Влез

View Full Version : Романтична вечеря

FreeSpirit
03-11-2009, 20:46
Нз дали е точно тук мястото, но искам да попитам как си преставяте една романтична вечеря?
Какви ястия трябва да се поднесат, каква музика, атмосфера?
Искам да изненадам родителите си, но не съм мн по романтиката....

EeeBobii
03-11-2009, 20:48
Раздел "у дома"

hooliganka89
03-11-2009, 20:49
За ястията специално би трябвало да са някакви които никога не съм вкусвала.
За другите не знам,особенно след като ще я устроиваш за родителите ти.

Jesus
03-11-2009, 20:54
Мисля, че самият факт че ти ще сготвиш ще им хареса, според мен пилешко филе с гъби и сметана и бяло вино би било доста добра комбинация :) Музиката нежна, може да е класическа :) атмосферата свещички биха свършили работа, ама не от "онези", нещо като афродизиак би свършило добра работа :)

FreeSpirit
03-11-2009, 20:56
Аз си падам по готвенето, но съм с малко фантазия...ако става въпрос -винаги готвя с рецептурника под ръка :D :D :D

citygirl
03-11-2009, 20:59
Ммм да направиш изненада за родителите си.. баси якото =; Ами попитай ги така като на шега каква храна искат да опитат, а никога не са... Ммм не знам къде може да го организираш :-o Може би да подготвиш у вас нещо или пък в някой ресторант :neutral: Амм според мен ще е хубаво музиката да е бавна и нежна и да има място да танцуват :oops: :smt057 Нещо такова.. ддз 8-)

FreeSpirit
03-11-2009, 21:03
За танци освен някоя бавна песен, че да са на "една книжка разстояние" др няма да им хареса :D
За музиката мисля, че ще се справя, знам каква музика харесват и предпочитат за вечеря...

PeopleAlwaysLeave
03-11-2009, 21:38
Ами за музиката си знаеш вече ;)
Задължително да има бяло вино или шампанско + свещи ама както казаха по-горе - афродизиак...
За вечеря - нещо, което не е традиционно за вашето семейство, нещо ново, което не са опитвали до сега... Подпитай ги така уж на шега ;)

angelcheeee_93
03-11-2009, 21:40
Ех и аз да си имах такова дете.... :D

Подготви приятна атмосфера.
Попитай ги какво обичат най-много и на масата сложи много запалени свещи (ще е яко ако всички са под формата на сърца),докато яденето се приготви,можеш да подготвиш и песните,например някоя на Celine Dion...или може да пуснеш някой готин романтичен филм.И последното ,което трябва да направиш е да се изпариш от там незабавно и да ги оставиш да се обичат на спокойствие. :D

hahavteen
03-11-2009, 22:32
Според мен пък трябва да сготвиш нещо което и двамата обичат но не ядат често защото ако направиш нещо което не са яли никога и вземе че не им хареса ще се провали всичко.
Виното също. Най-добре вземи такова каквото си ги виждала по-често да пият.
Също така мисля че ще е най-добре всичко да е готово ПРЕДИ да се приберат и като си дойдат им казваш "енджой" и ги оставяш насаме. Така изненадата ще е по-голяма и ще е по-въздейстащо. 8-)
За свещи... хммм... гледай да не прекаляваш защото стават инциденти ако забравят да изгасят някоя преди да излязат от стаята.
Нощни лампи в ъгъла и свещник на масата ще са достатъчни за да създадат атмосфера.
Идеята за филма след вечеря също е хубава стига да си падат по такива. Можеш примерно да оставиш малки бележки на стратегически места от сорта на "Десерта е в хладилниа" или "Филма вече е в ДВД-плеъра" така че да моат да се оправят сами :)

GameMaster
03-12-2009, 12:05
Probvai da im prigotvish spageti .... :grin: Predpolagam bi se haresalo + tova mi izglejda mnogo mila i sladko 8-) :D ;-) ...