View Full Version : Мамка му...любов!
Здр... :-k Имам проблеми.. :( Преди 1 година много харесвах едно момче... :smt007 Не му казвах дълго време,защото той харесваше БФ-то ми... :-s Така...докато му кажа се чувствах толкова гадно... :-# Идеше ми ....да се гръмна... :smt017 Дойде поредната вечер,в която стоях завита и плачех за него... :smt022 Ядосвах се...и.. събрах смелост. ;-) Казах му по скайпа. :lol: Той ме отзряза :shock: :!:Каза,че обича НЕЯ... Отново стоях на леглото и плачех....плачех... :smt022 На другия ден в училище нямах смелост да го погледна. :oops: Минаха няколко дни...След училище останахме малко навън...аз,той и няколко приятелки...той каза,че е започнал да си пада по мен и обичта ми не е съвсем "безнадеждна"...ааа за мен тогава това беше простоо... УАУ!Бях на 7-то небе!!! :smt051 :smt055 :smt049 След няколко дни ми каза,че ме харесва... :shock: :smt007 :smt003 :smt054 :smt043 Бях щастливааа! :smt026 Но...имаше един проблем....още от 1-2 клас той харесваше(и съм убедена,че още) БФ-то ми.. :smt017 Аз му казах,че не възможно да я забрави за толкова кратко време...Той каза...ъмм.."ТЯ не ме харесва...писна ми да я гоня..."Съгласих се...СТанахме гаджета... :smt007 :grin: Но той открито пред мен флиртуваше с нея...Ядосвах се... :smt091 Скъсахме...болеше ме....месеци наред мислех за него.Затова как всичко е било,за да я накара да ревнува......не излизах от вкъщи защото го виждах..навън...отново да я сваля! :-& Намразих приятелката си..най-добрата до този момент :smt012
Мина време...раните заздравяха. :) Всичко беше в миналото :) Вече бяхме станали много добри приятели...той искаше съвети от мен как да накара приятелката ми (пак се сдобрихме с нея) да го хареса... :P И така...тя си го отрязваше... 8-) Абе ...нормалното ежедневие :grin: ДА но...това беше до миналата седмица... :smt089 Един ден в междучасието приятелката ми,която той харесВА ме извика и ми каза...тъй и тъй...той вчера ми каза,че пак те харесва...много иска да сте заедно...помоли ме да ти кажа... :shock: Седа,седа...гледам...и най-накрая викам "Ари веееее!Мама му стара! :smt099 " :shock: Питам го в час с бележка тва вярно ли е...и той ми вика да... :smt104 Обяснявам ву..нали какво ми е било миналият път...и той го прие ...каза ми да забравя това,което е казал...
ДА,ама в мен се пробуди нещо... :-# Започнах да мисля...и да мисля...и да мисля... :smt012 И така днес седнахме заедно...на един чин....беше толкова хубаво... :smt045 Макар,че аз се държах супер тъпо... :lol: И сега стоя и си мисля... :smt090 ами ако се влюбвам пак в него???
ДА му кажа ли какво изпитвам или това ще ми донеса повече болка... :( кажете ми какво да правя... :smt089
Jumbie483
03-12-2009, 12:38
можеше да използваш и по-малко емотикони :o
моя съвет е да не тръгваш отново с него..
на колко си ?
GameMaster
03-12-2009, 12:40
Ami...Probvai pak s nego zashto ne? No ako vidish che neshtata potrugvat po staro mu...Inache suveta mi kato cqlo e da mu dadesh shans.Hayde uspeh ;-)
valdesbg
03-12-2009, 12:43
Емотиконки му е майката. Можеше направо без думи да разкажеш историйката :)
По темата - на 13 тия филми са нормални. На 14 също. Хвани си някой батко.
УфФ...Що спряхте да пишете.... :( Имам нужда от повече мнения по въпроса! 8-[
Ми ако и двамата имате чувства пробвайте ;)
GameMaster
03-12-2009, 13:11
Ami i az se draznq che ponqkoga i v moite temi ne se pishe (ne che i tolkova sum puskala 8-) ) Pochakai i shte ti dadat povechko hora mnenie :D ....
valdesbg
03-12-2009, 13:13
Абе те малките сега са на училище. Пенсионерите, от друга страна сме безработни и така... :)
Ебаси лигавата тема,а емотиконките я правят направо отвратителна!
valdesbg
03-12-2009, 13:19
Я още една пенсия - набориеее вади ракията и да почваме да се оплакваме от живота. :-D
dimitar_ak
03-12-2009, 13:21
Абе те малките сега са на училище. Пенсионерите, от друга страна сме безработни и така... :)
Абе аз поработвам ама как е друга тема. Не казвайте на шефката
Я още една пенсия - набориеее вади ракията и да почваме да се оплакваме от живота. :-D
Ква предпочиташ,купешка или домашарка 8-)
valdesbg
03-12-2009, 13:24
Абе и аз имам договор с фирмата Х, ама виждате как си уплътнявам времето... :)
Шефа ако разбере, че ми плаща за да пиша в тийн форум...направо не ми се мисли :)
GossipGirl89
03-12-2009, 13:29
Използването на много емотикони уврежда зрението на Вас и на другите около Вас! 8-) Така че плс... използвай ги по-малко :D
По темата - пробвай се пак с него и виж как ще потръгнат нещата. Ако забележиш, че пак почва старата песен да пее го зарежи ;)
Абе и аз имам договор с фирмата Х, ама виждате как си уплътнявам времето... :)
Шефа ако разбере, че ми плаща за да пиша в тийн форум...направо не ми се мисли :)
Хубави неща имаш в Девиантарт,нешо с дизайн и 3Д ли работиш?
