,но книгата 100% е супер и мн ми се иска да я публикуват и нея,но няма да стане :(

BeeRy
07-03-2009, 17:31
http://www.youtube.com/watch?v=KYBF3HKzrmE

ето линк към трейлъра :)

ms mn :) ama nz kakvo mu e novoto na treilara? 8-)

teenems
07-03-2009, 19:52
^
дадоха ти стария трейлър :wink:

а новия кога трябва да излезе ?

padnaloblak
07-03-2009, 20:52

ау ... я ми кажете колко от вас са си направили труда да купят оригинала а не да го четат от интернет? (нямам предвид авторката на цитата)

прочетох книгата Здрач ( като си направих трода да дам 20 лева защото все паК авторката заслужава признание! ) и да ви кажа ... Бела не е никак невзрачна! все пак разказва от страната на човек , как вижда изяществото на един вампир.. естествено че всеки ще предпочете вампира пред нея ! самата тя го предпочита , но това че няма мраморна кожа и опияняващ дъх , или похотката на Алис или Едуард а вместо това е център на всички злощастни инциденти със своята непохватност е точно мотивът върху който авторката акцентира. целта на този контраст е да покаже разликата между хищника и жертвата... пффф то май някои от вас се имат за фенове на книга написана от името на най-невзрачния герой.... не е ли смешно?!?

graceless
07-03-2009, 20:56
Алис е милион пъти по- от Бела.Бела стои като дупка в цялата история

TrustNobody
07-03-2009, 21:06
бела failz. : |

kattetty95
07-04-2009, 07:41
^
дадоха ти стария трейлър

ами аз както разбрах трябва да излезе или днес,или утре :grin: ама сиг пак ще стане като първия трейлър и ще ни лъжат и ще отлагат датата само :(

lipstik
07-04-2009, 08:09

ау ... я ми кажете колко от вас са си направили труда да купят оригинала а не да го четат от интернет? (нямам предвид авторката на цитата)

прочетох книгата Здрач ( като си направих трода да дам 20 лева защото все паК авторката заслужава признание! ) и да ви кажа ... Бела не е никак невзрачна! все пак разказва от страната на човек , как вижда изяществото на един вампир.. естествено че всеки ще предпочете вампира пред нея ! самата тя го предпочита , но това че няма мраморна кожа и опияняващ дъх , или похотката на Алис или Едуард а вместо това е център на всички злощастни инциденти със своята непохватност е точно мотивът върху който авторката акцентира. целта на този контраст е да покаже разликата между хищника и жертвата... пффф то май някои от вас се имат за фенове на книга написана от името на най-невзрачния герой.... не е ли смешно?!?

Аз книга до сега от интернет не съм чела,няма и да чета.Купила съм си и трите и сега другата седмица ще си купя и четвъртата.
Иначе самата Изабела(това Бела почна да ме дразни) се описва невзрачна,даже още от началото на книгата,без да се е запознала с Едуард.

BeeRy
07-04-2009, 08:54
^
дадоха ти стария трейлър

ами аз както разбрах трябва да излезе или днес,или утре :grin: ама сиг пак ще стане като първия трейлър и ще ни лъжат и ще отлагат датата само :(

да разбрах за стария трейлър... :)
ооо и дано не отлагат датата.... :o

BeeRy
07-04-2009, 09:03
Алис е милион пъти по- от Бела.Бела стои като дупка в цялата история

не съм мн съгласна с това... все пак Бела не е вампир... :)

machine_shot
07-04-2009, 09:08
Като гледах филма, се натъкнах на нещо неясно за мен.

Първо, откъде намират толкова финанси? В филма е показано как само главата на семейството работи, но против това всички карат новите коли и зверската къща.

Питам главно тези който са чели книгата/те, защото предполагам е по-описано и с повече детайли.

lipstik
07-04-2009, 09:14
Ами то не пише,ама според мен те като нямат разходи за храна и за други човешки нужди,парите се натрупват.

BeeRy
07-04-2009, 09:40
Alis vijda finansovoto poka4vane na borsite...ili ne6to takova be6e mai ne sam mn sig.. :)

BloomF
07-04-2009, 12:20
Като гледах филма, се натъкнах на нещо неясно за мен.

Първо, откъде намират толкова финанси? В филма е показано как само главата на семейството работи, но против това всички карат новите коли и зверската къща.

Питам главно тези който са чели книгата/те, защото предполагам е по-описано и с повече детайли.

Аз нямам спомени в книгата да се споменава откъде имат толкова пари, ноо то е очевидно от къде. Карлайл работи като лекар от повече от 100 години и тъй като не му се налага да дава пари за храна и сякви човешки нужди те се натрупват. И това със Алис може да е/аз поне не помня това да съм го чела, ама не сичко помня :D /

Tiin
07-04-2009, 15:38
Vie ne rabirate li ot fantastica?Tva e kniga vse pak!

Tiin
07-04-2009, 15:39

Tiin
07-04-2009, 15:39

BeeRy
07-04-2009, 18:32

e da ama kato ima vapros za6to da ne otgovorim... :)

graceless
07-04-2009, 18:36
Моля моля Здрач не е фантастика.Здрач е фентъзи книга,а не сай-фай с космически кораби и извънземни.Междузвездни войни е фантастика а Здрач е фентъзи.Всякакви феи,магии,вещици и вампири се причисляват към фентъзи жанра

JustLikeHeaven
07-04-2009, 19:52
"Здрач" е един много добър филм.А Бела е най-готината от всички,просто няма какво да се колебаем!

unicorn_f
07-04-2009, 20:42

КИРИЛИЦА :-x

BeeRy
07-05-2009, 10:56

КИРИЛИЦА :-x

ок ок... извинявам се :-D :-D

JustLikeHeaven
07-07-2009, 20:21
Отдавна не сте писали тук...Иначе според мен петата книга е малко вероятно да бъде завършена,но все пак да не даваме предварителни отзиви,защото просто Майър може да реши в последния момент.Аз лично много ще се радвам да има даже и шеста книга,но ако може в нея да разказва Ренесме,защото ще се проточи както петата книга,която е леко скучна,поради факта,че не я разказва Бела,а Едуард.Все едно е "Здрач" 2.Затова да не вземе да напише шеста книга,в която Розали да разказва случките от "Здрач",че тогава ще намразя съвсем книгите 8-)

unicorn_f
07-07-2009, 20:28
Отдавна не сте писали тук...Иначе според мен петата книга е малко вероятно да бъде завършена,но все пак да не даваме предварителни отзиви,защото просто Майър може да реши в последния момент.Аз лично много ще се радвам да има даже и шеста книга,но ако може в нея да разказва Ренесме,защото ще се проточи както петата книга,която е леко скучна,поради факта,че не я разказва Бела,а Едуард.Все едно е "Здрач" 2.Затова да не вземе да напише шеста книга,в която Розали да разказва случките от "Здрач",че тогава ще намразя съвсем книгите 8-)
5тата книга си е точно Здрач 2,аз искам направо 5та да си е за Ренезме ама сиг няма да е така :P ти кога се връщаш бе :P

JustLikeHeaven
07-07-2009, 20:33
След 1 седмица се връщам,тук е приятно,не скучая,както предположих.Запознах се с една симпатяга,момиче и така...

unicorn_f
07-07-2009, 20:35
якоо да и пратиш мн пз 8-)

JustLikeHeaven
07-07-2009, 20:40
Непременно...Днес си седя случайно на терасата и цъкам на компютъра,че нещо се развали...По едно време идва сестра ми и вика:"Трябва да отидеш до супера",а аз и викам,че всичко си имаме тя пак "отиди до супера бе момиче",аз я гледам като застреляна.Отивам аз и що да видя :razz: :razz: В магазина на опашка са се наредили да ми искат автографи :D Лелееее като се засрамих и тъй се запознах с Линда,така се казва момичето.А сестра ми направила файдата,защото от малка искам да давам автографи и да съм известна :D Голям смях иначе,замалко бях famous :razz:

unicorn_f
07-07-2009, 20:47
:D :D :D :D ее поне ти е забавно,защо не останеш още 8-) аз ако бях нямаше да искам да си тръгвам :? а ти що не живееш там при сестра си и да учиш там

JustLikeHeaven
07-07-2009, 20:51
Не ме пускат,чак като стане време за университет,тогава,не е за друго....Просто САЩ е доста уредена страна-негрите в гетата,богатите в ЛА,средната класа в Джорджия,Вирджиния,тея щати,селяните по Лузиана,Аризона,но в същото време е опасна.Засега искам образованието си тук...Аз ще тръгвам,защото отивам да се къпя в басейна,така че чао :-) До утре,ще се радвам ако си тук

unicorn_f
07-07-2009, 20:59
ахам оке ми чао мн пз на момичето там забравих и името 8-)

Tiin
07-08-2009, 08:05
Ся тамън прочетох третата книга! :grin:

А няма ли да има 5-6 книга?

