Влез

View Full Version : Напоследък нямам никакво желание за секс

ludaa
03-12-2009, 16:02
здравейте.с приятеля ми сме вече 5 месеца.проблема е там,че в началото на връзката ни дори само като му чуех гласа,погледнех очите му,докоснех го...каквото и да е...и му налитах веднага.в последно време не знам какво ми стана,но нямам никакво желание за нищо.чувствам се супер гузно,защото той си мисли,че не ме възбужда.сигурно още хиляди мисли минават през главата му.не знам какво да правя и защо е така.няма нещо,което да не ми харесва в него.не знам вече...моля Ви,помогнете ми.дайте някакъв съвет.някой от вас бил ли е в такова положение?нещо временно ли е или е доста дълбок и сериозен проблема? :( :( :( :( :( :(

Moderated by slun4ice
т.7 от правилника

Rofl4e
03-12-2009, 16:04
На колко сте??
А щом вече не те кефи не виждам какъв е проблема да се разделите?5 месеца са малко и ще се забравите бързо!
А може това да се получава защото прекарвате мн време заедно .. не се виждайте понякога с дни или намалете времето.. :) може и да подеиства..

SoFarSoG00d
03-12-2009, 16:09
Пф,щом от сега не те възбужда сексуално,какво ще стане след 1-2 години,по-добре си задай въпроса къде е проблема и дали може да бъде направено нещо по въпроса.
Може да си просто в период на безразличие и апатия,мисля,че всеки е имал такива периоди.
Ако изпитваш сексуална възбуда от други момчета,следователно това се дължи да проблем в отношенията ти с гаджето.

ludaa
03-12-2009, 16:15
аз съм на 18,а той на 21.годините не са важни.изобщо не обръщам внимание на другите момчета.досега всичко си беше наред.зададох си въпроса къде е проблема,но нищо не става.не може да се разделим току-така.не секса ни свързва.няма да се разделяме.просто искам решение на проблема си.

Jumbie483
03-12-2009, 16:21
О, аз съм имала такива периоди, но са били временни..
Изкачай още малко и виж дали и при теб е така ;)

SoFarSoG00d
03-12-2009, 16:23
Ами задай си въпроса,кое те възбужда и поговори с него на тази тема,просто сподели как се чувстваш,всяка връзка има своите критични периоди,не винаги всичко е розово,при положение,че го обичаш,просто си дайте време и се опитай да намериш решение на проблема,защото ти си човекът,който знае какво точно не е наред и как може нещата да се оправят.

AlokiNn
03-12-2009, 16:34
Годините са важни! на 21 3 години с 1 човек ти се струва ок ма на по 13 годишните 3 години :-o как мислиш

Sladurancheto
03-12-2009, 16:45
Бях чела някаде немога да се сетя каде в нета или някое списание за подобни проблеми и пишеше че това е нормално след "бурните страсти" да настъпи момент на затишие при някои връзки...Пишеше още че до един два месеца ,нещата се оправят ,а ако това не стане значи може да сте си поомръзнали и може да се огледаш наоколо :-o :?

DaMmM
03-12-2009, 17:26
...мацка :)ще ти кажа ,мнението си по този въпрос.
според мен или ти е първата по-дълга връзка или просто си малка още :)

Всичко е на ПСИХИЧЕСКА основа ,ако искаш ми вярвяй ,ако искаш не дей ;)

Просто психиката ти не е тренирана ,за едно и също всеки ден,ще разбереш какво е (примерно като направите 1 година). :)

Не се притеснявай,обичай си го,гушкай си гО,милувкай си го и всичко е ток и жица...

:razz: :razz: :razz:

LadY_AnonYmitY
03-12-2009, 19:24
Все си мисля че и 2мата сте достатъчно големи зада се оправяте и без помоща на пъпчасали форумци...(не че нещо против тях) Аз съм с приятеля си година и няколко месеца и сме имали страшно много спадове и възвишения!Факта че се оправяхме за по няколко дни или пък седмици показва ч се обичаме и е временно!Изчакай малко и ако има промяна значи... може да се взимате ;) 8)

sparco_sl
03-12-2009, 20:10
темата маи не е за тука а :?

CuteBaby
03-13-2009, 10:55
Бях чела някаде немога да се сетя каде в нета или някое списание за подобни проблеми и пишеше че това е нормално след "бурните страсти" да настъпи момент на затишие при някои връзки...Пишеше още че до един два месеца ,нещата се оправят ,а ако това не стане значи може да сте си поомръзнали и може да се огледаш наоколо :-o :?
+1
И при мен за известно време беше като при авторкатаяно отмина и сега всичко си е нормално :)

Lyubeto
03-13-2009, 11:12
Според мен е доло горе нормално. И при мен е така , само че е на периоди .Примерно два, три дена нищо не ми се прави , а после два , три дни наваксвам . Макар ,че с момчето с което бях почти 3 години към края вече изобщо не го желаех , дори ме беше гнус да го целувам. Така ,че не може да си сигурна какво е дали нещо временно или нещо друго. Сама ще разбереш с времето .
:)

TPAKTOPUCTA
03-13-2009, 11:13
здравейте.с приятеля ми сме вече 5 месеца.проблема е там,че в началото на връзката ни дори само като му чуех гласа,погледнех очите му,докоснех го...каквото и да е...и му налитах веднага.в последно време не знам какво ми стана,но нямам никакво желание за нищо.чувствам се супер гузно,защото той си мисли,че не ме възбужда.сигурно още хиляди мисли минават през главата му.не знам какво да правя и защо е така.няма нещо,което да не ми харесва в него.не знам вече...моля Ви,помогнете ми.дайте някакъв съвет.някой от вас бил ли е в такова положение?нещо временно ли е или е доста дълбок и сериозен проблема? :( :( :( :( :( :(

Moderated by slun4ice
т.7 от правилника

може да сте си омръзнали ...

hahavteen
03-13-2009, 11:18
И аз имах такъв период с бившия ми но ми мина бързо и пак почнах да му налитам като невидяла :D Предполагам че е нормално да не искаш толкова често след като вече посвикнеш. В началото всичко е ново и интересно а после вече нещата минават на друго ниво защото се познавате, познавате телата си, предпочитанията на другия... След това или ви писва окончателно и връзкатра се разпада или преоткривате страстта. Поне аз така мисля и това показва моя опит (хахаха ако може така да се нарече след като съм имала само един партньор) :-D

ludaa
03-13-2009, 12:28
мерси на всички,които отговориха по темата.полезни ми бяха съветите Ви. :) :) :) наистина е било временно.вече се пооправи положението така да се каже.

LadY_AnonYmitY питах във форума,защото просто ми трябваше съвет.все пак тук не всички са малоумни.

модераторите да заключат темата,ако може. :)

dimitar_ak
03-13-2009, 13:09
Във всяка връзка има такива периоди след като преминат после идва период в който направо се изяждате. Просто налейте малко гориво. Рзнообразете, опитайте нещо ново. Отидете някъде само 2-та. С бившата сме го правили. Заминаваме в петъка и се заключваме в хотела за целия уикенд.

pisentseto
03-13-2009, 13:45
На колко сте??
А щом вече не те кефи не виждам какъв е проблема да се разделите?5 месеца са малко и ще се забравите бързо!
А може това да се получава защото прекарвате мн време заедно .. не се виждайте понякога с дни или намалете времето.. :) може и да подеиства..

+1

hahavteen
03-13-2009, 14:00
Заключвам по молба на авторката :)