View Full Version : За хигиената и косъмчетата
para6kewow
03-11-2009, 19:40
Имам няколко въпросчета, които досега не съм срещал във форума и затова реших най-накрая да се регистрирам и да ги задам.
От известно време започнах да правя френска любов на приятелката ми. Секс още не правим. Докотолкота тя ми казва и ми показва много и харесва да и доставям удоволствие по този начин, и на мен много ми харесва да знам че е в екстаз и то благодарение на мен. И двамата сме още девствени и както се досещате прохождаме в тази насока.
Сега обача идват и нещата които не ми харесват толкова много. Случвало се е 1-2 пъти нивото на хигиената и да не е било толкова добро. Знам не е болка за умиране и това не ме е карало да спирам или нещо такова но съгласете се не е от най-приятните неща. Нещо друго. Почти винаги има косъм4ета. Много са малки но все пак ги има. Над и около вагината и наи вече към ануса. По краката също. Знам че тя много се притесняваи за хигиената, и за косъмчетата и се старае винаги да е идеална но както вече споменах тепърва прохождаме и явно няма достатъчно опит.
Ето и въпросите които искам да ви задам:
Момчета, вие как бихте постъпили? Наистина много обичам момичето и не искам да се чувства неудобно или некомфортно в каквото и да е отношение. Не знам дали и как да и го кажа. Вие как бихте постъпили?
Варианта да се изкъпем заедно или нещо такова не е възможен за момента понеже винаги сме навън.
А вие момичета, много кофти ли би ви станало ако ви се съобщи нещо такова? Какво бихте предпочели - да не ви казват но на момчето да не му е толкова приятно или да ви го кажат? Какъв би бил най-подходящия начин да ви съобщат такова нещо?
Ще съм благодарен за всяко сериозно мнение и моля всички несериозни да бъдат сведени до минимум.
Зада го няма въпроса по нататъка ще кажа още от сега и двамата сме на по 15, почти 16.
Ми наблегни на тема хигиена и по скоро косми смисъл като ти прави свирка питаш я хубаво ли съм се избръснал незнам си кво да си махам ли космите на краката и тя ще те пита примерно как си ги е махнала така мисля че ще е най-добре пиши ми какво е станало :)
ubuntureload
03-11-2009, 19:49
Бате щом до са си се справял в тези тежки условия, кво ти пречи да продължаваш в същия дух???
jenichka
03-11-2009, 19:49
ами до сега не ми се е случвало да ми се казва такова нещо но все пак с приятеля ми сме заедно от доста време и би ми казал ако има нещо!След всяко ходене до тоалетна да се забърсва с мокри кърпи или незнам.зависи колко зле е било положението!Винаги преди секс се подготвям за да няма такива ситуации...
miii az bih predpo4ela da mi kaje6 taka bih mogla da se korigiram :)
kak da i go kaje6 nezn to mai nqma koi zn kolko galantni metodi da kaje6 ne6to takova :)
para6kewow
03-11-2009, 19:55
Ми наблегни на тема хигиена и по скоро косми смисъл като ти прави свирка питаш я хубаво ли съм се избръснал незнам си кво да си махам ли космите на краката и тя ще те пита примерно как си ги е махнала така мисля че ще е най-добре пиши ми какво е станало :)
Принципно си напълно прав, но колкото пъти досега е ставало въпрос за това аз все и казвах че всиеко е наред защото наистина не знам как да и го кажа и ме е страх да не и стане кофти.
Четеики останалите коментари виждам че маи съм ви оставил с грешно впечатление. Тя е много чистоплътна просто се случва понякога да не е чак толкова. Не става въпрос да ми мирише силно или нещо такова.
hooliganka89
03-11-2009, 19:57
Ами много трудно,наистина.
Аз винаги преди секс минавам през банята,задължително.
Ако нямам възможноста да се изкъпя,просто няма да правя секс.
Аз имам сериозен приятел и ако все пак има някакъв проблем,бих искала да ми го каже в прав текст.Би ми станало доста неудобно,но след като той ми обясни,че всичко е наред и т.н.ще се успокоя.
А за косъмчетата не знам,аз се бръсна често,но когато стане прекалено често е малко болезнено.
Аз имам сериозен приятел и ако все пак има някакъв проблем,бих искала да ми го каже в прав текст.Би ми станало доста неудобно,но след като той ми обясни,че всичко е наред и т.н.ще се успокоя.