BloomF
07-08-2009, 10:08
А във Вашингтон позволено ли им е да карат коли под 18?

unicorn_f
07-08-2009, 12:27

има 4та и 5та която е пусната в интернет нелегално и са само 11/12 глави,но май авторката няма да я довърши...

kattetty95
07-09-2009, 07:13
а този втори трейлър на новолуние така и така не се появи и сега последно казаха,че ще излезе на 14.08.2009,а до тогава има цял месец :lol:

Ignore
07-09-2009, 08:45
Поправка на 13 юли ше излезе 4-тата книга ;)
А вие кво мислите за Джейкъп

Eclipse22
07-09-2009, 09:25
Той е голям веселяк...много ме радва!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Пфу!!!!!... Жалко,че е американче :lol:

BeeRy
07-09-2009, 12:21

ще има 6 книга... тя ще се разказва за Ренесме и Джейкъб :P :P

teenems
07-09-2009, 12:22
^ а ти от къде знаеш !? .. ест. ще се радвам ако има

JustLikeHeaven ти къде си ,че не успях да схвана 8-)

puhen0to
07-09-2009, 14:41

пф в Сащ на 16 могат да карат джипове.... :x

puhen0to
07-09-2009, 14:42

моля.. кви са тея глупости????

puhen0to
07-09-2009, 14:48

Джейкъб е любимият ми герой в книгата ! Той е по добър за бела според мен.Харесвам го именно заради топлотата и щастието което излъчва,има недостатъци не като едуард перфектния...
Той е умен,забавен,сладък,топъл... . какво повече!

sulley
07-09-2009, 15:40
В хай Клуб ще пускат на части едииин готин постер на Здрач :grin:
За 6-та книга не бях и чувала,още пък по-малко за какво ще се разказва в нея. :o
На мен любимите ми герои са Джейк и Едуард,но и аз мисля,че Джейкъб трябваше да остане с Бела. :)

unicorn_f
07-09-2009, 16:03

и аз не съм го чула това :D :D :-D

BloomF
07-09-2009, 17:40

ДжейкъБ лично мене много ме дразни. Наивен, егоист... абе не го харесвам и тва е :D

пф в Сащ на 16 могат да карат джипове.... :x

Аа ясно! Че викам тука при нас не може да се кара кола до 18/с изключение, че като си на 17 може да караш кола до 500кг май/, а те там с Волво и пикапи ходят.

И аз се чудя кви са тея глупости. Ако наистина щеше да има и 6 книга, то досега из нета навсякъде щеше да се говори за това.

В хай Клуб ще пускат на части едииин готин постер на Здрач :grin:
За 6-та книга не бях и чувала,още пък по-малко за какво ще се разказва в нея. :o
На мен любимите ми герои са Джейк и Едуард,но и аз мисля,че Джейкъб трябваше да остане с Бела. :)

Е той постера неска му беше шестата последна част. Иначе като гледам колко е голям ше ми стане за тапет на едната стена 8)

BeeRy
07-09-2009, 17:45

и аз не съм го чула това :D :D :-D

каза ми го една фр ама нз дали е напълно вярно
8-)

Ignore
07-09-2009, 19:32
Аз пък мисля че Джейк е арогантен и особено в 3-тата книга адски мн ме дразни :x

BloomF
07-09-2009, 19:51
Аз пък мисля че Джейк е арогантен и особено в 3-тата книга адски мн ме дразни :x

+100000

Eclipse22
07-10-2009, 10:50
Има си основателна причина да е такъв...а пък и е малко запечен относно Бела :D :D

tOnS
07-10-2009, 11:16
Ех този Джейк... всички го харесват заради визията му... мхм да обаче като самия образ във филма който трябва да игра е баси злето...
Извод.. :
Тейлър Лаутър -- ЗА! :-).... Джейкъб Блек :?
:D

Едуард на мен лично ми харесва... и във филма и като Робърт Патинсън :-) =D> =D> =D>

Бела Суон супер хипер мерга много ме дразни :razz: във филма ролята и е... нз не ми харесва :?
Но като Кристен Стюърт няма равна... :smt035 видяхте ли я на наградите на МТV леле :smt046 :smt044 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

А като цяло Twilight е адския ненормален филм много ме зариби вече съм изчела всички книги (които има в нета) и с нетърпение очаквам филма на New moon и надявам се да има филм за Вreaking dawn
най- накрая да ги видя тези Волтури как ще изглеждат ... искам да видя как ще представят образа на Ренесме и превръщането на Бела във вампир... но акто гледам как се движат нещата това ще е възможно маи след 2-3 години :-D :-D :-D :-D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ignore
07-10-2009, 11:29
А коя е Ренесме и в коя книга участва :)

PurpleDream
07-10-2009, 11:41

Тя е детето на Бела и Едуард и се ражда в 4та книга :)

tOnS
07-10-2009, 11:41
Ренесме е дъщерята на Едуард и Бела в 4-тата част
Ренесме=Рене+Есме

Ренесме е получовек полувампир тя се развива изключително бързо и Едуард е принуден да инжектира отрова в сърцето на Бела за да може тя да роди детето и така я прави вампир :)

tOnS
07-10-2009, 11:42

Тя е детето на Бела и Едуард и се ражда в 4та книга :)
хехе изпревари ме .... :Д

PurpleDream
07-10-2009, 11:45
Да,обаче той не и инжектира отровата за да роди,а за да я спаси след раждането,в смисъл да не умре,а да стане вампир :P

Ignore
07-10-2009, 11:54
Ахам и значи Джейк и Ренесме се сгаджосват

tOnS
07-10-2009, 11:54
Ами добре може и така да е ... не претендирам мерси за оправката :-o

PurpleDream
07-10-2009, 11:56
ми нещо такова 8-)

Ignore
07-10-2009, 11:59
и значи те се е** преди Бела да стане вампирка :-o

tOnS
07-10-2009, 12:00
:shock: как може да кажете че се сгаджосват бе .... :-o :o :? :?

Ignore
07-10-2009, 12:02
Е ми нз не съм я чела :-D

PurpleDream
07-10-2009, 12:02
ами да на медения си месец 8-)
ама то не е точно сгаджосване,ами Джейк нали обясняваше на Бела там за вълците,че импритват (белязват) и така става с Ренезме.
абе вие що не прочетете книгите 8-)

tOnS
07-10-2009, 12:11
ама то не е точно сгаджосване,ами Джейк нали обясняваше на Бела там за вълците,че импритват (белязват) и така става с Ренезме.
абе аз съм ги чела... да вълцете белязват ама тва сгождаваненапрау ми извади очите :shock:
nvm :D

PurpleDream
07-10-2009, 12:12
абе аз съм ги чела... да вълцете белязват ама тва сгождаваненапрау ми извади очите :shock:
nvm :D

:D :D сега остава само да чакаме Новолуние филма :smt060

kattetty95
07-10-2009, 13:20
оххх да излиза по-скоро,че едва издържам...то почти не полудях до първата част на трейлъра,сега трябва да чакаме втората част чак до средата на другия месец...а филма - ноември или декември,или януари,или по-късно :lol: :(

PurpleDream
07-10-2009, 13:47
аха супер е гадно да чакаааш :x обаче според мен Новолуние ще е по-добър от Здрач,като гледам трейлъра там сцената Едуард като я зарязва и нямам търпениеее,аз заради нея сцена искам да гледам филма не за друго 8-) 8-)

BloomF
07-10-2009, 16:24

Еми Джейк белязва Ренесме и....