LittlePrincess
03-12-2009, 13:38
Тези емотиконки направо ме отказаха да го чета 8-)
EeeBobii
03-12-2009, 13:59
Боже боже,слез и си събери версиите си.
sweet_sorcerer
03-12-2009, 14:43
Ами...... според мен не се хващай с него.Както е казал някой умен човек "само глупака повтаря старите си грешки надявайки се на нов резултат"... :-o 8)
vesSynkaa
03-12-2009, 15:51
Не бих се захванала с него , ако бях на твое място .. ;)
И ако може другия път да не използваш толкова много
емотикони,че ни се завъртя главата ,докато ти прочетеме темата .. xD
dragonfly92
03-12-2009, 16:01
колко много емотикони :-s :-s :-s , а по темата:
според мен не си струва да опитваш пак с него.той самия незнае какво иска и чувства.потърси си някои ,който е наясно със себе си .
NaNa_SladuRana
03-12-2009, 16:02
Ебаси лигавата тема,а емотиконките я правят направо отвратителна! \:D/
ThePowerOfLove
03-12-2009, 16:08
Сигурна ли си, че харесва теб повече от твоята приятелка? Убеди се в това и тогава реши какво ще правиш. Не се давай толкова лесно..
valdesbg
03-12-2009, 16:20
Мартоу - домашна сливова разбира се :)
А иначе не точно 3Д, това ми е като хоби. Свободно време.
PaChanGa_GiRl
03-12-2009, 16:49
Абе к'во влюбване, к'ви 5 лева.. тегли му майната и не се занимавай с него :)
Успех!
Да,ама ние с него сме в един клас..Всеки ден го виждам...не мога да го избегна,а и...сега отново главата ми е завъртяна...днес се държах супер яко с него...утре отивам и седя,мълча и го избягвам...така ли....? :( А и ако момичето дето седя с нея на един чин не дойде пак ще съм него... :( Какво да правя..... 8-[ Мъчно ми е...ако утре се държа по-хладно той ще усети и ще му е тъпо...дори не мога да повярвам,че казвам това...толкова болка съм понесла от него,а сега ме е грижа за чувствата му...уфф!ПЛС ХЕЛППППППППП!Какво да правя утре???? :-#
...аз ще ти кажа само едно.Чувствата не се контролират!
Сама си прави изводи какво имам предвид и си вземи полуки :-o
:razz: :razz: :razz:
vlubeno_momi4e***
03-12-2009, 19:35
Прекалила си доста с емотиконите.. :D
Днес всичко беше като вчера...... :-# Обичам го...МАМКА МУ! :(
Днес той заговори за приятелката ми,дето я харесва....базикаше ме за един мой съученик,че сме гаджета и,че сме се били "тръшкали на леглото" :D и аз му викам,че той е правил същото с фр-то ми и той казва да бе да.и аз му викам квоо бе признай,че още я лофф и той ми вика...ми кво и ти още ме лофф...аз взех да го бия :grin: прая се... :D и една моя фр вика...гледай ги перфектната двойка...и той вика...да остава само тя да ме обикне.... :oops: боже.....ЦЕЛИЯТ КЛАС! :smt01.влюбвам се в него....ПАК! :-o Всички днес ни базикат,че сме се обичали още,че ще се съберем.... :smt120 Боже да му кажа ли какво чувствам?Или това пак е някъФф номер? :smt069 казах му,че днес ще му кажа нещо по скайпа...и сега той чака....да му кажа ли??? :?
myNameIsImmortal
03-13-2009, 12:13
Кажи му ми, може тоя път да е нещо друго..
Ако не, след тва ша си намериш друг ;)
Чувствата не се контролират!
Айде бе! Що пък си толкоз сигурен/на?
Моля ви...още мнения.... :smt017 НЕ съм сигурна...Ако му кажа и се съберем,може да направи същия гаф...и ще ме срам да ме покажа пред съучениците си от неудопство,че пак съм повторила тази грешка.... :smt120 Но...го обичам...от допира му потрепервам...от думите му имам пеперудки в корема.... :smt007 Може да звучи лигаво,но е така...когато ме докосне потрепервам...искам да е както преди...но ако пък това не стане....пак ще съм съсипана...направо ми писна... :smt091 Е**ти дилемата.... :smt089 :smt089 :smt089 !!!!Мисля само за него...връщам лената назад,когато го мразех,заради това,което ми причини....Но нищо...Пак искам да е мой...Припомням си...как ми каза...написа де..."Късаме"...Но ПАК ПАК ПАК ПАК го обичааааааам!Страх ме е.... :smt007
Абе к'во влюбване, к'ви 5 лева.. тегли му майната и не се занимавай с него :)
Успех!
XTREMEFREERIDE
03-13-2009, 16:23
Скайп ?!
Бележки ?!
Какво по дяволите ...
valdesbg
03-13-2009, 17:23
Неееее не мога повечеееее, ще се хвърля отнякъде... :razz:
Как може майката природа да е толкова жестока към някои човешки същества?!
Дори не изпитвам желание да бъзикна авторката...ужас, това не е на добре. А е само на 13-14....
Алдерис, абе остави ги да си слагат още и още окови. Аз и ти знаем че чувствата могат да се контролират, при това хич не е трудно. Другите да си трошат главата.