View Full Version : Как да открием изневярата?
gia_sena_mono
03-11-2009, 15:34
Споделете начини, чрез които може да се разбере, че половинката изневерява.
opaaaaaaaaaaaa
03-11-2009, 15:36
"хванати в изневяра" гледала ли си го 8-)
PeopleAlwaysLeave
03-11-2009, 15:41
Ми то се усеща по самото държание - малко или много изневеряващият се променя :)
Иначе можеш да го следиш ама това е супер тъпо според мен :D
gia_sena_mono
03-11-2009, 15:41
Е, чак пък толкова няма да се вживавям.Питам за нещо, което и сам/а можеш да направиш.
angelcheeee_93
03-11-2009, 15:50
Поръчваш си тайни агенти :D
по държанието ще разбереш.Например:
държи се безразлично
пука му по-малко за теб
не ти обръща достатъчно внимание и все се оправдава.
не иска да се виждате,така често както преди.
всичко останало е на първо място...
започва да те лъже за дреболиии
лъжите се превръщат в навик
..... такива работи ,знаеш до къде се стига.
И първото което е,че ако те обича истински ,няма да ти изневери.
И трябва да го държиш по-стегнато :D ( да прилагаш малко повече контрол) ,за да не ти се качи на главата.Трябва взаимно да се слушате,иначе не става.
myNameIsImmortal
03-11-2009, 18:54
Вариянт за мъжете:
Слагаш я на дръвника, фащаш една брадва и започваш с въпросите:
- Изневери ли ми? - ако 1вия път каже не, замахни с брадвата за да я уплашиш, защото жените са гадни същества и не си признават от 1вия път.
- Изневери ли ми? - ако 2рия път пак каже не, опри брадвата на врата за да се доизплаши още малко и да почне да говори истината
- Изневери ли ми? - вече уплашена ще каже истината, т.е. ДА, след което замахваш и й рейзваш зелката и си спокоен че вече никога няма да ти изневери.
Вариянт за жените (т.е. за теб)
Казваш му че много искаш да правиш секс със него, и вече под предтекст че ще му правиш свирка го караш да си го извади, след което лапаш и си представяш че обядваш като все едно подхваш да дъвчеш недоизпечено месо.
- Изневери ли ми? - той ти казва не и отстоява позицията си мъжки. Лапаш и захaпваш още по-силно..
- Изневери ли ми? - той казва не, като вече му потичат сълзи от очите.
- Изневери ли ми? - вече ревящ той ти казва ДА, след което докато си го захапала вадиш ной и режеш все едно режеш шпеков салам след което казваш:
- Е, вече няма да ми изневеряваш.. 8-)
hooliganka89
03-11-2009, 19:27
Ами не знам как точно,но аз бих го усетила или поне така мисля,но не мога да обесня и аз самата не го разбирам.
EeeBobii
03-11-2009, 19:42
Купуваш проследяващо устройство,...монтираш го на сърцето...и си на далавера, че видиш кои обича, и че знаеш къде е :) Айде успех. :)
sh3_1s_7h3_0n3
03-11-2009, 20:17
Изневярата рано или късно се научава. Или по държанието му, или ще го сбараш нещо, или ще започнат да се носят разни слухове и т.н. Естествено, не е задължително всичко да е 100% вярно, но то се усеща.
Ако нещо не върви, или те притеснява му го кажи направо. В крайна сметка, ако не сте откровени един с друг и не можете да говорите за такива неща.... жалко за вас, пък и ти ще се тормозиш повече.
sextazy_baby
03-12-2009, 11:52
По държанието му се усеща