BloomF
07-10-2009, 16:33
New Pics:

http://i28.tinypic.com/20k2jvt.jpg
http://i25.tinypic.com/sw45zq.jpg
http://i32.tinypic.com/a3cfh5.jpg
http://i26.tinypic.com/28it2qt.jpg

Не знам за вас ама това е моята любима комбинация - Робърт и Кока Колаа :grin: :
http://i30.tinypic.com/16itano.jpg

PurpleDream
07-10-2009, 16:37
на тая с колата е сладък,влез в zedge като напишеш Twilight,New moon или нещо подобно и ще ти излязат много и все якички,обаче гадното е че за телефон и са много малки :(

Ignore
07-10-2009, 18:47
Ама там няма за картинки има теми и тн без картинки нз каде си го видяла шото аз от там си свалям теми за тела и няма нз :(

PurpleDream
07-10-2009, 18:55
значи даваш първо downloads после wallpaperes и там си пишеш какво искаш,ако не намериш нищо ако искаш ми пиши ЛС ще ти дам линк :)

Ignore
07-10-2009, 19:01
Ок намерих аам верно са малки :(

Ignore
07-10-2009, 19:04
а да питам изван темата от колко мнениа се дига нивото 8-)

BeeRy
07-10-2009, 19:16
50 или 100 нз

teenems
07-10-2009, 19:58
New Pics:

тея радват особенно 1вата :-)

p3rf3c7
07-10-2009, 20:00
New Pics:

2рата и 3тата :-) :-) :-)

puhen0to
07-10-2009, 21:15
Ей tOnS ти хубаво плюеш джейкъб ама не разбрах и аз защо бил зле в ролята си?

PurpleDream
07-10-2009, 22:06
Аз пък нз кво да кажа.Като четях книгите и като четях когат Бела беше с Едуард ми беше яко и исках да са двамата,после като четях как беше с Джейк исках да е с него :D и двамата са готини,обаче според мен е по-добре с Едуард и аз бих избрала него 8-) Инъче и Джейк е сладур,а Тайлър още по голям :-)

GossipGirl89
07-11-2009, 06:18
Малко пикчета и от мен :)

http://prikachi.com/files/996108r.jpg
http://prikachi.com/files/996109g.jpg
http://prikachi.com/files/996110S.jpg
http://prikachi.com/files/996111I.jpg
http://prikachi.com/files/996118Q.jpg
http://prikachi.com/files/996120M.jpg
http://prikachi.com/files/996121L.jpg
http://prikachi.com/files/996122J.jpg

pUhHh
07-11-2009, 06:47
o тфа е супер фил много пъти съм го гледала имам и плакати и просто много як филм -ЗДРАЧ
гледах част от Новолуние има трилър ф интернет и е много интересно .
относно книгите ги имам на българси от интернет.... :smt007 :smt007 :smt007

BloomF
07-11-2009, 07:28
New Pics:

Дааам. Наредени все невероятни :oops: :oops:

Мерси за ония сайт. Щом картинките са само за телефон, изглежда, че ще си обновявам телефона :grin:

Ignore
07-11-2009, 10:28
Аз мисля че 4-тата книга ше е най-яка
Нямам търпение да излезе :grin:

tOnS
07-11-2009, 10:41
Ей tOnS ти хубаво плюеш джейкъб ама не разбрах и аз защо бил зле в ролята си?
еми тва си е лично мое мнение на мен не ми харесва и си го изразявам ... тва е
когато четеш едно произведение се привързваш към дадени герои и не мисля че от тази сага Джейкъб е моят герой.... това е (:

NikkiRokkz
07-11-2009, 11:00
фенка съм на книгите, антифенка на манията

PurpleDream
07-11-2009, 12:29
на посте дето има много картинки лелеееее на 4тата Джейк е ужасен :lol: :lol: :lol: обаче на 7тата :smt050 :smt050 8-)

Rapture
07-12-2009, 00:14
фенка съм на книгите, антифенка на манията
Абсолютно съм съгласна с тебе...най-ми става смешно когато да речем някой чете някъде че тоя Робърт Патинсън си има гадже и каже``0o0o Неее Виж Едуард си има гадже`` :D :D :D

lipstik
07-12-2009, 12:33
Оффф Ренеесме, е по-малоумно име от това не можа ли да измисли.Оставаше да вкарат името и на истинската майка на Едуард и щеше да е идеално :lol:

Утре излиза книгата :grin:

InaPPrEciAbLe
07-12-2009, 12:49
Това е любимия ми филм, и книгите са невероятни, и актьорския състав кърти отвсякъде :-) нямам търпение да излезе Новолуние и останалите филми също.

PurpleDream
07-12-2009, 13:35
Оффф Ренеесме, е по-малоумно име от това не можа ли да измисли.Оставаше да вкарат името и на истинската майка на Едуард и щеше да е идеално :lol:

пф ти остави Ренезме,второти и име е Карли-от Чарли и Карлайл :D макар че пак е по -добре от Чарлайл...примерно :lol:

graceless
07-12-2009, 13:43
всички герои от тая поредица са ми адски безинтересни и безлични,освен Алис 8)

Ignore
07-12-2009, 14:02
А бе не ви ли направи впечатление че Розалин не участваше мн мн само там каде си разказва историата и за др не се сещам :-o

lipstik
07-12-2009, 14:05
Емет също почти не участва,както и Есме.Няма как,те са доста герои и няма как да ги вкючи всички.

PurpleDream
07-12-2009, 14:09
А бе не ви ли направи впечатление че Розалин не участваше мн мн само там каде си разказва историата и за др не се сещам :-o
Казва се РозалИ без "н" и както каза lipstik има много герои и неможе да се объща внимание на всички,пък и не е като да се появяват през 10 глави в книгата,споменават ги постоянно,просто идеята на книгата не пада в/у тях или някой от другите второстепенни герои :)

graceless
07-12-2009, 16:51
писна ми с тая точена кора и тоя принц тази авторката да беше направила Алис главната героиня и Бела да изглеждаше като Алис,че чак тогава щях да се порадвам а сега с тая баница много пречи и направо все едноче има септична яма.Алис на върха!!!

PurpleDream
07-12-2009, 17:02
писна ми с тая точена кора и тоя принц тази авторката да беше направила Алис главната героиня и Бела да изглеждаше като Алис,че чак тогава щях да се порадвам а сега с тая баница много пречи и направо все едноче има септична яма.Алис на върха!!!

напиши своя книга,щом имаш толкова много критики и идеи :D

teenems
07-12-2009, 19:08

пф ти остави Ренезме,второти и име е Карли-от Чарли и Карлайл :D макар че пак е по -добре от Чарлайл...примерно :lol:

да тва Ренесме ,просто е най-тъпото име което мога да чуя
мнгооо глупаво и безсмилено :?
че и Карли Божееее Божее :? :? тцтцт

BeeRy
07-12-2009, 19:10

напиши своя книга,щом имаш толкова много критики и идеи :D

++

BloomF
07-12-2009, 19:43
Е Розали и в четвъртата книга я има сравнително повече от другите.

