Влез

View Full Version : Каква ли любов?

beiho
03-11-2009, 14:25
Супер се учудвам на приятелката ми да ме ревнува до полуда, да ми казва, че няма да ме остави за нищо на света и е мислила за по-серизно бъдеще с мен, никога няма да ми изневери .Ходим от година и половина и незнам какво да мисля и аз, защото така и аз се привързах много към нея. Страх ме е, че ще греши за мненията си и тогава мога да получа супер гаден удар!А тя за мен е нещо свято и по-нежно от всичко на света и съм 100% сигурен в тъпото си сърце и тиква, че няма да позволя на себе си да я нараня по арогантен начин.Какво е вашето мнение, може ли човек на 17 години да бъде толкова привързан към някого и да го желае всеки миг,да е всеки ден с него, без да му омръзва?Може ли такова чувство наистина да съществува и е хванало точно мен?!!

sweet_sorcerer
03-11-2009, 14:37
Амииии.............според мен, но винаги може да се случи на някой заблуден щастливец! Congradulations :)

EeeBobii
03-11-2009, 14:40
Не се притеснявай излишно.Всеки човек е силен на думи.Зависи какъв характер и как мисли по въпрос "по сериозно бъдеще".

П.П.До оня ден бях свидетел "искам да съм с тебе,искам дете от тебе...бля бля :)", а сега тая двойка са разделени...така че....не се притеснявай.

kypo
03-11-2009, 15:08
споко, тва жените не са хора - не знаят какво искат, винаги приказват такива неща и накрая ти съсипват няколко месеца от живота, защото ще се питаш "как може след всичко което ми е обещавала и се е вричала да постъпи така с мен и сега едва ли не не ме познава?"

затова никога повече няма да кажа на някоя че я обичам, на никоя няма и да се доверя. така прецакват момичета на по 20-21 години, какво ли остава за на 17 8-)

mickelangelo
03-11-2009, 15:10
Съществува да ... и маи си се заразил .. но това е толкова хубаво ;)

sweet_sorcerer
03-11-2009, 15:26
споко, тва жените не са хора - не знаят какво искат, винаги приказват такива неща и накрая ти съсипват няколко месеца от живота, защото ще се питаш "как може след всичко което ми е обещавала и се е вричала да постъпи така с мен и сега едва ли не не ме познава?"

затова никога повече няма да кажа на някоя че я обичам, на никоя няма и да се доверя. така прецакват момичета на по 20-21 години, какво ли остава за на 17 8-)
Уау, една те е наранила и дай всички да ги минем под ножа! Има големи боклуци и сред мъжете ама ние не ви слагаме всички под общ знаменател,нали? :? :? :?

vesSynkaa
03-11-2009, 15:35
Еми всеки казва така като е силно влюбен..
И аз мислих,че никога няма да скъсам с приятеля си,
че винаги ще го обичам,ама .. Рано или късно си омръзвате..
Недей мисли ся за тфа,радвай се ,че сте заедно и че сте щастливи,,
В момента това е най-важното.

PeopleAlwaysLeave
03-11-2009, 15:39

Тва се отнася и за мъжете - в абсолютно същата ситуация съм в момента с едно момче така че не само жените го правят... :)

По темата: Само едно съветче ще ти дам - колкото и да се обичате недейте да си правите такива големи планове за бъдещето, защото...не ви го пожелавам де, но може да дойде момент, в който да се разделите и тогава разочарованието ще е двойно.

gia_sena_mono
03-11-2009, 15:51

А бе,момко,вие не правите ли същото?

Slawi92
03-11-2009, 15:55
emi moje baba mi i dedo mi sa zaedno ot 14(baba mi) 15(dedo mi) godini maika mi i bashta mi ot 17, edin fr na brat mi i jena mu ot 14 i brat mi i jena mu ot 16 zatova e vuzmojno tova moje da e choveka s koito she si cql jivot :)

angelcheeee_93
03-11-2009, 16:05
Разбира се,че може да си влюбен,в това няма нищо лошо,стига обичта да е взаимна.Разбирам,че те е страх да и се довериш,но без да пробваш няма как да спечелиш.

kypo
03-11-2009, 16:26

А бе,момко,вие не правите ли същото?
аз не правя така, защото никога не казвам нещо в което не вярвам! отне ми месеци (3 някъде) за да кажа "обичам те", след това никога не казах (едва след като тя започна да го казва, аз повярвах че е така и аз и го казвах) че ще бъдем завинаги заедно, че никога няма да се разделим, защото знаех колко ще я нараня ако нещо не се получи и аз съм причината за това. и ми се е случвало 2 пъти едно и също - много приказки и накрая нищо...

3oPuTy
03-11-2009, 16:30
Съществува да ... и маи си се заразил .. но това е толкова хубаво ;)
+1!
А и това,че е само на 17 год. не означава,че не може наистина да изпитва и чувства нещата,които ти казва :)

ThePowerOfLove
03-11-2009, 16:44
По принцип е възможно, но не се среща често.

hooliganka89
03-11-2009, 16:49
Супер се учудвам на приятелката ми да ме ревнува до полуда, да ми казва, че няма да ме остави за нищо на света и е мислила за по-серизно бъдеще с мен, никога няма да ми изневери .Ходим от година и половина и незнам какво да мисля и аз, защото така и аз се привързах много към нея. Страх ме е, че ще греши за мненията си и тогава мога да получа супер гаден удар!А тя за мен е нещо свято и по-нежно от всичко на света и съм 100% сигурен в тъпото си сърце и тиква, че няма да позволя на себе си да я нараня по арогантен начин.Какво е вашето мнение, може ли човек на 17 години да бъде толкова привързан към някого и да го желае всеки миг,да е всеки ден с него, без да му омръзва?Може ли такова чувство наистина да съществува и е хванало точно мен?!!

Когато бях на 17 мислех също както мисли сега твоята приятелка.
Кълнях се на приятелят си,че е единсвен,че никога няма да ми омръзне и че никога няма да изменя тези си чуства.
Обаче опс,почти 2 години се изминаха от тогава и аз вече не мисля и чуствам това което съм казала тогава,а Боже толкова бях сигорна в думите си ама нещата се промениха.
И причината за тези промени е една - На 17 човек нищо не знае и не знае какво иска,а си мисли точно обратното.
Сори ама питай патило.

valdesbg
03-12-2009, 05:27
Ъм, къде е проблема момко?

Сега ти говори едно, утре се събужда с друга мисъл и ти бие шута. Или обратното. Хората се събират и разделят, това е нормалното. Научи се да приемаш раздялата като част от живота.

Друг въпрос е че не знаеш какво имаш, докато не го загубиш.

Порастни и започни да приемаш раздялата като нещо естествено, а не като края на света.

И така.

П.П. За който ще се прави на интересен. нямам впредвид да му е все едно. Просто да знае и че с една раздяла не свършва нищо.

dEn4eToOoOoO
03-12-2009, 11:40
По принцип е възможно, но не се среща често. :?