А за косъмчетата не знам,аз се бръсна често,но когато стане прекалено често е малко болезнено.
напълно съгласна.. :)
dragonfly92
03-11-2009, 21:51
А за косъмчетата не знам,аз се бръсна често,но когато стане прекалено често е малко болезнено. +1 :) наистина трябва да й го кажеш, но немога да се сетя начин по които да е по-лесно за да ти помогна. Е пожелавам ти успех :)
para6kewow
03-11-2009, 21:59
А за косъмчетата не знам,аз се бръсна често,но когато стане прекалено често е малко болезнено. +1 :) наистина трябва да й го кажеш, но немога да се сетя начин по които да е по-лесно за да ти помогна. Е пожелавам ти успех :)
А начин или подход да ми препоръчате? Щото не върви просто така да го изтърся.
windowlicker
03-11-2009, 22:28
А тя френска прави ли ти? Помисли си как би реагирал ако тя ти каже нещо такова... В смисъл разбирам те, не смятам, че ще и стане много приятно ако и го кажеш, но ако пък ти създава такива проблеми можеш да помислиш как ти би искал да ти сервират такова нещо.
За косъмчетата около ануса мога да кажа, че те доста по-трудно се махат по причината, че не виждаш какво правиш... Пък и не забравяъ, че ако се бръсне днес ги няма, ама утре вече ги има и кожата става доста по-чусвтвителна...
hahavteen
03-11-2009, 23:12
За хигиената не мисля че има реален проблем. След като го правите навън тя не може да се измие непосредствено преди секса така че е нормално след няколко часа навън да не мирише вече на душ-гел или нещо от сорта. А и след като казваш че не мирише силно или неприятно значи това е просто ествествената й миризма а не че е нечистоплътна.
За космите темата е деликатна... Щом казваш че косъмчетата са малки значи или се бръсне (тоест единия ден ги има но на други вече са наболи) или си прави кола маска и чака да пораснат достатъчно (до колкото знам трябва да са няклко милиметра за да ги захване). И там не виждам кой знае колко голям проблем всъщност но ако много те притеснява предполагам че би трябало да й кажеш. Как точно да подходиш е вече по-сложен въпрос защото колкото и мило и уж небрежно да го кажеш все ще се почувства зле... Може би я питай как се обезкосмява и кажи че си чел че с еди какво си има по-траен ефект и може да пробва някой път.
с каквото и да ги махаш косамчетата има един период в които трябва да се изчакат и ги им аняма как а за хигиената тя може да си е супер чиста но просто неините си и сокчета да си имат някакво ухание и така радваи с ена момичето си бе човек бели кахъри са това :)
kuklicka
03-12-2009, 11:03
ако миризмата е лека и космите малки, не виждам проблем.... със сигурност и ти имаш собствена миризма, която вероятно и на нея не й се нрави, но това е секса изисква определени жертви, след време ще свикнеш. А ако ти е толкова голям проблем, просто не го прави. Ако на мен гаджето ми ми каже, че имам косми и мириша зле- определено ще се почуствам супер неловко и това ще ме отблъсне (но това е ако наистина е чистоплатна, ако е някоя необичаща да се къпе- бягаййййййййййййййййййййй й колкото се може по-далече) :razz:
GameMaster
03-12-2009, 11:14
Ami po-dobre pogovori s neq....Predrzpoloji q kum razgovor.No da ti kaja neshtata koito kaza sa normalni i ponqkoga se slucuvat ne mislq che trqbva da q sudish (ne che go pravish). Taka ili inache svikni s misulta che shte se sluchva ne moje da e perfektna no se nauchi da q haresvash i s nedostatacite i.No shtom tolkova jelaesh prosto q predrazpoloji i i go kaji.Predpolagam shet i stane leko kofti no shte oceni tova che si i kazal.Hayde uspeh ;-)
Hysteric_Bitch
03-12-2009, 13:26
Moжe да не и стане много приятно да го чуе, но пък огледало няма ли си?!