Иначе мене Ренесме ме кефи, ама Карли... :lol:

lipstik
07-13-2009, 06:51
Чудех се това Карли от къде ми е познато и се сетих.В Пепеляшка (на Дисни)дебелата мишка се казваше Карли :lol:

teenems
07-13-2009, 07:54
неска излезе 4 книга
ама аз няма да си я зема скоро
щото още 2 дочитам ;дд

Ignore
07-13-2009, 08:20
е па ти си я земи и като ги прочетеш тогава я почни тя просто да си седи при тебе шотот ти докато дочетеш и 3 може вече да я няма бързо се свършват :)

lipstik
07-13-2009, 09:04
На всяка книжарница на витрината са сложени и трите части,така че няма къде да изчезне и четвъртата.Пфф мен сега ме е яд,че няма да мога да си я купя днеска,нямам пари.До една седмица се надявам да я имам вече.

BeeRy
07-13-2009, 10:22
Пфф мен сега ме е яд,че няма да мога да си я купя днеска,нямам пари.До една седмица се надявам да я имам вече.

и аз съм така :(

Ignore
07-13-2009, 11:13
Е ми аз денска си я копувам точно в 4.30 а майка ми ми се подиграва :-D

LedenooMomiche
07-13-2009, 11:48
Ии аз бях луднала по филма след като го гледах,след това прочетох първата книга и втората .Прочетох ги за 1 ден,даже и толкова нямаше. :D Видях,че вече и 3-тата и четвъртата дори са преведени,така,че смятам да си ги взема,защото поредицата е доста интересна.

xoxi
07-13-2009, 12:31
Аз да ви се похваля :D
Чета петата книга от името на Едуард :grin: И съм минала половината вече... :-o

PurpleDream
07-13-2009, 13:00

ъъ нали знаеш,че са само 11/12 глави :)

HuSkA
07-13-2009, 13:18
:grin: здрач е супер :grin: и новолуние ще бъде супер ама вече нямам търпение :) те пък как пуснаха трейлъра толкова рано :-D

........леле не съм ли луда 8-)

HuSkA
07-13-2009, 13:34

:lol: :lol: :lol: така е :D

xoxi
07-13-2009, 14:35

за съжаление знам
но ако Стефани пишеше по този начин и от името на Бела, щеше да е МНОГО по-интересно за четене..
и сега поредицата е супер интересна, но Стефани определено пише по-добре от името на Едуард 8)

PurpleDream
07-13-2009, 14:48

за съжаление знам
но ако Стефани пишеше по този начин и от името на Бела, щеше да е МНОГО по-интересно за четене..
и сега поредицата е супер интересна, но Стефани определено пише по-добре от името на Едуард 8)
може би,обаче главите свършват точно преди най-интересната част от книгата :x :(

xoxi
07-13-2009, 14:57
PurpleDream
в такъв случай няма да бързам да чета :D

PurpleDream
07-13-2009, 14:59
8-) а ти сега каде си?

Ignore
07-13-2009, 15:37
на луната исакш ли шишарки :D

BeeRy
07-13-2009, 16:19
:lol:

PurpleDream
07-13-2009, 16:24
искам лунни ябълки :D 8-)

Ignore
07-13-2009, 18:41
Сори прибрах се вече да беше казала по рано :razz:

PurpleDream
07-13-2009, 18:46
моляя...аз казах достатъчно рано,ти да беше видяла по-рано :D
и сега няма ябълки.... :cry:

InaPPrEciAbLe
07-13-2009, 19:11
искам лунни ябълки :D 8-)
:lol: :lol: 8-)

Ignore
07-13-2009, 19:49
моляя...аз казах достатъчно рано,ти да беше видяла по-рано :D
и сега няма ябълки.... :cry:

Не не ми плачи ще отида пак не се безпокой :smt056

PurpleDream
07-13-2009, 20:10
чакамм.... :-k
усещаш ли как осрахме темата :D

Ignore
07-13-2009, 20:21
Ахам не сме ли долни :o
:razz:

PurpleDream
07-13-2009, 20:30
много :D
та.. за да не е спам нека кажа,чее вчера прочетох Здрач за 39259 път,но чета само пряката реч :D :D

lipstik
07-14-2009, 08:55
Днес и аз ще я имам книгата.

BeeRy
07-14-2009, 09:33
много :D
та.. за да не е спам нека кажа,чее вчера прочетох Здрач за 39259 път,но чета само пряката реч :D :D

и аз съм така понякога :lol:

Ignore
07-14-2009, 10:29
Мали в книгата са още три книги ебати 2 от името на БЕла и 1 от името на Джейк :D

lipstik
07-14-2009, 11:47
Да де,ама самата книга не е особено дебела.Аз очаквах нещо от рода на 1000 и няколко страници,пък то 700 :lol:

BloomF
07-14-2009, 11:57
Това че първата част е от името на Бела, втората от Джейкъб и третата пак от Бела е много яко или поне мене ме кефи, макар че кучешките истории ми бяха малко тъпи..

PurpleDream
07-14-2009, 13:43
Това че първата част е от името на Бела, втората от Джейкъб и третата пак от Бела е много яко или поне мене ме кефи, макар че кучешките истории ми бяха малко тъпи..
м да наистина са тъпи,изглежда авторката решила,че ще бъде тъпо ако през половината книга Бела разказва как бебето я убива,но тя го иска,защото е от Едуард и е решила да напише от името на Джейк...но пък май е по-добре така отколкото да четем простотиите на Бела...

Ignore
07-14-2009, 14:31
мн се издразних че не е описала първия им път а па тоя като се самообвинява развали сичко :-x

BloomF
07-14-2009, 15:08
мн се издразних че не е описала първия им път а па тоя като се самообвинява развали сичко :-x

Нали?!?! Даже не зацепих дали всъщност са го направили у водата :-o :D

Ignore
07-14-2009, 17:14
Е май не ама след 6-тата глава го прават вече 3-ти път тая Бела е ненаситна амм на на нейно място и аз бих била така а тъпото е че като не са го описали нема да ги има и във филмм :x

BloomF
07-14-2009, 17:49
Е май не ама след 6-тата глава го прават вече 3-ти път тая Бела е ненаситна амм на на нейно място и аз бих била така а тъпото е че като не са го описали нема да ги има и във филмм :x

Не се знае. Може да има и такива сцени и да забранят филма за малки :D :D
Иначе те първата вечер 100% го правят, ама дали са почнали във водата и после са се преместили на леглото, или са отишли първо до леглото... загадката на века :D :D :D

PurpleDream
07-14-2009, 18:15

Иначе те първата вечер 100% го правят, ама дали са почнали във водата и после са се преместили на леглото, или са отишли първо до леглото... загадката на века :D :D :D

еее вие пък,тва да не ви е някоя порно книга :lol:

Ignore
07-14-2009, 18:32

еее вие пък,тва да не ви е някоя порно книга :lol:

Цепиш момче :-)

kattetty95
07-14-2009, 19:58
ам хора на 27.08.2009 (т.е. другия вторник) излиза списание Браво със специален фентъзи брой и ще има и доста плакати и фатки за здрач,хари потър,властелинът на пръстените,междузвездни войни и карибски пирати. :grin:

http://img103.imageshack.us/img103/6936/14teaserbravofantasy.jpg

а ето малко снимки и от мен: :P

http://img190.imageshack.us/img190/6207/42234127.jpg

http://img188.imageshack.us/img188/1655/32546131.jpg

http://img159.imageshack.us/img159/236/10823096.jpg

http://img18.imageshack.us/img18/3016/0006hb75.jpg

http://img32.imageshack.us/img32/9066/46649302.jpg

http://img6.imageshack.us/img6/8007/19675484.jpg

http://img31.imageshack.us/img31/2429/98967962.jpg

http://img197.imageshack.us/img197/3279/88040854.jpg

http://img16.imageshack.us/img16/3457/edwardcullenbellaswanp.jpg

http://img20.imageshack.us/img20/1139/jacob5.jpg

http://img20.imageshack.us/img20/4447/lb63cfd120d35440ba96b44.jpg

Ignore
07-14-2009, 20:32
ЕЕЕ
мерси че ми каза за Бравото :-)
А снимките са мн забавни особено тая а Джейк И Ед
:grin:

vichevv
07-14-2009, 22:43
това е най великия филм до сега... романтичен ...

kattetty95
07-15-2009, 07:55
ЕЕЕ
мерси че ми каза за Бравото
А снимките са мн забавни особено тая а Джейк И Ед

ам няма защо,нали за това са феновете :-D ;)

преди малко намерих една снимка от снимачната площадка на New Moon,където Пол напада Бела.Ето я и нея:

http://img190.imageshack.us/img190/2856/200907141628.jpg

Ignore
07-15-2009, 10:33
Офф тая Кристен е ебати касметлйкатаа
казвам ви ако межех да я заместя за 1 месец на снимачната площаткааа ма да е със сцена с целувка с Робърт
Аххх :smt055 :-)

BloomF
07-15-2009, 12:42
Аааа аз вчера като разбрах за специалния брой на Бравооо :grin: :grin: Нямам търпение!!!!! :-) :-)

Ignore
07-15-2009, 13:21
А от каде ги вадиш такима снимки за колисите разни такива
ако меже да ми дадеш сайт или нешто такова мерси предварително

kattetty95
07-15-2009, 13:43
ами тази снимка с бела,пол и другите вълци я намерих в един от сайтовете на New Moon http://www.newmoonmovie.org/ ,а тези другите са от един клип ( http://www.twifans.com/photo/photo/showPopout?feed_url=http://www.twifans.com/photo/photo/slideshowFeed%3Fxn_auth%3Dno%26popular%3Dtrue%26x% 3DC77VhJmiQg3L3P3XikMD9CCv1c36FHa1%26x%3DC77VhJmiQ g3L3P3XikMD9CCv1c36FHa1 ) :)

Mar7i
07-15-2009, 17:39
И аз да кажа :D
Филма е добър, но книгата ми допада повечко. :smt001

graceless
07-15-2009, 18:26
Някоййй по-напред беше казал,че ще изтрият любовните сцени.Да бе да те ако ги изтрият се губи целия смисъл на филма и съдържанието му а и също така.. тези които не са чели книгата а това си е възможно откъде ще знаят къде идва бебето.То си е ясно от къде идват бебоците ама все пак така хем няма да е интересно хем това е доста важна част доста важна част от книгата така че

PurpleDream
07-15-2009, 18:46
Някоййй по-напред беше казал,че ще изтрият любовните сцени.Да бе да те ако ги изтрият се губи целия смисъл на филма и съдържанието му а и също така.. тези които не са чели книгата а това си е възможно откъде ще знаят къде идва бебето.То си е ясно от къде идват бебоците ама все пак така хем няма да е интересно хем това е доста важна част доста важна част от книгата така че

За 4тия филм ли говориш?Незнам как може да изтрият любовните сцени и по-точно тези за които говориш-от къде идвало бебето :D като дори в книгата тези моменти не са описани подробно....

Edit : но пък ще бъде баси та**к ако във филма ги има тези сцени,а в самата книга ги няма :lol: :razz:

graceless
07-15-2009, 18:52

За 4тия филм ли говориш?Незнам как може да изтрият любовните сцени и по-точно тези за които говориш-от къде идвало бебето :D като дори в книгата тези моменти не са описани подробно....

Edit : но пък ще бъде баси та**к ако във филма ги има тези сцени,а в самата книга ги няма :lol: :razz:

какво му е смешното незнам обаче както казах всеки знае откъде идват бебетата а работата,за която говоря е,че се губи смисъла ако ги махнат,иначе забелязах че не се описват както се коментира футболен мач както казах,просто трябва да вкарат всичко което е в книгата.Властелина на пръстените например е изграден с детайли и всичко е вкарано пряко от книгата,с изклюбение на поне 5-6 маловажни момента,които може да се пропуснат.Ама това пак си е важно,все пак показва раждането,така де създаването на езин нов живот.Пак почнах да говоря по философски ама айде де :D И както е във властелина,ест могат да махнат 5-6 маловажни момента от Здрачччч

lipstik
07-15-2009, 18:52

Ти какво искаш по-точно да преставляват тези сцени?Ще ги направят така както в книгата - ще се разбере какво ще правят,но няма да го дават.Пък и после от самите разговори ще се разбере,че са го правили...

PurpleDream
07-15-2009, 18:56

какво му е смешното незнам обаче както казах всеки знае откъде идват бебетата а работата,за която говоря е,че се губи смисъла ако ги махнат,иначе забелязах че не се описват както се коментира футболен мач както казах,просто трябва да вкарат всичко което е в книгата.Властелина на пръстените например е изграден с детайли и всичко е вкарано пряко от книгата,с изклюбение на поне 5-6 маловажни момента,които може да се пропуснат.Ама това пак си е важно,все пак показва раждането,така де създаването на езин нов живот.Пак почнах да говоря по философски ама айде де :D

според мен ще се опитат да го направят колкото могат по-добре и да се придържат колкото могат към книгата,но с 1вия филм се изложиха,след няколко месеца ще видим 2рия,а за 4ти не ми се мисли,100% ще се изложат много....както всички филми правени по книги... :?

graceless
07-15-2009, 18:56
офф както и да вие сте си на свой акъл просто казах че това си е важно и има по-маловажни момента които иват правото да премахнат както е в много други адаптации тъй че това иска да кажа вие каквото си искайте казвайте :-D

PurpleDream
07-15-2009, 18:58
офф както и да вие сте си на свой акъл просто казах че това си е важно и има по-маловажни момента които иват правото да премахнат както е в много други адаптации тъй че това иска да кажа вие каквото си искайте казвайте :-D

за това съм съгласна,че има по-маловажни неща които могат да се махнат и да наблегнат на по-съшествените моменти,но съм сигурна,че ще останем разочаровани :wink:

п.п. ставам за малко НЕ обсъждайте важни неща докато ме няма :D

graceless
07-15-2009, 19:00
PurpleDream не съм съгласна с твоето мнение.Искаш да кажеш че велики филми като Властелина или Изкуплението Шоушенк са лоши?ооооо те са велики филми,надминали времето.Според мен Списъкът на Шиндлер е велик филм затова не си прав тук.Има много велики филми базиране на книги.Здрач е добър,но на толкова колкото Хари Потър,за което да не се нервират феновете.Ето примерно виж Мълчанието на агнетата!Ако кажеш че е лош не си прав,но да кажеш не не ти е любим ок,Красив Ум изобщо всички и много други такива филми като тези класики.Нервира ме че в днешно време се правят меко казано пумийки за пуканки като Трансформърс.Ще ме извинявате ама има повече специални ефекти отколкото игра. :D

lipstik
07-15-2009, 19:11
Мен не ме интересуват много тези любовни сцени.Сега ме интересува как ще направят сватбата и съм почти 100% сигурна,че ще издънят.Нито украсата ще е като в книгата хубава,роклята на Бела ще е ужасна и гадна,както сигурно и самата тя като цяло като булка,после на острова пак ще е оплескано,много мразя така...

graceless
07-15-2009, 19:15
:?

PurpleDream
07-15-2009, 19:23
Мен не ме интересуват много тези любовни сцени.Сега ме интересува как ще направят сватбата и съм почти 100% сигурна,че ще издънят.Нито украсата ще е като в книгата хубава,роклята на Бела ще е ужасна и гадна,както сигурно и самата тя като цяло като булка,после на острова пак ще е оплескано,много мразя така...