ако аз чуя нещо такова няма да се съблека мнооооооого дълго време пред него... вярно е че има период на изчакване от кола маска до следващата и на нея и ясно че може би боцка... ако ти е такъв голям проблем не го прави... но е кофти да го повдигаш на въпрос ... :? ако и мъжете ходехте на кола маска - триъгълник и вия нямаше да чукате вс ден на вратата на козметичката 8-)
Infinity
03-12-2009, 14:23
с каквото и да ги махаш косамчетата има един период в които трябва да се изчакат и ги им аняма как а за хигиената тя може да си е супер чиста но просто неините си и сокчета да си имат някакво ухание и така радваи с ена момичето си бе човек бели кахъри са това :)
мхм... :)
Еми..няа да ми стане приятно ако някой ми го каже... :( Ама ти го сведи до шега... :-D Базикни я там нещо...Да речем..."А бе мило,косъмчетата мн яки"или нещо такова...след туй се разхили тъпо и тъй... :-D
Treselle
03-12-2009, 19:34
Еми..няа да ми стане приятно ако някой ми го каже... :( Ама ти го сведи до шега... :-D Базикни я там нещо...Да речем..."А бе мило,косъмчетата мн яки"или нещо такова...след туй се разхили тъпо и тъй... :-D
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
никога не се бъзикай с такива неща, нито с нея, нито с който и да е, освен ако не искаш да я зарежеш!
Попитай я тя дали има някакви претенции към теб и след като си сподели мнението, вероятно ще иска да й отговориш на същия въпрос. Тогава й го кажи.
И в никакъв случай не говори за това непосредствено преди или след секс. (или там каквото правите).
Това е моето мнение.
scanadal
03-13-2009, 08:24
Всеки си има "лоши" дни ;) Не мисля,че твоето момиче е нечистоплътно и не се поддържа.Вижда се,че се старае,но не всеки път може да бъдем гладички.Наистина има един период на "изчакване",докато косъмчетата пораснат досттатъчно за да се оскубят или избръснат.Но го приеми като нещо нормално,всеки си има косми,и мился че няма нищо гнусно в тях.Не и намеквай,ако искаш да и го кажеш-направи го директно.
И все пак,тук някой каза,че това са бели кахъри.Напълно подкрепям :)
shelbydr
03-13-2009, 14:44
Аз като момиче отговарям на 2рата част - 100 % предпочитам да ми каже момчето, но е индивидуално - някои момичета може да се засегнат. Но все пак аз лично мисля, че ако й кажеш, че мн ти харесва всичко във връзката ви и да й доставяш удоволствие и т.н. и че би било страхотно да е гладка навсякъде, няма да е проблем. Но пак казвам - не знам другите как са, представи си, че се нацупи и не ти дава да я лижеш - може би има по-подходящи методи.
mn lo6a ideq :D
по принцип всеки един си има специфична миризма, това е абсолютно нормално. всеки е свикнал с нея и не му прави впечатление. при контакт с друг човек се усеща разбира се, защото е нова и непозната за теб. всичко това може да бъде сведено до минимум, ако просто поддържате перфектна хигиена, и винаги преди каквито и да е било контакти (дори едно лизане :D ) минете през банята. ако знаете, че нямате да имате възможност - просто не го правете. не може хем да си го правите когато ви е кеф, а в същото време да не нямате физическата възможност да се поддържате.
technissimo
03-14-2009, 15:57
Мм...мисля че никога нито тя ще е перфектна,нито ти.Така че свикни с това т.е. ако не ти е приятно не го прави..
SpOrTs_GiRl
03-14-2009, 17:51
За хигиената не мисля че има реален проблем. След като го правите навън тя не може да се измие непосредствено преди секса така че е нормално след няколко часа навън да не мирише вече на душ-гел или нещо от сорта. А и след като казваш че не мирише силно или неприятно значи това е просто ествествената й миризма а не че е нечистоплътна.
За космите темата е деликатна... Щом казваш че косъмчетата са малки значи или се бръсне (тоест единия ден ги има но на други вече са наболи) или си прави кола маска и чака да пораснат достатъчно (до колкото знам трябва да са няклко милиметра за да ги захване). И там не виждам кой знае колко голям проблем всъщност но ако много те притеснява предполагам че би трябало да й кажеш. Как точно да подходиш е вече по-сложен въпрос защото колкото и мило и уж небрежно да го кажеш все ще се почувства зле... Може би я питай как се обезкосмява и кажи че си чел че с еди какво си има по-траен ефект и може да пробва някой път.
Напълно съгласна.