горе долу същото исках да кажа и аз,а тва за други филми правени по книги,не казвам че всички са бози просто тези които са повече от 3 ги правят много по-зле от тези които са единични книги.Ти спомена много стари филми за които съм съгласна,че са добри,също спомена и Хари Потър-за мен само 1,2,3 филм са на ниво-другите са бози.За това казвам,че и със тази поредица ще е така...

graceless
07-15-2009, 19:33
+Тукс съм съгласна с теб.ако съдим по актьорския талант и оригиналност сватбата може и да е хубава :D

PurpleDream
07-15-2009, 19:40
+Тукс съм съгласна с теб.ако съдим по актьорския талант и оригиналност сватбата може и да е хубава :D
за това незнам,обаче според мен всички актьори колкото и да са добри просто не могат да пресъсздадат емоциите от книгата,толкова са зле на някои места,че изглеждат неадекватни...давам примери:
1.Първият път когато Бела и Едуард си говорят в час,Бела прави някви физиономии,човек може да си помисли,че е бавно развиваща се...
2.На някои места Едуард вместо тъжен,сериозен или ядосан изглежда все едно,че ще се разплаче...
за кво си говорим,може да играят и много по-добре според мен... 8-)

Ignore
07-15-2009, 20:05
за това незнам,обаче според мен всички актьори колкото и да са добри просто не могат да пресъсздадат емоциите от книгата,толкова са зле на някои места,че изглеждат неадекватни...давам примери:
1.Първият път когато Бела и Едуард си говорят в час,Бела прави някви физиономии,човек може да си помисли,че е бавно развиваща се...
2.На някои места Едуард вместо тъжен,сериозен или ядосан изглежда все едно,че ще се разплаче...
за кво си говорим,може да играят и много по-добре според мен... 8-)
Съглана съм с теб ама верно БЕла там в 4ас като си говорат ми е е адски сме6на осбено как издишаа алили сеедно не е дишала години а па и тоя Робърт момче как говори отначало направо аз лично щех да се попикам :razz:

PurpleDream
07-15-2009, 20:09
мии на мен повече ми харесва как Робърт си изигра ролята,Кристен ми е по такава....в смисъл тя си е яка по-принцип ама тя сякаш най-малко се справя с ролята си...нз с такова впечатление съм останала

Ignore
07-15-2009, 20:15
е на май успе6но се справя със спъванетоо :-D

graceless
07-15-2009, 20:24
Аз пък бия точената кора в едно нещо-по-непохватна съм,за резултат-2 пъти счупване на ръка,1 път ляв крак и белег на врата :D Без бъзик тука Белката не мож ме бие

PurpleDream
07-15-2009, 20:25
хах май да :D 8-)

BloomF
07-16-2009, 08:23
Искали да няма по интмни сцени в четвъртия филм, защото филма трябвало да бъде предназначен за по малки 13-14год. и ако ги има интимните сцени е трябвало да бъде забранен за деца/американски простотии/.. Затова май не се знаеше дали ще има четвърти филм, защото не искат да правят филм, в който да изключват някои от главните неща... Това знам аз! :)

Ignore
07-16-2009, 09:36
А бе чакайте да видиме къв ше е 2-рия филм па после за 4-тия и 3-тия
ако въобще има такива

Ignore
07-16-2009, 09:48
А да ви питам какви са способностите на Розали и Емет че никаде не се споменнават

graceless
07-16-2009, 11:43
Искали да няма по интмни сцени в четвъртия филм, защото филма трябвало да бъде предназначен за по малки 13-14год. и ако ги има интимните сцени е трябвало да бъде забранен за деца/американски простотии/.. Затова май не се знаеше дали ще има четвърти филм, защото не искат да правят филм, в който да изключват някои от главните неща... Това знам аз! :)
100 милиона американци са психопати,педофили и любовници на някой пък забраняват филми да се гледат.Аз чегох че те имат примерно PG(за всички възрасти) PG13 (ДА НЕ СЕ ГЛЕДА ОТ ДЕЦА ПОД 13Г)и R,където се забранява под 16 години защото има употреба на наркотици,псувни,секс ей такива кървища и само не разбрах те пускат ли ги когато не са на 16???????????Докато т'ва в Бъл. няма под 16 като искаш си ходиш :D :D :D И не могат да изтрият сцените въпросните защото те са КЛЮЧ към много неща изобщо в цялата четвърта книга и без това и да бъде R ще го гладет много че даже и големите

BloomF
07-16-2009, 11:51
Еми това имах предвид. Те там разделят филмите по някакви си тяхни измислени възрастови граници и поне в кината не пускат деца, на които филми не може. Абе да се оправят - ние тука сичко мое си гледаме :D

Бтв 3ти филм ше има със сигурност, тъй като снимките почват пред Август.

А Розали и Емет нямат способности, като изключим, че Емет е много силен, а Розали много красива, ама това не е способност тей че..

Гледайте! http://vbox7.com/play:6adf7b96&r=emb

graceless
07-16-2009, 12:15
аз намерих туй и се спуках от смях :D http://vbox7.com/play:7f9fd335

dacodaco
07-16-2009, 12:58
според мен Емет е супер сладък и е по красив от някои главни герои!но тва е мое мнение...с нетърпение чакам да излязат останалите филми! :grin: :grin: 8-) :P :grin:

kattetty95
07-16-2009, 18:31
А да ви питам какви са способностите на Розали и Емет че никаде не се споменнават

те май нямат никакви.не всеки вампир има специални способности - нз в коя книга го четох,но май едуард или карлайл нещо разказваше,че човек каквито по-силни и специфични качества има през живота си,това му се отразя ва като някаква дарба,като стане вампир или нещо такова беше - не помня точно. а също и есме няма дарба :smt011 а на карлайл също не е дарба,а просто той е свикнал с миризмата на кръв и вече не го привлича силно.

btw наметих мн сладички клипчета на тейлър:
http://www.youtube.com/watch?v=V_QvBnHGIeM&eurl=http://twilightbg.com/&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=XwpsxXUYU0w&eurl=http://twilightbg.com/index.php%3Fstart_from%3D7%26ucat%3D%26archive%3D% 26subaction%3D%26id%3D%26&feature=player_embedded

надявам се да ви харесат :)

graceless
07-16-2009, 19:29
вижте т'ва явно никой от нас не го е чувал аз просто ммного се изненадах http://vbox7.com/play:7f9fd335

Ignore
07-16-2009, 19:32
Гледах го вече а бтв Кристен май си има гадже така че на Робърт само му се ще

graceless
07-16-2009, 19:34
извинявам се че го поствам два пътии ама пресата пише такива неща и аз просто ми е кеф и се смея на глупости!Но да не бъдем всезнайковци,ак0 е вярн0?

Ignore
07-16-2009, 20:09
Е па супер нема да им е ннужно да правят кастинг за деца ше си имат готово :D

graceless
07-16-2009, 21:49
БЕ

PurpleDream
07-16-2009, 22:04
вижте т'ва явно никой от нас не го е чувал аз просто ммного се изненадах http://vbox7.com/play:7f9fd335

абе вие нормални ли сте,как ще е вярно...глупости са тва :?

graceless
07-16-2009, 22:09
да глупости са не е вярно туй

kattetty95
07-17-2009, 09:58
ето още една нова снимка от New Moon :grin:

http://img16.imageshack.us/img16/9122/200907161404.jpg

Ignore
07-17-2009, 10:06
Супер е :grin:

BloomF
07-17-2009, 13:15
Това че Кристен е бременна са глупости. Тя ходи с Майкъл Ангарано/двамата играят заедно в Speak/. Бтв даже Майкъл бил в близки отношения с Робърт и не бил ревнувал Кристен.

Ааа някой вчера чете ли статията в Хай Клуб. Роб ги въртял три :D :D И в това списание почнаха да пишат глупости :?

PurpleDream
07-17-2009, 13:28
ооо снимката е много якааааа :shock: :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt060 :smt060 :smt060 :smt050 :smt050 :smt050 :smt049 :smt049 :smt049 :smt055 :smt055
:D :D

graceless
07-17-2009, 14:33
Това че Кристен е бременна са глупости. Тя ходи с Майкъл Ангарано/двамата играят заедно в Speak/. Бтв даже Майкъл бил в близки отношения с Робърт и не бил ревнувал Кристен.

Ааа някой вчера чете ли статията в Хай Клуб. Роб ги въртял три :D :D И в това списание почнаха да пишат глупости :?
Хай-клуб Браво,Мраво са много тъпи никога не ги чета.Аз чета сериозне списания 8-)

BloomF
07-17-2009, 14:53

Хай-клуб Браво,Мраво са много тъпи никога не ги чета.Аз чета сериозне списания 8-)

Аз съм доволна от Браво 8-) Пишат интересни, нови и ВЕРНИ неща.

PurpleDream
07-18-2009, 13:24
абе тая тема що замря :D

BeeRy
07-18-2009, 15:22

Аз съм доволна от Браво 8-) Пишат интересни, нови и ВЕРНИ неща.

И аз съм доволна от Браво 8)

sexy___girl
07-19-2009, 06:37
Аз пък си вземам Хай Клуб, защото там плакатите са по-хубави

lipstik
07-19-2009, 08:08
Аз пък такива списания не си купувам,няма смисъл от тях.

lyyly
07-19-2009, 09:31
Аз пък си вземам Хай Клуб, защото там плакатите са по-хубави
Плакатите им не струват..оня от 6 части с Робърт беше с ужасно качество.Т'ва е тъпо клюкарско списание-чуят нещо и веднага го напишат..и как му викат на Робърт-Роби,Робчо,Пати,Роб Патз.. отврат,те да не са му най-добрите приятели :x :-x :-x

graceless
07-19-2009, 09:36
ОМГ,аз си купувам само Уикенд,той не може да се мери с хай-май-заек и други подобни 8-) Там са верни нещата,в тия тийн лиготии имат много правописни грешки ако сте забелязали един брой на Хай-клуб има НАЙ-МАЛКО 3 правописни.Не вярвам да е от печата :D

BeeRy
07-19-2009, 10:56
ОМГ,аз си купувам само Уикенд,той не може да се мери с хай-май-заек и други подобни 8-) Там са верни нещата,в тия тийн лиготии имат много правописни грешки ако сте забелязали един брой на Хай-клуб има НАЙ-МАЛКО 3 правописни.Не вярвам да е от печата :D

++ :lol:

PurpleDream
07-19-2009, 12:20
Аз пък такива списания не си купувам,няма смисъл от тях.
+1

sulley
07-19-2009, 20:35
Аз пък си купувам списанията точно заради плакатите,защото от другаде няма.Но се дразня на медиите,от една страна се радвам,че пожъна успех поредицата,ама моля ви се, "сърце с името на Роб и твоето" :razz: :razz: :razz: :razz: Гръмнете се бе,заедно с гаврата си..
Яд ме е,защото много хора се отказват по този начин от поредицата и нямат никакво желание да я прочетат,защото им навират в очите скапани томболки.. :booooomb:

kattetty95
07-20-2009, 06:57
Аз пък си купувам списанията точно заради плакатите,защото от другаде няма.Но се дразня на медиите,от една страна се радвам,че пожъна успех поредицата,ама моля ви се, "сърце с името на Роб и твоето" :razz: :razz: :razz: :razz: Гръмнете се бе,заедно с гаврата си..
Яд ме е,защото много хора се отказват по този начин от поредицата и нямат никакво желание да я прочетат,защото им навират в очите скапани томболки.. :booooomb:

:D напълно съгласна съм - някои плакати са супер,но0о простотиите,които пишат са ужасно смешни :D а последно в бравото бяха написали "Трудно е да се напише новина за Робърт Патинсън (23).Пет секунди след като пресече улица Х в град У,половината свят знае,че е на отсрещния тротоар.И все пак...наслади се на тази снимка на Роб,както той се наслаждава на статуята на "Алиса в Страната на чудесата" ии т.н. :D

излезе още един кадър от New Moon.Eто го и него: ;)

http://img200.imageshack.us/img200/8463/200907192015.jpg

BloomF
07-20-2009, 07:28

Уикенд не е ли жълто списание или аз съм в грешка? :D

Иначе скивайте туй:

http://i31.tinypic.com/2d0b5ug.jpg

graceless
07-20-2009, 08:47
какво?Гражданската война..ХххХхх :-o

BloomF
07-20-2009, 09:07
какво?Гражданската война..ХххХхх :-o

Е нали някъде тогаз е живял като човек.

lipstik
07-21-2009, 08:12
При това се беше включил доброволно,до колкото си спомням.

kattetty95
07-21-2009, 08:59
За фенките на Тейлър(Джейкъб):

Enjoy :grin:

http://img269.imageshack.us/img269/862/jacobblacktaylorlautner.jpg

lipstik
07-21-2009, 09:10
Хубав,хубав :smt007

teenems
07-21-2009, 10:35
йееес купих си затъмнениеее и започвам да я чета
на някой може да му звучи смешно,защото повечето сте ги прочели всичките книги
ама аз малко по малко :oops:

:grin:

BeeRy
07-21-2009, 11:53
Хей!! Неска излезе BRAVO Фентази :grin: :grin:

BloomF
07-21-2009, 12:00

Аз още сутринта си го зех. Толкова се вълнувах, че чак сънувам някакви неща за списанието и вчера ходих да питам в колко носят списанията в магазина до нас, а майка ми ходи да ми го зима, защото една нейна колежка ми го запазила в магазина :D Откачих вече! Но все пак ставаше дума за Здрач, Властелинът на пръстените, Карибски пирати и Хари Потър :grin: :grin: :grin: Обаче как са улучили: има сравнение между Робърт Патинсън и Орландо Блум - Двамата актьори по които съм луда 8-)

BeeRy
07-21-2009, 12:14

Аз още сутринта си го зех. Толкова се вълнувах, че чак сънувам някакви неща за списанието и вчера ходих да питам в колко носят списанията в магазина до нас, а майка ми ходи да ми го зима, защото една нейна колежка ми го запазила в магазина :D Откачих вече! Но все пак ставаше дума за Здрач, Властелинът на пръстените, Карибски пирати и Хари Потър :grin: :grin: :grin: Обаче как са улучили: има сравнение между Робърт Патинсън и Орландо Блум - Двамата актьори по които съм луда 8-)

Бяха ги разпродали всички списания :( :( Но аз успях да взема последнотоооо :grin: :grin: Имах късмет :lol: 8-)

graceless
07-21-2009, 12:26
Като са толкова фентъзи брой да бяха сложили Хрониките на Нариния,Омагьосана Ван Хелсинг,Подземен Свят и те си имат фенове :? нема си го купя като ги няма любимите ми поредици

fuck_brainpants
07-21-2009, 12:41

не искам никой да обиждам... ама на тази снимка не ви ли прилчиа малкоо на ляво колело :D

BeeRy
07-21-2009, 12:43

не искам никой да обиждам... ама на тази снимка не ви ли прилчиа малкоо на ляво колело :D

не! :o

Bianca
07-21-2009, 12:47
^ Да.

YouCantStopMe
07-21-2009, 12:57
Охооо.. и питаш!На мен да. :-|
Много се ядосвам,че бях изтрила една супер яка снимка на вашия Едуард.Да ви покажа какво представлява. 8-)

YouCantStopMe
07-21-2009, 13:10
Не е същата снимка,но ето:
това просто като сравнение. :wink:
http://store.picbg.net/pubpic/C2/4E/6726f302e683c24e.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/FA/AA/58d5c0f57f67faaa.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/90/9C/f39a51232df5909c.jpg
Вие тия снимки сте ги виждали,де.
Обаче аз намирам разлика от земята до небето и обратно.

Bianca
07-21-2009, 13:12
Леле, толкова по-хубав е. :Д

graceless
07-21-2009, 13:18
нищ0оо0о общо с Едуарда във филма а и никога не съм се прадставяла вампирите по тоя начин да са вегетарианци 8-) Искам да кажа,че не съм му виждала вампирските зъби 8-)

PurpleDream
07-21-2009, 13:46

ооо страхотеннн :smt007 :smt007 :smt007 :smt050 :smt050 :smt050 :smt060 :smt060 :smt060 :smt055 :smt055 :smt055 :smt055 :smt055 :smt055 :smt050 :smt050 :smt050 :smt060 :smt060 :smt060 :smt060 :smt054 :smt054 :smt054 :smt054 :smt007 :smt007 :smt049 :smt049 :smt049 :smt060 :smt060 :smt050 :smt050 :smt050

:D :D

PurpleDream
07-21-2009, 13:50
Не е същата снимка,но ето:
това просто като сравнение. :wink:
http://store.picbg.net/pubpic/C2/4E/6726f302e683c24e.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/FA/AA/58d5c0f57f67faaa.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/90/9C/f39a51232df5909c.jpg
Вие тия снимки сте ги виждали,де.
Обаче аз намирам разлика от земята до небето и обратно.

ъъъ извинявай ти какво искаш от човека,никои актоьри и актриси не изглеждат така както във филмите,нали ги гримират и им правят прически и ги обличат както трябва за да влязат в ролите си,можеш ли да намериш снимка на някой известен който в ежедневието си изглежда така както в някой филм-ми неможеш защото няма такъв...!

graceless
07-21-2009, 14:26
Глупости,актриси и актьори като Джони Деп,Анджелина и меган Фокс изглеждат пъти по добре извън филмите си,просто Робърт го проявява от немърливост

dudit00
07-21-2009, 14:33
:x :smt070 :smt070 :smt070 :smt104

PurpleDream
07-21-2009, 15:06
Не съм съгласна,не ти говоря по премиери и разни други събития как изглеждат,говоря за ежедневието им,как изглеждат когато няма камери около тях,освен това не виждам какво му има на човека,с дълга коса е както и във филма,пак е рошава,само дето има брада,не виждам нищо лошо в това изглежда човека се харесва с брада не е задължително да е от немърливост :x

BeeRy
07-21-2009, 16:48
Не съм съгласна,не ти говоря по премиери и разни други събития как изглеждат,говоря за ежедневието им,как изглеждат когато няма камери около тях,освен това не виждам какво му има на човека,с дълга коса е както и във филма,пак е рошава,само дето има брада,не виждам нищо лошо в това изглежда човека се харесва с брада не е задължително да е от немърливост :x

да и аз сам на това мнение... :) а и не виждам какво толкова не ви харесва... според мен няма кой знае каква разлика 8)

teenems
07-21-2009, 18:25
разликата м;у Робърт и Едуард е повече от видима !
блякс аз мразя Робърт ,но Едуард :oops:

а някой който си е купил Бравото да каже има ли нещо повече за Здрач и плакати ,за да знам.щото на другите филми не съм фен ..

YouCantStopMe
07-21-2009, 18:28
E,хубаво,де.На мен пък НЕ ми харесва.Всеки има мнение,нали?
Според мен филмът е боза,а според някои други - най-якият филм,който са гледали.Еми,добре.Всеки филм си има и фенове,и антифенове.

D12Respect
07-21-2009, 19:01
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTI1ODc3MjM4Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwMDgwNTI3Mg@@._ V1._SX600_SY399_.jpg

BloomF
07-21-2009, 19:07
С какво Робърт става по хубав в ролята на Ед: с това, че там му скубят веждите и му махат брадата. И кво лошо има като един мъж си ходи брадясал и с неускубани вежди???? И аз мисля, че като Ед е по готин, но има снимки от ежедневието му където е по хубав и от Едуард. А и ние феновете, или поне аз го гледаме и що за човек е. Всеки фен или който и да е чел инетрвюта на Робърт поне малко може да почувства колко е земен и истински, в сравнение на някои 'големи' звезди дето се имат за много. А за такива дето обичат да плюят като си нямат друга работа/че и като имат/ си има антифен тема :-x :-x Да дода там да ви надувам главата колко е готин Робърт ше се кефите ли?? Не ми пука особено за негативните мнения, но като вляза тука и като почна да чета простотии...

lipstik
07-21-2009, 19:23
Напълно нормално си е да има разлика между него във филма и в действителност.И не виждам смисъл да се пускат него снимки от ежедневието и да се казва колко бил грозен.Като се харесва брадясъл и рошав - да си ходи така.Важното е ,че във филма си е готин и ние му се радваме!

teenems
07-21-2009, 19:44
Според мен филмът е боза,а според някои други - най-якият филм,който са гледали.Еми,добре.Всеки филм си има и фенове,и антифенове.

различни хора ,различно мнение
аз не съмм огромен фен на филма ,колкото на книгата .. :)

PurpleDream
07-21-2009, 19:51

различни хора ,различно мнение
аз не съмм огромен фен на филма ,колкото на книгата .. :)

и аз така,смисъл аз първо гледах филма и много ми хареса наистина мислех,че е страхотен,но откакто прочетох книгите съм на мнение,че филма кажи-речи не струва...и все пак на мен ми харесва Едуард от книгата,Робърт нз,не съм му фенка,но да кажа,че е грозен-ще излъжа.... 8-)

teenems
07-21-2009, 19:55
да и аз гледах филма и после прочетох книгата
4566564 пъти по-яка

Hysteric_Bitch
07-22-2009, 01:16
Куклите са наистина много готини за разлика от. Ще изкажа мнение кога прочета поне 50 странички още.
http://www.robertpattinsonau.com/wp-content/uploads/2009/04/twilight_dolls.jpg

graceless
07-22-2009, 01:20
ом вече и кукли
:-o

teenems
07-22-2009, 07:31
Куклите са наистина много готини за разлика от. Ще изкажа мнение кога прочета поне 50 странички още.
http://www.robertpattinsonau.com/wp-content/uploads/2009/04/twilight_dolls.jpg

какво ?! и кукли вече 8-) 8-)
естествено ,нали тряя най-полуделите фенки да бъдат примамени по някакъв начин .. тцтцт :?

lipstik
07-22-2009, 07:59
Куклата на Розали беше много хубава,за разлика от актрисата.

lipstik
07-22-2009, 08:04
Ето намерих я
http://twilightladies.com/2009/07/04/rosalie-doll/

BeeRy
07-22-2009, 09:09
Ето намерих я
http://twilightladies.com/2009/07/04/rosalie-doll/

да по яка е от актрисата 8)

D12Respect
07-22-2009, 09:18
По яка друг път. :D :D http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTIzNzkxMzY3Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwNTg5OTA0Mg@@._ V1._SX280_SY400_.jpg :smt007

Ignore
07-22-2009, 09:25
Според мен куклата изобщо не прилича на Бела а па на Кристин да не говориме :?

Ignore
07-22-2009, 09:26
А между другото Робърт се е постригал и е мн по-хубав отколкото с рошава коса поне за мене

PurpleDream
07-22-2009, 11:03
А между другото Робърт се е постригал и е мн по-хубав отколкото с рошава коса поне за мене

искам доказателство снимки има ли 8-)

Proudly1912
07-22-2009, 11:13
само аз ли не съм гледал тоя филм ? тва ли на мода сега ? :-o

harmaiani94
07-22-2009, 11:23
Вижте Алис и Джаспър :D
http://api.ning.com/files/tR8vtJAVT0TYEvDP4NreNa857DFkCb3GDcPSkDSTW0NCN*ElD7 bi5NqDrBZhKqiBWQZXUMqUtdJVPRkQbtYxu*IrQd4oWRTX/AliceJasper.jpg

graceless
07-22-2009, 11:24
само аз ли не съм гледал тоя филм ? тва ли на мода сега ? :-o
тво не е истински филм за вампири
Гледай такива където вампирите са лоши :razz: Е примерно там Дракула,дрън мън,Истинска кръв

lipstik
07-22-2009, 12:25
Куклата на Алис също е хубава,но никак не си приличат :?